Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7k
  • Wyświetleń 604,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Leee to sa tylko na pc. Nie ma konsol, a jest masa naprawde swietnych gierek na sexpudlo na ten i przyszly rok.

Napisano
ROTFL

Sierotki, "indie" nie oznacza Indii, tylko jest skrotem od "independent" :D

hehehe :D :D

Napisano

Ostatnio pojawiło się kilka filmików związanych z Call of Duty 4. Z czego dwa - The Bog Rescue i Last Stand pokazują gameplay. Gra jak na razie bardzo mi się podoba, niestety mój sprzęt chyba sobie z nią nie poradzi. Jesienią przed premierą zapewne ukaże się demo, więc wszystko się wyjaśni :)

Napisano

Wreszcie data premiery zostala podana - wrzesien, napalony jestem na ten tytul od kilku miesiecy ,slinke obtarlem i odliczam dni ... ETERNAL SONATA !!!!

http://xbox360.ign.com/objects/761/761569.html

A tak wogole to najblizsze kilka miesiecy bedzie goracych - Bioshock,Black site, Mass Effect, Airborne, i ... last but not least .. TIME SHIFT ... feeel da powa. :D

http://xbox360.ign.com/articles/798/798537p1.html

Napisano

ra2 najpiękniejszy klimat tam mieli. i fajne zastosowanie aktorów w przerywnikach. I genialna muzyka

Napisano

Tak, to będzie FPS, parę screenów jest już dostępnych w sieci, więcej może po E3.

Napisano

hehe, nie wiedziałem że na forum mamy tylu fanów C&C...:)

Cruzh3r zgadzam się w 100%;)

Napisano

W nocy ukazał się trailer Call of Duty 4, który będzie promował grę na targach E3. Jak dla mnie, to rewelacja. Jestem pewien, że wkrótce po premierze zmiecie CoD2 i Battlefielda 2 z listy najpopularniejszych gier sieciowych. Mam tylko nadzieję, że mój starawy już sprzęt to uciągnie. Jeśli nie, trzeba będzie zorganizować nowy :)

http://www.gametrailers.com/game/4735.html

A tu miła niespodzianka, ciekawe, czy okaże się to prawdą : Gears of War na PC

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=34898

Napisano

w chinach wyszedł duke nukem forever, pisali o tym na gry online :D http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=34988

Napisano

Ładnie to wyglada, ale czy oni nie za bardzo połyskują? rozumiem pot itp, ale aż tak?

ok ładne i tyle :P

ee i jeszcze ten dźwięk fhmm fhmm fhmm przy każdym machnięciu :P

Napisano

Yep, SK wyszedl troche zabardzo przed peleton, a jak to z zolnierzami na pierwszej linii boju ... ida do odstrzalu. Bye.,bye SK. Mam nadzieje ze zdarza wydac Too human.

EDIT - jezeli te ostatnie aviki byly z ich silnika, a te wczesniejsze z UE3, to szkoda ze taka dobra gra sie tak zmarnuje, na meirnej grafie.

Napisano

Widziałem to już parę dni temu, snake wygląda i porusza się super. Niestety nie można tego powiedzieć o przeciwnikach. Już na poprzednich filmikach widać było, że jak idą w zwartym szyku z bronią gotową do strzału, poruszają się, jakby kupa była już na ostatniej prostej :)

Napisano

hahaha z tą ostanią prostą to dobre

Napisano

nie wiem patrzac na te postacie, wydaje mi sie ze polskim gamedevie sa ludzie ktorzy w ogole nie maja pojecia o grafice, a uczyli sie jej na comodore 64 i tak juz zostali dzizas one wygladaja gorzej niz w q3 ;/ ... zobaczcie na to mydło na scianach brak cieni... boze wstyd mi za takie gry :(

Afterfall robiony przez amatorow wyglada lepiej (nie słodzac sobie i kolegom)

No, ale chociaz 2 firmy ratuja wizerunek ;)

Napisano

KLICEK popatrz na wymagania tej gry... aż mi się słabo zrobiło, do czego tam potrzebne jest 512MB pamięci...

Napisano

Który z userów forum przykładał do tego dzieła ręke? przyznać się bez bicia:P :P

Napisano

postarajmy sie zauważyć jakiś pozytyw... ;P

wydaje mi się że gdyby pozmieniać wszystkie textury na takie jak trzeba i dodać tutaj bump-a... to jeszcze dało by się na to patrzeć, ale mi monitor się psuje od takich pixeli... :P

Napisano

Play robia nabor wiec moze Klicek sie skusisz? :D bo slyszalme ze bedzie Detektyw Rutkowski si back! 2 podobno ma byc hicior

Napisano

Matys ja uderzam tam z miejsca z reszta juz Ci mowilem, glodowa pensja 900 zeta i robisz same polskie hity ;) ala 3d z 1995 jak to mowi Jonny B. "WCHODZE W TO !"

floo, pewnie nawet animacje sa skopane, nie wiem okladka prawie mi sie podoba :) i pewnie instrukcja bedzie ok, a tak to pozytywow brak ;)

Wymagania mnie miazdza :)

edit :

Ardeni, te fleshowe /2d gierki akurat wygladaja na przyzwoite :)

Napisano

przyznam szczerze że jeśli chodzi o tą firmę to niech dalej robią gry dla dzieci w 2d(look -->> portfolio), to wychodzi im najlepiej i nawet mi się podoba, jednak grafików 3d mają słabych...

Napisano

co wy chcecie od rutkowskiego? chlopaki mieli zrobic pewnie gre na szybko w pare minut i zrobili!:) z czegos zyc trzeba!:) a jak firma mala to ich na dobry silnik nie stac i wyglada jak z 95 roku!:) zreszta, to polska, nie elegancja francja!:)

Napisano

No to pewnie są właśnie Ci, którzy tak pracują po cichu i mają wszystko gdzieś. Swoją drogą coś mi się obiło o oko, że ta gierka robiona jest na czyjejś licencji i dopasowana do naszych realiów (stąd Rutkowski). Mogę się mylić :)

Mam za to innego newsa - jak oglądałem z synkiem zabawki w Tesco spojrzałem na półkę z grami i na samym dole był Duke Nukem Manhattan Project. 4.99 . I hate pigs, jak to się mówi. Nie mogłem się oprzeć, wracam do grania ;)

Napisano

Bruneq kurcze da sie zrobic lepsza gierke w darkbasic, nie trzeba mic wcale bog wie jakiego enginu ;)

edit :

Polowa kolesi ktorzy robia dla siebie nie pokazuja swoich modeli tutaj, miazdza skillem prawie wszystkich, wiec hmm wiesz byłbym jednak ostrozniejszy w sondach ;) Myslisz ze forum daje skilla ? ;) hehe gloood luck

btw. popatrz na tych co tu pokazuja modele, no i hmm oprocz paru osob na dloni mozna policzyc jednak, jakos innych brak ;) a jakos niechce mi sie wierzyc, ze tu udzielaja sie wszyscy artysci polskiej sceny ;) skoro takie cdp red miało GIGANTYCZNY ruch ludzi w trakcie wiedzka ;)

A Ci co robia te gierki, to sa raczej starzy dziadkowie, ktorzy tak naprawde zaczynali pracowac w gamedevie przed Twoimi urodzinami ;) dlatego te planszowki 2d wygladaja bardzo milusio.

Napisano

no Techland całkiem ładnie "działa" :) Przed odpaleniem 'Call Of Juarez' (w ogóle raczej nie lubię łesternów :P) miałem kilka obaw, ale szybko się rozpłynęły jak ją uruchomiłem. Porządnie wykonana gierka i pomysłowa. Grafika pro, fizyka i animacja też niezłe (mam zastrzeżenia jedynie do koni :P).

Do niewinnych osobników nie można strzelać, ani nie można katować trupów (wielbiciele Postala będą zawiedzeni). Jest parę sposobów aby ich zabić, ale automatycznie kończysz grę. Za to można pobawić się biczem w Indiane Johnsa :D No i strzelanie w Bullet Timie i efektowne upadki postrzelonych przeciwników na glebę też super :D

MultiPlayer nudny, ale to kwestia gustu.

Ciekawe jak to na XBoXie wygląda :)

Co do polskiego rynku gier, to po "Detektywie Rutkowskim" za 9,99 zł, w nowościach, można się spodziewać wszystkiego xD

Napisano

kiedyś polski dev górował jak dla mnie nad czołówką światową, wogóle wolałem polskie gry. Amerykanie czy anglicy dawali pomysł jakieś setlersy total annihilation a wtedy pojawiała się polska odpowiedź 10x bardziej grywalna i wypasiona. A potem się skończyło.

nie mówie o LK Avalon, chociaż ich przygody były fajne(Sołtys rulez). np. Topware które z genialnego Eartha i równie dobre knights and merchants, przerzuciło się na gry dla CyberMychy typu kurka wodna 1, 2 ,3, kurcze pieczone itp.

teraz bida czyli maluch racer, poldek racer, syrenka racer, rutkowski back from jail (again). yhh...