Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 323,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja pierdykam... Postaci ci wychodza mocno srednie ale do enviro masz lape. Ostatnie prace rewelacyjne. Rowniez te pogodne/sloneczne do animacji daja rade! Podsylam pare gwiazdek do kolekcji ;) I wielkie dzieki za etapy ostatniego.

Napisano

Z tymi gwiazdkami cos zle dziala, miales pięć, ja dorzuciłem trzy, a ty nadal masz tylko pięć. A ta ostatnia praca to na osiem gwiazdek zasługuje.

Napisano

specjalnie dla ciebie nicponim - 5 *- a uwazasz ze zasluzyles ;)?

Napisano

Zepsuje Wam zabawę jeśli napiszę, że zmieniłem moją ocenę na 1* żeby zobaczyć czy ludzie chętniej głosują jeśli gwiazdek nagle okaże się za mało? ;) Ciężko o wątki z takimi granicznymi ocenami, więc musiałem wykorzystać okazję rekomendacji :D Dziwne kombinacje odwalam ostatnio, ale to dla Waszego dobra :P Nie wiedziałem, że aż tak zareagujecie. Ilość gwiazdek ode mnie wróciła do poprzedniego stanu ;)

Fajny makingofik, chętnie zobaczyłbym ich więcej.

Napisano

ja mam piec kont na maxie - nie masz szans prrrszalony :D (ironic mode on)

Napisano

To i ode mnie masz 5 jesteś pierwszą osobą której dałem jakiekolwiek gwiazdki :P

Masz się tym cieszyć, rozkazuje ci! :P

Napisano

dobra ta ostatnia. Tylko pomyśl nad kompozycją w przyszłości. Teraz masz niemal odbicie lustrzane. Do tego dwie postaci blisko krawędzi trochę bez sensu. No chyba, że to miała być jakby klatka z komiksu i pokazujesz drogę przejścia.

Napisano
  • Autor

hahah jaki odzew;] dziex ludziska!;]

nie, to zaden kadr z komiksu, po prostu bezmyślnie to robie i tyle ;]

pzdr!

Napisano

Jestem znowu pod wrażeniem. Przejrzałem twoją galerię i chyba coś ci w końcu stykło w głowie tak jak trza;) Światło kumałeś, kolorki dobierałeś, ale teraz zaczynasz z tych instrumentów budować śliczną fugę. Potem może ci się ukula koncert, więc tak trzymaj!

Napisano
  • Autor

dziex za odpowiedzi !

caly czas staram sie robic malo skomplikowane w miare szybkie smary, w celu ogarniecia przestrzeni i waloru...

PS. kurde teraz tak patrze ze troche Mardiba ciuchcie przypomina, czysty przypadek, serio;]

next:

2vrzpzs.jpg

i etapy:

stepbystep05.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez nicponim

Napisano

Z każdym jednym przechodzisz samego siebie. W tym ostatnim kolorek jest naprawdę mega. A to jak pokazujesz fakturę, mistrzostwo. No i oczywiście prostota rządzi nic dodać nic ująć.

Napisano

ostatnia zarąbista. przestrzenna ściana jak na etapie 2 (jeśli dobrze to interpretuję) dodałaby trochę smaku. podrzucisz link do wersji bez takiej kompresji?

Napisano

załamujecie mnie pany tymi speedami... :(

gdzie mi do takiego skilla i gdzie mi cierpliwości do pracy/rozwoju w takim kierunku. eh.

zacne to wszystko, zwłaszcza te ostatnie prace. A sam las, to mistrzostwo jak dla mnie.

dziekuje dobranoc :)

Napisano

Niezły lvl up!, pełna mobilizacja :D

Widać że świadomie wszystko działasz, tak trzymaj!

Napisano

Bardzo fajne :) daj coś z twoją żywą paletą, którą uwielbiam, bo ta taka szarawa ;) choć też fajna.

Nie wiem czy to tylko u mnie tak przeglądarka wczytała, ale twoje jpg ma straszne artefakty od kompresji.

Napisano

dobre te wrzuty ostatnie :/ nie mam nic do powiedzenia w tej sprawie. :/ jak to sie stało, że nagle sami wymiatacze na maxie :/ rosną jak grzyby po deszczu :/ nie kumam czaczy :P

high fiveee

Napisano
dobre te wrzuty ostatnie :/ nie mam nic do powiedzenia w tej sprawie. :/ jak to sie stało, że nagle sami wymiatacze na maxie :/ rosną jak grzyby po deszczu :/ nie kumam czaczy :P

high fiveee

My się cieszmy z tego! Wiadomo pocisk w krocze jest, a teraz nicponim funduje codziennie, ale ile w tym dobra.

Napisano
  • Autor

thx chlopy, wrzucam bezprosrednio z serwera cghuba, tam raczej takiej strasznej kompresji nie mają;]

pzdr!

692_max.jpg

Napisano

Alez sie ostatnio wysyp grzybow szlachetnych zrobil na forum, miod dla oczu.

Napisano
świat mnie nie chce;] w Polsce tez mnie nie chcą hehehehe

No nie uwierzę że żadne wydawnictwo nie chciało by mieć takich okładek. Chyba że jeszcze nie próbowałeś. I o ile chcesz takie coś robić. Pzdr i powodzenia.