grzesiekj Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Swietne prace. Gratuluje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 świetne! gratuluję takich prac i proszę tylko o więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 absolutnie przeswietne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Biorac pod uwage, ze dobry obraz zastepuje tysiac slow, to juz nie musisz pisac tej opowiesci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubb Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Haha! Za Leandrem jak najbardziej. Choć nie, ciekawym tej opowieści. Czarowne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Wiecej wolnych chwil dla tego pana! WIECEJ CHWIL MOWIE!! ;] Ech naprawde dobry w te klocki jestes stary, pogratulowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Zbuduję sobie Twój ołtarzyk i będę się do niego modlił co byś mi zesłał może trochę swojej mocy. Świetne prace! Widać, że ciągle idziesz ze skillem do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Go to hell and DIE!!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Najs! Dziewczyna przypomina mi postać z filmiku krótkometrażowego pt "Madame Tutli-Putli" http://ogomogo.com/blog/wp-content/uploads/2007/05/51091_04.jpg a dziadek troche przypomina mi http://www.zaldiva.com/images/ACTION%20FIGURES/NBX/SERIES%202/nbx_series2_actionfigures_dr.finklestein3.jpg .Wspaniałe prace. Pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Wypas na maxa:) i kolejna nowa tepetka:) pozdrawiam i zapodawaj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 no panienka jest cudna _ 1 liga swiatowa ;) reszta tez bardzo fajne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Te bardziej "toon'owe" sa lepsze niz te ktore zmierzaja w kierunku realizmu. W przypadku tych pierwszych nie ma sie do czego przyczepic, wymiataja. Ale te drugie, przynajmniej te co ostatnio pokazales to troche mi nie leza. Panienka z wilkiem pomimo tego ze z pewnoscia na jogurcikach nie zyje, to jednak jakies takie dziwne proporcje ma. Za to wszystko jest obleczone fajna technika, wiec generalnie mocne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 E k s t r a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 bardzo fajnei sie oglada takei rzeczy, swietne graficznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 stary, to jest po prostu boskie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaaad Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Wow, rewelacja, każda praca ma swój mikroklimacik ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia. A sobie - więcej obrazków w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 no rewelacja poprostu nie wiem co więcej napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 koles z łapskami ekstra , podoba mi sie sposób malowania i gęsty groteskowy klimat :)))) --Teka-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 hej, po ponad roku reanimacja wątku postaciowego. Skoro to u mnie tak szwankuje to trzeba poćwiczyć :) Rusałka (szkic we flashu, kolory photoshop): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 bajkowe :) lubie takie, pomysl czy nie zamocno zanzaczyles miesien na szyi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Mnie się bardzo podoba :) Bardzo fajna kolorystyka. Zgadzam się z orthezą, szyja za ostro potraktowana. Jeszcze może trochę rozmazałbym te szuwarki na pierwszym planie. Ogólnie bomba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wish69 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Ja tam nie wiem, czy to jest poprawne pod względem anatomicznym, kolorystycznym kompozycyjnym itp. Na tym sie nie znam, ale jako widz i odbiorca stwierdzam, że Twoje prace mają dużą dawkę fajności :D przejrzałem teczkę, idzie do ulubionych ;) Potrafisz odnaleźć się w wielu stylach to fajne. Mój ulubiony picturek do kobita z wilkiem :D POZDRAWIAM, czekając na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 bardzo fajne i lekkie. szkic we flashu by dopracowac pozę na wektorowych kształtach czy pracujesz w tym sofcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 pikne panie, pikne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 genialnie ten welonik wyszedl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 lololol słodzio słodzio, buzi buzi! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Baaardzo fajna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 bardzo miodna praca (chociaż do ćwiczenia postaci chyba coś mniej komiksowego w stylu byłoby lepsze ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 welon masakryczny! najlepszy welon jaki widzialem w digital paintingu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 (edytowane) pieknie :) Plodny z Ciebie artysta a jak sie mialbym czepic, to nóg. Bo reszta niemalze namacalna. Trawa, liscie na biodrach, welon, twarz. Czuc je, ich materie. A nogi takie jakies..malo cieliste, nieco gumowe, malo zmyslowe. Edytowane 10 Grudzień 2009 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 super światełko i kolorki znowu. kolanko nastawić i będzie hulać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubasa Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 pikne! twarz, kolor i trawiaste tło :) genialne! natomiast ciało tej rusałki no nie wiem... coś z nim jest nie teges... może zbyt anorektyczna po prostu :P pewnie taki był zamysł, ale jakoś mi nie pasuje, no i te kolanka/nogi faktycznie do nastawiacza - ale i tak podoba mi się wielce - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Cholera! Jakie fajne :D Trawa jaka fajowa :D I Swiatło...I klimat :D CzAdziorek!! (rączka jej ucieka dziwnie, czy cos?) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Lekkość , radość i przyjemność z tworzenia bije z tego obrazka Marbidzie :) Pozdrawiam Polską Elitę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 ona tak mocno stylizowana, ze nawet nie ma co tam sie czepiac, troche plasko pod szyja ma, jedynie to razi, ale ze caly obrazek taki pikny to po co pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 mistrzostwo ! mogę ją zrobić w trzyde ? [jezeli tak to rezerwacja] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Tak to by wygladalo jakby Witold Pruszkowski(obraz"Rusałki") zajal sie digital artem;).Sorry za skojazenie:)(osobiscie nie cierpie malarstwa tej epoki;)) Podziwiam Twoj styl jest swietnie.:) pzdr Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Tak to by wygladalo jakby Witold Pruszkowski(obraz"Rusałki") zajal sie digital artem;).Sorry za skojazenie:)(osobiscie nie cierpie malarstwa tej epoki;)) no patrz, a dla mnie to jeden z niewielu okresow wartych uwagi w historii malarstwa... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Ciekawa ilustracja... Czuję w niej nutkę ironii, czy słusznie ? A co do epok - mnie w malarstwie podobają się nie epoki a obrazy. I póki co w każdej potrafiłem znależć takie które mnie zaintrygowały jak i takie które zwyczajnie znudziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Uwielbiam takie klimaty. Elfów nie znoszę, a mimo to praca mi się podobała, czyli miażdżysz x2. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 prace jak nie z tej ziemi i mam tylko jedno pytanie.. wolisz raczej pracować w PS czy we flashu? (mam na myśli poczatek prac-szkice) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witjah Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 jedwabiste!aż prosi się o kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 Wspaniałe prace Marcinie. Nie wiem o jakim szwankowaniu Ty piszesz! A Rusałka niesamowita, ten klimat i otoczenie (!). Coś wspaniałego! Na pewno warte gwiazd i fronta! A co do tego ostatniego to wykupiłeś jakiś abonament czy coś? :P Doskonałe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi