Gość _Kreska_ Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Witka Pracka zainspirowana ilustracją Daniela Mroza do opowiadania Pikawki, jak zobaczyłem ten samolot z wielkimi kominami wiedziałem ze musze go zrobić w 3d :), tło domalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Fajna praca i ciekawa maszyna:) Jednak śmigła wszystko psują - ten motion blur po prostu wygląda brzydko. Proszę, jeśli możesz to wyrenderuj to jeszcze raz z jakimś lepszym blurem, jeśli renderujesz czymś, co nie obsługuje maxowego Object Motion Blur to możesz zawsze wykorzystać etn efekt w ustawieniach kamery - co prawda rendering znacznie się wydłuży ale efekt jest zazwyczaj bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 imho front :) bardzo łądne :] Znów wysyp kozackich pracek sie zapowiada na forum?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 wspaniały pomysł! Mi tam pasuje wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Piekne...w czym dym jest robiony, i pokaz siatkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 bardzo ladnie, tylko nity za duze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 dokladnie mapowanie na dziobie sie skaszanilo i nity sa gigantyczne :) A reszta superacnka :) ostro widze pracujesz nad stillkami super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 dzieki za komenty, pewnie sporo mozna poprawic, ale to taki spidzik mial byc wiec go zostawiam tak jak jest. Lucas: nie bede juz zmienial tego blura, mi nawet pasi, a dziwnie wyglada moze dlatego ze ma podwojne smigla? MaGuu: thx:) Tiger: thx, szkoda ze nie mój :) Jonasz_Real: dym afterburnowy, siatke nieciekawa ale prosze:) Kr3tz: duze duze, miały być duże ale widze ze chyba sporo za duze wyszly :) KLICEK: no wlasnie, troche sie chyba ryplo ale i tak nity miały być spore, a na dziobie najwieksze, zreszta zobacz screena z displacementa, chyba strasznie duzo sie to mapowanie nie rozjechalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Piękna robota. Dla mnie front. Widzę,że Endrju wtergnął do twojej sceny:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 hehe, a pewno że wtargnął :) zbieżność z Twoim awatarem przypadkowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Rzeczywiście, nie wiedziałem, że te śmigła są takie pokręcone:). Zresztą widzę, że tylko ja na nie narzekam...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 bardzo fajna praca, tylko faktycznie nity za duże troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 wow jestem pod wrażeniem .. dla mnie bomba. Światełko świetne ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 oooo bardzo fajne, najlepsza z twoich prac jak dotąd, bardzo mi się podoba. konstrukcja fizycznie raczej niezdolna do lotu, ale co tam. lol Andrew... można zobaczyć tą ilustrację Mroza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 pewnie, bardzo prosze... a w ogóle to cała seria jest do opowiadania zrobiona, śmigłowiec, samochód, miasto... bardzo fajne ilustracje, jakby ktoś chciał chętnie wrzuce skany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 o ja byłbym wdzięczny za skany a pracke serio super uwielbiam taki klimacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 no to wrzucam, tez uwielbiam takie klimaty, to jest dopiero styl, a nie jakies tam 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 nie no super! nadałeś tej pracy swojego klimatu, bardzo mi sie podoba! andrew wyszedł bombowo!!!! dla mnnie na fronta pozdrro ps. ten samochodzik z kominami to musi być twoja kolejna pracka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Świetne, niesamowite, wypasione. Konkretne klimaty. 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 kozak. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 super, nic dodać, nic ująć :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 bardzo mi sie podoba gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 podoba mi sie, bardzo fajne. Klimat super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 wow no stary przegioleś nie będę się czepiały bo zawsze można coś wytknąć podoba mi sie bardzo mój klimat pozd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Rządzisz. :) Wrzuciłem to sobie na pulpit. Tylko bluru na śmigłach można się czepnąć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 poprostu świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 ostatnio cos poziom na forum zabija:D, cgtalk sie robi 0_o ladnie wyszlo, gratki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 hehe... nie powiem podoba mi sie fajne;];];] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Frontem go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Świetny pomysł panie _Kreska_, realizacja również :) Może tylko małe pytanie odnośnie dymu (bo akurat na to skupiłem najwięcej uwagi ;) ): kiedy wychodzi z kominów to oplata ich wyloty. Pewnie dzieje się tak za sprawą deamonów afterburnowych. Na przyszłość może warto się z tym trochę pobawić, zanimować rozmiar i ew. rozciąganie w zależności od prędkości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Cudna praca!!!!!! Jeden z najlepszych obrazów jakie ostatnio widziałem!!!!!!Można się faktycznie czepić delikatnie tego bluru (ale w dalszym silniku - bo ten bliski jest ok) i tej jasnej krawędzi dymu, ale nie przeszkadza to całości, bo ta zwala z nóg! No i rewelacyjny koncept (te bulaje - GENIALNE!!!) Gratulacje frontu:)!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 rewelacyjny pomysl i jeszcze lepsze wykonanie =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Cud i miód. Making of obowiazkowy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 respekt ;) super klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Ale czad :) Pieknie Ci to wyszło! Rewalacja!! Gratki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Czuć masę tego pojazdu, świetna realizacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 mistrz najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Fazowe...bardzo mi sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 no i gratuluje fronta, oficjalnie!!! należał ci sie _kreska_ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 he, dzieki serdeczne, za wszystkie wpisy no i za fronta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Świetna praca, bardzo mi sie podoba!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Gratulacje, swietna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 rewelacja, moze tylko ten dym na -5 ale calosc naprawde fajna. Super klimat i super wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Bardzo przyjemne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 wow! respekcik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 czy to aby bezpieczne dla srodowiska :D?? hehe fajne fajne tylko moglo by byc na gaz np !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 bardzo ladne;) ty szybki jestes z tymi kolejnymi pracami! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 ekstra wyglada, najbardziej chyba podobają mi sie kłęby dymu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 extra render :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi