Napisano 15 Wrzesień 201113 l Bardzo ładne, śliczne kolory i rzeczywiście jest w tym dużo zmysłowości.
Napisano 17 Wrzesień 201113 l Niesamowita. Daje do myślenia. No bez przesady :) Daje do myślenia konkretnie o czym? O seksie? Czy o pierwszej pomocy? A może o strzępkach grzybni.. Bardzo ładnie zrobione ale raczej nie widze tu głębkich treści ani super świeżych pomysłow. Co do samej pracy to może na przykład spróbuj wyrenderować to z kompletnie innej kamery. Tak żeby kształt twarzy był czytelny w dużo mniejszym stopniu. Bardziej podświadomie, po chwili patrzenia a nie tak od razu na dzień dobry bach! i sie całują. Więcej gry wstępnej z widzem:)
Napisano 18 Wrzesień 201113 l Bardzo ładna praca. Przyciągnęła mój wzrok na długo. Świetnie wykonana i ma to coś.
Napisano 18 Wrzesień 201113 l Autor @ pabulo, takie prace sa totalnie subiektywne, ktos cos widzi w tym lub nie, albo widzi inne rzeczy... dzieki wszyskim.
Napisano 18 Wrzesień 201113 l @ pabulo, takie prace sa totalnie subiektywne, ktos cos widzi w tym lub nie, albo widzi inne rzeczy... dzieki wszyskim. Nie odbieraj mojej wypowiedzi zbyt negatywnie. Gdyby nie podobała mi sie ta praca to pewnie w ogóle bym sie nie wypowiadał.
Napisano 19 Wrzesień 201113 l Autor Nie odbieraj mojej wypowiedzi zbyt negatywnie. Gdyby nie podobała mi sie ta praca to pewnie w ogóle bym sie nie wypowiadał. Spoko, wiem ze ci sie podoba bo napisales :) , ja lubie jekiej kolwiek krytyki, innaczej bym nie postowal... to byl raczej koment na twoj koment dla "illusiona" :)
Napisano 19 Wrzesień 201113 l Hell, jedna z lepszych prac 3D jakie widziałem na maxie... tym większy szacun ze zrobione tak prostymi patentami. 5*
Napisano 19 Wrzesień 201113 l Widać, że pracę stworzył prawdziwy artysta (ktoś pokroju dziadka3d) a nie świetny rzemieślnik (w sensie jak najbardziej pozytywnym)
Napisano 19 Wrzesień 201113 l Czasem odnoszę wrażenie, iż miara artysty rośnie odwrotnie proporcjonalnie do zdolności do pojmowania jego prac przez publikę.
Napisano 19 Wrzesień 201113 l Czasem odnoszę wrażenie, iż miara artysty rośnie odwrotnie proporcjonalnie do zdolności do pojmowania jego prac przez publikę. A wg mnie gościu faktycznie jest artystą. Używa prostych środków żeby zrobić fajną i ładną pracę, nieważne czy z przesłaniem czy nie. Ja mam wrażenie że miara artysty dzisiaj jest wprost proporcjonalna do rozmiaru jego ego i arogancji. Ale to może tylko w internecie i mediach;)
Napisano 19 Wrzesień 201113 l przyznam się, że nie "czuję" tak tej pracy żeby nazwać ją genialną lub wywindować autora do miana prawdziwego artysty. owszem praca ma swój charakter i przekaz a przy tym jest ładnie wykonana ale jak dla mnie cała "magia" tego obrazka leży w użycie triku z oplataniem bryły - z czegoś banalnego otrzymujemy coś niesamowitego - mnie to aż tak nie rusza, choć praca jest przyjemna.
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Autor a pokaz siateczkę ;) hehe hehe sam obraz to siateczka... Obraz ma sukces, dostal daily daviation na deviant, jest umieszczony na roznych portali np. > http://funstuffcafe.com/ prawdopodobnie bedzie tez w najnowszym 3d artist magazine, i bedzie pokazany na wystawie "Changes" w Luxemburgu pod koniec Pazdziernika, razem z innymi dzielami moimi ktore wygraly konkurs. Dzieki bardzo za wszytkie komentarze...! :)
Napisano 20 Wrzesień 201113 l takie coś było już dawno temu, na obrazku ładującym Alias Maya... bodajże 2008. ani to odkrywcze, ani tez zmysłowe, ale to moje zdanie i nie trzeba się z nim zgadzać. ps. w takiej pozycji, to i krokodyle nie dałyby rady się skonsumować ;) ad: Maya 2007
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Obraz ma sukces, dostal daily daviation na deviant, jest umieszczony na roznych portali np. > http://funstuffcafe.com/ prawdopodobnie bedzie tez w najnowszym 3d artist magazine, i bedzie pokazany na wystawie "Changes" w Luxemburgu pod koniec Pazdziernika, razem z innymi dzielami moimi ktore wygraly konkurs. Dzieki bardzo za wszytkie komentarze...! :) No to gratulacje! Wyróżnienia zasłużone! Bez dwóch zdań. Mało takich mniej komercyjnych prac tutaj. Czekamy na kolejne.
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Praca żeby była dobra, wcale nie musi być całkowicie nowatorska ani wymagająca 50 dni pracy po 12 godzin. Ta jest bardzo dobra mimo ze zrobić coś takiego można w sumie w parę godzin oraz były już tego typu prace. Gratuluje sukcesów! PS fajnie, że jesteś na max3d ;)
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Autor @ Adek > Dzieki bardzo! Napewno jak wyjdzie cos nowego to bedzie pokazane od razu na max3d.pl, w Grecji co zyje, uwazaja ze Polacy to jedni z najlpeszych w 3d, wiec jestem tu u naljepszych :) @bolitc > To prawda, praca byla zrobiona w kika godzin w jednej nocy ale rendering na 5500 pix trwal 16 godzin przewaznie przez dof, dziekuje bardzo!
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Super zrobione, podziw. Mam pytanko, czy można zrobić te aby te pnącze z ivy się świeciły ?
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Autor Super zrobione, podziw. Mam pytanko, czy można zrobić te aby te pnącze z ivy się świeciły ? jesli dasz na nie material swiecacy (np. vray light material) to tak.
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Bardzo przyjemne. Trafia w gusta wielu osób. Mi tylko brakuje tam języczka! Tej pani na dole, pewnie jeszcze bardziej. No ale jak wiadomo, rośliny som głupie bo siem nie całujom. Gratulacje:)