Leru Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Witamy! Podczas gdy jury obraduje nad wyłonieniem finalistów obecnej edycji Bitwy2D, Wy użytkownicy możecie głosować na pracę, która według Was jest najlepsza. Głosowanie trwa aż do ogłoszenia wyników głosowania jury. pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 oddałem głos na norden'a ;) mimo paru błędów technicznych pracka miła dla oka i w ogóle :) mi przypadła do gustu. Szkoda że tylko na jadną osobę można oddać głos, bo wszyscy wymietli pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Omen2501 - praca mnie poraża, zresztą nie tylko ta, powiem tyle że w tej edycji bitwy o wieeele bardziej podobają mi się prace 2D niż 3D, jak dla mnie są o klasę wyżej. gratuluje i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Nail 85 za to małe piękne miasteczko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Głos dla nail85. Praca bardzo fajna. Szkoda, że drugiego głosika nie mogę dać dla jakkas'a. Praca również mi się podoba i to nie ze względu na prawie erotyczny charakter ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Jest tutaj sporo fajnych prac, aż trudno wybrać tą najlepszą :), jednak mój głos kieruję w stronę Jakkasa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 ManiakS - za klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Omen2501 - mam doła, jestem niczym w porównaniu do ciebie... i do innych ;) Oczywiście masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Maniak,omen,jakkas,maronski-swietne pracki,zreszta wszystkie swietne,ale te jakos szczegolnie;] glos na mardib kardib-nie wiem o co chodzi,ale klimat wciaga mnie jak cholera;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 LACEDEMON :P:D bo to mistrzowska praca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dłubaka Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 mój głos na morbid karbid,a -jako jedyna ilustracja z fajnym pomysłem , reszta nawet jeśli technicznie poprawna nie rzuca na kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 OMEN2501 - RZĄDZISZ STARY!!! kozacki klimat... jak bede duzy chce byc taki jak ty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 az milo popatrzec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 wahalem sie pomiedzy maniaksem a tymkiem..ale jednak ten drugi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 lacedemon masz moj glos :) praca rewelacyjna !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 a ja dziekuje wszystkim za głosy:* Faworyta nie mam bowiem w kazdej pracy cos mi sie podoba i jest atrakcyjne. Patrzac na przekroj widze, ze jeszcze sporo nauki, no ale...jadymy z koksem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Oddaje glos zdecydowanie na maykiego.Mimo ze maronski dal niezly popis grafy a maniaks pedzla to jednak mayk mnie ujal.Ja wychodze z zalozenia ze plotno jest do malowania a komp do grafy (choc z wyjatkiem moze fajnych speedow ktore mozna tu zrobic)no a myke praca jest totalnie swierza i jakos bardzo prawdziwa i szczera -nieprzekombinowana i bez popisow no i strzal w klimat jest 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 uj, uj, uj, i weź coś wybierz ;/, mój głos na Naila :D, moim zdaniem najlepszy klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 OmeN, cudna atmosfera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 JakkaS - bez wątpienia - bardzo mi sie podoba wykonanie i kolorki. Jak bym mógł dac drugi głos to poszedłby do Dzordan-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Dzordan... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Lacedemon, bo to jakieś inne niż reszta. Ciekawsze, może mniej przegadane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Morbid K - proste i ja to kupuje, mam wrażenie ze szybko się uporał z tematem i wyszło ciekawie :) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Szczerze mówiąc to ja mam niedosyt. Wszyscy na, których liczyłem poszli troszkę po bandzie. Wiem, że to nie ma nic do rzeczy ale Omen, Maniaks czy Lacedemon mogli spokojnie dać więcej. Sorry chłopaki, że zrzędzę ale taka jest prawda. Co gorsza, prawdopodobnie Ci Panowie, do spółki z Panem Maronskim, będą między sobą dzielić podium. Co jest bardzo złe...bo rozpaskudzi Ich jeszcze bardziej!!! Hehe Oczywiście, to że nie pracowali na 100% nie oznacz że wyprodukowali jakieś badziewie. :) Ja próbuje podejść do tego głosowania juz od kilku dni...i kurde jakoś nie mogę się zdecydować. W sumie w drodze eliminacji doszedłem już do tego że albo Maniaks albo Omen. Obie są w klimatach, które lubię. W ostatecznym rozrachunku zagłosowałem na Omena choć równie dobrze mógł by to być Maniaks. Pozdrawaim Kuba Ps. No dobra ,......nie głosowałem na Maniaksa bo jak zobaczyłem jego ostatni update na jego stronce i wątek na CA.org to z tej mojej nienawiści po prostu nie mogłem na niego głosować (J/K :D). A na poważnie, to bardzo fajne są te nowe prace. Idziesz do przodu jak burza....kurde... no nic trza wracać do ćwiczenia :D Pps. Dzięki za głosy na moją pracę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Cześć. Mój głos na nail85. Tej pracy kibicowałem od początku. Urzekł mnie klimat, i bardzo wysoki poziom jeśli chodzi o technikę. Oczywiście jeśli bym mógł oddał bym głosy też na: kolejność przypadkowa morbid_karbid - pięknie uchwycona ulotna chwila, przepiękne kolory i światło. omen2501 - tło naprawdę robi niesamowite wrażenie maniaks - temat mnie rozwalił, no i postać. Naprawdę mocne. lacedemon - świetna ta postać wszystkim serdecznie gratuluję ukończenia prac i dostania sie do finału. pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 maronski fantastycznie i jak dla mnie najblizej tematu, az sie łaza w oku kręci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Chciałem głosować na siebie ale Jakkas mnie pogrążył, więc głos poszedł na Omena ;P. Moim zdaniem najlepsza pracka w bitwie, chociaż w porównaniu z poprzednimi pracami autora zupełnie średnia. Jestem pewien, że mógłby wysmażyć coś duuużo lepszego. Inne pracki, które wpadły mi w oko to obrazki maronskiego, Jakkasa, Morbida, nordena i tortura. Świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Chciałem głosować na siebie ale Jakkas mnie pogrążył, więc głos poszedł na Omena ;P. Buehehehhehehe (szatański śmiech czarnego charakteru) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gyh Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Lacedemon, za poezje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 A ja uważam, że tylko pracki Z-brush'a naprawdę odpowiadają na temat. Patrzysz i widzisz, bez zbędnego kombinowania. Szczególnie ta z gołąbkiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Głos oddany na ManiakS - za klimat, artystyczne skupienie, mine i maly palec ;) Decyzja bardzo ciezka bo jest sporo prac na bardzo wysokim poziomie. Gratuluje wszystkim ktorzy ukonczyli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 A ja na Jakkasa. Bo sa gole baby:D:D:D co do sprawy faworytow to rzeczywiscie na pol gwizdka jak na ich mozliwosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 od początku kibicowałem lacedemonowi, ale ostatecznie głos na OmeNa2501. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Po dlugim rozmyslaniu zaglosowalem na ortheze, podoba mi sie klimat i malarskosc pracy, faktycznie szkoda ze mozna oddac tylko jeden glos ehhh:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 widze ze jest walka miedzy Lacedemon a Omen .Postawiłbym tym razem na Omena . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildthink Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 dla mnie od początku rządzi jedna pracka... Panie OmeN głos dla Pana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artozi Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Omen, zaglosowalem na Ciebie, szacunek! praca rewelacja, wciagajacy klimacik, mimo ze nie lubie babskich wrozek;). Nadrobiles meskoscia ognia, krwi oraz namacalnoscia ziomka na przodzie. Nie moge Ci za duzo kadzic:P, zatem dodam, ze mialem spory dylemat, na ktora prace zaglosowac. Nominowane artłorki sa bombowe i juz sie nie moge doczekac nastepnej bitwy! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Dzordan. morbid_karbid i norden. ah cuda! btw. czy można anulowac czyiś głos? zagłosowałem niechcący z konta bigleba. zniszczy mnie gdy wróci do domu :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 no to teraz ona zaglosuje z twego i wsio. Btw. a co wy tak kontami sie wymieniacie czy o co b? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Bardzo podobała mi się praca ManiakS powodzenia życzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Głos na Omena z całym szacunkiem. Choć miałem ochotę na kogoś innego, ale byłaby to uznane za dezercję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 głos na omena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 OMEN , przypadkowo wyrównałem!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azakiel Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Mój głos na Omena - bardzo dobry warsztat, kompozycja, pomysł oraz jedna z najlepszych prac jesli chodzi o klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Ehh gdybym zdążył mój głos oddałbym na Lacedemona (bo lubię takie klimaty), a w drugiej kolejności na z-brusha (bo chyba najlepiej wstrzelił się w temat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Widzę, że jest 46 na 43, u nas w mini bitwie #15 (game art), też był identyczny wynik. ! Czy to nie przypadek? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Ehh gdybym zdążył mój głos oddałbym na Lacedemona (bo lubię takie klimaty), a w drugiej kolejności na z-brusha (bo chyba najlepiej wstrzelił się w temat). Dzieki, miło to słyszeć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi