Reanimator Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 E tam. Ludzie odpadaja z roznych powodow, nie zawsze obiektywnych. A Wroclaw jest swietny, mieszkalem tam 2 lata. Nie wiem jak w samym Techlandzie, ale ludzie fajni ;)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 ja uwazam podobnie jak brunek, zobaczymy co z tego wyjdzie i wtedy bedziemy mowic. co by sie komus nie zrobilo smutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 wiec juz wiecie kto z grafikow sie dostal ;) reszta to niegraficy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 W-wooow O_o http://polygamia.pl/Polygamia/1,107165,8486033,Tak_wyglada_Music_Master_Chopin.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 ale kupa. te odskakujace "zetony" to pomysl szatana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 dzizus nawet prowadzący lał z tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 nie rozumiem ludzi ktorzy lubia grac w takie glupoty, ja po 5 min bym wyszedl z siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 (edytowane) no ja czekam za vuvuzela hero albo za cow-bell hero ;) btw. Omen, jak tam twoje BC2? Grywasz jeszcze? Edytowane 9 Październik 2010 przez Bruneq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-final-fantasy/705893 ouch! Uwielbiam serie Final Fantasy, kiedys dalbym sie pokroic, zeby pracowac w Squaresofcie. Kiedys. Square sie doigralo. I dobrze. Moze skoncza ze swoja arogancja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 o czad, Guitar Zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Jedyną gra w którą grałem gdzie trzeba było naciskać przyciski w odpowiednim czasie było shenmue wydane w 1999 XD . Tam był to ciekawie przedstawiony element dodatkowy ale teraz oprzeć na tym całą grę o0 i to jeszcze w tak nudny i męczący sposób... nie rozumiem jak ten typ gier zdobył taką popularność ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Kruku, podobno trzeba pograc zeby zrozumiec fenomen (niewatpliwy) tej gry. Poza tym to raczej multi wiec dodaj do teho jakas zakrapiana impreze :D ale ja nie gralem w to nigdy wiec tez nie rozumiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 a ja tam lubie guitar hero, najlepiej na perkusji, chcoiaz gitarka tez jet spko :) Nie są to tytul ya godziny grania, ale raczej nigdy do tego nie aspirowaly. A jesli chodzi o modyfikacje typu dj hero, czopin hero i miotła hero to coz... znajdą amatorów, a przecież o to chodzi.. Niby moda na gry muzyczne mija, a nadal costam jak widać robią.. Wracając do tematu.. szkoda ze nie pokazali pozostałych poziomów, tak jak ten z podwodnym swiatem albo w lodowej katedrze, ciekaw jestem też jak gra wyglada na "hendheldach"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Ja nie rozumialem póki nie zagralem. Jak zagralem, to polecialem sobie kupić gitarke;) a granie z ekipa, gry ktoś śpiewa, to dopiero czad;) Jak nie trafiasz z przyciskiem to Twój instrument nie gra, albo fałszuje, co tworzy wrażenie, jakbyś naprawdę grał. Oczywiście zalezy od stopnia trudności, ale na hardzie jest naprawdę hard:) teraz wchodzą instrumenty "prawdziwe", co bedzie dla hardcorowcow i prawdziwych artystów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się że Chopin jest ogólnie bardziej doceniany poza naszym krajem- w sensie ma więcej "fanów" - zatem sam pomysł był bardzo dobry tym bardziej że już "Chopin" w nazwie może skusić takich ludzi do zakupu- zobaczymy jak ta straszna grafika wpłynie na potencjalnych odbiorców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Ja grałem tylko w FF XIII i dla mnie poza grafą gra do bani. Widać, że XIV idzie w te ślady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 Z GH i plastikowymi gitarkami to jest najlepsza zabawa dla tych, którzy już nigdy nie nauczą się grać na gitarze :) Czasem lubię tego typu zabawę, mam GH III i Metallicę, ale dla kogoś, kto plumka na akustyku od 12 roku życia to kompletnie nieintuicyjna zabawa. Widać, że goście, którzy to tworzyli i układali te kulki do utworów nie są muzykami. Przynajmniej ja jako szarpidrut-amator musiałem swoje przyzwyczajenia wsadzić sobie w buty. To tak naprawdę gra rytmiczna, nie mająca wiele wspólnego nawet z "symulacją gry" na instrumencie. Głównie chodzi o niekonsekwencję w układaniu tych kulek, czasem jest ich za mało, czasem wpadają w pauzę pomiędzy dźwiękami, czasem jest inny układ do tych samych riffów, albo np. autorzy wsadzą możliwość grania legato czy tappingu tam, gdzie w utworze w ogóle go nie ma, a nie wszędzie tam, gdzie rzeczywiście ta technika jest stosowana. Zapamiętywanie takich układów i "uczenie się" gry na plastikowej gitarze jest znacznie mniej intuicyjne i "pod górę", w stosunku do grania na gitarze zwykłej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 Zgadza sie:) Ja grania na gitarze bede sie uczyl dopiero na emeryturze, wiec dla mnie jak znalazl;) Sprobuj sie z Rock Band 3, jak wyjdzie;) Tam beda "prawdziwe" gitary ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 No właśnie jestem ciekaw jak im to wyjdzie, pogodzenie szarpidrutów i miłośników "plastikowego" grania. Tylko gdzie upchnę ten nowy złom, w sensie peryferia, już mi się miejsce na pawlaczu kończy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 (edytowane) Zostałem poproszony o komentarz i już piszę. Było to wiele razy wałkowane. Moderator dobrze zrobił. Wątek - posty zostały usunięty. Na tym forum nie mogą istnieć czarne listy i nie będą. Wałkowane to już było wielokrotnie. Sorry, ale jeśli chcecie coś takiego tworzyć róbcie to gdzie indziej - na własną odpowiedzialność. Bardzo mi przykro, ale nikt z nas nie jest w stanie tego weryfikować. Od tego są też konkretne instytucje. Niestety tak to działa, nie inaczej. Edytowane 12 Październik 2010 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_-MADMAN-_ Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Dżizas - co za nuda... tylko się zrobi ciekawie i już po dyskusji... i znowu usunęli mi posta, eh... Co do gitar bohatera i dj mastera, oraz innych takich wynalazków - nie rozumiem równie jak Fify i NBA... wolę prawdziwe boisko, gitarę podpinam do pieca i to jest coś... Jednak z drugiej strony nie każdy ma możliwość/chęci/chce poświęcać temu tyle czasu - fajna zabawa i tyle. (Bruneq błagam - zostaw mi chociaż tego posta... pliiiiis ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 (edytowane) Monio: proszę skończ ten temat, albo przenieś dyskusję nie wiem na swojego bloga, swój serwer, serwis, irca, komunikator, czat ... ... Proszę o zrozumienie, ale "czarne listy", ani inne "twory" ją przypominające nie mogą tutaj istnieć. My nie jesteśmy w stanie tego weryfikować. Game Art przecież nie jest duży, na pewno się większość z Was zna i na pewno znajdziecie sposób, aby przekazywać sobie pewne informacje poza forum publicznym. Edytowane 12 Październik 2010 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 1. Spoko. Już tutaj nie będę. (Blog nienawiści i pustych oszczerstw już w drodze.) 2. My nie jesteśmy w stanie tego weryfikować. Na takiej podstawie można wykasować zupełnie każdą opinie. Jestem przekonany że najlepiej wszystkie fakty zweryfikować mogą ludzie którzy mieli odczynienia z rzeczoną firmą i dlatego właśnie je tutaj piszą. Ku przestrodze. Myślę że nikt tutaj nie strzelał z palca jakimiś wymyślonymi rzeczami tylko faktycznie ma dowody i potwierdzenie tego co mówi. Ja mam a co dopiero mówić o MADzie. Oto jest pytanie, spokój czy prawda. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 (edytowane) Ale my (serwis) nie jestesmy stroną. To nie jest sąd. Bardzo łatwo kogoś oskarżyć, oczernić, pomówić. Nie chcemy nikogo bronić jak i oskarżać. Po prostu jeśli dzieją się takie rzeczy - są instytucje od tego. Niestety powtórzę jeszcze raz. Wszelkie tego typu posty muszą być usuwane. Myślę że nikt tutaj nie strzelał z palca jakimiś wymyślonymi rzeczami tylko faktycznie ma dowody i potwierdzenie tego co mówi.No właśnie o to chodzi. Trafiłeś "myślę, że nikt tutaj...". A jeśli jednak będzie ktoś taki? Tak jak powiedziałem. Na podstawie tego co ktoś tutaj napisze nikt z nas nie jest w stanie "wydać wyroku". Zawsze może się znaleźć ktoś, kto się z tym nie zgodzi, napisze coś odwrotnego. To tylko forum. Tak samo nie weryfikujemy przecież tego czy ktoś miał do czynienia z tą firmą czy nie. Za chwilę ktoś się pojawi i napiszę coś zupełnie przeciwnego. Różne mogą być sytuacje. Ktoś może chcieć komuś zrobić na złość, dogryźć (a zdarzały się takie sytuacje)... Nie wchodzimy, nie mieszamy się w konflikty pracodawca - pracownik i takich rzeczy nie powinno załatwiać się na forum publicznym. Można przecież tak w kółko... Proszę o tym pamiętać. Edytowane 12 Październik 2010 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Nie ma co się kłócić panowie, pozycja arbitra po prostu zobowiązuje. Nie zmienia to faktu, że jednak osobiście szerze szkoda mi tych, którzy nie usłyszeli tego ostrzeżenia (koniec z mojej strony) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Dzieki za zrozumienie. Tak jak powiedziałem wcześniej, na pewno macie sposoby, aby tego typu informacje przekazywać sobie nie na forum publicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 noo ja troche zapozno wszedlem tu ale domyslam sie o jak firme chodzi i co wiecej takich firemek jest sporo co sa nie wyplacalne zatrudniaja ludzi i potem nie placa pod byle pretekstami. Nie wiem kurde co jest lepsze udwawnie ze takich firm nie ma czy pozwolenie im na trwanie.....Pozostaje chyba tylko poczta pantoflowa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,8501904,Jak_to_z_tym_Metropolis_bylo.html?bo=1 jeden ciety temat sie skonczyl a jest i kolejny. jak to tam wygladalo od strony 'roboli-murzynow' ? http://wyborcza.pl/10,91676,8488087,Gry_komputerowe_to_sztuka_.html no i to, kwiatek na kwiatku. argh, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Na forach branżowych tłumaczy, biura i tłumacze mają swoje profile-wizytówki, można im wystawić ocenę wraz z komentarzem, wręcz można założyć temat pt. "uważajcie na firmę XXX" i po prostu poinformować ludzi — a władze portalu nie mają z tym żadnego problemu. Tyle że tam większość osób podaje swoje dane osobowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 tłumacz z tego co pamietam jest wpisany do rejestru więc wszystko jest oficjalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Jeszcze odnośnie starej dyskusji, pragnę przypomnieć o dwóch paragrafach a mianowicie tym dotyczącym zniesławienia i zniewagi (212, 216 kodeksu karnego). Anonimowość nie jest tu środkiem chroniący... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Nope, jest cała masa tłumaczy nieprzysięgłych (większość), natomiast w profilach ludzie podają swoje imiona, nazwiska, numery telefonów, a firmy praktycznie wszystkie dane — tak jest łatwiej nawiązać kontakt i dostać zlecenie. Gdyby Max3d.pl działało również na zasadzie ogłoszeń o pracę w systemie przetargowym czy aukcyjnym, to pewnie nie byłoby problemu. Wejdźcie sobie na portal typu Globtra.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Dobra, dość smucenia...trailerek fajny jest Fable 3 http://www.youtube.com/watch?v=oFimcPwvbC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Jak niektóre rzeczy wyglądają od tyłka strony: http://andrzejkoloska.wordpress.com/2010/10/07/afterfall-i-ostatnie-video/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 no to ja zakłądam bloga, gdzie pojade Adkowi jak powinien administrowac max3d.pl hehe tak naprawde koles sie do niczego nie czepił za bardzo z grona spraw będących poza marudzeniem do bety lub własnego zdania. Link wklejonych chyba na potrzeby pozycjonowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 No dla niektórych ta gra może wyglądac dobrze, ale jak jest to AAA to raczej się wymaga niektórych rzeczy, ponad podstawowych, chodź moim zdaniem podstawowe rzeczy w tej grze kuleją. btw. Ola-f jak by tak koleś jakiś się przyczepiał do innych gier lepsze gry by wychodziły. Niektóre firmy mają dobry QA bądź dobrych konsultantów (Patrz PCF/Techland/CDP gdzie chłamu się nie pokazuje) Tutaj chłam pokazano w moim mniemaniu. Swoją drogą poczytaj trochę bloga, bo chyba jestem jedyną osobą w polsce z tej branży, która dzieli się swoimi doświadczeniami publicznie nie dla pozycjonowania, ale po prostu by ktoś mógł się czegoś nauczyć/dowiedzieć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 tez wychodze z zalozenia, ze wszystko do czego sie przyj... zabłyśnie dzięki mnie ;) ale w tekscie wrzuciłeś sporo własnych opinii z kategorii "moim zdaniem" - czytajac widac ze nie masz dystansu i Twój odbiór wydaje się bardzo subiektywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 no tak, to co napisałem to jest tylko i wyłącznie moje zdanie :) // a do projektu (afterfall) i ludzi (nicolas games) mam raczej sentyment dude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 w koncu to jego zdanie na dany temat, jakze mialobybyc inaczej jak nie subiektywnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 http://www.rockpapershotgun.com/2010/10/13/11bit-announce-anomaly-warzone-earth/ gierka warszawskiego 11bit studios (ludzie z dawnego metropolis) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmcomposer Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 http://www.rockpapershotgun.com/2010/10/13/11bit-announce-anomaly-warzone-earth/ gierka warszawskiego 11bit studios (ludzie z dawnego metropolis) O, myślałem, że oficjalnie dopiero jutro? Ja tylko dodam, że póki co mają się dobrze. Zdaje się, że im lepiej na swoim ;). - Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 13 Październik 2010 Autor Share Napisano 13 Październik 2010 ciekawi mnie tylko czemu nasza gra jedzie w tle w siedzibie ludkow od afterfala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 intoxicate - a jak tam ten projekt gdzie jakiś amatorski team miał robić pod waszym nadzorem grę ? wyszło coś z tego? ciekawi mnie tylko czemu nasza gra jedzie w tle w siedzibie ludkow od afterfala :D nie mogą się doczekać premiery :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmcomposer Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 ciekawi mnie tylko czemu nasza gra jedzie w tle w siedzibie ludkow od afterfala :D Zdaje się, że to akurat ujęcie z pracowni uczelni, nie ze studia. Widać wszyscy czekają z niecierpliwością ;). A miło było zresztą maczać palce w takiej produkcji, nie powiem. - Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_-MADMAN-_ Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Intoxicate - mnie tylko dziwi, czemu Ty im jeszcze bomby nie podłożyłeś? ;) Piszesz subiektywnie, piszesz emocjonalnie - i bardzo dobrze, bo to onegdaj Twoje dziecko było (afterfall etc.) i masz prawo się wkurzyć i przysłowiową "kur*ą" rzucić. Swoją drogą, że sposób prezentacji, ględzenia i to, co na ekranie ma miejsce - nie powala. Fable - 2ga część kicha, trzecia pewnie też - lubię Fable, ale to pierwsze - sweet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4lepy Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 pojawilo sie intro do WOW:cataclysm :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Ostatnia cześć najlepszego środka antykoncepcyjnego na świecie. Kilka miesięcy po premierze szykuje się boom demograficzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 nowy story trailer z nowego Assassina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Dlubiesz przy tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 To Brotherhood bedzie tez mial jakiegos storyline'a? Bo najpierw myslalem ze bedzie wylacznie multi a teraz juz trudno powiedziec. BTW - jesli multi bedzie tak miodny jak na filmikach to chyba zamienie sie w nolife'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi