Gość Morte Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 bardzo fajne ale czy tylko mnie wariuje antywirus przy wejściu na portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 bardzo fajne ale czy tylko mnie wariuje antywirus przy wejściu na portfolio? nie tylko tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 lol, nielot rozprzestrzenia moją brzydotę. Zupdatowane portfolio będzie niedługo. Tylko ten wirus mnie martwi, możecie napisać dokładnie o jakie pliki się burzy, jak to się draństwo nazywa. Bo mi się nic nie wyświetla :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 moze zrob cos z tym wirusem bo pare osob moze sie wkorzyc :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Tylko Kaspersky ma problem z ta strona;) RTG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Dzięki bardzo za pomoc, wyglada na to ze jakies pol roku temu wkradl sie jakis skrypt (najprowdopodobniej z winy nieauktualnych wersji oprogramowania hosta) naszczeście wyglada na to że jest on nieszkodliwy, wykasowałem go z kodu, mam nadzieje że już nie wróci. Za wszelkie niedogodnosci soras. W dniu premiery COJ BiB (3 lipca) planuje wielki updejt contentu strony ;P i wtedy zapraszam bo teraz to starocie lezą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Zauważam pewną nutkę podobieństwa między tobą a Twoim Avatarem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 23 Czerwiec 2009 Share Napisano 23 Czerwiec 2009 Oficjalne wyniki z E3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 Witam!! kolejny przesmak przed nowym Coj'em tym razem mozemy sobie zagrac w mini gierke ;) http://callofjuarez.uk.ubi.com/the-chicken-race/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 zaczyna to przypominać kampanie reklamową Afterfall'a :!u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 hehe, co za porównanie. niezbyt trafione, ale zabawne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Ej no co, każdy w ciągu ostatnich 2-3 lat wysłuchiwał jakie to niektóre polskie gry będą super, dajcie się i nam pochwalić! :D Nielot pokazałbyś trailery (było ich już sporo) a nie tylko jakieś gierki :P http://www.gametrailers.com/game/call-of-juarez-bound-in-blood/10693 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Filmiki ukazują się regularnie, gra wygląda naprawdę fajnie. Napiszcie proszę po koleżeńsku, jaki jest w rzeczywistości multi? Daje radę? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Wchodzę na site fallouta a tam: ZeniMax Media Acquires id Software: http://fallout.bethsoft.com/id.htm No ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 (edytowane) Ej no co, każdy w ciągu ostatnich 2-3 lat wysłuchiwał jakie to niektóre polskie gry będą super, dajcie się i nam pochwalić! :D właśnie, też chcemy się trochę pochwalić ;) a premiera już tuż tuż;) no a trailerków u nas dostatek;) Fr3d3k Afterfall miał jakąś kampanie reklamową? Edytowane 29 Czerwiec 2009 przez e=mc^2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Moze osobny watek na COJ-a? Troche sie juz tego zebralo, wiec moze warto to w jedno miejsce wrzucac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Moze osobny watek na COJ-a? Troche sie juz tego zebralo, wiec moze warto to w jedno miejsce wrzucac? Ale pod warunkiem, że pokażą nam modele i siatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 i z builda byśmy sie na jakimś rapidzie też ucieszyli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 OMG dzisiaj premiera COJ'a BiB w USA, nieźleee :D Trzymajcie kciuki i zwieracze :) Ktoś pytał o Multi... Recenzja COJ'a w CDAction - tam bez lania wody ładnie to opisali. Jak nie masz CDA to obadaj ten link: XBL Boobalo's Multiplayer Review Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Opisów już kilka czytałem, chodziło mi o bardziej subiektywną opinię od osób, które miały już jakiś konkretny kontakt z grą. Na podstawie filmików można sądzić, że singiel rzeczywiście będzie fajny, a multiplayerowi niestety dużo brakuje. PS. Na stronie Waldka Kamińskiego można już znaleźć kilka modeli z teksturami. http://pencilofdoom.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 W Carrefourze wystawili dzisiaj stojaki z CoJ po 79zł. Wieczorem odpalę, mam nadzieję, że się nie zawiodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Dostałem wczoraj paczkę z kolekcjonerskim COJ:BiB. Gra się miodnie. Klimat wyśmienity. :) To w istocie jest światowy poziom. Jak co jakiś czas łapie się że robili to chłopaki z polskiej wenecji to napełnia mnie duma i ogromny podziw dla teamu. :) Bajery z wersji kolekcjonerskiej są fajne, szczególnie zapalniczka i piersiówka. Tylko bonus disc chyba był robiony w dniu oddania do tłoczni. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Po dwóch wieczorach ukończyłem CoJBB, gra jest naprawdę dobra. Na początku ciężko mi było przyzwyczaić się do sterowania, ale gdzieś po godzinie wszystko było już ok. W ogóle nie zwróciłem uwagi na minusy wytykane w różnych recenzjach, a to co mnie najbardziej wkurzało to sprint, który nie jest sprintem i momentalne znikanie ciał ustrzelonych przeciwników i związane z tym przeszukiwanie krzaczorów w poszukiwaniu ich broni i $. Na dłuższą metę było to trochę męczące. Jako całość według mnie świetna gierka, zobaczę jeszcze jak wygląda multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Wow! Właśnie skończyłem CoJ i zaraz zacznę jeszcze raz (na odblokowanym very hardzie). Gra jest superowska. Ma drobne błędy, ale na tle innych gier, w zasadzie nie istnieją. Gratuluję ekipie Techlandu wspaniałego single playera. Multi jeszcze nie obczajałem, ale nadrobię. No i czekam na 3 część! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Polecam milosnikom arkadowek Trine. Przypominaja sie stare Wikingi ehh. Cudna grafika a grywalnosc jest na najwyzszym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Po tylu wpisach chwalacych CoJ powinien sie tu pojawic wpis w rodzaju: "Ej, wczoraj sciagnelem CoJ, niby fajne, ale wiesza sie co chwile, chyba mam zlego cracka, podesle ktos linka do dzialajacego?" :D Sam nie mialem jeszcze okazji zagrac, ale po tym co widzialem i slyszalem rowniez gratuluje ekipie od CoJ'a. Wg mnie swietnie ze gierka dostepna jest przez Steam. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 It`s alive :D http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6808286,Afterfall_jak_Gwiezdne_Wojny__czyli_co_to_jest_Afterfall_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Hej, ale czy ktoś powiedział że nie jest alive ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 It`s alive :D http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6808286,Afterfall_jak_Gwiezdne_Wojny__czyli_co_to_jest_Afterfall_.html Ale belkot, nie wiem jak to inaczej skomentowac inaczej. Zwiezdne wojny... zanim Lucas zaczal sie chwalic, ze figurki z jego filmu beda dodawane do kazdego happymeala to jednak cos nakrecil. Juz sikam z radosci, ze za 10 lat bede mogl w TVP obejrzec 3 serie serialu „Afterfall:Zemstwa potwora z kanalu” ale najpierw niech pojawi sie jedna dobra gra wokol, ktorej ten cyrk mialby sie krecic. Za duzo oczekuje? Moment przeciez to ma mnie zachecic do wydania kasy na kolejne akcje firmy. Wszystko jasne. A propos, cena emisji akcji rok temu kolo 7zl, dzis 2,5zl. Na pewno zainwestuje, w koncu teraz to moze isc tylko w gore ;) Q1 2010 oznacza, ze juz do Alphy sie zblizacie niedlugo? Jaki ma sens pokazywanie w listopadzie Tech-dema skoro juz wtedy gra powinna byc niemal gotowa. „W perspektywie jest wydanie, oprócz gry obecnie produkowanej, co najmniej 2 dużych tytułów w okresie najbliższych 2 lat.” To juz sie ambitnie zrobilo ... tak bardzo. Chyba, ze slowo „duzych” rozumiemy inaczej. „W IV kwartale 2008 roku oraz w I kwartale 2009 roku rynek sprzedaży detalicznej gier komputerowych odnotował istotny spadek w stosunku do poprzednich okresów.” To ma dotyczyc sprzedazy na swiecie, w Polsce czy moze firmy Nicolas Games? Pierwsze jest nieprawdziwe, w drugie nie wierze (choc w Polsce nikt calosciowo rynku nie monitoruje), a trzecie by nie dziwilo patrzac na katalog gier NG. Moze inwestorzy lykna wszytko co tam jest napisane. Mnie jakos malo przekonuje. Nic nie dowiedzielismy sie o samej grze, tylko tyle ze firma chce na niej zbic fortune. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 plutko: buahahah, sama prawda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Muahhahahaha - juz dzwonie do swojego maklera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 o Yeti tez mozna poczytac a nikt nigdy nie widzial :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 hmmmm no cóż plutko dobrze pisze "W perspektywie jest wydanie, oprócz gry obecnie produkowanej, co najmniej 2 dużych tytułów w okresie najbliższych 2 lat." hmmmmm znaczy duże tytuły to AAA ? i co najmniej 2 w ciagu 2 lat? to ile ludzi jest w tym studiu?i w ogóle są to ludzie z życiem jakimś? może nastała era cyborgów? ;) tego sie nie da zrobić nawet jak wszyscy bedą wciągać biały proszek i pracować 24h/dobę i 7dni/tydzień, hmm delikatnie mówiąc ten plan jest nierealny jakoś dziwnie przypomina mi się Duke ;) gadanie na razie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Dokladnie, PR i tyle, do tego jedyna broniaca na forum tej produkcji osoba Ardeni uciekla od niej jak sz.. z tonącego statku;)... prawie pewne ze 'afterfall', o ile sie ukaże, to juz nie będzie olbrzymie rpg a'la fallout+stalker+ etc, z 200 h gry... ...tylko 'cos' w realiach swiata afterfall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Może niech na start zrobią gre planszową w świecie Afterfalla. Po skacz 'Skacz, króliczku, skacz' nie miałem przy czym pożadnie poturlać kostki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Szczerze przyznam, że im więcej czytam, tym bardziej zniechęcam się do AF. A zapowiedzi na tym etapie są tak jakby na wyrost, zwłaszcza że w sumie nic nie wiadomo na temat gry i ciężko przewidzieć, jak zostanie ona przyjęta. W każdym razie życzę, aby Im się spełniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davegraph Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Po co poniżać coś co upadło już wystarczająco nisko ? Prawda jest taka że żadna rozsądna firma nie zaczyna od cRPG'a na takiej skali z takim rozmachem , ten schemat był już tak wiele razy przerabiany , tyle się o tym pisało i po raz kolejny mamy na to dowód , teraz ciężko jest zrobić prostą przygodówkę a co do piero taką grę jaką miał być Afterfall , a przecierz wielu wcześniej juz prubowało i też nic nie wyszło , mógłbym tu wymieniać podobne projekty ale nie ma po co bo tak samo się o nich mówiło , nawet juz dema miał być i nagle wszystko ucichło , to tak jakby ktoś chciał założyć firmę budowlaną i chciał od razu zacząć budować wieżowce.... Co tu dużo pisać , porwali się z motyką na księżyc w dodatku twierdząc że wszystko jest już gotowe a przy tym oszukująć ludzi i nie płacąć im za poświeconą pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Mamy tu doczynienia z typowym oderwaniem od realiów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 NGames sami się pogrążają. Wstyd coś tak durnego powiedzieć po pijaku przy piwie kolegom, ale żeby coś tak bzdurnego i niepoważnego zostało wyemitowane jako komunikat biznesowy... brak mi słów. Założę się, że za rok oświecony zarząd firmy ogłosi: "Gry są jak elektryczność - tymczasowa moda" :D CzAK1 >> Myślę, że to nie jest odrywanie się od realiów, tylko zabieranie się do czegoś o czym nie ma się zieloniutkiego pojęcia. To tak jakby urzędnik ZUSu na Podlasiu ogłosił że powstanie tam nowe Hollywood ... bo przebiegle zauważył, że to daje duże możliwości zarobkowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 CoJ2 na X360 w wersji PL. Niezłe jaja. http://forum.polygamia.pl/index.php/topic,2373.msg41363.html#msg41363 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Może niech na start zrobią gre planszową w świecie Afterfalla. Po skacz 'Skacz, króliczku, skacz' nie miałem przy czym pożadnie poturlać kostki :D Niestety ten rynek jest już zajęty :P Neuroshima HEX!!! (albo sama książkowa Neuroshima) Polecam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 14 Lipiec 2009 Share Napisano 14 Lipiec 2009 Pan z mythic entertaiment opowiada jak rysować koncepty: http://www.youtube.com/user/daarken#play/user/0A8590A6809E217F/0/I8tn6oMcr3Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 CoJ2 na X360 w wersji PL. Niezłe jaja. http://forum.polygamia.pl/index.php/topic,2373.msg41363.html#msg41363 Niektórzy nie wiedzą, że Techland i Ubisoft to dwie różne sprawy i nie mogą zrozumieć tego, że developer ROBI gry (w wersji PL też), a Ubisoft to daje graczom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Hah! Rusza Comicon Challange II! Ze tak powiem Jedi oficjalnie schodzi na dalszy plan :) http://www.comiconchallenge.com/ Ktos jeszcze ma zamiar startować? Ja robię Spidey'a albo ew. z nowszych to Penance'a http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e7/Penancetbolts.PNG Choć do pajaczka mam większy sentyment:) This get me more exited than dominance war:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Czemu by nie. Jak jakas postac mi wpadnie w oko to pewnie wystartuje. Ale tym razem wezme jakas mniej skomplikowana postac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 Skany z informacjami o The Rage. http://forum.purepc.pl/Gry-f9/Rage-t240916.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 Też bym chętnie w takim konkursie wystartował. Ale pewnie będę szukał pomocy na forum bo w gamearcie jestem zielony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Morte- fajny konkurs, jak uda mi się zmobilizować po rpacy to może coś machne, ale znając życie to teksturami wszystko zniszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Bajera...jest nawet 2D ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi