JohnZi Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 (edytowane) Sam model pewnie wiekszosc z was widziała, teraz przyszla pora na render. Po kilku dniach scierania sie z renderami udalo sie uzyskac efekt, ktory spelnia w wiekszym stopniu moje oczekiwania. Z tej strony chcialbym podziekować qbie za przydatne tipsy::) hires - http://img222.imageshack.us/img222/604/evohiresmk9.jpg Tutaj w sumie bardziej chcialem poeksperymentowac, taki "noobstreet":P hires - http://img219.imageshack.us/img219/7983/evo2hireses2.jpg no i gora:) hires- http://img183.imageshack.us/img183/2347/evo3hiresen5.jpg c&c are wolecome:) UPDATE: Hires: http://img256.imageshack.us/img256/1491/mitsubishievofrontstudysn2.jpg Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez KLICEK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooL666PL Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Pierwszy!!! Szczena mi opada xD Może lakier za blady ale już się czepiam:P Super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 no coment MASTA ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Złota galeria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Oprócz felg (walory estetyczne, nie pasują) wszystko przepiękne. :) Noobstreet lepszy, ale kompozycyjnie mogłeś jeszcze popracowac. No i te napisiki... ekhm. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Genialny... EDIT Toś się wkopał, teraz musisz trzymać ten poziom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Ale brzydka miniaturka xD A co do evo to zdjęcie jak zdjęcie, nie rozumiem skąd to podniecenie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Majsterszyk :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 po mojemu 5* super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 no pieknie, super felgi wyszly, zreszta wszystko super wyszlo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Cudo!! Super! Gratki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 po stokroc wyczesany na maxa render :D gratuluje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 amazing :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 O KU**A!!! :O Dla mnie to jest złota galeria! Ucz mnie mistrzu! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 JohnZipiękny render. gratuluje. daje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 po prostu najwyższa światowa liga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 nie podoba mi sie tylko logo na grilu, dosc plaskie. reszta MEGA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 bardzo dobra robota ! gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Piękne, jak fotografia. A może to jednak foto... Nie jednak nie;) Cudowny model i rendering. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Do złotej galerii z tym:D a w wątku 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 *plugged* ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cofis Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 piekne... ile nad tym siedziales? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 brawo !! najlepsza praca na forum jeśli chodzi o auta ... felgi, karoseria, tło, zarys wnetrza render... nic dodac nic ując ... przepiekne... respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 no nie powiem, extra, ile się renderowały obrazki? Edit: 1... 2... 3... 4... Postów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Coś pięknego, nie będe się czepiał niczego na siłę bo jestem pod zbyt wielkim wrażeniem... dobrze, że nie przesadziłeś z kontrastem, dzięki temu renderek bardzo przypomina zdjęcie, co tu dużo mówić... super :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 No efekt nie z tej ziemi:D Jedyne co mi się podoba bardziej na 2 renderze to że jest więcej refleksów na drzwiach, ale to już takie maksymalne szukanie czegoś na doczepke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Pewnie się stane teraz wrogiem tutaj dla wszystkich (jak to w stadzie bywa, gdy ktoś sie przyczepi do kogoś), ale moim zdaniem mało realistyczny ten render - szczególnie jeśli chodzi o grill. Sam model - nie mam zastrzeżeń ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 wypas na 4 kołach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Naprawdę dobre - szacun Zioooom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Brzydka czcionka w podpisie :P Co do samej scenki to kapitalna i zasłużone 5 gwiazdek. 2 wersja bardziej mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 przylacze sie do zachwytów, wypas! greeets ps. tylko opony sa brzydkie... jak z plastiku, tylna ladna a przednia do bani, generalnie przy calej zajebistosci modelu strasznie zwracaja moja uwage, odstaja od reszty. Ale to nie zmienia faktu ze całokształt jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Pikne :) naprawdę rewelacja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 Dodalem trzeci render, pierwszy post:) kurcze ale sie nazbieralo tych komentarzy:) dziekuje bardzo. Hmm niedociagniecia na pewno sa i tego nie ukrywam, ale ciesze sie ze sie podoba jako caloksztalt:) opona tez mi sie ta z tylu bardziej podoba, poprostu ladniej odbija otoczenie:) renderki szly po 2,5 h, mialem duzo problemow z rozpczeciem koncowego rendera, bo maxowi sie cos nie podobalo, no ale ostatecznie udalo mi sie go rozgryzc:) dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Omg... kolejny co do galerii 3d wstawia fotki... Nie no... wymiatasz:D Daj swoje matsy i ustawienia studia i świateł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 oczywiscie piąchal :) Nie no... wymiatasz:D Daj swoje matsy i ustawienia studia i świateł ta.. najlepiej niech od razu scene z modelem umiesci .. eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Przepiękności:) Można liczyć na jakiś making of? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luszczu Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Szczęka opada, powala realizmem nie ma sie do czego czepiać. Gratuluje umiejętności !!!! Na okładkę jakiejś gazety to dać!!! Nikt nie zauważy ze to model 3D Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 popraw material opony i felg a wyzej wymienione komentarze beda jak najbardziej trafne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Wszystko na temat ;] Podziwiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Maaaasakra!!! Brawo!!! ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 ................................................................ o kurde ****** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 sliczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsi Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 wow czy to na pewno model?? heh:D elegansio!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 przesliczne ! Pieknie to wyglada, prawie jak z NfS;Ps ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 rewelka !!! :) , tak na sile sie czepiajac, zmienil bym tycke opony, tzn zeby byly na dole troche oklapniete od ciezaru auta, ale to zupelnie nie znaczaca moja sugestia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Swiatna praca:) zeby zrobic taki obraze to trzeba byc naprawde fechmistrzem, wiec gratuluje talentu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Witam!! pokaz sam model + wire :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Luty 2008 Autor Share Napisano 11 Luty 2008 nielocik przeciez juz pokazywalem modele z siatkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 F O T O !! ........................................................................... "achy i ochy" takze i ode mnie, jak najbardziej zasluzone. pozdrawiam ........................................................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kluś Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 powiedz coś o oświetleniu.. super wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi