Pawelkos Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 wypadek przy wyjasnianiu sztuczki z pila http://www.youtube.com/watch?v=zIHL0RMPf40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Autentyczny tekst rozesłany przez kierownika w jednej z dużych polskich firm. Drodzy Koledzy! W związku z bardzo bliskim już szkoleniem w Rowach,czuję sie w obowiązku podjąć kolejny raz tę syzyfową pracę i zaapelować doWaszego człowieczeństwa, resztek instynktu samozachowawczego i sumienia (trudny wyraz, zjawisko sumienia nie jest wśród Was powszechne, wiem). Jak wiecie szkolenie jest przeznaczone dla pracowników działów sprzedaży ze wszystkich spółek grupy A*****R. Znaczy to, że oprócz nas będą tam również normalni ludzie. Dlatego proszę o przestrzeganie paru zasad, które pozwolą nam przebrnąć jakoś przez ten kolejny ciężki życiowy egzamin: a) nie awanturujemy się zaraz po przyjeździe o warunki zakwaterowania czy miejsce przy stole. Delikatnie zwracamy uwagę osobom odpowiedzialnym za zaistniałą sytuację i grzecznie proponujemy zmianę. b) nie upijamy się do nieprzytomności. c) nie wolno w żadnym wypadku publicznie bić lub lżyć Jarka. d) nie przewracamy stołów, krzeseł i ław. e) nie zasypiamy na krześle, ławce, fotelu ani na stole w trakcie trwania szkolenia czy integracji. Zakaz ten dotyczy również pleneru. Pilnujemy się nawzajem i jak kogoś ogarnie słabość grzecznie, spokojnie i dyskretnie ewakuujemy kolegę na z góry upatrzoną pozycję. f) nie używamy cały czas wyrazów wulgarnych (np.zamiast powiedzieć "kurwa czy masz jeszcze te w dupę jebane papierosy, bo mi właśnie kurwa wyszły do chuja zajebanego" można powiedzieć "czy mógłbyś mnie poczęstować papierosem"; albo zamiast powiedzieć "do chuja! Widziałeś tę sukę z ... .,na pewno wali się jak dzika, o ja pierdolę" można powiedzieć "widziałeś jaka fajna dziewczyna przyjechała z firmy..." g) nie bijemy się między sobą, a ewentualne kłótnie należy cicho przeprowadzać i nie wołać nikogo na arbitra. h) nie ryczymy jak dzikie zwierzęta. i.) nie wycieramy podłogi kolegami z pracy ani ze spółek. j) nie pytamy kolegów, którzy mówią rzeczy, któreWYDAJĄ się nam absolutnie bezsensowne "głupi się robisz?" k) nie opowiadamy nikomu głupot i nie zanudzamy opowieściami o naszych pijackich bądź seksualnych osiągnięciach. l) z Zarządem rozmawiamy TYLKO na trzeźwo!!! Staramy się podczas rozmowy nie opowiadać głupot o naszych niesłychanych możliwościach,umiejętnościach i osiągnięciach- przyszłych, jak i minionych. W żadnym wypadku nie roztaczamy przed Zarządem wizji pojemności rynku w poszczególnych grupach asortymentowych. Podczas rozmowy nie należy trzymać rąk w kieszeniach, palić i wydmuchiwać dymu prosto w twarz rozmówcy, ani drapać się po genitaliach. Nie należy również obejmować rozmówcy ramieniem. Pamiętamy że Członek Zarządu naszej firmy nie jest"luźnym spoko ziomem". m) w żadnym wypadku nie kiwamy ręką na Członka Zarządu Naszej Firmy. n) nie zmieniamy, klnąc na czym świat stoi, regulaminu gier i konkursów przygotowanych dla nas przez pracowników firmy szkolącej. o) jeżeli któryś z uczestników szkolenia nie będzie chciał pić każdej kolejki, nie ryczymy na całą salę "nie chlasz? - to po chuj żeś tu przyjechał" p) nie gwiżdżemy na obsługę, nie domagamy się gromkim głosem wódy, żarcia czy usługi seksualnej. q) nie wolno uniemożliwiać wejścia/wyjścia z zajmowanego wspólnie z kolegami domku/ pokoju poprzez odbywanie tam długotrwałego stosunku płciowego. r) nie wolno oddawać moczu do umywalek ani pojemnikówna śmieci. Można to uczynić do klozetu lub pisuaru. s) jeżeli w trakcie zabawy ktoś wyłączy prąd, bo już najwyższy czas iść spać, należy jak najszybciej podać mu szklankę zimnej wody. t) przed pytaniem "czy jest tu coś do wypierdolenia?", przed wykonaniem "tąpnięcia w Bytomiu" bądź"pionizacji" sprawdzamy, czy jesteśmy we właściwym domku/pokoju. Nie wyłamujemy drzwi wejściowych do w/w obiektów " bo tam na pewno się schował!" u) szkody powstałe podczas kretyńskich, pijackich wybryków będą pokrywane z Waszego uposażenia, bez dyskusji. v) będąc pod silnym wpływem alkoholu nie przechadzamy się środkiem ośrodka wczasowego i nie informujemy całego otoczenia, że jest luźno, w) chcąc odbić partnerkę w tańcu (o ile dojdzie do zabawy tanecznej) nie przypalamy nikogo papierosem ani nie odpychamy jak chłopca. x) to nieprawda, że wszystkie kobiety, które będą na szkoleniu mają ochotę pobzykać się z Wami i nie należy również wygłaszać komentarzy w stylu: "kurwa! Tę to bym jebnął..." y) zabraniam palenia i robienia setek zdjęć w trakcie szkolenia i integracji. W szczególności zakaz ten dotyczy Sebastiana. Jemu niewolno dotykać aparatu w ogóle! z) nie odbywamy długotrwałych i głośnych stosunków płciowych w pomieszczeniu, w którym przebywają jeszcze inne, postronne osoby,które pragną odpocząć. aa.) nie obrażamy się wzajemnie i nie snujemy głupawych opowieści o rezultatach nieudanych eksperymentów niemieckich na ludności polskiej. ab) przed rozpoczęciem darcia mordy z treścią, która ma zachęcić napotkaną kobietę do natychmiastowego odbycia stosunku płciowego,należy się rozejrzeć i oszacować audytorium. Naprawdę nie wszyscy mają ochotę tego słuchać. Zdaję sobie sprawę z faktu, iż powyżej podjęte sprawy nie wyczerpują bardzo szerokiego wachlarza Waszych możliwości. Jednakże jeżeli narobicie sobie i mnie wstydu i zaprezentujemy się w obliczu koleżanek ikolegów z grupy A*****R, nie jako zgrany kolektyw sympatycznych ludzi, lecz jako banda wyzutych z resztek człowieczeństwa, zezwierzęconych skurwysynów i pijaków, to długo nie będzie żadnego wyjazdowego szkolenia dziesiąty znak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 znane od jakiegos czasu, ale chyba tutaj tego jeszcze nie bylo.... Umbrella w wykonaniu the baseballs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 WHEN YOU SEE IT, YOU'LL SHIT BRIX Brix has been shat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=S53yFoduFes&NR=1 Bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 http://www.collegehumor.com/video:1910892 Star Trek vs Star Wars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 link mówi za siebie: http://www.wykop.pl/ramka/193897/co-robic-w-razie-ataku-terrorystow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Oceansize: krótki filmik 4 studentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 No nawet dobry filmik ale ta kmera tak latala ze w ogole nie bylo widac ze ta platforma jest krzywa i dziwnie to wygladalo jak te kontenery sie przesuwaly ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Artykuł o piractwie... imiennym. :) http://di.com.pl/news/27201,0,The_Pirate_Bay_Pirat_po_drugiej_stronie_barykady.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 "i hate nature" http://www.youtube.com/watch?v=sQTjOH07_Jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 http://modanasuknie.blox.pl/html - extremalnie absurdalny humor, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Atak na O. Rydzyka :) http://www.hydepark.rubikon.net.pl/strony/nocnik/nocnik-02.htm Salto na ryj... Nawet mistrzom się zdarza ;) Rewelka :P http://www.youtube.com/watch?v=fiJeARqqtWU&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Salto na ryj masakra nie chcial bym byc na miejscu tego goscio. po zobaczeniu tego filmiku 3 razy mysle zanim cos zrobie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 "1. Amerykański standard szerokości torów kolejowych (odstępu szyn) wynosi 4 stopy, 8.5 cala. Prawda, że to dziwaczna liczba? A czy wiesz dlaczego taki właśnie standard się stosuje? 2. Ponieważ w ten sposób buduje się linie kolejowe w Anglii, a właśnie angielscy przybysze budowali amerykańskie linie kolejowe. Dlaczego jednak Anglicy budowali je właśnie tak? 3. Ponieważ pierwsze linie kolejowe, budowali ci sami ludzie, którzy budowali wcześniej linie tramwajowe, a tam właśnie stosowano ten standard. Dlaczego jednak stosowano tam ten standard? 4. Ponieważ ludzie, którzy budowali linie tramwajowe, używali tych samych szablonów i narzędzi, jakich używali przy budowie wagonów tramwajowych, które miały taki odstęp kół. W porządku! Ale dlaczego wagony miały taki właśnie dziwaczny odstęp kół? 5. No cóż, gdyby próbowali zastosować jakiś inny rozstęp, łamali by pewną starą zasadę budowy dalekobieżnych dróg angielskich, ponieważ mają one taki właśnie odstęp kolein na koła. Któż to budował te starodawne drogi z koleinami? 6. Pierwsze dalekobieżne drogi w Europie (i Anglii) zbudowało Imperium Rzymskie dla swoich legionów. Drogi te są w użyciu dotychczas. Ale skąd te koleiny? 7. Pierwotne koleiny uformowały rzymskie rydwany wojenne; każdy inny użytkownik tych dróg musiał się dostosować do nich, gdyż inaczej uszkodziłby koła swoich pojazdów. Ponieważ rydwany były wykonywane dla Imperium Rzymskiego, były one wszystkie do siebie podobne jeśli idzie o rozstęp kół. Jak widać amerykański standard odstępu szyn kolejowych: 4 stopy i 8.5 cala, pochodzi od parametrów technicznych rzymskich rydwanów bojowych. A biurokracja jest wieczna. A więc następnym razem, kiedy dostaniecie do ręki jakąś dokumentację techniczną i zaczniecie podejrzewać, że może ona mieć coś wspólnego z końską dupą, będziecie mieli całkowitą rację, ponieważ rzymskie rydwany wojenne były konstruowane tak, aby ich szerokość była dostosowana do sumarycznej szerokości zadów dwu koni bojowych. A teraz małe rozwinięcie tematu... Kiedy spoglądacie na kosmiczny wahadłowiec na stanowisku startowym, widzicie dwie duże rakiety startowe przymocowane po bokach głównego zbiornika paliwa. Są to rakiety na paliwo stałe, w skrócie: SRB, produkowane w firmie Thiokol, w Utah, w U.S.A. Inżynierowie, którzy projektowali SRB woleliby, aby były one nieco grubsze, ale... SRB transportuje się z wytwórni na stanowisko startowe koleją. Tak się złożyło, że linia kolejowa biegnie na pewnym odcinku przez tunel wydrążony w górze. Rakiety muszą się zmieścić w tym tunelu. Tunel jest tylko odrobinę szerszy niż linia kolejowa, a linia ta, jak już wiecie, ma szerokość dwu końskich tyłków. Tak więc jeden z głównych szczegółów konstrukcyjnych kosmicznego wahadłowca, być może najbardziej nowoczesnego systemu transportowego na świecie, został zdeterminowany ponad dwa tysiące lat temu przez szerokość końskiej dupy..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 [MB]: o fuck... zabiłeś mnie tym tekstem :D Cat Herders :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 Znalazlem w googlach. Prawdziwe to to?:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=14171 - "mam talent", utalentowani inaczej :) uwaga: od 18 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 Rapping Flight Attendant http://www.youtube.com/watch?v=RMg7_zSbujE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 SSn4k3 - prawdziwe. siwy - znaczy, ze... Mam uwierzyc ze oni tak na prawde? :/ To faktycznie trzeba miec TALENT :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 Blondynka w bibliotece - samo życie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 http://www.policyjni.pl/Policyjni/1,91152,6714563,Jak_policja_w_photoshopie_rozmnozyla_marihuane.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 (edytowane) Rozbijanie szkła gitarą elektryczną :D:D http://www.joemonster.org/filmy/16968/Rozbijanie_szkla_gitara_elektryczna Fajna reklama Durexa ;) (w ogóle fajny blog) http://udanereklamy.blogspot.com/2008/11/durex-kochamy-jego-reklamy-i-nie-tylko.html Edytowane 13 Czerwiec 2009 przez Ex3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52340,2345042.html Test na zdolności językowe dla humanistów. Ja go skopałem w 40% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 przez przypadek się natknąłem... Smarowanie procesora nasmarowalem procesor pasta i nie chce dzialac, moze za malo? Z gory tez sie naklada? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Nie wiem czy było: Klub + debile = wieczór pełen przygód... http://odsiebie.com/pokaz/3300816---efc6.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Czterech kumpli spotyka się po wielu latach. Zaczynają opowiadać o starych czasach. W międzyczasie jeden z nich idzie zamówić coś do picia, natomiast pozostali zaczynają rozmawiać o swoich synach. Pierwszy mówi: jestem taki dumny z mojego syna. Zaczął pracę jako goniec, wieczorowo skończył studia. Po paru latach został dyrektorem, a następnie prezesem firmy. Stał się taki bogaty, że swojemu przyjacielowi na urodziny podarował super luksusowego Mercedesa. Drugi opowiada: Ja też jestem bardo dumny z mojego syna.Zaczął pracę jako steward w samolocie. Po niedługim czasie stał się pilotem. Założył spółkę z paroma wspólnikami i otworzył własne linie lotnicze. Dzisiaj jest tak bogaty, że swojemu przyjacielowi na urodziny podarował mały samolot dwusilnikowy Cessna. Trzeci opowiada: Nie wyobrażacie sobie jaki ja jestem dumny z mojego. Studiował inżynierię. Otworzył firmę budowlaną i zarobił miliardy. Pomyślcie, że na urodziny swojego przyjaciela podarował mu cudowną willę z basenem 1500m kw. W międzyczasie wraca czwarty kumpel i pyta o czym rozmawiali. Odpowiadają, że o synach, pytając go o jego syna. Mój syn jest gejowskim żygolakiem. Utrzymankiem bogatych gayów. W ten sposób zarabia na życie! Przyjaciele: - Biedaczek, jakie nieszczęście! Jakie tam nieszczęście, cudownie mu się żyje! Wyobraźcie sobie, że w tym roku na urodziny od swoich trzech Klientów - pedałów dostał: Mercedesa, prywatny samolot i willę 1500m kw. z basenem!... A Wasi synowie co robią ciekawego? Jeśli nie jesteś Mahometem, a góra i tak do Ciebie idzie to ... SPI.ERDA.LAJ !!! Goni Cię LAWINA !!! rozmowa z klientem - netia http://www.youtube.com/watch?v=puLN2gQvgHM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 tym razem rozmowa z klientką tp - niestety zabrakło jej tv trwam. Jak dla mnie konsultant jest mistrzem w swoim fachu i powinien dostać awans :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Fajna reklama:) [+18?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Poszedłem z aparatem do parku i robiłem zdjecia. Sfotografowałem gołębia siedzącego na barierce. W domu patrze - o cholera on nogi nie ma :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Straszne. może nogę schował :o :p A propos - zdjęcie z portalu nasza-klasa.pl. Już dzieci wiedzą jak zwrócić na siebie uwagę koleżanek z podstawówki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 http://www.wykop.pl/ramka/197358/grafika-komputerowa-gal dziwi mnie że jeszcze nikt nie wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 dubel przez przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Tak juz sie pojawila ulepszona wersja ! Yes yes yes bo już elipsa się zużyła Jol ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Kwadrat... To już się nazywa "placebo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Padłem, jak zobaczyłem ten kwadrat... Wiedziałem, ze Fakt już dawno zagłębił się w muł zostawiając na powierzchni Super Ekspress, ale widzę, że teraz wziął się za odwierty głębinowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Oprócz kwadrata był jeszcze uzdrawiający pasek do wycięcia. widziałem to na żywo :) Była tam jeszcze napisana rada że pasek można wszyć w koszule i będzie robił dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redkmaster Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 (edytowane) pomyślcie lepiej jakim hipokrytą musi być człowiek trzymający ręce nad tym magicznym kwadratem @down ja nie pisałem, że mój avek posiada magiczną moc.. a właściwie... pieprzyć połóżcie lewą ręke na moim czerwonym avatarze, a wypełni was energia kosmiczna Edytowane 16 Czerwiec 2009 przez redkmaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 pomyślcie lepiej jakim hipokrytą musi być człowiek trzymający ręce nad tym magicznym kwadratem ..czy ma taki avatar...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 rozbił mnie twój avatar. :D czuję że a monitora promieniuje na mnie Energia... brakuje jeszcze wpisu Eden3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Kwadrat mnie rozwalił... Fakt wciąż przekracza kolejne granice...najpierw czytelności...teraz głupoty. Kilka fajnych reklamówek...śmiechowych... What's Your Excuse: Chinchilli Day http://www.youtube.com/watch?v=jf89N1_uz_A What's Your Excuse: Shin Whack Heineken "Hi Stefanie" Football match Commercial http://www.youtube.com/watch?v=Wi_p7ITtKNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 redkmaster, zmien sobie CUT'a na ENERGIZER. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 (edytowane) a tu coś z branży web ..a może i nie tylko "Gdyby klienci zamawiali inne usługi tak, jak strony internetowe…" http://www.poprawki.com/2009/05/gdyby-klienci-zamawiali-inne-uslugi-tak-jak-strony-internetowe/ i jeszcze takie coś - najgorsze logosy http://listverse.com/2007/12/14/top-10-worst-logos/ i jeszcze maly pixelart :) Edytowane 16 Czerwiec 2009 przez polon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 (edytowane) Prawdę mówiąc medycy z tzw. "bioenergotetapeutyki" to prawdziwi szarlatani nie wiadomo skąd. Jedno tylko wiadomo - ten stary facet robi sobie jaja i potrafi omamić ludzi. Kasę podobno za to bierze. I jeszcze niektórzy dają się nawierzyć, że to pomaga, to oczywiste złudzenie :D:D:D Klon Baracka Obamy z Indonezji Bangsa Raya Indonesia! Tanah airku! :D:D:D Sztuczki i złudzenia http://www.youtube.com/watch?v=kInB4hOy2ME&feature=channel_page Videopajacyki 2007 http://www.youtube.com/watch?v=mcyjddb6v98&feature=channel_page >> tu Anioł Stróż godny uwagi :) Niesamowite! Poza tym 3 minuta 21 sekunda filmiku Videopajacyki - japoński wynalazek .. LOL!!!!!! Edytowane 16 Czerwiec 2009 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Prawo jazdy - z bańki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 "Ty, on chyba nie zdał" - lool xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Prawo jazdy - z bańki! fajne popisy kaskaderskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Pamiętacie stronkę ELYTY POLSKY ? :D http://antyweb.pl/elita-polskipl-to-juz-koniec/ pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Jak ktoś potrzebuje nagrać sobie film video :) http://www.collegehumor.com/video:1806165 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi