Napisano 12 Sierpień 201410 l Po zalogowaniu dostalem info ze musze zmienic haslo bo minelo 421 dni.,. uff ten czas leci. Ogolnie sorki za cisze, 99% prac wrzucam wylacznie na facebooku. Tak czy inaczej, kilka nowosci: Na poczatek, 2 pracki z Jupiter Ascending Wachowskich, ktore pojawily sie w Empire UK w tym miesiacu. http://milakunisweb.org/gallery/thumbnails.php?album=1411&page=1 I kilka artow z ksiazki nad ktora pracuje, Showtime (http://www.showtimebook.com/)
Napisano 12 Sierpień 201410 l Jupitera zwiastun był przeładowany detalami i widze, ze nie ominęło to stilli. Tego drugiego kompletnie nie potrafię wzrokiem przeczytać. Komiksowe klimaty cudne.
Napisano 12 Sierpień 201410 l Totalnie zakochałem się w "Showtime", czekam z wypiekami na każdy nowy art
Napisano 12 Sierpień 201410 l o co chodzi z tą stroną Showtime XD Klikam i nic się nie dzieje. To placeholder? Czy jakiś bug? W ogóle to krecha na jakiś wypasiony komiks by się nadawała :>
Napisano 12 Sierpień 201410 l OMG nie ma miniaturki prawie bym przeoczył... showtime to jest wisienka na torcie, śledzę na FB i i cieszę oczy z każdym nowym artem, mega kreska i klimat i do tego ładne typo wchodzi... uwielbiam... tych do filmu nie ogarniam, nie czuję takiego przerostu formy nad treścią, tej amerykańskiej komerchy... pozdrawiam i kibicuję przy książce, mam zamiar kupić ;)
Napisano 12 Sierpień 201410 l spoczko, dzięki że wciąż tu wrzucasz. o książkowych napiszę tylko, że wspaniale zobaczyć ile ekspresja czekała na swoją formę
Napisano 12 Sierpień 201410 l hej, Ale wypas te komiksowe. Urywa co sie da. Pokarz cos wiecej z tego projektu :) pliiiz
Napisano 13 Sierpień 201410 l Piękna robota. Zwłaszcza klimaty komiksowe. Podziwiam stary, naprawdę podziwiam. Jestem niezmiernie ciekaw Twojej pracy nad czołówką do GITS (tzn. project2501). Można zobaczyć co tam popełniłeś?
Napisano 13 Sierpień 201410 l Showtime... szczęka opada. Genialne. Dla mnie prezentują się bardziej filmowo niż te kolorowe ;)
Napisano 16 Sierpień 201410 l O, ile entuzjastów komiksu :) Cieszy mnie to, bo akurat takie wystylizowane, komiksowe arty często podobają mi się bardziej nawet od superhyyperrealistycznego digital paintingu.
Napisano 19 Sierpień 201410 l Uhu komiksowe zniszczyły mój poziom świadomości :) Coś Genialnego - wzrok trudno oderwać!
Napisano 21 Sierpień 201410 l Takie rzeczy u ciebie! Przywodzi na myśl sci-fi z lat 80-90 i takie klimaty jak Akira. Stylówa i krecha są super. Ten pierwszy z Showtime kojarzy mi się nie wiedzieć czemu z Last Man Standing ;]
Napisano 27 Sierpień 201410 l Te do filmów zupełnie nie, ale komiks jest bardzo fajny. Masz tak obcykaną anatomię? Nie zauwazylem wczesniej u Ciebie takiego poziomu kumacji tej działki :) Czy grana była fotka/render pod spodem??