SoAd Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 To chyba jakaś pomyłka. Że niby mi spokojnie by chodziło na średnich. Ta jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Stranglehold - wymagnia - ps3 :P Ok lunchtime - czas isc pyknac w halo3 :P http://www.halo3.com/ http://xbox360.ign.com/objects/734/734817.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 hehe na stronie Halo 3, Chopin w tle. filmik nic nie pokazuje raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 "Cevat Yerli, szef zespołu Crytek oznajmił, że demo gry Crysis ukaże się dopiero 26 października, zaś pełna wersja tak bardzo wyczekiwanego tytułu najprawdopodobniej dnia 16 Listopada. Twórcy nie chcą ryzykować wypuszczeniem „bubla” stąd dodatkowy czas na dopracowanie produktu w każdym detalu. Graczom pozostaje tylko czekać i szykować komputery, by sprostały wymaganiom gry Crysis." Źródło - purepc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Stranglehold pikna sprawa, na c2d 2,13 1gb ramu i x1800gto demo chodzi smiga az milo bez zacinek zadnych (raz na chwile zamarl z 1 sek - pewnei malo ramo, a i nie bylo zadnej akcji ot lazlem sobie). Tylko kij wie jakie to demo ma detale ustawione ... pewnei cos porkoju medium high....Unreal Engine 3 pieknie zoptymalizowany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Niby nie news, ale nie wiedziałem gdzie to wrzucić. Przypadkiem natknąłem się na screen z Dead Island Techlandu. Mam nadzieję, że takie przypadki nie będą regułą w grach tego producenta :) A może to tylko ja widzę podobieństwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 To chyba się nazywa cięciem kosztów, zwykły gracz i tak pewnie czegoś takiego nie wyłapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 stara historia i nieakutalna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Może i nieaktualna, tak jak pisałem zobaczyłem ją przypadkowo w nowym PLAYu w trakcie wykonywania zleconej mi misji zakupu pampersów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 fajna postac, juz zrigowana to czemu mialiby jej nie wykoprzystac? przeceiz nie jest taka sama!to tak jak by do kazdego shottera modelowali za kazdym razem te same pistolety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Sory ale się nie zgodzę. OK, można użyć tego samego modelu, ale trzeba to zrobić tak, żeby podobieństwo było minimalne. Bo raczej Dead Island nie jest darmowym Extention Packiem do CoJ, prawda? To była tylko ciekawostka, więc nie ma co się nad tym rozwodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Kuba- popatrz np. na modele samochodów tej samej marki: ta sama elektronika, silniki, wloty powietrza, elementy zawieszeń, dosłownie wszystko zrobione byle obniżyć koszty, skrócić czas produkcji. A że news już nie jest najnowszy to akurat w tym przypadku nie ma znaczenia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 model sie niby rozni tekstura, ale ... jak Tony napisal, gracz, ktory gral w obie gry w przeciagu ilu? 2 lat? i tak tego nie zobaczy... no ale zajscie mialo miejsce... dziwnie troche . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Czasem tak bywa. Trzeba wrzucić coś na miejsce nowego modelu. Tymczasowe modeliki... Nie poerwszy raz takie coś jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Spoko, rozumiem. Po prostu skojarzyłem postać na obrazku w gazecie i pokazałem tutaj jako ciekawostkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Kuba nie ma co szukac dziury w całym gry to towar, i nie pierwszy raz widze te same modele w grach , tak robią duze koncerny jak capcom czy konami, normalna praktyka mozna powiedzec, firma ma swoją baze modeli i w zaleznosci od potrzeb wykozystuje je w całosci lub częsciowo, myslisz ze w kazdej grze kazdy model jest robiony osobno? nic z tego często wykozystuje sie fragmenty nogi rece dłonie uszy torsy i dorobia przerabia potrzebne elemnty podobnie z głowami, z jednego modelu głowy robi sie kilka tylko przestawiajac wertexy, reszta czyli to zeby model byl final gut to textura, to nie jest tak jak fanowskie produkcje gdzie dba sie o szczeógły robi czesto na wyrost i kazdy model od podstaw , to jest bardziej jak fabryka klusek, ot wsjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 http://www.unknownworlds.com/ns2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 w Naturala chyba polacy rzadza swiatem, z tego co mi wiadomo ;D bardzo przyjemna gierka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 http://www.petitiononline.com/plxbl/petition.html Kto ma niech śmiało podpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Zarzuciłem ostatnio nowego ET: Quake Wars demko i chodzi jak kupa na najniższych detalach :/ No nie da się po prostu grać, tym bardziej że to sieciówka i ilość fpsów jest tu kluczowa :/ Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że mam całkiem nieźle dopasionego kompa: GF 8800 GTS, 2Gb ramu, Core2Duo 1.6mhz... Nie wiecie o co może chodzić? Inne gry chodzą jak na razie ok... może czas podkręcić procka i kartę grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Albo moze wgrac nowego dx albo nowe stery do grafy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 U mnie QT smiga a mam GF8800GTS 320MB, 2GB RAMu, procek Duo Core. Smiga na najwyzszych detalach. Mi sie gra nie podoba. Tylko dla fanow Q3Arena. Z ET malo wspolnego i dodatkowo grafika tak naprawde bardzo przecietna. Spodziewalem sie wiecej. A co do problemu Ziomusia to sugeruje nowe sterowniki do karty + najnowszy forceware (http://www.gamershell.com/download_21216.shtml) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 U mnie ET:QW chodzi płynnie niemal na najwyższych detalach, nie włączam tylko FSAA, a mam 8600 GT w lapciaku. Pewnie kwestia sterowników, bo to nie jest strasznie wymagająca gra (jak na nowości). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 z x3:reunion hehehe, http://www.youtube.com/watch?v=pi8n6uN091E "but galaxy is still threatend by sinister race known as cock (kha'ak)" "its only matter of time before the cock return "swarms of cock ready to engage" najlepszy tekst z 2:40 coza głąb mogl tak nazwać obcych. Wsumie to to jest wątek w którym można gadać o technologicznych nowościach też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=37031 Nie spodziewałem się, że premiera będzie tak szybko. Dema pewnie nie będzie, a szkoda, bo przy moim kompie kupno współczesnej gry może zakończyć się zonkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Nejlepsze z tego wszystkiego sa komentarze czytelnikow. Zawsze mam ubaw jak sie wypowiadaja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 z x3:reunion hehehe, http://www.youtube.com/watch?v=pi8n6uN091E "but galaxy is still threatend by sinister race known as cock (kha'ak)" "its only matter of time before the cock return "swarms of cock ready to engage" najlepszy tekst z 2:40 coza głąb mogl tak nazwać obcych. xD masakra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 w jerycho ktos juz sie zmagał? ja narazie pyknąłem demko w pierwszych minutach oczka mi sie zaswieciły bo juz mysłąem ze bedzie cos dobrego co przepłucze mi niesmak po bioshocku ale lipa jak zwykle muszą zwalic geirke z potencjałem na rzecz jakis bzdur i udziwnien na siłe typu pstyrk pstryk w kalwisze w tempie up up up, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 a co? Bioshock taka kiepa? Właśnie sie przymierzam do kupna a tu takie opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 hym ja mam specyficzny gust poza tym zbyt wiele juz widzialem, dla mnie był nużąco męcząco monotonny, ze wzgledu na : dzwięk , po kilku godzinach grania(np 3) ból głowy paskudny dizajn i wykonanie postaci, montonia jesli chodzi o zbieractwo wszelkiej masci zbednych bzdetów i w ogole na kazdym kroku przszukiwanie wszysktiego męczące potyczki z kreaturami wolałem stary system shock2 mimo podobienst jakos tam był fajniejszy gamepaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 No to chlopaki pojechali : Soldier of fortune http://www.gametrailers.com/player/usermovies/115669.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Dla mnie to trochę za dużo :) wydaje mi się, że bez tych "efektów" gra byłaby fajniejsza. Z kolei jutro ma wyjść demo Call of Duty 4. Nie mogę się doczekać, zwłaszcza że coś mi się wydaje, że jeśli pójdzie na moim kompie, to tak jak było z CoD i CoD2 kilka ładnych godzin z życiorysu wyrwane jak nic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Noooo call of duty - to ja moge smialo powiedziec ze wyrwalo kilka tygodni z mojego zycia w szczegolnosci multi player :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Buahahaha lol wlasnie zlalem sie w gacie ze smiechu lol. Obejzyjcie intro LOL http://www.freeradicaldesign.co.uk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 soldier 2 to bylo nieporozumienie ;) zawsze lubilem soldiera jedynke wlasnie za swietnego havoka :) tutaj widze ze chlopaki sie postarali i wreszcie gra wyglada jak powinna :D maxymalna ilosc oderwanych konczyn hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Ja tam czekam na HL2 EP2 wraz z portalem i TF2 :D http://orange.half-life2.com/hl2ep2.html ... jeszcze tylko 9 dni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 znajac Velva to zeby wierzyc w te 2 tygodnie trzeba byc optymista pełna geba, bez doswiadczenia zyciowego :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 No to chlopaki pojechali : Soldier of fortune http://www.gametrailers.com/player/usermovies/115669.html no ja rozumiem ze z shootguna, i cos odpada, ale niedlugo bedzie sie strzelac z gumek i bedą im odpadac konczyny!! przesadzili!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 dzięki za opinię donMario, zobaczę w piątek na własnej skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 o szit piękna sprawa ten nowy solider of fortune, podobać się : ), byleby tylko trupy i otoczka nie znikały a będzie bosko : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 znajac Velva to zeby wierzyc w te 2 tygodnie trzeba byc optymista pełna geba, bez doswiadczenia zyciowego :D :D Oj Klicus Klicus, ep2 juz wyszedl. Na stronie Valve'a masz informacje ze jest dostepny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 o szit piękna sprawa ten nowy solider of fortune, podobać się : ), byleby tylko trupy i otoczka nie znikały a będzie bosko : D otóż to, otóż to, sof to tylko krew i flaki - i niech tak pozostanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 hehe - ognisty, don mario - uwazajcie zeby po was nie przyszli... :D hehe a na serio - sof fajnie wyglada, popstrykalbym - ale kurcze - nie chcialbym zeby moje dzieci w to graly i w sumie nie wiem czy mi sie to do konca podoba (moze niekoniecznie juz w tym momencie) - ale wyobrazcie sobie (juz teraz jest mocno realistyczne) - jak bedzie wygladac reklama takiej gry za lat np. 8 ?? 'tylko u nas: ultra realistyczna krew i flaki, zobacz jak wyglada dziura wylotowa po postrzale z m16!'.... troche straszno sie robi - a dorzuccie do tego jakies czterdziesci-pare cali telewizor (tak zeby jak blisko usiadzesz to zasloni ci caly widok...) - dziwnie... pozdads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 ftorek ja mimo wszystko nadal odrozniam wirtualną rozrywkę od reala :), pixele to jedno real to drugie, lubię zarówno rzeźnie jak i coś ambitniejszego , poza tym w realu nigdy by to tak fajnie nie wyglądało jak własnie w grze , w realu wygląda to gorzej mniej efktownie, poza tym w grze mozna powiedziec mam nieskonczoną liczbe żyć i nie musze sie martwic że ktos ze mnie zrobi marmolade bo jesli nawet to quick load ;), zadne gry gdzie sie zabija w jakiej kolweik formie nie powinny trafiac do dzieci to jest oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Ja tam czekam na HL2 EP2 wraz z portalem i TF2 :D http://orange.half-life2.com/hl2ep2.html ... jeszcze tylko 9 dni ;) Silnik powala wszystkie ktore widziałem do tej pory, jedyna rzecz ktorej w hl nigdy nie lubiłem to walka z ufolami - bardziej kreciły mnie spotkania z soldierami niz z poczwarkami :) No to chlopaki pojechali : Soldier of fortune http://www.gametrailers.com/player/usermovies/115669.html tylk patch na ilosc krwi bo lekka przesada i fajna giera moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 donmario - no nie zebym ci cos imputowal :) - i tak sobie mysle ze nikt z tutaj obecnych raczej nie ma jakis odchylow w kierunku nierozrozniania rzeczystosci gry od zycia... to dziala pewnie tak ze my wiemy jak to sie robi (znamy gamedev od kuchni) - cos jak np. trudno by bylo wpuscic w maliny siedzacego na widowni scenografa w teatrze... ale sie bardziej obawiam o jakies mniej zrownowazone jednostki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 ftorek, don - a ja nie odrozniammmmm wheeeeee flaki krew ide wyrwać pare serc :D a tak serio to wiadoma sprawa ze real to real a gierki to gierki, ftorek bardzo ładnie napisał, my gdy wiemy jak się coś robi to nas trudno przekonać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 no my wiemy podobnie jak wiekszosc osboników dojzałych ale dzieciarnia nie wie oraz jednostki z odchyłami, to co teraz jest na ekranie nie jest nadal zbyt realistyczne w sensie dosłownym ale jest sugestywniejsze niz bylo iles tam lat temu, dlatego dzieciaki i nie tylko maja coraz bardziej wygiętą psychikę, juz nie robi na nikim wrazenia rzeznia w wiadomosciach z iraku czy rzeznia na gupkowatym filmie czy w grze, tak powstaje znieczulica, pamietam jeszcze jak kiedys np ktos zasłabl na ulicy czy przestanku zaraz bylo zbiegowisko bo cos sie stalo po czesci z ciekawosci a po czesci z checi udzielenia pomocy , bylo zaintersowanie, obecnie ktos umiera upada na chodnik i nikt na to nie zwraca uwagi ludzi idą dalej nikt sie nie wtrąca , jak to mawiał moj kolezka "smierć jest zwykłą sprawą" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 A ja zabilem sasiada bo mi halasowal jak w silenta gralem, myslalem ze to piramidoglowy bo akurat malowal sciany :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 porasz - ty sie nie odzywaj - ja miedzy innymi do ciebie sie odnosilem piszac o 'mniej zrownowazonych jednostkach' :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi