Napisano 4 Grudzień 200816 l Autor hej podrzucam, inspiracja ciagle ta sama... ;) Edytowane 4 Grudzień 200816 l przez KLICEK
Napisano 4 Grudzień 200816 l brzydki to on jest niemiłosiernie, ale za to jaki skill! ..:DD aha.. znaczy model nie klicek:D
Napisano 4 Grudzień 200816 l Calkiem fajny, tylko screen nieczytelny. I o szwy i te cosie z nosa za duzo.
Napisano 4 Grudzień 200816 l Klicek -czyżby kryzys twórczy ;D ? Edytowane 4 Grudzień 200816 l przez zeet
Napisano 4 Grudzień 200816 l zeet - dlaczego kryzys ? przeciez modelik jest całkiem charakterny p.s. aha .... zauwazyłem tajny znaczek ;D p.s.2 Klicek daj juz spokój temu biednemu Leru bo od pozowania juz mu kark zesztywniał ;) Edytowane 4 Grudzień 200816 l przez jaras
Napisano 5 Grudzień 200816 l Dobre, kopsnij pan render z occlusion jakimś przynajmniej do oglądnięcia..
Napisano 5 Grudzień 200816 l mi tam bardzo sie podoba, i jak sobie wyobrazam cala postac z taka glowa to mam wrazenie ze naprawde by robila.
Napisano 5 Grudzień 200816 l Autor dzieki chlopaki, no model rzeczywiscie kipeski, ale kij widze masakryczne braki, trudno trzeba robic zdecydowanie wiecej o :) tutaj render na szybko sorry za jakosc
Napisano 5 Grudzień 200816 l .. trudno trzeba robic zdecydowanie wiecej o :) Tu się zgadzam, zabiłbyś ludziom klina wreszcie czymś skończonym, hę?
Napisano 5 Grudzień 200816 l hehehe widze ze coraz głebiej idzesz w pojechane klimaty , ten head to czapa na maxa , świetny !!
Napisano 5 Grudzień 200816 l Idziesz na całość z ochydą i brzydotą. Czy da się pójść dalej? Pewnie się przekonamy niedługo dzięki Tobie! Wszystko na maxa. Pozdrawiam
Napisano 5 Grudzień 200816 l Jak na moje oko to spokojnie ta postać łapie się do ILM na kolejne starwarsy. Bardzo fajny modelik.
Napisano 5 Grudzień 200816 l floo tez mi sie tak skojarzylo ;) ale to chyba cos w rodzaju jakiejs bizuteri
Napisano 5 Grudzień 200816 l Ochydne, cliwe, brzydkie, odrazajace, odstraszajace, odpychajace, ujmujace - podoba mi sie ;] Oby tak dalej
Napisano 8 Grudzień 200816 l Autor dzieki chlopaki :) Adek - 1,3 mln poly Levus - wiesz jak jest ;) floo - mialy byc gile, ale jak sa podobne do bizuterii to tez nie jest zle ;))) Mario - dzieki ;) moglo byc raczej lepiej, postaram sie cos z tym zdzialac na dniach potestuje kilka rzeczy Maron - hehe hehe ;) blader - dzieki ;) Kirian - hehe ;) spoko wiem jak jest ;) dzieki za komentarze i kopniaki :)
Napisano 9 Grudzień 200816 l Ten kopniak ode mnie to taka mała prowokacja była. Wiedziałem że zaraz poleje się 5 stron słodyczy. Blee ;) Pozdro.
Napisano 20 Kwiecień 200915 l Autor Hej dzieki chlopaki :) Brat - hmm raczej nie, nawet siatka nie jest robiona pod adnimacje chwile zapomnienia ;) ps. raczej nie skoncze
Napisano 20 Kwiecień 200915 l Popraw jeszcze tą "maskę" bo widać że nie idzie po łuku tylko są uskoki pewnie tam gdzie masz cięcie w poprzek. Jak już się czepiam to :D : Ten suwak na przodzie pancerza (ta dziura w kształcie uśmiechu i ten klocek po lewej) mogłeś zrobić żeby prawy bok "klocka" pasował do prawej strony wcięcia pasowały do siebie. Byłby taki ciekawy motyw że się niby przesuwa czy cóś ;) Ta lina też jakoś tak dziwnie wychodzi z pod pancerza, ani nie jest w tym wycięciu dolnej części pancerza ani gdzieś na boku żeby brodą nie zawadzał. No i swoja drogą, kolo ma dość długą szyję :D Jedziesz dalej i pokazujesz upki bo dobrze kombinujesz. Masz do tego koncept czy z głowy jedziesz?
Napisano 20 Kwiecień 200915 l Yo, koncepcyjnie mi nie leży, szczególnie twarz mi nie podchodzi i to co zamontowałeś na głowie. Podoba mi sie względny brak symetrii pancerza, wygląda trochę falloutowo :) Pozdro!
Napisano 20 Kwiecień 200915 l postać średnia jakoś się nie trzyma kupy to wszystko, no i to na głowie nie fajne z deka, widać że nawet się nad tym nie zastanowiłeś jak to ma wyglądać
Napisano 20 Kwiecień 200915 l nie bede ukrywal ze ta maska zupelnie mi sie nie podoba, po prostu nie pasuje zbytnio... jest zbyt duza, strasznie sie wyroznia, pozdrawiam
Napisano 20 Kwiecień 200915 l A mnie bardzo sie podoba(może trochę dlatego ze przypomina mi moje robótki z DWIV), ciekawie to wygląda -jedziesz dalej i tak pewnie poziomem wszystko pozamiatasz.
Napisano 2 Listopad 200915 l Autor odkopuje, mialobyc na speeda, ale wyszedl bardziej ludzik niz ufok to wrzucam tu Edytowane 2 Listopad 200915 l przez KLICEK
Napisano 2 Listopad 200915 l Bardzo fajny, tylko nos jakis jakby bez pomyslu. No i rendering go strasznie splaszcza i ucieka chyba sporo detalu.
Napisano 2 Listopad 200915 l fajny, no nos nie pasuje do calosci, KLICEK moglbys wrzucic screena ? bo ten render wszystko splaszcza i malo co widac Edytowane 2 Listopad 200915 l przez Adek_CG
Napisano 2 Listopad 200915 l rzeczywiscie podobny do rona perlmana, najbardziej w kreacji salvatore z imienia rozy:
Napisano 3 Listopad 200915 l Jak to są kobity post #141:). Mi się kojaży ta twarz z twarzą wokalisty rammsteina /dobra muza/ http://rammstein-till-lindemann.m6blog.fr/images/medium_11_live_2005_till_rammstein.jpg