azinsky Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Jest ok uznałem tylko, że mogło być ciekawiej.I tak piona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Nie ma siana i brudu i jest pięknie. Widzisz, jednak potrafisz jak zechcesz Jeśli to jest bardziej speedowe od tych poprzednich to rób same takie speedy. Jedyne czego nie rozumiem to światło na gatkach, bo jesli jest z boku to cień z tarczy też jakiś powinien być, a nie widać. No i pędzel trochę niefortunnie przeszedł z chmur na tylek i wygląda jakby chmura przez niego prześwitywała. Tak czy siak jest moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2011 (edytowane) Taki mix fotek,textur i sporo maziania: Robo dealers. Edytowane 3 Wrzesień 2011 przez KLICEK wywalenie bluzga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 bardzo fajne! takie prace lubię-jest klimat=podoba mi się.Użyte fotki nie drażnią wszystko mi pasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Ten tak, ze przekozak, gratuluje glownej na CGHUB po raz kolejny! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubush Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 lubię te twoje ziomalskie klimaty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 extra klimacik przyjemne wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 2 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2011 dziex! robo sketches Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 pracka z dilerem piękna.. ale skrzyżowana noga żółtego robota....:) klimacik po lewo extra pokazales.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Lubię takie picki z lekko naszkicowanym tłem. Może dlatego że sam nie ogarniam odtworzenia/utworzenia otoczenia z postacią. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 inspiracja z 5 elementu ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Piknie pan zamiata tym mazidełkiem! pozdrowienia od EverEkipy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Wybitnie mi sie podoba takie szkicowe ujecie jak przy ostatnich robotach. Gratuluje - ostatnio czego bym nie przegladal to trafiam tam gdzies na ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Nono, nie było mnie tu trochę czasu a nie próżnowałeś. Dołożyłeś do pieca ostro. Trochę pracek wyszło ci przemiodnie. Enviromenty robisz cudne, masz też oryginalne pomysły, łatwo łapiesz klimat i zaczynasz wyrabiać własny styl, mega. Skup się na postaciach bo już chyba tylko na tym się jeszcze czasem wykładasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 7 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2011 dzieki wielkie za mile słowa! a poki co nastepny lekki maziol robotowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 7 Wrzesień 2011 Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Fajne i lekkie. Powiedz mi, czy Twoje concepty wychodzą często właśnie pierw z tych czarnych istot, które później dopiero traktujesz jaśniejszym walorem? Czy też różnie, w zależności, na co masz ochotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 7 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2011 roznie,ale te w ostatnich robilem najpierw luzny, abstrakcyjny ksztalt by zlapac proporcje, elementy wazne i mniej wazne, pozniej wypelnialem to czarnym, i mając taką abstrakcyjną plame dodawalem swiatlo i szybkie detale. Po prostu wygodniej jest mi doszukac sie ksztaltow z czegos abstrakcyjnego niz stworzyc gotowy concepty tylko i wylacznie za pomocą lineartu;] pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nilfheim Napisano 8 Wrzesień 2011 Share Napisano 8 Wrzesień 2011 jak potrzebuję motywacji to sobie zaczynam twoje prace oglądać - taki poziom osiągnąłeś że pewnie nie jedna osoba się wzoruje na twoich pracach mi przede wszystkim podoba się sposób używania tekstur i kolorystyka. Powiedz czy dużo modyfikujesz filtrami, curves itd. czy większość koloru wychodzi "z pod pędzla"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 8 Wrzesień 2011 Share Napisano 8 Wrzesień 2011 nicponim nie chcę być złośliwy ale skupił byś się na robocie jeżeli taki czujesz potencjał...my nie dziewuchy i nam przypodobać się nie trza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 8 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2011 Nilfheim - dzieki za mile slowa- co do koloru to raczej wiekszosci idzie z pedzla, czasami podbije jakims gradientem na warstwie overlay, albo color dodge, czasami pobawie sie color balance by zobaczyc rozne opcje kolorystyczne- curvesami i filtrami sie raczej nie bawie. thx - ke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 9 Wrzesień 2011 Share Napisano 9 Wrzesień 2011 robot 2 nożny z odwłokiem jest spoko-ten 2 coś mi przypomina ale za kija nie wiem co-mam nadzieję ,że niedługo dziabniesz jakiś enviro-bo tam masz największy klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 16 Październik 2011 Autor Share Napisano 16 Październik 2011 względnie szybkie, w przerwie miedzy zleceniami, inspirowane buką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Xes Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 od razu wiedziałem ze inspirowane buka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 ujj ta buka fajne ma jedynie PKSy i błyszczący środkowy ząb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 17 Luty 2012 Autor Share Napisano 17 Luty 2012 Siema, tu wasz ulubion trol;] troche stuffu niestety/stety prywatnego, ktory nazbierał sie juz jakis czas temu. Komercja niestety dalej musi zalegać w głęboko ukrytych folderach na kompie;/ Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 kurcze chciałbym tak operować kolorem. Chyba zaczne sobie podkladac Twoje pracki w tle przy pracy z ilustracjami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Olaboga! Czarno-białe fajne, a kolorowe mają klimat. Nie można złego powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Trollu słuchaj powiem Ci, że w tej chwili trochę mnie zagiąłeś swoim prackami ;D aż jestem ciekaw jak krok po kroku robisz te kolorowe prace ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontur Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Oj piękne pracki. Kolor rzeczywiście świetnie wyważony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Te kolorowe już gdzieś wczesniej wyśledziłem, pewnie na digarcie albo cghubie :D Wszystkie miotą równo jak leci! Miażdżość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 KOLOSALNE WRAŻENIE. Przypominasz mi do czego dążę i po co to robię :D Pokłony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aptenodytes Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Świetne, szczególnie dwa ostatnie w kolorze:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 5 gwiazdek jak nic :D Nie będę oryginalna i napiszę,że kolory są mega, szczególnie na pannie z pieskiem na spacerku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 znakomite rzeczy... narracja, klimat, sceny, kolory, akcja... charakterne b&w, nic tylko gratulować bo przyczepić się nie ma za bardzo do czego i po co... mógłbyś śmiało trollować dopieprzając w każdym trollowym poście jakiś swój prywatny rysun ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Zdecydowanie moja ulubiona teczka bardzo inspirujaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzyj Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 No panie, ostatni up po prostu rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 mniam mniam pyszności :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Twój skill podniósł się, aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 18 Luty 2012 Share Napisano 18 Luty 2012 Siema, tu wasz ulubion trol;] ee trole przecież malować nie umieją ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 18 Luty 2012 Share Napisano 18 Luty 2012 Nic dodać nic ująć, po prostu miazga!:P Jak dla mnie to 1 i 3 najlepsze. EDIT: byłbym zapomniał trollnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 18 Luty 2012 Autor Share Napisano 18 Luty 2012 hah dziekowac dziekowac wszystkim! a co do pytania dotyczacego jak krok po kroku robie pracki, to juz wrzucalem w teczce stepy z wielu wczesniejszych artow- workflow pozostalo niezmienne. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 18 Luty 2012 Share Napisano 18 Luty 2012 niestety, nie mogłem zignorować Twojego postu z pracami nicponim i muszę napisać, że bardzo mi się podobaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 18 Luty 2012 Share Napisano 18 Luty 2012 nicponim to enviro pierwsze w tym update poprostu miazgaaaaa - dawno nie widziałem tak dobrej pracy, mistrzostwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Świetnie nicponim Twój warsztat jest potęgą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Kolor rozwala system. Mistrzostwo świata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Pierwszy i dwa ostatnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Uaaaa. Po prostu UWIELBIAM takie czarnobiale. W twoim przypadku uwielbiam tez kolorowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 piękne światełko i kolorki napisałbyś jaka rozdziałka na której pracujesz przy tych kolorowych? czarnobiałe chyba w oryginalnym rozmiarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rork Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 absolutny miszcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamqdlaty Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Szybkość postępów z jednej strony demotywuje, z drugiej daje nadzieję, że może i mi uda się szybko poprawić warsztat, jeśli będę sporo pracował. ;) PS1: Kubuś Puchatek wygląda jak Tony Soprano. PS2: Pozdrowienia z Białegostoku. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi