Napisano 6 Kwiecień 200717 l Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych redakcja serwisu Max3D.pl składa wszystkim czytelnikom Najserdeczniejsze Życzenia - Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i miłych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny.
Napisano 6 Kwiecień 200717 l Wesołych Wielki Bracie, O dzięki za Twe istnienie, O dzięki za myśl błyskotliwą co by forum założyć, O dzieki. alleluja
Napisano 6 Kwiecień 200717 l Vorek mówi: wesołych świąt, ładnie oteksturowanych jajek i solidnego real flowa w poniedziałek ;)
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Nienawidzę świąt, te porządki mnie dobijają. ehh Zgadzam sie w zupelnosci (cholerne dywany)
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Smacznego śniadania, mokrego jajka, żółtego Baranka i wogóle najlepszego ;] Pamiętajcie...jedzcie jajka...będziecie wielcy. A jak coś to dziubek wyplujcie. Wesołych Świąt!
Napisano 7 Kwiecień 200717 l smacznego króliczka i wesołych jajek :D Mokrych jajek i twardej kiełbasy ;) araneus rozwaliłeś mnie :D
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Nienawidzę świąt, te porządki mnie dobijają. ehh A ja nie trawię tych smsowych wierszyków... co drugi to lepszy... Więc wszystkim po prostu: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Napisano 7 Kwiecień 200717 l WESOLYCH SWIAT DLA WSZYSTKICH!!!!! Smacznego jajka i mokrego dingusa etc, etc :)
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Jajecznych Świąt i mokrego poniedziałku! Proponuję we wtorek otworzyć nową galerie, gdzie będziemy prezentować nasze zmoczone koleżanki, z których wyłonimy miss mokrego podkoszulka :>
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Ja też dołączę się do życzeń. Przede wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Smacznego jajka i innych smakołyków.
Napisano 7 Kwiecień 200717 l no to jeszcze raz: wszystkie dla wszystkich, mokrego i nie mokrego, z żółtkiem i baz żółtka, kolorowych Jajek rzecze wam ja, my Nini, psinka i przyjaciele. [dziekuje]
Napisano 7 Kwiecień 200717 l A ja nie trawię tych smsowych wierszyków... co drugi to lepszy... Więc wszystkim po prostu: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Na szczęście nie mam komóry Życze Wam Natężenia świadomości w zmianie swej osobowości od młodości do starości "aby bylo" coraz łatwiej coraz prościej...
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Mr Pank napisał:" Na szczęście nie mam komóry" Moze to i dobrze, czytales książke "Komórka" Kinga?:)
Napisano 13 Kwiecień 200717 l czytales książke "Komórka" Kinga?:) Niestety nie, ale czytałem "Desperacja" "Szkieletowa załoga" "Zielona Mila" "Nocna zmiana" "To" polecam,niesamowita książka http://www.stephenking.pl