Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,8k
  • Wyświetleń 1,8m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Wojciech Kowalczyk to świetny artysta konceptualny - i fajny człowiek.

kowalcz.jpg

Napisano

To naprawdę jest zdjęcie, przy wykorzystaniu filtrów efektowych. Ale wygląda jak game art do gry w stylu GTA.

b_b024442ab0d4e2845cb8b64010ec8187.jpg

Napisano

To pewne, że Lato nie odejdzie ze stanowiska prezesa PZPN! Przecież Oceana śpiewa dla UEFA Euro 2012 "Endless Summer" ;)

Napisano

szkoda, ze znalazłem to na brytyjskim portalu. hala stulecia, wrocław:

Napisano

Dopuki nie znajde nic bardizej konkretnego to wrzucam to tutaj. Sad EU zarzadzil wyrok w sprawie odsprzedazy licencji na oprogramowanie (Oracle pozwala jakas niemiecka firme o to). Zarzadzil ze jesli licencja jest sprzedawana na czas nieokreslony to zakazywanie odsprzedazy w EULA jest nie legalne. Zobaczymy co z tego wyjdzie w praktyce.

http://www.rockpapershotgun.com/2012/07/03/crikey-eu-rules-you-can-resell-downloaded-games/

Napisano

nie wiem co właśnie obejrzałem: fragment wiadomości północnokoreańskich.

Napisano

W reklamie powoli kończą się pomysły. Ja (pewnie nie tylko) dziś dostałem e-mail z taką:

rekl.png

Zaproponowana czynność ma jednoznaczną definicję.

Napisano

o a tu mail jaki dostałęm, gdybym nie miał dostępu do wielu kont to bym nie wiedział.

Jest informacja, że X śledzi strony. W rzeczywistości X śledzi strony ale na pewno nie te, które zostały pokazane niżej. Klasyczne rzucenie hasła i kłamliwe zasugerowanie, byśmy też polubili, skoro znajomy śledzi.

Ciekawe czy te dwie komercyjne strony z białym tłem celowo zostały pokazane wokół innych z tłem kolorowym, by się wyróżniać. Widać, że FB walczy jak lwica o ceny swoich akcji.

fbuk.jpg

Napisano
(...)Ciekawe czy te dwie komercyjne strony z białym tłem celowo zostały pokazane wokół innych z tłem kolorowym, by się wyróżniać.

fbuk.jpg

ola-fraczej na penwo, zwlaszcze jeszcze ze zostaly umieszczone centralnie, zebys przypadkiem ich nie przegapil :]

Napisano

wykrywacz klamstw ;)