nicponim Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 haters gonna hate ?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Ja pierdykam... Postaci ci wychodza mocno srednie ale do enviro masz lape. Ostatnie prace rewelacyjne. Rowniez te pogodne/sloneczne do animacji daja rade! Podsylam pare gwiazdek do kolekcji ;) I wielkie dzieki za etapy ostatniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 skrytym gwiazdkozabieraczom mówimy nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Ale żeś sie rozbujał! To ja Ci zawyżę gwiazdki, udaremnie jakiemuś hatesowi wysiłek ;] Ostatnia najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Z tymi gwiazdkami cos zle dziala, miales pięć, ja dorzuciłem trzy, a ty nadal masz tylko pięć. A ta ostatnia praca to na osiem gwiazdek zasługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 ostatni las piękny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 specjalnie dla ciebie nicponim - 5 *- a uwazasz ze zasluzyles ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Zepsuje Wam zabawę jeśli napiszę, że zmieniłem moją ocenę na 1* żeby zobaczyć czy ludzie chętniej głosują jeśli gwiazdek nagle okaże się za mało? ;) Ciężko o wątki z takimi granicznymi ocenami, więc musiałem wykorzystać okazję rekomendacji :D Dziwne kombinacje odwalam ostatnio, ale to dla Waszego dobra :P Nie wiedziałem, że aż tak zareagujecie. Ilość gwiazdek ode mnie wróciła do poprzedniego stanu ;) Fajny makingofik, chętnie zobaczyłbym ich więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 ja mam piec kont na maxie - nie masz szans prrrszalony :D (ironic mode on) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 To i ode mnie masz 5 jesteś pierwszą osobą której dałem jakiekolwiek gwiazdki :P Masz się tym cieszyć, rozkazuje ci! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 dobra ta ostatnia. Tylko pomyśl nad kompozycją w przyszłości. Teraz masz niemal odbicie lustrzane. Do tego dwie postaci blisko krawędzi trochę bez sensu. No chyba, że to miała być jakby klatka z komiksu i pokazujesz drogę przejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 hahah jaki odzew;] dziex ludziska!;] nie, to zaden kadr z komiksu, po prostu bezmyślnie to robie i tyle ;] pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artozi Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Jestem znowu pod wrażeniem. Przejrzałem twoją galerię i chyba coś ci w końcu stykło w głowie tak jak trza;) Światło kumałeś, kolorki dobierałeś, ale teraz zaczynasz z tych instrumentów budować śliczną fugę. Potem może ci się ukula koncert, więc tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 haters must die! bardzo dobre ostatnie, super kolorki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) dziex za odpowiedzi ! caly czas staram sie robic malo skomplikowane w miare szybkie smary, w celu ogarniecia przestrzeni i waloru... PS. kurde teraz tak patrze ze troche Mardiba ciuchcie przypomina, czysty przypadek, serio;] next: i etapy: Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Marzec 2011 przez nicponim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Z każdym jednym przechodzisz samego siebie. W tym ostatnim kolorek jest naprawdę mega. A to jak pokazujesz fakturę, mistrzostwo. No i oczywiście prostota rządzi nic dodać nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perlis Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 nawet nie chce mi się nic pisać :) po prostu extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Ale super! Dzięki że wrzuciłeś stepsy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 zakumałeś o co chodzi. Bardzo nastrojowe ostatnie "mazy" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Dobre te kilka ostatnich prac, niezle sobie poczynasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 czad ładnie sie rozkręcasz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 ostatnia zarąbista. przestrzenna ściana jak na etapie 2 (jeśli dobrze to interpretuję) dodałaby trochę smaku. podrzucisz link do wersji bez takiej kompresji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 załamujecie mnie pany tymi speedami... :( gdzie mi do takiego skilla i gdzie mi cierpliwości do pracy/rozwoju w takim kierunku. eh. zacne to wszystko, zwłaszcza te ostatnie prace. A sam las, to mistrzostwo jak dla mnie. dziekuje dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 dzięki za stepy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Niezły lvl up!, pełna mobilizacja :D Widać że świadomie wszystko działasz, tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Bardzo fajne :) daj coś z twoją żywą paletą, którą uwielbiam, bo ta taka szarawa ;) choć też fajna. Nie wiem czy to tylko u mnie tak przeglądarka wczytała, ale twoje jpg ma straszne artefakty od kompresji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 ja wrzucam na deviantart do dzialu scrapbook i chyba jest ok. Kolejna super pracka, normalnie pelen podziwu jestem za te ostatnie zrzuty. A jak sobie jeszcze piszesz lekka reka ze to "speedy" to mnie krew zalewa (z zazdrosci). Graty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 dobre te wrzuty ostatnie :/ nie mam nic do powiedzenia w tej sprawie. :/ jak to sie stało, że nagle sami wymiatacze na maxie :/ rosną jak grzyby po deszczu :/ nie kumam czaczy :P high fiveee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 dobre te wrzuty ostatnie :/ nie mam nic do powiedzenia w tej sprawie. :/ jak to sie stało, że nagle sami wymiatacze na maxie :/ rosną jak grzyby po deszczu :/ nie kumam czaczy :P high fiveee My się cieszmy z tego! Wiadomo pocisk w krocze jest, a teraz nicponim funduje codziennie, ale ile w tym dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 nicponim, spróbuj załadować jako gif lub png-24 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 thx chlopy, wrzucam bezprosrednio z serwera cghuba, tam raczej takiej strasznej kompresji nie mają;] pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Warsztat już masz, świat stoi otworem przed Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 świat mnie nie chce;] w Polsce tez mnie nie chcą hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 W takim razie to sie wkrotce zmieni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 no i znowu git :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Coś pięknego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Kolorki! Dzięĸować ;] Śliczniusie ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Alez sie ostatnio wysyp grzybow szlachetnych zrobil na forum, miod dla oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 strach się bać co będzie następne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 kazdy jeden to lepszy. nie poprawiasz mi humoru stary :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 4 Marzec 2011 Autor Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Edytowane 5 Marzec 2011 przez nicponim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 świat mnie nie chce;] w Polsce tez mnie nie chcą hehehehe No nie uwierzę że żadne wydawnictwo nie chciało by mieć takich okładek. Chyba że jeszcze nie próbowałeś. I o ile chcesz takie coś robić. Pzdr i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 A niech Cię... Rewelka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Koleżko Ty to mnie od jakiegoś czasu - zabijasz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 kur... zostałem ostatecznie zdemotywowany.... zarąbiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 I w dodatku symbolicznie okrągła sumka postów 1000. Idziesz jak burza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 5 Marzec 2011 Autor Share Napisano 5 Marzec 2011 thx chłopy! Edytowalem perspektywe i światło, bo mi wczesniej cos nie grało;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 ostatnie w pytkę, w powietrzu czuć Karbid ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 hehe świątynia ananasa ;) good shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi