Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ładnie zanimowany i trochę poschizowany filmik:

I ciekawa rzecz na stronie http://animography.net/collections/typefaces jest do ściągnięcia za darmo zanimowana czcionka z poniższego filmiku

W sumie fajna akcja, każdy znak animował inny grafik/studio, dzięki temu jest dość różnorodnie.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Wyświetleń 242,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

75507_4433022643110_891867390_n.jpg

Nie wiem czy komuś ukradłem tę grafikę, jeśli tak to niech da mi znać, zamieszczę tutaj link do jego profilu i będzie miał do portfolio.*

*Tekst Piotrka Kaźmierczaka. Jakby co, to ja tylko reklamuję jego portfolio kopirajterskie. :D

73401_575161852534350_796132008_n.png

Edytowane przez Shogun 3D

Napisano

floo Właśnie wszedłem tutaj, żeby wrzucić ten filmik z pytaniem jaką techniką jest zrobiony? Jakieś łączone 2d z 3d?

Ta animacja to mistrzostwo świata, za każdym razem jak oglądam to mi się micha cieszy.

Napisano

Adku ja często wrzucałem nowe animacje do newsów i jakoś ginęły bez echa, a tutaj chyba więcej ludzi zagląda.

Napisano

Mam nadzieje, ze interesujące. Tak wyglądały nazwy produktów w całej sieci Columbus: KLIK

Po pół roku od pierwszej wymiany maili, mało sympatycznych, udało się 'doprosić' o polskie nazwy (obowiązek wobec konsumentów). Nasi rodzice nie muszą się czuć wykluczeni tylko dlatego ze mała marka chce udawać wielką globalną sieciówkę.

Napisano
  olaf napisał:
Mam nadzieje, ze interesujące. Tak wyglądały nazwy produktów w całej sieci Columbus: KLIK

Po pół roku od pierwszej wymiany maili, mało sympatycznych, udało się 'doprosić' o polskie nazwy (obowiązek wobec konsumentów). Nasi rodzice nie muszą się czuć wykluczeni tylko dlatego ze mała marka chce udawać wielką globalną sieciówkę.

A czemu ceny są w euro?

Napisano

dunno. sorra nie ten watek. tu tylko CG. ucieszylem sie ze nie musze grzebac bo akurat mullholland cos wrzucal i nie doczytalem;)