_michal Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Pojawił się nowy trailer do Deus Ex 3. Po prostu AWESOME! Taki nieco GITS'owy :) http://www.computerandvideogames.com/video.php?id=3751 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Pojawił się nowy trailer do Deus Ex 3. Po prostu AWESOME! O zesz ... jak to zobaczylem to ... znowu uwierzylem w ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Ja naprawdę, bardzo starałem się nie wkręcać w hype... Naprawdę się starałem. Ale nie wyszło :P Przytupuję już czekając na tę grę. Od dawna czekam na porządny cyberpunk, tak od Deus Ex 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 no przyznam ze intro bardzo fajnie wyglada...moze byc ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 ojoj ale dali do pieca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veti Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Uuuuuuułłłłłłaaaaa, ale pojechali z tym trailerem. Strasznie mi się podoba. Mam nadzieję, że gra będzie równie dobra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Pięknie, od dawna tak świetnego trailera nie widziałem. Oby nie tylko trailera ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 mizaga panowie miazga, edios i enix no dali do pieca widac rozmach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Oby gra dała radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Miazga, po prostu miazga, mam ciarki na plecach od samej muzyki. Poproszę 1,5 h film w takim klimacie, a będę na niego czekał niczym na pierwsze oglądanie Blade Runnera :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Dr Judym - to samo pomyślałem. Dlaczego ciągle powstają durne familijne komedie 3d, zamiast zrobić poważny, dojrzały film animowany. Całe szczęście, że mamy Japończyków, jedynie oni potrafią czasem zrobić dobre cyberpunkowe anime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Hołli krap D: > Nie obraziłbym się gdyby zrobiono film full 3D takiej jakości... Jestem ciekaw jak będzie z grą bo cinematic rozsmarował mnie po ścianie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 a ja mam mieszane uczucia co do dusowego trailera, nie zobaczylem na nim narazie nic deusowego, moze będzie to fajna gra tak jak np far cry 2 ktory bardzo mi sie podobał ale nie miał nic wspolnego z orginałem, tu co prawda pewnie będę jakieś wkrętki cyber ale mam nadziej ze nie będzie to bardziej assinowo credowe a bardziej cyber w co w sumie smiem wątpić po tym trailerze chyba ze wersja z tuby jakas obcięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Empeck - tu mam akurat braki, ostatnie co oglądałem to GITS (przy czym dwójka była zbyt wydumana, jak na mój gust) ;) Marioza - to jasne, że nie ma nic z Deusa 1 czy 2, w założeniach to miał być prequel, wydarzenia sprzed jedynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Obejrzyj Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Są dwa sezony i pełnometrażowy Stand Alone Complex: Solid State Society. IMHO o wiele lepsze od dwójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Pięknie. Szczególnie muzyka. Mam nadzieje, że gra będzie równie intensywna i poruszająca. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Super. Tylko jedna rzecz mnie razi. 2027 i tak odmieniony swiat? Bez przesady - tu by potrzebowali conajmniej tego 2227 :P Poza tym pieknie zapozyczone klimaty z ghost in the shell i innych japonskich dziel. Jakze chetnie bym obejrzal pelny metraz takiej animacji zamiast "Powrotu Shreka", "Zemsty Shreka" i "Shreka kontra Mechagodzilla"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Nezumi: Cyberpunk jako gatunek ma swoja historie i tradycje i chwala tworcow, ze sie jej trzymaja :) To nie sa nasze czasy + 20 lat w przod. Po co szukac realizmu, gdzie go nigdy nie bylo. Obejrzalem ten trailer z 10 razy i ciagle jestem w szoku. Najlepsze, ze przed pierwszym byla reklama/trailer Prince of persia - boze jak to ssie w porownaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Nezumi: Cyberpunk jako gatunek ma swoja historie i tradycje i chwala tworcow, ze sie jej trzymaja :) To nie sa nasze czasy + 20 lat w przod. Po co szukac realizmu, gdzie go nigdy nie bylo. Właśnie to mnie urzekło. Stylizacja. Nikt tu się nie sili na realizm, wszystko jest pięknie ustylizowane, od proporcji ciała i twarzy, poprzez ubiory, na architekturze skończywszy. Mam nadzieję, że gra też będzie tak stylizowana, nie tylko cinematiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Ja od zeszłego roku śledzę fora w poszukiwaniu info na temat DX3. Po ostatnim trailerze szczęka mi opadła. Mam nadzieje, że Eidos mnie nie zawiedzie. Cyberpunku czy steampunku w grach jest bardzo mało, a tyle możliwości designerskich ten gatunek daje. Dziwi mnie fakt, że nikt nie podejmuje się takich produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Bezpieczniej ze względów finansowych jest poruszać się w popularniejszych tematach. Nikt nie wyłoży kilkunastu milionów dolarów na steampunkową grę w którą zagrają tylko pasjonaci gatunku. EDIT: http://forums.eidosgames.com/showpost.php?p=1408123&postcount=1409 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Trailer deusa miazga i zgadzam się z przedmówcami - taki filmik chętnie bym łyknął w pełnym (najlepiej 3godzinnym :)) wymiarze. Stylizacja super. Ogólnie nie mogę się doczekać. A co do samej gry to mnie nie będzie przeszkadzać jak będzie bardziej assasinowato czy bardziej strzelankowo-napadalsko. Raczej tego co było w Deusi Ex 1 nie odtworzą bo czasy się po prostu zmieniły i gracze oczekują trochę innego typu rozgrywki. Oby tylko pozostawili tą znaną z jedynki wolność wyboru sposobu przejścia gry a będę w siódmym niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Mi by najbardziej pasował styl gry z Mass Effect, lub Alpha Protocol... Taki action-rpg z mocno zarysowaną fabułą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Aaaaaa, jesli to taka stylizacja swiata, tradycje itd to wszystko gra. W "cybera" tradycyjnego, papierowego gralem chyba w zyciu ze dwa razy lata temu i nigdy nie zglebilem historii ;) Wizualnie to jest uczta. A skoro juz o gierach - nowy Alien Breed pokazuje moim zdaniem jak powinien wygladac fallout3 (strona wizualne). Oldschoolowy rzut izometryczny w bardzo fajnym 3d i z klimatem. Strasznie zaluje tego co zrobili z falloutem3 - zwlaszcza kiedy widze ze da sie i nowoczesnie i z podobnym "feelingiem". Wielbicielom samotnego wedrowania przez korytarze kosmicznego statku i wyprozniania magazynkow w obce formy zycia goraco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Pograłem ostatnio w demo Alien Breed i całkowicie się z Tobą Nezumi zgadzam. Gra wyglada bardzo fajnie, w takiej stylistyce oldschoolowy RPG by się nieźle sprawdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 oki cofam wczesniejsze marudzenia :D, ten filmek co dał empeck cos nie chcialo mi sie czekac az sie załaduje wiec zlukalem na tubie a tam jakis ikar byl co mu upaliło pióra i w zasadzie nic wiecej, teraz w koncu cierpliwie poczekałem i zlukałem to , troche mnie podbudowało ze moze po niechlubnej dwójce to jednak bedzie deus jakis przyzwoitszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Dzięki za propozycje filmów :) Bezpieczniej ze względów finansowych jest poruszać się w popularniejszych tematach. Nikt nie wyłoży kilkunastu milionów dolarów na steampunkową grę w którą zagrają tylko pasjonaci gatunku. No właśnie, dlatego mocno się obawiam o najnowszego Thiefa, którego również robi studio z Montrealu :] Swoją drogą skończyłem dziś Alpha Protocol po raz drugi. Szkoda, że gra jest trochę okaleczona i archaiczna, ale możliwości wyboru w tej grze miażdżą. Najpierw oszczędzałem wszystkich i starałem się przeciągnąć na swoją stronę, później grać "ostatnią mendą". Drugie przejście to była zupełnie inna gra. Te same lokacje, ale inne reakcje postaci, inni (nieliczni) sojusznicy i masa wrogów, nawet inny boss na końcu. Byłem zaskoczony jak bezduszny i bezwzględny może być nasz bohater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 http://forums.eidosgames.com/showpost.php?p=1408123&postcount=1409Pierwszy koncept ma klimat jak Blade Runner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Sporo gameplaya z Crysis2 http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/94?ep=94 Az sie lezka w oku kreci jak widze swoje rzeczy w takiej grze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 poprzedni crisis bardzo mnie wkrecil ale jak patrze na tego trailera to tak srednio kurde nieczuje tej gry juz. Batlefield poprostu rzadzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 a co swojego widzisz w takiej grze, Omenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 W Crysisie najmocniejszą stroną była roślinność, w miejskim otoczeniu może nie być już tego miażdżącego efektu. Dobrze że chociaż tym razem wyjdzie na konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Reanimator: Projekt helikoptera do ktorego cie zabieraja na filmiku jest moj, pracowalem akurat nad ta lokacja na Wall Street i z ze Slawkiem konceptowalismy przeciwnikow - choc tu z naszych pomyslow niewiele przetrwalo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Hyde Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Crysis2 wyglada sporo gorzej niz poprzednia czesc . Szkoda . Po duzej czesci jest to wina chcac tego czy nie przestarzalych konsol. Watpie aby wersja PC jakos szczegolnie odstawala od tej konsolowej . Lubilem podziwac w pierwszej czesci mase smaczkow i detali ,a po aktualnych filmikach z C2 nie widze nic na czym bym oko zawiesil :] . Wyglada tak poprostu standardowo jak na konsolowe warunki . No nic mozna miec tylko nadzieje ,ze gameplay jest lepszy :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 (edytowane) To jeszcze co do nowego Deus Ex, dla tych co nie widzieli :] Edytowane 6 Czerwiec 2010 przez Kruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Hyde Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Trailer wyczes :] . Oby sama gra rownierz byla . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Modlę się żeby była przynajmniej tak dobra jak DX1 - no żartuje przecież, niemożłiwe do wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 http://polygamia.pl/Polygamia/51,107165,7987445.html?i=0 ładne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Ladne to to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Filmiki z tej gry widziałem już jakiś czas temu, bardzo fajnie sie prezentuje, szkoda że nie wyjdzie na PS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 http://www.wykop.pl/link/381750/wszechobecny-watson/ Młaaaaahahhahahahahaaaaaa. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 hehe Watson dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 (edytowane) Wow dobre to Captain Blood o0 wszystko jest takie kolorowe, jasne, przejrzyste i ostre bez tej nasyconej czerni czy nadużytych post procesów ;] tego w grach dzisiaj brakuje. Edytowane 9 Czerwiec 2010 przez Kruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 Team Fortress2 działa na macu od dzisiaj http://www.teamfortress.com/macupdate/ film dobry:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Team Fortress2 działa na macu od dzisiaj http://www.teamfortress.com/macupdate/ film dobry:D ja tylko dodam, że: do końca weekendu jest za free użytkownicy mac'a w tym czasie będą się wyróżniać charekterystycznymi słuchawkami (od ipoda?) przypiętymi do modelu ich postaci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Lol, zabawny pomysł :) Ciekawe czy zrobią coś podobnego w przypadku wersji na lina jeśli powstanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 11 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Widzieli nowego Kombata? wyglada jak oldschoolowy mk3 tylko ze all w 3d masakra http://g4tv.com/videos/46308/The-Next-Mortal-Kombat-Reveal-Trailer/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Niby Pegi 18+, a montaż jak dla 12-latków, tak samo jak ten pitch trailer do ewentualnego filmu. Może 15 lat temu by mnie to ruszało, teraz ni cholery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 (edytowane) http://www.dailymotion.pl/video/xdmvtm_afterfall-insanity-teaser_videogames#from=embed materiał promocyjny dobry, ciekawe ile ma wspólnego z grą :) /edit o mają też nową stronkę http://www.afterfall-universe.com/en - a jednak na UDK jadą Edytowane 11 Czerwiec 2010 przez mara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniuSlincer Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Nie możliwe, że jadą na czystym UDK - rekrutują programistów cpp, a tym się tam nie da pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi