Creator Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Nowy Humble Bundle http://www.humblebundle.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 No dobra, kto mi ten obrazek w hiresie po znajomosci wysle? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 O.o , ja też chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 szyscy chca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Kupisz Playboya, to bedziesz mial ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Ech... a taka mialem nadzieje na solidarnosc zawodowa ;] Dogadajcie sie z Playboyem zeby do edycji kolekcjonerskiej byl dodawany ten egzemplarz, a zaraz preordery poleca pod sufit ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 ej na co mi ona na kawałku papieru :) mamy XXI wiek takie rzeczy trzyma się na pulpicie w formie elektronicznej :P tak serio, to szacun dla jej projektantów i wykonawców ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 no wlasnie byl ktoś wczoraj na konferencji ? jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 http://sarifindustries.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 12 minut gameplay'a BF3 Podsumowałbym bym to fajnym oddającym moje wrażenia pozytywnym wulgaryzmem ale szkoda zeby post zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 no w tym przypadku moze bym przymknol oko;) zostalo jeszcze 170K fanow na Facebooku zeby nowy trailer sie pojawil :) http://www.facebook.com/battlefield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 fanboy brunek fanboy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 czyzby owiec? pff...naiwniak:P rozgryzlem cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 :D http://www.ripten.com/2011/04/17/the-witcher-2-150-ultra-quality-screens-to-die-for/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Te 12 minut pokazało trochę lipy- już nie będę się czepiać np. powtarzalności samochodów na parkingu (wkońcu to pre-alpha) ale słabe jest to że single player będzie znowu ciukaniem w głupio zachowujące się hordy wrogich żołnierzy- szczerze to liczyłem na mniejszą ilość bardziej kumatych wrogów- byłby bardziej wciągający klimat wiecznego polowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107165,9484987,Stuart_Black__tajemnicza_gra__Combat_Wings_i_Sniper.html?bo=1 Szukajcie siebie i znajomych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 nie pokazali Bydgoszczy to nie ma co szukac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 CryTek potwierdził, że wyda CrysisSDK za free. Narzędzia zostaną opublikowane w sierpniu. In August 2011 we will be launching a free CryENGINE SDK. If you want to use it for fun, like all our previous MOD SDKs it will be completely free of charge, to anyone who wants to play with it! You just register, download the SDK with a personalized license key and you're good to go! This will be a complete version of our engine, including C++ code access, our content exporters (including our LiveCreate real-time pipeline), shader code, game sample code from Crysis 2, script samples, new improved Flowgraph and a whole host of great asset examples, which will allow teams to build complete games from scratch for PC. Więcej: http://www.crymod.com/ http://www.moddb.com/engines/cryengine-3/news/be-free-be-creative-be-the-developer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Trzeba przyznać, że coraz ciekawiej robi się na tym polu. Kiedyś trzeba było babrać się we własnych silnikach, albo korzystać z jakichś ułomnych i niedokończonych za tzw. grosze, a teraz nic tylko przebierać. Ciekawe, kto więcej wyrwie tego tortu CryEngine, UDK, czy Unity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 28 Kwiecień 2011 Share Napisano 28 Kwiecień 2011 CryEngine 3 SDK będzie za darmo, jak unreal http://www.crymod.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 28 Kwiecień 2011 Share Napisano 28 Kwiecień 2011 z tym darmowym cryenginem to bajka co do city interactive to niezla przepasc widac pomiedzy wawa a kato czy rzeszowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 w jakim sensie? Wracajac do nagiej Triss: http://www.pudelek.pl/artykul/31998/laska_wiedzmina_w_playboyu/ Nasi modelarze sami sie nie pochwala, ale w srodku sa naprawde rewelacyjne "foty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Wracajac do nagiej Triss: oswietleniowiec zamknal sie w pokoju i placze. crymod ogladajac sandboxa na youtube bedzie dobrym staffem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 teraz kobiety sa tak plasitkowe w magazynach ze ta wyglada jak zywa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 - Afterfall: Insanity. Coraz lepiej to wygląda, szkoda tylko że przez taki a nie inny montaż nie bardzo można się przyjrzeć samej rozgrywce. Klimat jest - a to chyba w tego typie gry najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 wyglada ciekawie, jedyne co razi to te mutanty stojace w miejscu i czekajace na ciebie, albo chodzace w kolko, takie ubogie ai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Wracajac do Wieska 2 .Gra cos slabo na zachodzie jest reklamowana . Nie zdziwilbym sie jakby to byla kolejna wtopa polskiego game-developingu, tymbardziej ze werja konsolowa bedzie opozniona. Nie to zebym zyczyl zle ale poprostu reklama i prezentacje tej gry do mnie nie trafiaja mimo iz uwielbiam rpg. A w gre zagram jak dostanie powyzej 8.5 na zachodnich serwisach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Wracajac do Wieska 2 .Gra cos slabo na zachodzie jest reklamowana . Nie zdziwilbym sie jakby to byla kolejna wtopa polskiego game-developingu, tymbardziej ze werja konsolowa bedzie opozniona. Nie to zebym zyczyl zle ale poprostu reklama i prezentacje tej gry do mnie nie trafiaja mimo iz uwielbiam rpg. slabo? Ja mam wrazenie ze nie ma tygodnia zebym nie trafil na jakis artykul "oh jaki ten wiedzmin bedzie wspanialy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Wlasnie przed chwila przegladalem portale zachodnie i jakos nie widze je w top 10 ogladalnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 no w afterfall widac, ze skrypty beda bolesne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Wracajac do Wieska 2 .Gra cos slabo na zachodzie jest reklamowana . Nie zdziwilbym sie jakby to byla kolejna wtopa polskiego game-developingu, tymbardziej ze werja konsolowa bedzie opozniona. Nie to zebym zyczyl zle ale poprostu reklama i prezentacje tej gry do mnie nie trafiaja mimo iz uwielbiam rpg. A w gre zagram jak dostanie powyzej 8.5 na zachodnich serwisach :) moze na zlych portalach uczeszczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Mam wrażenie że "gameplay" Afterfall specjalnie zmontowany w takich teledyskowych migawkach bo inaczej nic by się nie działo. Intryguje mnie ten nurt "mutantyzacji" oparty na kanonie Dooma i Resident Evil -często wychodzi z tego przerost formy nad treścią i zamiast strasznie robi się śmiesznie. Świetnie wyglądała za to biesiada w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Nie zdziwilbym sie jakby to byla kolejna wtopa polskiego game-developingu Kolejna po jedynce ktora sprzedala sie w jakiejs smiesznej ilosci 1.5 milionow kopii? Oby :D reklama i prezentacje tej gry do mnie nie trafiaja mimo iz uwielbiam rpg. A do mnie trafiaja. I? A w gre zagram jak dostanie powyzej 8.5 na zachodnich serwisach :) A ja zagram nawet jak dostanie -6 na zachodnich serwisach bo oparta jest na prozie polskiego a nie "zachodniego" autora i oceny zachodnich portali ograniczaja sie do powierzchownego rzutu okiem na gre bez wiedzy skad sie to wzielo. Nie znaja Geralta w wiekszosci, nie wylapia wielu smaczkow. A mimo to gra wbrew temu co mowisz jest szeroko reklamowana i w necie az huczy co jest sporym sukcesem. Jedyna gra w ktora gram w wersji polskiej i nie wyobrazam sobie nawet kastrowania jej do angielskiego. A wlasnie zagrywam sie w jedynke i ten krotki czas jaki mam na granie uplywa mi BARDZO przyjemnie. Jestto tez jedna z niewielu gier w ktorej zarty i male smaczki mnie autentycznie bawia (wczoraj rozwalil mnie druid pogwizdujacy melodie z gwiezdnych wojen LOL). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 nie tak zle wyglada ten Afterfall :D no seryjnie jestem bardzo zaskoczony na plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Co się stało z Afterfallem-rpegiem? To co jest teraz wygląda jak klon dead space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Nezumi dzisiaj poltora banki to zamalo .Zreszta wszystko zalezy po ile sprzedaje sie kopia i jakie koszta produkcji .Ale wracajac do reklamy wieska 2 owszem sporo tych artykulow jest. Natomiast co moge powiedziec z wlasnej obserwacji. Jesli gra na 3-4 tyg przed i po premierze nie jest w top 10 ogladalnosci na ZACHODNICH serwisach to potem sprzedalnosc jest marna. Obserwuje ta tendencje od kilku lat .Owszem wiesiek 2 moze liczyc na duza sprzedalnosc w Polsce i w Posji .Moze Cd Red czeka z kampania reklamowa na zachodzie jak bedzie mial wersje na konsole...Owszem rozne gry maja rozne modele sprzedarzy ale zobaczymy ciekawe w sumie jak bedzie sie gralo .Mi w wiedzminie najbardziej nie pasuje to ze jestesmy skazani tylko na jedna klase postaci .Ja przewaznie lubie grac magiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Reanimator sory nie czy czytam komiksow poza Thorgalem wiec cie nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 wiec cie nie rozumiem od czego jest forum. swoją drogą za teorię sprzedalności jestem gotów dać repę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Coz pozyjemy zobaczymy .Ciekawe w sumie czy doczekamy sie artykulu na polygami ile tak naprawde sieprzedalo sie tej gry?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Za swojego wieśka już zapłaciłem, mam nadzieję, że są dupy w artbooku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 o, dzieki za przypomnienie, tez musialem zaplacic za druga kolekcjonerke;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Mi w wiedzminie najbardziej nie pasuje to ze jestesmy skazani tylko na jedna klase postaci .Ja przewaznie lubie grac magiem. spoko, slyszalem ze juz pracuja nad duzym DLC gdzie sie gra magiem "Yennefer: the Archmage" A tak serio to nie lapie tych twoich wywodow. Wiesiek 1 zrobil sobie naprawde dobra renome wsrod graczy lubiacych komputerowe rpg, sprzedal sie na tyle dobrze zeby uzasadnic produkcje dwojki. Wszelkie zapowiedzi pokazuja Wieska 2 jako naprawde ladny produkt, i nie wiem czy wieszczenie jego tragedi po jakis "servisach zachdonich" ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 rak to za malo, masakra z takimi wypowiedziami... twoj nick DeC przypomnial mi innego usera, ktory rowniez nieraz blyskal podobnymi postami, ale niestety dostala bana(n) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 wieszczenie jego tragedi po jakis "servisach zachdonich" ma sens. Nawet nie serwisach zachodnich, bo te pisza o Wiesku bardzo pozytywnie, czasem ekstatycznie wrecz, ale o ich "ogladalnosci". Nie wiem jak jest w reszcie serwisow, ale na Gametrailers W2 jest na 7 miejscu w kategorii PC (za Portalem 2, Call of Duty) i na 16 (z 21,442) ogolnie. To nie jest imho slabo, jak na stosunkowo swieza marke, szczegolnie, ze dookola sa bardziej znane i bardziej popularne. Tak czy inaczej mam nadzieje DeC, ze za pare tygodni bede Ci mogl powiedziec, jak bardzo sie pomyliles:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Trzymam mocno kciuki :D Preview na gametrailers byl bardzo pozytywny, slychac bylo w glosie nawet podekscytowanie ;D Ogladalem wszystkie filmiki z wieskiem i wydaje sie ze wszystko zostalo poprawione, modele postaci, grafika, system walki itd. jedynie co mi rzucalo sie w oczy to troche niedopracowana mimika twarzy ( mam na mysli zwlaszcza ten filmik kiedy w lesie spotykaja elfa ) w kazdym razie mam nadzieje ze gra skopie tylki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 (edytowane) Z innych sa jeszcze takie: Rock Paper Shotgun: "The Witcher 2 is released on May 17, and if we don’t get review code soon we’ll explode." Pisal koles, ktory nie znosil "jedynki". http://www.rockpapershotgun.com/2011/04/29/witcher-2-preview/ http://www.rockpapershotgun.com/2011/04/27/good-old-geralt-the-witcher-2-preview-2/ Eurogamer: "Assassins of Kings? If the kings are BioWare and Bethesda, that sounds about right. " http://www.eurogamer.net/articles/2011-04-27-the-witcher-2-assassins-of-kings-preview Kotaku: "The Witcher was one of the best PC role-playing games of all time. The Witcher 2 might wind up being one of the best PC games of all time. Find out on May 17." http://kotaku.com/#!5796174/how-the-witcher-2-tranforms-you-into-a-monster+hunting-machine IGN: http://uk.ign.com/videos/2011/04/20/the-witcher-2-video-preview itp, itd. Naprawde nie jest tak zle w tych zachodnich serwisach. Edytowane 4 Maj 2011 przez Reanimator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Reanimator - nie wiesz może czy artbook z Wiedźmina 2 będzie można kupić osobno? czy tylko i wyłącznie w wersji kolekcjonerskiej będzie? Oczywiście o ile możesz takiej informacji udzielić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 (edytowane) pod takim kątem siłowanie na rękę?... spróbujcie w pracy i dajcie znać, jak wam poszło. referencje: Edytowane 5 Maj 2011 przez Chrupek3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 umm... srsly? O_O Reanimator - nie wiesz może czy artbook z Wiedźmina 2 będzie można kupić osobno? czy tylko i wyłącznie w wersji kolekcjonerskiej będzie? Oczywiście o ile możesz takiej informacji udzielić :) Szczerze mowiac nie mam bladego pojecia. Prawda jest, ze kupilem sobie dodatkowa kolekcjonerke, zeby miec kopię, bo artbook z W2... kopie tylek:) Kto wie, moze bedzie tak, jak z Blizzardem, ze za czas jakis bedzie mozna kupic go osobno, ale nie slyszalem jeszcze o takim pomysle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi