staszek Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 (edytowane) Czesc wszystkim, Robilem ostatnio bardzo ciekawy model - copia rzezby Bernin'a . Model robilem dla firmy ktora wspomogla finansowo konserwacje rzezby. Oczywiscie robilem go w zbrushu3.1. Niemoglem sie oprzec aby zrobic render w varyu. Mam nadzieje ze sie wam spodoba, Pozdrv, Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez KLICEK 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Kawał solidnej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 No cóż - dla mnie kosmos :). Nawet bym nie wiedział od której strony się wziąć za coś takiego. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcev Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Jak dla mnie to pikne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Piękne . Fronta wrzucę jak ze szkoły wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 ehhhh kiedy ja tak bede umial ? :( R E W E L K A moglbys pokazac base mesh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Wooooo... szacun ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 fantastyczna rzeźba :D ile to robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 O mamo... nie tak z rana 0_o Piekne;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Świetna praca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 pora wywalic kompa za okno i wyjechac w bieszczady......... podziwiam. 5*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Lama Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Rezygnuje z 3d zajme sie .......... warcabami .Piekna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 po tylu achach nic madrego nie moge powiedziec - rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 .... Nawet bym nie wiedział od której strony się wziąć za coś takiego... . Mam dokładnie to samo... Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 takie sobie... no dobra, modeling mistrzowski:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Cud miód i orzeszki:) tak właśnie czekałem kiedy ujże tą prace :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 rzeczywiscie, nie wiadomo jak sie za to zabrac:D tego nawet zriggowac sie nie da:D super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 eh pięknie, tylko tyle można napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Coo jaa robie tuuu uuu .... jak ty to robisz uuuu ...... // ehhh rewelacja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 gratuluję niesamowitych umiejętności. kawał solidnej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Daj to na zbrush central niech zobaczą co się w Polsce robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 o ja :D rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 szok!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zumberek Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Z ciekawości w ilu poly sie zamknąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 no tak eee ten nooo znaczy sie hmmm MASAKRA :) Czy mozna liczyc na kilka przekrojowych renderkow z poszczegolnych etapow pracy nad tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 wow świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 No bardzo fajne. Ogladales ta rzezbe "na zywo" czy tylko na fotach? Sa jakies odstepstwa od orginalu czy wszystko musialo byc cycus glancus? Miales jakas magiczna pomoc o ktorej nie wiemy, jakis skan 3d ;) ...fantazja ale moze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Nie podoba mi się, brzydkie to i jakieś niedopracowane.. A tak szczerze to Szczęka Opada :D jak zrobiłeś tak cudowny materiał kamienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 masakra...pozytywna oczywiście..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 normalnie czad, super sculpt tylko pozazdrościć, powaliło mnie na kolana a tak poza tym co ta firma będzie robić z modelem, będzie to reklama firmy konserwatorskiej...? czy jakaś wizualizacja Wersalu? czy nie było ich stać na skraner trójwymiarowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Heh... rzeźnik. :***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 swietne !, tez chetnie bym zobaczyl baze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 swietna robota ! brylancik ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Nie wiedziałem co napisać...Serio...o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Najlepsze są te grzywy i szaty, wyglądają świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 serwus :) przewypaśne ! pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 o ja, respekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 xtra. szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2008 fajnie ze sie wam podoba - niestety nie jest ideal - ale dalo by sie zrobic~spedzajac chyba z kilka miesiecy - cala trudnosc polegala na tym ze proporcje w tej zezbie nie sa 'prawdziwe-naturalne' - sa zmienione przez artyste poniewaz to jest posag i patrzy sie na niego z dolu. Robilem to ze zdjec (niestety zwyklych zdjec - nie profesjonalnie przygotowanych..) i dopasowanie z kazdej strony graniczylo z szalenstwem :) dlatego sa pewne niedociagniecia.. ten render nie zawiera idealnych szczegolow jakie zrobilem-szczegolnie jest to widoczne na modelu konia i jego ogona.. niestety czas renderingu(po mimo iz renderowalem w regionach-z wlaczonymi wszystkimi optymalizacjami takimi jak 'dont render final image' i 'bitmap pager' i bez niewiadomo ilu sampli - zajelo to duzo czasu i wiecej nie zamierzalem nad tym spedzac - wole sie wziac za cos nowego :) troche przesadzilem z tym volumetrykiem - ale w pewien sposub jest to zamierzone - Ludwik 14 to byl przecierz krol 'slonce' a ja lubie mrok :) i jak to polaczyc ? Model robilem dla firmy ktora robi jakas aplikacje wizualizacji - tylko tyle wiem - firma francuska ktora to robi calosc dla japonskiej :) ktora robi renowacje jakis instalacji w wersalu i przy okazji wspiera finansowo konserwacje dziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszczak1 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Bardzo fajne. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_17 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Wow, świetne, rzeźba jak ze zdjęcia, minimalne dopieszczenie światła i tła, i bym nawet nie zauważył, że to 3d ;) pozdrawiam, [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Ile wzioles za taka fuche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 extra! jak bys zrobil do tego wersje "kreskowkowa" to bym chetnie zobaczyl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 od wczoraj oglądam tego konia, i mialem zamiar nic nie pisac, bo nie lubie tak slodzic, ale damn it no no zajebiste to jest i tyle. czapki z głów panowie i panie. długo nad tym siedziałes ? (tak mniej wiecej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czajnick Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Wspaniała praca! Co widać po komentarzach... Jeszcze żadna mondrala się nie czepiła :P Prawdziwy talent. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRe Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Super praca, super wykonanie... :) Po prostu nic dodac nic ujac :P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEB Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Ja zwariowałem, chociaż widać ze mało się udzielam, to w tym temacie musiałem coś dodać bo przeżyłem szok w trampkach :D. SZACUN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 obejrzałem Twoje portfolio z ciekawości... bardzo fajnie się rozkręcasz :) Widać, że ciągnie Cię bardzo mocno w stronę rzeźby. Głównie realistyczne i dość anatomiczne prace. Świetnie, że wiesz co chcesz osiągnąć i bardzo dobrze Ci to wychodzi. Trzymam kciuki za kolejne realizacje i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Bernini a nie Bernin i Berniniego a nie Bernin'a :) A model oczywiście świetny. Rzeźba wygląda jak rzeźba, a nie jak zwykły model z materiałem kamienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Jaka draperia :]. Widać że się napracowałeś, kawał dobrej roboty. BTW. Czego niestety nie można powiedzieć o robocie człeka od kadrowania rekomendacji na głównej ;). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi