88grzes Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 arturprx2 http://img197.imageshack.us/f/apocalypto16801050.jpg/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 piękne:) gratuluje talentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wish69 Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Też się dołączę do pochwał. Czapka z głowy. Ale spoko, niedługo też tak będę umiał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Selena - Dzieki :) Wish69 - dzieki, no ja mam nadzieje ;p Pozbierałem troche zaległych rzeczy, różne różności które są "w miare" warte pokazania ;p Praca na Kryzys. Pomyślałem że wrzuce tak dla porządku. Okładka do Encyklopedii fantasy wydawnictwa Deagostini. Dwie okładki dla wyd. "Replika" Okładka dla wyd. "Fanucci" Karty z promocji mr.snaki "Wojna Cywilizacji" FFG: Warhammer 40k: Dark Heresy, Blood Of Martys i troche speedów pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groch Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Ano genialne prace, nie mogę się napatrzeć, szczególnie speedy mi się podobają. Jeśli mogę spytać - dużo dostajesz zleceń? I czy dużo za nie dostajesz? Nie będę pytał bezpośrednio ile, bo nie wypada i zapewne zależy to też od zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wish69 Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Niezły stuff, inspirujesz do ćwiczeń ;) Babeczka z różą we włosach kojarzą mi się z pracami tego pana : http://cghub.com/images/view/102856/ psipadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 z pracami tego pana : http://cghub.com/images/view/102856/ psipadek? Dla ścisłości, z tego co wiem to maluje pani nie pan. :) Prace na wypasie, mówiąc ogólnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Pięknie się rozwinąłeś Grześ Fajowo malowane sa te arty tak hmm po twojemu :) nadal masz nad czym pracować ale to nie zmienia faktu że arty mają moc Pozdro Imienniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Te dwie okladki i koncepty postaci sa na naprawde konmicznym poziomie. Mozna tam sie czepiac szczegolow ale po co. Dla mnie rewelka. Gratuluje - swietne prace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 góra po erozji z ptakami po prawej niesamowita niezły z Ciebie numer:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 no i tutaj się pojawiają zacne speedy... najsłabiej snaki... jest dużo dobra! tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Kurcza paka... Nie znam sie na 2d, tylko przeglądam wasze teczki. Ale Grześku ten wrzut to poprostu miażdży mi jajka Gratuluje poziomu i dobrych zleconek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmichalinx Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 jak dla mnie speedy niszcza system, Grzegorz zapodajesz na kozaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Jak dla mnie speedy prezentują o wiele lepszy poziom niż wypieszczone ilustracje ;). Chociaż muszę przyznać że i ta z Grunwaldem jest naprawdę bardzo bardzo dobra i zatrzymałem się na niej przez dłuższą chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 O, znam z digartu. Śledziłem swego czasu burzliwą dyskusję na temat użycia fot w pracach między Tobą a Torturem. Od tamtego czasu zrobiłeś spory progres, zaczęło Ci bardzo ładnie wychodzić to mixed media. Wciąż jest trochę zauważalnych kwasów w anatomii, ale to po prostu kwestia czasu, widać że wciąż się rozwijasz, a to raczej lepiej niż gorzej :) Jedna sprawa - dziś rano oglądałem na słabym lapku i prace wyglądały na tamtym monitorze miejscami dość słabo. Teraz oglądam na sprzęcie dużo wyższej jakości i jest bardzo dobrze, praktycznie bez zastrzeżeń. Lekcja na przyszłość żeby czasem wstrzymać się z zarzutami do momentu obejrzenia prac na dobrym sprzęcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2011 groch - nie narzekam :) Wish69 - miło słyszeć :) Florian P - thx Grzessko - Dzieki imienniku :D Zawsze bedzie nad czym pracować to jest właśnie paradoks wiedzy, wiesz że nic nie wiesz ;p Nezumi - hehe mam rebus z tym "konmicznym" albo pomyliłeś literki z "s" na "n" albo n wogule nie miało być ;p Tak czy siak dzienx :) polka dot - dziekówa ;p Rotcore - heh no niestety snaki miały wyglądać "troszku" inaczej ale klient nasz Pan i trzeba sie dostosować ;p Karkosik - dzieki :) xmichalinx - oo tu jesteś :D dzieki :p Koniu - Dzieki :) SBT77 - Heh stare dzieje i temat rzeka ;p No niestety zawsze są jakieś kwasy :S Ale I'm working on it! Co do sprzętu to racja, nie kazdy ma jakis IPS czy PVA poza tym tansze tn'ki maja dziwne profile poustawiane, cieżo sie wpasować ;p Jeszcze dorzuce takie spidy po 1h na kazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 świetnie, że czasami malujesz minimalistycznie. nie jestem znawcą ale mam wrażenie że mało jest takich artystów. choćby ten ostatni grubas - tylko dwa elementy, postać i tło a podane bardzo smakowicie. takie prace naprawdę się wybijają:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Speedy moja ogromna moc! Bardzo mi sie podobaja szczegolnie kolorystyka! Z tych dopieszczonych Grunwald tez zatrzymal moja uwage na dluzej niz pozostale. Co do techniki to nie mam mandatu zeby tu sie wypowiadac, ale jak dla mnie bomba! Dzieki z wrzucenie! Pozdr Moth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 28 Kwiecień 2011 Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Za ta aberacje, szczegolnie w grunwaldzie to powinni Ci jaja urwac! Chociaz z drugiej strony...czy ktos z jajami uzywa aberacji? ;) fajne* prace (poza aberacja haha) *przepraszam za ubogie slownictwo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 przecież fajne to ajebiste słowo, najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Ładne spidy, i teczka ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 A pozatym jest tu wszystko co chyba powinno byc w digitalowych prackach-sa wybuchy,czarodzieje, roboty, mocne kontrasty, teksturki, cycki.. cycki :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Miazga prace, świetne klimatyczne speedy, to co lubię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 No life w okularach z #55 mocny, czuć całą historię za tą ilustracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Ostatnie speedy naprawdę wyśmienite. Tak jakby przemawiał przez Ciebie jakiś minimalizm, zarówno kompozycyjnie jak i technicznie. Tak jak już ktoś wspomniał - zwraca uwagę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 (edytowane) Taki mały UP. Troche rzeczy sie uzbieralo. Część starszych, część nowszych. Jest jeszcze troche rzeczy których nie moge jeszcze pokazać ale będą czekać w kolejce ;p Edytowane 17 Czerwiec 2012 przez 88grzes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Ogólnie świetne rzeczy, ale anatomia pana pod wąpierzem pozostawia trochę do życzenia. Z niecierpliwieniem czekam na następną wrzutę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Grześku kocham Twój stail. Rozwalają mnie te wszystkie motion blury, smudge itd. Wogóle stary jesteś gościem, który robi prace w których jest największa dynamika. Nieeeeeee, ja muszę browara otworzyć i przez godzinę pogapić się na to jeszcze raz:) Szacun do kolan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 ale ci sie lapa wyrobiła :) nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Ogólnie świetne rzeczy, ale anatomia pana pod wąpierzem pozostawia trochę do życzenia. Z niecierpliwieniem czekam na następną wrzutę ;) Dzieki, generalnie wszystkie rzeczy oprócz pierwszego aliena, to są zlecone grafiki ograniczone czasem i konkretnymi wymaganiami ale wiem że jest masa błędów (jak zawsze ;p) na szczęście jestem ich świadom i staram sie je poprawiać z ilustracji na ilustracje. Grześku kocham Twój stail. Rozwalają mnie te wszystkie motion blury, smudge itd. Wogóle stary jesteś gościem, który robi prace w których jest największa dynamika. Nieeeeeee, ja muszę browara otworzyć i przez godzinę pogapić się na to jeszcze raz:) Szacun do kolan:) Hehe ale żeś mi nasłodził ;p Dzieki ;) No dla mnie to jest trochę za jarmarczne, te błyski wszystkie, płomienie, rozmycia, ale żeby nie robiło wrażenia, to bym skłamał. :) Podoba mi się okładka z rzymianami i statkami (świetne zgranie z grzbietem książki), praca numer 5 i pierwszy speed, co digarta dnia zgarnął. Gdyby tylko mniej PSa było w tym widać i może trochę odważniejsze palety (bardzo zachowawczo kolorem operujesz) to dopiero by się działo. Gratsy Tak jak wsześniej pisałem, większość to pracki na zlecenie (baaardzo rzadko namaluje coś dla siebie) I szczerze powiedziawszy część prac wyglądała by inaczej gdyby nie gust klienta ;p Ale widzisz możliwe że masz racje bo czasem już wpadam w rutyne i rysuje tylko do akceptacji klienta. Musze znów odświeżyć warsztat, porysować coś dla siebie jakieś ćwiczonka itp. ale ci sie lapa wyrobiła :) nice Widzisz ja tego zabardzo nie widze ;p Ale fajnie miećopinie kogoś obiektywnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Błysków faktycznie dużo, ale jest na czym oczy zawiesić. Moimi faworytami są: pierwszy szkic (digartdnia), czarodziejka, mężczyzna z mieczem (ten nad Polakiem i Ruskiem) oraz kobieta z pochodnią (naprawdę dobry efekt zadymionego pomieszczenia oraz cudne włosy). Ponadto rozpływam się nad oddaniem natury błyszczącej zbroi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Ja tam się przyznam że uwielbiam takie błyski i świecidełka w malunach więc jak dla mnie bomba! Najbardziej podobają mi się prace nr 1, 3, koleś w czerwonym płaszczyku i niebieskich oczach i zawieszony staruszek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_ Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Świetne prace, a myślałem że się tych 'updateów' nie doczekam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Dla mnie prawdziwy WYPAS, gratuluje umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Pan z niebieskimi oczami, bardzo fajny. Bym go tylko mirrorem potraktował. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Panocku, to je pinkne: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Bardzo przyjemny up, lubię szczególnie fantasy. ;) W czarodziejce fajna przestrzeń jest dzięki temu kręgowi, czuć jak się zbliża! dzięki za takie wrażenia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Dzieki wszystkim ;) Wiem że czasem moge przesadzać z błyskami itd. Ale kurcze ciężko sie tego wyzbyć (albo chociażtroche zminimalizować) wydaje mi sie że to zależy od ogólnej percepcji, ktoś maluje ostre krawędzie z kontrastami i mocnymi blikami, drugi maluje zasmużone prace z lekkim kontrastem bo tak to widzi. Cieżko powiedziećtu już sie nasuwa temat stylu itd. chociaż mi sie wydaje że nie mam jeszcze jako takiego stylu bo praktycznie kazda prace robie inaczej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/i-liga/pawel-lesniak-i-jego-dziela,5323464,13261458,fotoreportaz-duzy.html polecam strona 13/13 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Jakby to bylo USA to polecial by pozew sadowy jeszcze w pierwszej godzinie :D Fajna wrzuta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 Dzieki za info ;) Juz kilka osób mi o tym pisało. ICE niestety to Polska tu w tych sprawach jest poważne zacofanie. W stanach wywalczysz odszkodowanie za to ze szampon ci zafarbował wlosy nie na ten kolor itp. a u nas puszczaja wolno gwałcicieli i złodzieji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 (edytowane) "MAŁY UP" serio... raczej epidarne wejście mega giga [..] czegoś tam:] kolejna teczka, kolejny spadek mojej samooceny:D dajesz więcej:] pozdrawiam Edytowane 11 Grudzień 2012 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 kamesanin dzieki ;) Dwa obrazki zrobione w wolnej chwili. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 no osłabiasz mnie:]... w 1 twarz no idealna:] ale cycochy to jak by na jakiś sprężynkach osadzone były;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 muszę tu częściej zaglądać bardzo fajne prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Jest klimat. To czego mógłbym się czepiać to tatuaż w pierwszym img, który wisi w powietrzu, a nie przylega do skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 ładnie, ładnie. Pierwszy bardzo fajnie. Jeśli się czepiać to sylikonowych cycków (no, ale cycek to cycek), futro wilka jak z włosów łoniaków zakręcone i zęby wilka trochę w zbyt prostej linii. Tak ogólnie fajny obrazek. Na drugim dżinsy trochę światłocieniem odstają od skóry (coś tam jest nie tak) i opony za mało gumiaste. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 pierwsza ma fajne futerko jak zauwazyli poprzednicy. Laska na motorze mi sie wydaje koślawa, ale pewnie to wina światła - tło ładny światłocien ma, laska jak z hdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2012 kamesanin, natas - Dzieki ;) Status - no wyszło jak wyszło, za dużo czasu na to nie poświęciłem, a tors był zmieniany kilka razy dlatego, został najbardziej odpuszczony ;p CzAk1 - dzieki ;) Z cyckami j.w co do drugiego obrazka, z założenia miało być bardziej bajkowo a wyszła jakaś hybryda, nie mój stajl ;/ ola-f - no wyszło troszku koślawo ;p Oczywiście pozycja była też kilka razy zmieniana dlatego coś sie tam wysypało i poprzez dalszą kontynuacje i brnięcie w błedy wyszło jak wyszło ;p Tutaj jeszcze dwa takie obrazki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi