Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 391
  • Wyświetleń 66,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A ja tylko wpadłem poczytać komentarze bo model to jakaś lipa jest...

Napisano

Klicek -czyżby kryzys twórczy ;D ?

Edytowane przez zeet

Napisano

zeet - dlaczego kryzys ? przeciez modelik jest całkiem charakterny

p.s. aha .... zauwazyłem tajny znaczek ;D

p.s.2 Klicek daj juz spokój temu biednemu Leru bo od pozowania juz mu kark zesztywniał ;)

Edytowane przez jaras

Napisano

Dobre, kopsnij pan render z occlusion jakimś przynajmniej do oglądnięcia..

Napisano

mi tam bardzo sie podoba, i jak sobie wyobrazam cala postac z taka glowa to mam wrazenie ze naprawde by robila.

Napisano
.. trudno trzeba robic zdecydowanie wiecej o :)

Tu się zgadzam, zabiłbyś ludziom klina wreszcie czymś skończonym, hę?

Napisano

Klicek?

to z nosa to mini glut? czy krewka mu poszła...? :P

Napisano

hehehe widze ze coraz głebiej idzesz w pojechane klimaty , ten head to czapa na maxa , świetny !!

Napisano

Idziesz na całość z ochydą i brzydotą. Czy da się pójść dalej? Pewnie się przekonamy niedługo dzięki Tobie!

Wszystko na maxa.

Pozdrawiam

Napisano

Jak na moje oko to spokojnie ta postać łapie się do ILM na kolejne starwarsy.

Bardzo fajny modelik.

Napisano

Ochydne, cliwe, brzydkie, odrazajace, odstraszajace, odpychajace, ujmujace - podoba mi sie ;] Oby tak dalej

Napisano
  • Autor

dzieki chlopaki :)

Adek - 1,3 mln poly

Levus - wiesz jak jest ;)

floo - mialy byc gile, ale jak sa podobne do bizuterii to tez nie jest zle ;)))

Mario - dzieki ;) moglo byc raczej lepiej, postaram sie cos z tym zdzialac na dniach potestuje kilka rzeczy

Maron - hehe hehe ;)

blader - dzieki ;)

Kirian - hehe ;) spoko wiem jak jest ;)

dzieki za komentarze i kopniaki :)

Napisano

Ten kopniak ode mnie to taka mała prowokacja była. Wiedziałem że zaraz poleje się 5 stron słodyczy. Blee ;)

Pozdro.

Napisano

Fajny concept ale buźka jakaś taka uboga w detal

Napisano

Popraw jeszcze tą "maskę" bo widać że nie idzie po łuku tylko są uskoki pewnie tam gdzie masz cięcie w poprzek.

Jak już się czepiam to :D :

Ten suwak na przodzie pancerza (ta dziura w kształcie uśmiechu i ten klocek po lewej) mogłeś zrobić żeby prawy bok "klocka" pasował do prawej strony wcięcia pasowały do siebie. Byłby taki ciekawy motyw że się niby przesuwa czy cóś ;)

Ta lina też jakoś tak dziwnie wychodzi z pod pancerza, ani nie jest w tym wycięciu dolnej części pancerza ani gdzieś na boku żeby brodą nie zawadzał.

No i swoja drogą, kolo ma dość długą szyję :D

Jedziesz dalej i pokazujesz upki bo dobrze kombinujesz.

Masz do tego koncept czy z głowy jedziesz?

Napisano

Yo, koncepcyjnie mi nie leży, szczególnie twarz mi nie podchodzi i to co zamontowałeś na głowie. Podoba mi sie względny brak symetrii pancerza, wygląda trochę falloutowo :) Pozdro!

Napisano

postać średnia jakoś się nie trzyma kupy to wszystko, no i to na głowie nie fajne z deka, widać że nawet się nad tym nie zastanowiłeś jak to ma wyglądać

Napisano

nie bede ukrywal ze ta maska zupelnie mi sie nie podoba, po prostu nie pasuje zbytnio... jest zbyt duza, strasznie sie wyroznia, pozdrawiam

Napisano

A mnie bardzo sie podoba(może trochę dlatego ze przypomina mi moje robótki z DWIV), ciekawie to wygląda -jedziesz dalej i tak pewnie poziomem wszystko pozamiatasz.

Napisano

Bardzo fajny, tylko nos jakis jakby bez pomyslu. No i rendering go strasznie splaszcza i ucieka chyba sporo detalu.

Napisano

fajny, no nos nie pasuje do calosci, KLICEK moglbys wrzucic screena ? bo ten render wszystko splaszcza i malo co widac

Edytowane przez Adek_CG

Napisano

rzeczywiscie podobny do rona perlmana, najbardziej w kreacji salvatore z imienia rozy:

rose-1.jpg