Napisano 4 Czerwiec 201014 l Pojawił się nowy trailer do Deus Ex 3. Po prostu AWESOME! Taki nieco GITS'owy :) http://www.computerandvideogames.com/video.php?id=3751
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Pojawił się nowy trailer do Deus Ex 3. Po prostu AWESOME! O zesz ... jak to zobaczylem to ... znowu uwierzylem w ludzi.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Ja naprawdę, bardzo starałem się nie wkręcać w hype... Naprawdę się starałem. Ale nie wyszło :P Przytupuję już czekając na tę grę. Od dawna czekam na porządny cyberpunk, tak od Deus Ex 1 :)
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Uuuuuuułłłłłłaaaaa, ale pojechali z tym trailerem. Strasznie mi się podoba. Mam nadzieję, że gra będzie równie dobra :)
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Pięknie, od dawna tak świetnego trailera nie widziałem. Oby nie tylko trailera ;]
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Autor mizaga panowie miazga, edios i enix no dali do pieca widac rozmach...
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Miazga, po prostu miazga, mam ciarki na plecach od samej muzyki. Poproszę 1,5 h film w takim klimacie, a będę na niego czekał niczym na pierwsze oglądanie Blade Runnera :O
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Dr Judym - to samo pomyślałem. Dlaczego ciągle powstają durne familijne komedie 3d, zamiast zrobić poważny, dojrzały film animowany. Całe szczęście, że mamy Japończyków, jedynie oni potrafią czasem zrobić dobre cyberpunkowe anime.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Hołli krap D: > Nie obraziłbym się gdyby zrobiono film full 3D takiej jakości... Jestem ciekaw jak będzie z grą bo cinematic rozsmarował mnie po ścianie :D
Napisano 4 Czerwiec 201014 l a ja mam mieszane uczucia co do dusowego trailera, nie zobaczylem na nim narazie nic deusowego, moze będzie to fajna gra tak jak np far cry 2 ktory bardzo mi sie podobał ale nie miał nic wspolnego z orginałem, tu co prawda pewnie będę jakieś wkrętki cyber ale mam nadziej ze nie będzie to bardziej assinowo credowe a bardziej cyber w co w sumie smiem wątpić po tym trailerze chyba ze wersja z tuby jakas obcięta
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Empeck - tu mam akurat braki, ostatnie co oglądałem to GITS (przy czym dwójka była zbyt wydumana, jak na mój gust) ;) Marioza - to jasne, że nie ma nic z Deusa 1 czy 2, w założeniach to miał być prequel, wydarzenia sprzed jedynki.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Obejrzyj Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Są dwa sezony i pełnometrażowy Stand Alone Complex: Solid State Society. IMHO o wiele lepsze od dwójki.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Pięknie. Szczególnie muzyka. Mam nadzieje, że gra będzie równie intensywna i poruszająca. :)
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Super. Tylko jedna rzecz mnie razi. 2027 i tak odmieniony swiat? Bez przesady - tu by potrzebowali conajmniej tego 2227 :P Poza tym pieknie zapozyczone klimaty z ghost in the shell i innych japonskich dziel. Jakze chetnie bym obejrzal pelny metraz takiej animacji zamiast "Powrotu Shreka", "Zemsty Shreka" i "Shreka kontra Mechagodzilla"...
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Nezumi: Cyberpunk jako gatunek ma swoja historie i tradycje i chwala tworcow, ze sie jej trzymaja :) To nie sa nasze czasy + 20 lat w przod. Po co szukac realizmu, gdzie go nigdy nie bylo. Obejrzalem ten trailer z 10 razy i ciagle jestem w szoku. Najlepsze, ze przed pierwszym byla reklama/trailer Prince of persia - boze jak to ssie w porownaniu.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Nezumi: Cyberpunk jako gatunek ma swoja historie i tradycje i chwala tworcow, ze sie jej trzymaja :) To nie sa nasze czasy + 20 lat w przod. Po co szukac realizmu, gdzie go nigdy nie bylo. Właśnie to mnie urzekło. Stylizacja. Nikt tu się nie sili na realizm, wszystko jest pięknie ustylizowane, od proporcji ciała i twarzy, poprzez ubiory, na architekturze skończywszy. Mam nadzieję, że gra też będzie tak stylizowana, nie tylko cinematiki.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Ja od zeszłego roku śledzę fora w poszukiwaniu info na temat DX3. Po ostatnim trailerze szczęka mi opadła. Mam nadzieje, że Eidos mnie nie zawiedzie. Cyberpunku czy steampunku w grach jest bardzo mało, a tyle możliwości designerskich ten gatunek daje. Dziwi mnie fakt, że nikt nie podejmuje się takich produkcji.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Bezpieczniej ze względów finansowych jest poruszać się w popularniejszych tematach. Nikt nie wyłoży kilkunastu milionów dolarów na steampunkową grę w którą zagrają tylko pasjonaci gatunku. EDIT: http://forums.eidosgames.com/showpost.php?p=1408123&postcount=1409
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Trailer deusa miazga i zgadzam się z przedmówcami - taki filmik chętnie bym łyknął w pełnym (najlepiej 3godzinnym :)) wymiarze. Stylizacja super. Ogólnie nie mogę się doczekać. A co do samej gry to mnie nie będzie przeszkadzać jak będzie bardziej assasinowato czy bardziej strzelankowo-napadalsko. Raczej tego co było w Deusi Ex 1 nie odtworzą bo czasy się po prostu zmieniły i gracze oczekują trochę innego typu rozgrywki. Oby tylko pozostawili tą znaną z jedynki wolność wyboru sposobu przejścia gry a będę w siódmym niebie.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Mi by najbardziej pasował styl gry z Mass Effect, lub Alpha Protocol... Taki action-rpg z mocno zarysowaną fabułą.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Aaaaaa, jesli to taka stylizacja swiata, tradycje itd to wszystko gra. W "cybera" tradycyjnego, papierowego gralem chyba w zyciu ze dwa razy lata temu i nigdy nie zglebilem historii ;) Wizualnie to jest uczta. A skoro juz o gierach - nowy Alien Breed pokazuje moim zdaniem jak powinien wygladac fallout3 (strona wizualne). Oldschoolowy rzut izometryczny w bardzo fajnym 3d i z klimatem. Strasznie zaluje tego co zrobili z falloutem3 - zwlaszcza kiedy widze ze da sie i nowoczesnie i z podobnym "feelingiem". Wielbicielom samotnego wedrowania przez korytarze kosmicznego statku i wyprozniania magazynkow w obce formy zycia goraco polecam.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Pograłem ostatnio w demo Alien Breed i całkowicie się z Tobą Nezumi zgadzam. Gra wyglada bardzo fajnie, w takiej stylistyce oldschoolowy RPG by się nieźle sprawdził.
Napisano 5 Czerwiec 201014 l oki cofam wczesniejsze marudzenia :D, ten filmek co dał empeck cos nie chcialo mi sie czekac az sie załaduje wiec zlukalem na tubie a tam jakis ikar byl co mu upaliło pióra i w zasadzie nic wiecej, teraz w koncu cierpliwie poczekałem i zlukałem to , troche mnie podbudowało ze moze po niechlubnej dwójce to jednak bedzie deus jakis przyzwoitszy
Napisano 5 Czerwiec 201014 l Dzięki za propozycje filmów :) Bezpieczniej ze względów finansowych jest poruszać się w popularniejszych tematach. Nikt nie wyłoży kilkunastu milionów dolarów na steampunkową grę w którą zagrają tylko pasjonaci gatunku. No właśnie, dlatego mocno się obawiam o najnowszego Thiefa, którego również robi studio z Montrealu :] Swoją drogą skończyłem dziś Alpha Protocol po raz drugi. Szkoda, że gra jest trochę okaleczona i archaiczna, ale możliwości wyboru w tej grze miażdżą. Najpierw oszczędzałem wszystkich i starałem się przeciągnąć na swoją stronę, później grać "ostatnią mendą". Drugie przejście to była zupełnie inna gra. Te same lokacje, ale inne reakcje postaci, inni (nieliczni) sojusznicy i masa wrogów, nawet inny boss na końcu. Byłem zaskoczony jak bezduszny i bezwzględny może być nasz bohater.
Napisano 5 Czerwiec 201014 l http://forums.eidosgames.com/showpost.php?p=1408123&postcount=1409Pierwszy koncept ma klimat jak Blade Runner
Napisano 5 Czerwiec 201014 l Sporo gameplaya z Crysis2 http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/94?ep=94 Az sie lezka w oku kreci jak widze swoje rzeczy w takiej grze ;]
Napisano 5 Czerwiec 201014 l poprzedni crisis bardzo mnie wkrecil ale jak patrze na tego trailera to tak srednio kurde nieczuje tej gry juz. Batlefield poprostu rzadzi .
Napisano 6 Czerwiec 201014 l W Crysisie najmocniejszą stroną była roślinność, w miejskim otoczeniu może nie być już tego miażdżącego efektu. Dobrze że chociaż tym razem wyjdzie na konsole.
Napisano 6 Czerwiec 201014 l Reanimator: Projekt helikoptera do ktorego cie zabieraja na filmiku jest moj, pracowalem akurat nad ta lokacja na Wall Street i z ze Slawkiem konceptowalismy przeciwnikow - choc tu z naszych pomyslow niewiele przetrwalo :P
Napisano 6 Czerwiec 201014 l Crysis2 wyglada sporo gorzej niz poprzednia czesc . Szkoda . Po duzej czesci jest to wina chcac tego czy nie przestarzalych konsol. Watpie aby wersja PC jakos szczegolnie odstawala od tej konsolowej . Lubilem podziwac w pierwszej czesci mase smaczkow i detali ,a po aktualnych filmikach z C2 nie widze nic na czym bym oko zawiesil :] . Wyglada tak poprostu standardowo jak na konsolowe warunki . No nic mozna miec tylko nadzieje ,ze gameplay jest lepszy :] .
Napisano 6 Czerwiec 201014 l To jeszcze co do nowego Deus Ex, dla tych co nie widzieli :] Edytowane 6 Czerwiec 201014 l przez Kruku
Napisano 6 Czerwiec 201014 l Modlę się żeby była przynajmniej tak dobra jak DX1 - no żartuje przecież, niemożłiwe do wykonania.
Napisano 8 Czerwiec 201014 l Filmiki z tej gry widziałem już jakiś czas temu, bardzo fajnie sie prezentuje, szkoda że nie wyjdzie na PS3.
Napisano 8 Czerwiec 201014 l http://www.wykop.pl/link/381750/wszechobecny-watson/ Młaaaaahahhahahahahaaaaaa. ;)
Napisano 9 Czerwiec 201014 l Wow dobre to Captain Blood o0 wszystko jest takie kolorowe, jasne, przejrzyste i ostre bez tej nasyconej czerni czy nadużytych post procesów ;] tego w grach dzisiaj brakuje. Edytowane 9 Czerwiec 201014 l przez Kruku
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Team Fortress2 działa na macu od dzisiaj http://www.teamfortress.com/macupdate/ film dobry:D
Napisano 11 Czerwiec 201014 l Team Fortress2 działa na macu od dzisiaj http://www.teamfortress.com/macupdate/ film dobry:D ja tylko dodam, że: do końca weekendu jest za free użytkownicy mac'a w tym czasie będą się wyróżniać charekterystycznymi słuchawkami (od ipoda?) przypiętymi do modelu ich postaci :)
Napisano 11 Czerwiec 201014 l Lol, zabawny pomysł :) Ciekawe czy zrobią coś podobnego w przypadku wersji na lina jeśli powstanie :P
Napisano 11 Czerwiec 201014 l Autor Widzieli nowego Kombata? wyglada jak oldschoolowy mk3 tylko ze all w 3d masakra http://g4tv.com/videos/46308/The-Next-Mortal-Kombat-Reveal-Trailer/
Napisano 11 Czerwiec 201014 l Niby Pegi 18+, a montaż jak dla 12-latków, tak samo jak ten pitch trailer do ewentualnego filmu. Może 15 lat temu by mnie to ruszało, teraz ni cholery :)
Napisano 11 Czerwiec 201014 l http://www.dailymotion.pl/video/xdmvtm_afterfall-insanity-teaser_videogames#from=embed materiał promocyjny dobry, ciekawe ile ma wspólnego z grą :) /edit o mają też nową stronkę http://www.afterfall-universe.com/en - a jednak na UDK jadą Edytowane 11 Czerwiec 201014 l przez mara
Napisano 11 Czerwiec 201014 l Nie możliwe, że jadą na czystym UDK - rekrutują programistów cpp, a tym się tam nie da pisać.