KLICEK Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2008 (edytowane) hej podrzucam, inspiracja ciagle ta sama... ;) Edytowane 4 Grudzień 2008 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 ja cie krece... widac tablet sie sprawdza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 brzydki to on jest niemiłosiernie, ale za to jaki skill! ..:DD aha.. znaczy model nie klicek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 Calkiem fajny, tylko screen nieczytelny. I o szwy i te cosie z nosa za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 A ja tylko wpadłem poczytać komentarze bo model to jakaś lipa jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 (edytowane) Klicek -czyżby kryzys twórczy ;D ? Edytowane 4 Grudzień 2008 przez zeet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 (edytowane) zeet - dlaczego kryzys ? przeciez modelik jest całkiem charakterny p.s. aha .... zauwazyłem tajny znaczek ;D p.s.2 Klicek daj juz spokój temu biednemu Leru bo od pozowania juz mu kark zesztywniał ;) Edytowane 4 Grudzień 2008 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 trzeba przyznać że kolo ma wygląd... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Dobre, kopsnij pan render z occlusion jakimś przynajmniej do oglądnięcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Design mi wcale nie podchodzi, wykonanie takie sobie, bez rewelacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 mi tam bardzo sie podoba, i jak sobie wyobrazam cala postac z taka glowa to mam wrazenie ze naprawde by robila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2008 dzieki chlopaki, no model rzeczywiscie kipeski, ale kij widze masakryczne braki, trudno trzeba robic zdecydowanie wiecej o :) tutaj render na szybko sorry za jakosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 bardzo fajny model, ile to ma poly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 .. trudno trzeba robic zdecydowanie wiecej o :) Tu się zgadzam, zabiłbyś ludziom klina wreszcie czymś skończonym, hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Klicek? to z nosa to mini glut? czy krewka mu poszła...? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 hehehe widze ze coraz głebiej idzesz w pojechane klimaty , ten head to czapa na maxa , świetny !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Idziesz na całość z ochydą i brzydotą. Czy da się pójść dalej? Pewnie się przekonamy niedługo dzięki Tobie! Wszystko na maxa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Jak na moje oko to spokojnie ta postać łapie się do ILM na kolejne starwarsy. Bardzo fajny modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 floo tez mi sie tak skojarzylo ;) ale to chyba cos w rodzaju jakiejs bizuteri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Ochydne, cliwe, brzydkie, odrazajace, odstraszajace, odpychajace, ujmujace - podoba mi sie ;] Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 Swietne! szacun itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 dzieki chlopaki :) Adek - 1,3 mln poly Levus - wiesz jak jest ;) floo - mialy byc gile, ale jak sa podobne do bizuterii to tez nie jest zle ;))) Mario - dzieki ;) moglo byc raczej lepiej, postaram sie cos z tym zdzialac na dniach potestuje kilka rzeczy Maron - hehe hehe ;) blader - dzieki ;) Kirian - hehe ;) spoko wiem jak jest ;) dzieki za komentarze i kopniaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Ten kopniak ode mnie to taka mała prowokacja była. Wiedziałem że zaraz poleje się 5 stron słodyczy. Blee ;) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 nizle hehe, ciekawe czy skonczysz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 czy ta postać będzie animowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Hej dzieki chlopaki :) Brat - hmm raczej nie, nawet siatka nie jest robiona pod adnimacje chwile zapomnienia ;) ps. raczej nie skoncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Fajny concept ale buźka jakaś taka uboga w detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Ex3 - dzieki :) to raczej taki bardziej szczegolowy base Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Popraw jeszcze tą "maskę" bo widać że nie idzie po łuku tylko są uskoki pewnie tam gdzie masz cięcie w poprzek. Jak już się czepiam to :D : Ten suwak na przodzie pancerza (ta dziura w kształcie uśmiechu i ten klocek po lewej) mogłeś zrobić żeby prawy bok "klocka" pasował do prawej strony wcięcia pasowały do siebie. Byłby taki ciekawy motyw że się niby przesuwa czy cóś ;) Ta lina też jakoś tak dziwnie wychodzi z pod pancerza, ani nie jest w tym wycięciu dolnej części pancerza ani gdzieś na boku żeby brodą nie zawadzał. No i swoja drogą, kolo ma dość długą szyję :D Jedziesz dalej i pokazujesz upki bo dobrze kombinujesz. Masz do tego koncept czy z głowy jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Yo, koncepcyjnie mi nie leży, szczególnie twarz mi nie podchodzi i to co zamontowałeś na głowie. Podoba mi sie względny brak symetrii pancerza, wygląda trochę falloutowo :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 postać średnia jakoś się nie trzyma kupy to wszystko, no i to na głowie nie fajne z deka, widać że nawet się nad tym nie zastanowiłeś jak to ma wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 nie bede ukrywal ze ta maska zupelnie mi sie nie podoba, po prostu nie pasuje zbytnio... jest zbyt duza, strasznie sie wyroznia, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 A mnie bardzo sie podoba(może trochę dlatego ze przypomina mi moje robótki z DWIV), ciekawie to wygląda -jedziesz dalej i tak pewnie poziomem wszystko pozamiatasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 hej, bazka v0.1, musze jeszcze porownac kwadratony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 no baza bardzo fajna, szkoda tylko ze taki maly obrazek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 KLICEK ładne ale coś małe te screeny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) odkopuje, mialobyc na speeda, ale wyszedl bardziej ludzik niz ufok to wrzucam tu Edytowane 2 Listopad 2009 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Bardzo fajny, tylko nos jakis jakby bez pomyslu. No i rendering go strasznie splaszcza i ucieka chyba sporo detalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Fajny, troche podobny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Quasimodo:) Hugo się w grobie przewraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 same brzydale, zrobilbys jakas ladna kobitke ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) fajny, no nos nie pasuje do calosci, KLICEK moglbys wrzucic screena ? bo ten render wszystko splaszcza i malo co widac Edytowane 2 Listopad 2009 przez Adek_CG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 fajny model !! naprawde podoba mi sie w szczegolnosci mina:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 rzeczywiscie podobny do rona perlmana, najbardziej w kreacji salvatore z imienia rozy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 przystojniak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 uu syyyte panie ! ziarno wywal i bedzie grubo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Jak to są kobity post #141:). Mi się kojaży ta twarz z twarzą wokalisty rammsteina /dobra muza/ http://rammstein-till-lindemann.m6blog.fr/images/medium_11_live_2005_till_rammstein.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 dobry retard ci wyszedl klicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 fajna mordka, ma swoj charakter! pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Listopad 2009 Autor Share Napisano 6 Listopad 2009 Wieszke LOGO z miskowego konceptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi