Dr Judym Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 Niestety najbliższy kontakt z produkcją gier miałem wyłącznie przez dział lokalizacji, więc nie wiem jak to wygląda od kuchni. Natomiast faktycznie jest to dziwne, że tego typu rzeczy ukazują się w całości w necie. W końcu chyba jest rodzaj korporacyjnej hierarchii dostępu do danych, w zależności od szczebla i pani Basia z recepcji, jadąca na łindołsie xp bez fajerłola, nie ma dostępu do ostatniego buildu...
Bruneq Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 takich rzeczy sie nie uniknie, chyba ze by przy kazdym kto ma dostep do takiego builda postawic czlowieka ktory by sprawdzal czy tamten nie wynosi danych, ale to jeszcze by sie przydal ktos do pilnowania tego co pilnuje....nie da sie za bardzo tego powstrzymac!
eco Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 prrrszalony- ja to polecam kazdemu Osmos http://www.youtube.com/results?search_query=osmos&aq=f 1
Creator Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 Szperam w poszukiwaniu fajnych, prostych gier i ta trafia w to idealnie. Świetna, nieprzekombinowana przeróbka starego motywu :D Jak znacie podobne, to podrzućcie mi :)Jak masz Nintendo DS to ja polecam Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure Tu jakieś gameplaye: 1
Bruneq Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 http://uk.xbox360.ign.com/articles/115/1150368p1.html a to i ja cos wkleje:P
Kusanagi Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 no trailer swietny !!! mam nadzieje ze gra bedzie miodna bo kazdy lubi zombiaki ;)
Eric_Draven Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 Świetny trailer. Zobaczymy co z grą wyjdzie :)
Manver Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 Na prawdę świetny trailer, osobiście jestem w szoku.
prrrszalony Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 Dzięki za linki. Bardzo ciekawe koncepcje :) A trailer Death Island to chyba najlepszy trailer jaki widziałem od bardzo dawna. Fantastycznie dobrana muzyka. Robili to ludzie z Techlandu czy ktoś "zewnętrzny"?
Reanimator Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 Hmmmm.... Jakby to powiedziec. Moze wprost: lekko za dlugi jak dla mnie, leciutko, ale to jedna z najlepszych rzeczy o zombiakach, jaka w zyciu widzialem. Genialny pomysl, swietne wykonanie. REWELACJA!!!
_michal Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 Ja nie lubię zombiaków, nie oglądałem żadnych z nowych filmów, nie grałem w Left4Dead. Wolę historie o wampirach, ale takie klasyczne a nie ten cukierkowy brokacikowy shit. Trailer dobry, zainteresował mnie i z chęcią zagram. Mam nadzieję, że przeciwnicy cały czas się składają z warstw tak jak było na filmiku z 2007 chyba.
Creator Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 Trailer dobry, zainteresował mnie i z chęcią zagram. Mam nadzieję, że przeciwnicy cały czas się składają z warstw tak jak było na filmiku z 2007 chyba.O tym mówisz: ? http://www.youtube.com/watch?v=bO4CGzxgw_Q&feature=related xD hehehe :D koncept się chyba zmienił po latach :D
Dr Judym Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 Mnie też się zombiaki zdążyły znudzić, mimo że poza Residentem i Dead Rising to chyba w nic innego nie grałem, ale ten trailer jest świetny. Niektóre ujęcia głównego bohatera ocierają się o uncanny valley ;) Zgadzam się z Reanimatorem, że deczko za długi, ale wrażenie robi fenomenalne.
_Seth_ Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 Świetny pomysł na trailer, a wykonanie mistrzowskie. Ogląda się, jak dobre kino ;)
Por@szek Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 Ditto do powyzszych. Aczkolwiek mam wrazenie ze pomysl mocno czerpie z day of living dead. W sumie podobnie jak Dead rising caly koncept wzial praktycznie z day of living dead. Zombie w tropikach moze byc fajne :) Mam tylko nadzieje ze glowny bohater nie bedzie musial znowu byc jakims maczo ( nie koniecznie z aparatem foto). Opcja patrzenia na meskie posladki przez cala gre raczej mnie odrzuca. Ale za to jakas fajna niunia od tylu w bikini ....
olaf Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 trailer swietny. problem z zombie jest taki ze headshot nie zalatwia sprawy, co mnie zawsze zniechęcało ;)
Por@szek Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Ale nie zalatwa? Tzn jak strzele w leb to nie zginie? Nie no masakra, zrujnowales moje dziecinstwo. Chociaz z zdrugiej strone jest to pewne usprawiedliwienie dla rodziny Adamsow :O
Ardeni Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 http://www.gamekult.com/actu/zoom-the-witcher-2-pc-A0000090577.html http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=422113 kilka screenów wynalezionych w sieci:
Dr Judym Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 http://gry.onet.pl/2253087,,Bulletstorm_wyl%C4%85dowa%C5%82_na_torrentach,wiadomosc.html :( niefajnie, ale mam nadzieję, że i tak sprzedaż będzie na tyle dobra, że zainwestowane wysiłki się zwrócą..
n-pigeon Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Co do screenów wiedźmina... jaaaakie śliiiiczne :*
Kusanagi Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 wiedzmin wyglada kozacko - teraz caly neogaf sie smieje z dragon age 2 ;)
Loki Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 to z jakiegos cinematika screeny? (tzn te 2 pierwsze?)
Reanimator Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 to wszystko in-game :) Pierwsze to cutscena, a drugie dialog.
RA Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 To mnie zabiło: http://i.imgur.com/xqIQD.jpg Tak to jest, gdy grę w jakimś sensie nawiązującą do estetyki średniowiecza, robią ludzie z kraju, który to średniowiecze faktycznie ma za sobą. :) Wygląda to zupełnie inaczej niż w grach Bioware. Mówię o estetyce, bo w takie gry nie gram, a historia w nich opowiadana, to na pewno ogromna część dobrej roz(g)rywki.
Dr Judym Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 To fakt, po grach typu Wiesiek, Gothic i tego produkcjach europejskich widać, że ludzie wiedzą co robią, natomiast bioware czy bethesda klecą swoje wyobrażenia na ten temat, ich gry są bardziej sztuczne i oderwane od tamtej kultury.
Gość e=mc^2 Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 To fakt, po grach typu Wiesiek, Gothic i tego produkcjach europejskich widać, że ludzie wiedzą co robią, natomiast bioware czy bethesda klecą swoje wyobrażenia na ten temat, ich gry są bardziej sztuczne i oderwane od tamtej kultury. od jakiej kultury? smoków, krasnoludów, elfów, czarowników, magii itp. ?
_Seth_ Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Graficznie jest rewelacyjnie, oby tylko wymagania nas nie zabiły, bo nie chce mi się wierzyć w to, co wypisują na portalach ;)
OmeN2501 Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 O kuurrrrrrr.... Renimator, powaga da sie taka jakosc wyciagnac? Na jakim sprzecie?? Przecudnie to wyglada O_o Preorder na EK juz dawno zrobiony ;]
Reanimator Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 O kuurrrrrrr.... Renimator, powaga da sie taka jakosc wyciagnac? Heh, jest tak jak na screenach:) Nie mam pojecia, na jakim sprzecie byly robione
ultrakaka Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Wygląda jak mistrz, ale trochę cukierkowo/kolorowo w porównaniu z 1.
Loki Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 no to panowie mocna sprawa - czekam niecierpliwie na 17 maja :) (szkoda ze nie 1 było by jak znalazł na majówkę :D) jesli porównać do DA2 (czyli głównego konkurenta) to W2 miesza go z błotem totalnie pod względem oprawy graficznej. Tak trzymać!
_michal Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Zdecydowanie najładniejszy cRPG ever. Stylistyka śliczna. Tylko by obsuwy nie było.
plasti Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 triss merigold jest piekna!!!!!!, jak przeloza wieska to sie zesram chyba :], MIOD!!! offtop: widzieliscie konie w two worlds II??, to chyba jakis zart grafikow...
_michal Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Najzabawniejsze, że ja nie przepadam za RPGami. Przeszedłem tylko kilka tytułów, a w tym roku chyba najbardziej czekam na Wieśka, DeusEx, ME3 i Skyrim, heheh.
plasti Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Najzabawniejsze, że ja nie przepadam za RPGami. Przeszedłem tylko kilka tytułów, a w tym roku chyba najbardziej czekam na Wieśka, DeusEx, ME3 i Skyrim, heheh. gusta zmieniaja sie z wiekiem :]
_michal Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 gusta zmieniaja sie z wiekiem :] Mass Effect i DeusEx lubię ze względu na setting, Skyrim na wikingów i smoki, a we Wieśka będę grać dla grafy :>
Gość e=mc^2 Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 (edytowane) bardzo fajne te screeny, ale właśnie to jak z tym wiedzminem będzie?na konsole on wyjdzie czy nie? bo taka jakość to tylko kompy i to pewnie te zdecydowanie mocniejsze swoja drogą właśnie w tym roku dużo fajnych rpg wychodzi i pewnie znów w będę w te gry kilka lat grał;) Edytowane 19 Luty 2011 przez e=mc^2
Reanimator Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Chociaz mojej pracy na tych screenach nie widac, to mysle, ze moge podziekowac w imieniu zespolu;) emc2, o konsolach nic mowic nie moge. Oficjalnie wiadomo, ze chcemy i dzialamy w tym kierunku ;)
Gość ant-3d Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 deeeeeeeeeeeeeerp zabiliscie mnie tymi screenami z wiedzmina 2 :) Jestem dumny ze mamy w kraju takich zajebi...ch astystow, programersow, ludzi ktorzy potrafia takie cos. Jak widac Bioware takich ludzi brakuje chyba bo dragon age 2 blado wypada przy wiedzminie 2. Co prawda maja mass effecty ktore sa sliczne ale to zupelnie inna tematyka ktora wydaje mi sie latwiej uchwycic niz klimat sredniowiecza. Gratki :)
_Seth_ Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 W cieniu Wieśka pojawiła się nieoficjalna informacja o pracach nad Two Worlds 3 http://www.gram.pl/news_8QTkGOy5_Trzecia_cz_Two_Worlds_w_drodze.html
n-pigeon Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 FILM DEAD ISLAND? ;] http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/Bedzie_film_Dead_Island.aspx
plasti Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 apropo, panowie i panie z cd project, nie dajcie pupy jak pcf czy crytek, nie pozwolcie aby wiesiek wyciekl do neta za wczesnie :] sprawdzac wszystkie pendrive'y i twarde dyski!!! majtki skarpetki kortki !!!! :)
Rekomendowane odpowiedzi