olaf Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Dobrze sie klamie w dobrym towarzystwie - swietny film. Taki na wieczor z babeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Kong - JAKIE TO BYŁO ZŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Niech mi ktoś odda za bilet. Nie chce mi się rozpisywać o wszystkim co było w tym filmie totalną padaką. Straszliwie nie polecam. Kong...tragedia, nawet jeszcze nie ogladnalem całego ale jezu, co za slabizna King Kong petera jacksona to był jednak swietny film Ja ja wczorja o 2 wnocy zacząłem i mi się podobał. Momemntami miałem wrażenie WTF ale ogólnie calkiem przyjemny. A do filmu nie podszedłem z jakimis wielkimi aspiracjami :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Kwiecień 2017 Share Napisano 15 Kwiecień 2017 LIFE - świetne efekty. ani razu w trakcie seansu nie miałem wrażenia, że to CG - od ujęć w kosmosie po postać obcego. pozwoliło to zupełnie skupić się na fabule. niestety, fabuły nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 18 Kwiecień 2017 Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Jak ktos chce odpoczac od oczywistych VFX xD bo pewnie tu tez cos w Nuke dlubali to polecam cos Adamem Sandlerem a dokładnie film "Sandy Wexler". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandaryn87 Napisano 19 Kwiecień 2017 Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Pasażerowie - film spoko choć bardziej ucieszą się z niego babki niż faceci :D niebezpiecznie skręca w aleję romantyzmu pomiędzy bohaterami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 20 Kwiecień 2017 Share Napisano 20 Kwiecień 2017 (edytowane) Równiez polecam ;). Hidden Figures taki film o historii Nasa i rownosci ras ;).... Kto by pomyslal :). Polecam. "Jutro będziemy szczęśliwi" i oryginalny tytul "Demain tout commence" . Bardzo dobre kino. Szczególnie jak się można utożsamić z glownym bohaterem bedac ojcem [h=1][/h] Edytowane 6 Maj 2017 przez Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Maj 2017 Share Napisano 10 Maj 2017 KONG - zwykle dno osiąga dopiero część trzecia, ale tym razem część trzecia będzie musiała sięgnąć po duży szpadel, by dotrzymać kroku upadkowi serii. GITS, ten nowy, fabularny. bardzo się bałem, jak to wyjdzie, szczególnie fabularnie. Udało się sprytnie i bez naciągania połączyć wątki części pierwszej i drugiej. Jeśli były też wątki z serialu - to ja nie zauważyłem, bo nie znam serialu. Tak czy siak warto obejrzeć. Nie jest to arcydzieło jak oryginalna manga, ale film jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFA Napisano 12 Maj 2017 Share Napisano 12 Maj 2017 ja ostatnio obejrzałem "Szpieg" z 2011. Chociaż film nie ma aż tak dużo akcji jak James Bond, to dla mnie ... dzieło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 12 Maj 2017 Share Napisano 12 Maj 2017 obejrzalem KONGA minusy scenariusz pełen dziur i brak logiki plusy efekty, klimat, dobra nawalanka naparzanka, Kong jest badassem jednym słowem dobrze sie bawilem na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 13 Maj 2017 Share Napisano 13 Maj 2017 No to ten... przeżyłem maraton, a Covenant był czwarty i ostatni, więc pewnie nie jestem do końca miarodajny, ale... W moim odczuciu takie se. Gorsze od Prometeusza. Główna heroina jakoś nie porywa. W sumie to cały czas płacze. Trochę jakby za dużo "epickich" scen akcji, ta z koparką przywodzi na myśl Skyfall. Poza tym jest bardzo brutalnie i naprawdę strasznie. Podobnie jak w Prometeuszu nie znamy 3/4 postaci i w sumie nie obchodzą nas wcale, na szczęście dość szybko spada ich liczba :P Podsumowując: Minusy: Straszny gore, za dużo za dużych scen akcji, słaba główna bohaterka, Plusy: Wizualnie wszystko, muzyka, dźwięk, strasznie, Michael Fassbender Na pewno do obejrzenia i to najlepiej więcej niż raz, bo zakładam, że jest jakieś drugie dno, ale cudów się nie spodziewajcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 14 Maj 2017 Share Napisano 14 Maj 2017 (edytowane) Niestety "Przymierze" to średniej jakoś s-f połączone z pseudofilozofią i masakrą. Szkoda bo kiedyś "Obcy" to było coś zaskakującego i niepokojącego, a teraz zapowiada się na serię w której przy dwunastej części scenarzyści będą naprawdę ciężko pracować żeby czymkolwiek jeszcze widza zaskoczyć. Mnie negatywnie zaskoczyły postaci, podobnie z resztą jak w "Prometeuszu". Poważna ekspedycja zachowuje się jak banda naiwnych nastolatków która bezrefleksyjnie wszystkiego dotyka, wszędzie się rozłazi i podejmuje raptowne i irracjonalne decyzje. Szkoda. Edytowane 14 Maj 2017 przez walmord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 14 Maj 2017 Share Napisano 14 Maj 2017 Aaaaa i oczywiście trzeba było na siłę wcisnąć homoseksualistów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 14 Maj 2017 Share Napisano 14 Maj 2017 Żeby nie było - "Przymierze" to nie jest zły film, są tam sceny wzbudzające emocje, trzymające w napięciu, sceny akcji są wybornie podane. Ale "Obcy" to kiedyś były filmy z klasy premium że tak powiem, i z treści i z formy stały się klasykami, kanonem kina s-f. A od jakiegoś czasu nastąpiło zejście o jedną albo dwie półki niżej, i "Przymierze" jest świetnym filmem w tej nowej niższej kategorii bajeczek z potworami z kosmosu, które często są puszczane na TV4 po 23:00. I to wszystko NIESTETY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 17 Maj 2017 Share Napisano 17 Maj 2017 "Contagion" - Szukałem czegoś lekkiego na wieczór do wina a to co dostałem zmiotło mnie z nóg. CO ZA FILM!!! Bardzo polecam jeśli lubicie dobre, inteligentne thrillery. Po prostu ciarki przechodzą na myśl że to się może wydarzyć naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Czerwiec 2017 Share Napisano 14 Czerwiec 2017 oglądam "Twin Peaks" David Lynch nadal w formie, chociaż nie wiadomo o co chodzi to świetnie się to ogląda, prawdziwy powiew świeżości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 14 Czerwiec 2017 Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Ja sobie na razie przypominam stare, oglądam to pierwszy raz od liceum i jestem zaskoczony jakie to było dobre! Aczkolwiek odbieram to zupełnie inaczej niż wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Pietrzyk Napisano 18 Czerwiec 2017 Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Silence 2016 reżyser Martyn Skorseze, w roli głównej - Andrew Garfield Bardzo ciężki film, który obowiązkowo warto popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 1 Lipiec 2017 Share Napisano 1 Lipiec 2017 oglądam "Twin Peaks" David Lynch nadal w formie, chociaż nie wiadomo o co chodzi to świetnie się to ogląda, prawdziwy powiew świeżości To jest przecudowne, a im więcej oglądasz tym bardziej się wkręcasz i nie możesz przestać, Lynch jest nie do podrobienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 1 Lipiec 2017 Share Napisano 1 Lipiec 2017 A ja już kilka razy próbowałem podchodzić do tego starego Twin Peaks i nie mogłem zmęczyć. Kompletnie nie widziałem w tym sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 1 Lipiec 2017 Share Napisano 1 Lipiec 2017 Całą zabawa z Twin Peaks polega na tym że tam nie ma żadnego sensu :) Jeżeli go szukasz to się zawiedziesz jeżeli wyłączysz to myślenie że musi być jakiś sens, to może zaczniesz się dobrze bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 2 Lipiec 2017 Share Napisano 2 Lipiec 2017 ogladales juz 8 odcinek 3 sezonu? jedno wielkie WTF wydaje mi sie ze jest w tym sens, tylko ze jest to jedna wielka i zawiła łamigłówka są filmy i seriale w których można przewidziec zakończenie po pierwszych 10min w wypadku Lyncha chyba nawet najtęższe umysły świata nie są w stanie przewidzieć co będzie za kilka minut hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 2 Lipiec 2017 Share Napisano 2 Lipiec 2017 Jak ze sztuka nowoczesna - zrob cokolwiek a juz widzowie sie zajma doszukiwaniem sensu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 3 Lipiec 2017 Share Napisano 3 Lipiec 2017 Z tym sensem w Twin Peaks to jest tak, że oczywiście on tam jest, jednak on wcale nie jest jakoś specjalnie zawiły, podobnie jak w innych filmach Lyncha bazą jest zazwyczaj jakaś prosta fabuła, która zostaje obudowana tymi jego niesamowitościami. Gdyby sobie streścić akcję z pierwszych 7 odcinków, to w tradycyjnie realizowanym serialu kryminalnym starczyło by tego może na 2. A tutaj docieramy do odcinka 8 który jest prawdziwą perełką i czytam że zyskał status punktu zwrotnego - ci wątpiący utwierdzają się w przekonaniu że to syf i porzucają oglądanie tego sezonu, a ci wierni przekonują że wszyto zmierza we właściwa stronę :) Poszukiwanie sensu w Twin Peaks zmienia się tez chyba z wiekiem. Kiedy oglądałem to po raz pierwszy, na przełomie podstawówki i liceum, to odbierałem to strasznie na serio, jako coś pełnego tajemnic i jakiejś mistyki że aż mózg się w głowie gotował. Kiedy zrobiłem sobie przypomnienie tego materiału kilka tygodni temu, to odebrałem to już zupełnie inaczej, jako rodzaj fantastycznej intertekstualnej gry z widzem, w której Lynch bawi motywami a to z psycho-horroru, a to z tandetnej komedii a to z romansidła, a to z kryminału i skleja to wszystko swoimi fantasmagoriami, co w efekcie daje znakomitą zabawę. Jak już myślisz że złapałeś wątek kryminalny, to on się urywa i zaczyna sci-fi, jak już się wczujesz w sci-fi to nagle to się przeradza w komedię, ale jak ci się zrobi za wesoło z komedią to zaraz dostajesz horror. I tak w kółko, byle się kręciło, nie musisz do końca wiedzieć o co chodzi, ważne żeby się oglądało dla samego chyba oglądania. Ot taka kpina z telewizji jako takiej i jej produktowi zwanemu serial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Lipiec 2017 Share Napisano 3 Lipiec 2017 Chyba z Lynchem jest jak - co Nezumi slusznie zauwazyl - ze sztuka nowoczesna. Otwarte na interpretacje tak naprawde wiecej nam mowi o nas samych. O ile ktos podda sie introspekcji po interpretacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 3 Lipiec 2017 Share Napisano 3 Lipiec 2017 Czyli nie ma sensu szukać sensu tam gdzie go nie ma :) Człowiek kręci swoje bezsensowne wizje, a każdy dopatruje się w nich tego, co chce zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Lipiec 2017 Share Napisano 3 Lipiec 2017 (edytowane) Czyli nie ma sensu szukać sensu tam gdzie go nie ma Człowiek kręci swoje bezsensowne wizje, a każdy dopatruje się w nich tego, co chce zobaczyć no i zbaczamy na polityke ;D anyway tego typu dziela sa przydatne przy produkcji indywidualnej jednostki. Tak jak epickie dziela sa przydatne przy produkcji spojnej ideologocznie spolecznosci. Edytowane 3 Lipiec 2017 przez olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki888 Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 Twin Peaks super, ostatnio oglądałem także Zdarzenie 2016 - super film akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 Wojna o planetę małp - bardzo mi się podobał. Klimat jak zwykle trochę ciężki ale dorzucili teraz kilka wątków humorystycznych, świetnie im to wyszło. Animacja małp, ich zachowań, mimika twarzy - mega realistyczne, jeszcze lepiej niż w poprzednich częściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 15 Sierpień 2017 Share Napisano 15 Sierpień 2017 Valerian - doskonały. Ale tylko dla ludzi którzy są w stanie dobrze bawić się sci-fi z lat 70-tych. Jako dzieciak zaczytywałem się w przygodach Valeriana i Laureline więc film wszedł mi jak w masełko. Ale wiem że jestem "zbiasowany", sporo osób wyszło z seansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Sierpień 2017 Share Napisano 15 Sierpień 2017 sporo osób wyszło z seansu kurde dlatego odpuściłem. A jarałem się, że wreszcie pojde do kina na cos. Ktoś może w IMAx'ie był i dał radę? Pytam czy efekty sa na tyle fajne, ze warto iść by zobaczyc scenerie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian_dis Napisano 21 Sierpień 2017 Share Napisano 21 Sierpień 2017 Właśnie obejrzałem Los Numeros, komedię TVN-u z 2011 r. i jestem w szoku, że to taki dobry film. Lekki, bez zadęcia, z szybką akcją i z miarę inteligentymi gagami (bez żartów o pierdzeniu, kupie, rzyganiu itp). Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 21 Sierpień 2017 Share Napisano 21 Sierpień 2017 "Wołyń". Potworny. Wstrząsający. Mocny. I prawdziwy. Chociaż przez pierwsze pół filmu miałem wrażenie, że czasami są dłużyzny. Trochę za długi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Sierpień 2017 Share Napisano 21 Sierpień 2017 Dunkierka w Imaxie. Balem sie ze bedzie typowo amerykansko-efekciarski film, ale dawno nie widzialem tak dobrego wojennego filmu bez morza krwi. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaafik Napisano 22 Sierpień 2017 Share Napisano 22 Sierpień 2017 Od siebie mogę polecić Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Sierpień 2017 Share Napisano 22 Sierpień 2017 (edytowane) Na YT złapałem w weekend kilka filmow. W pamięci utkwil Spiderman Homecoming. Pierwsze co uderza - ten prom z trailera przecięty na pol, akcja kilka minut, a na koniec Stark mówi, że ktoś mógł zginać. Zdajesz sobie sprawę, ze bawisz się figurkami w swoim pokoju i wyłączasz. Poza tym sprawiał wrażenie posklejanych epizodów, które mogą być śmiało przerywane reklamami co 15minut. Nowy Ghost i the Shell - mysle, ze spoko film dla casuali. Ja mangę oglądałem jako nastolatek, oczekując sf z walka i niewiele wtedy zrozumiałem. Taki nowy GitS by mi pewnie bardziej wtedy podpasował. Więc dla niezbyt rozgarniętych to chyba lepsza propozycja. Ale nie ukrywam, ze przewijałem i po 2/3 wyłączyłem wiec nie znam zakończenia. Edytowane 27 Sierpień 2017 przez olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Sierpień 2017 Share Napisano 27 Sierpień 2017 ok dwa na YT The Circle - musiałem przewijać, bo Emma Watson ma tak tępą twarz, że ciężko sie to ogląda, niemniej byłem zaskoczony jak mroczny zrobił się ten film w pewnym momencie. Odpuściłem końcówkę, bo to trochę jakby Królewna Śnieżka była w szoku, że poza zamkiem życie jest inne, ale jak ktoś potrzebuje czegoś do konsumpcji i odrobiny refleksji, to polecam. Snowden - Idealny temat dla Oliviera Stone'a i naprawde brawa za realizacje. Stone skupił się na opowiedzeniu historii jak oddany krajowi geeky GI-JOE zmienił się w zdrajcę (zdaniem części). Heh sorry jak ktoś nie wie kim jest E. Snowden i zdradziłem zakończenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolinka777 Napisano 5 Wrzesień 2017 Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Alibi.com bardzo fajna komedia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 6 Wrzesień 2017 Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Finał Twin Peaks: ale na serio ten serial daje chyba wiekszego kopa niz heroina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 6 Wrzesień 2017 Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Naprawdę ten serial jest aż tak dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alllan Napisano 6 Wrzesień 2017 Share Napisano 6 Wrzesień 2017 od siebie polecam "Wołyń" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 8 Wrzesień 2017 Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Naprawdę ten serial jest aż tak dobry? miał gorsze lub lepsze momenty ale ogólnie ten serial jest dla fanów Lyncha a jak wiadomo Lyncha albo się kocha albo nienawidzi, mi się podobał chociaż wg mnie za bardzo się dłużył w niektórych momentach akcję można było bardziej popchnąć do przodu, ale te ostatnie 3 odcinki to prawdziwy majszterczyk, nigdy w żadnym serialu czy filmie nie widziałem tak przepełnionego klimatem i tajemnicą zakończenia, coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz01 Napisano 8 Wrzesień 2017 Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Jeżeli było się fanem poprzednich części to jak najbardziej trzeba 3 sezon obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 moja ulubiona forma ogladania filmow ostatnio. Covenant wydaje sie strasznie durna produkcja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 ja dopiero zaczynam oglądać nowy sezon gry o tron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 A ja polecę 3 perełki jakie udało mi sie ostatnio w gąszczu badziewia wyłapać The Shack (Chata) - http://www.filmweb.pl/film/Chata-2017-715007 Obdarowani (Gifted) - http://www.filmweb.pl/film/Obdarowani-2017-756152 Ukryte Działania ( Hidden Figures) - http://www.filmweb.pl/film/Ukryte+dzia%C5%82ania-2016-763134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybylak Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 z wartych uwagi filmów, jakie ostatnio oglądałem zasługuje "Riddick" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 17 Wrzesień 2017 Share Napisano 17 Wrzesień 2017 (edytowane) Naprawdę ten serial jest aż tak dobry? Jest GENIALNY. Ale to jest rzecz dla tych co lubią w kinie poezję. Bo udała się rzecz niebywałą jak na mainstreamowy serial (oceniając po tym że nadaje go hbo w najlepszym sowim czasie ekranowym). Wszystkie duże i sławne ostatnio serialowe produkcje to znakomita, wciągająca, genialna proza, a Twin Peaks ma tej prozy najwyżej na sześcioodcinkowy miniserial, a reszta to poezja i to taka bez rymów, miejscami jest to totalna abstrakcja. To na pewno jest dla fanów stylu Lyncha i dwóch poprzednich sezonów, jeżeli jednak komuś tamte wydawały się nazbyt dziwne, to w tym obecnym Lynch już totalnie popłynął. I ważne jest żeby przypomnieć sobie poprzednie sezony, jeżeli ktoś ich dobrze nie pamięta, a przynajmniej najważniejsze odcinki (minimum 5), inaczej jest za duża strata w odbiorze, nie wyłapie się wielu nawiązań, domykania kiedyś otwartych wątków itp, a przedostatni odcinek to jest przecież powrót do tego najpierwszego. Ja jestem pod wrażeniem epizodu 8 - to było najlepszy odcinek serialowy jaki kiedykolwiek oglądałem. No i zapomniałbym dodać na koniec, żeby już tak nie straszyć tą poezją i abstrakcją - nowe Twin Peaks jest przepełnione również czarnym humorem i miejscami gagami z którymi może się równać tylko Monty Python. Oglądanie tego arcydzieła to byłą także po prosty kupa śmiechu :) Edytowane 17 Wrzesień 2017 przez walmord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Wrzesień 2017 Share Napisano 18 Wrzesień 2017 ktoś oglądał The Square? jak wrażenia? były sceny zabawne, ale kategoria z filmwebu "komedia", chyba nie trafiona. film głęboki, fajnie porusza kwestie człowieczeństwa w ogóle, ostatnia scena moim zdaniem pokazuje, że zostawiamy taki świat kolejnemu pokoleniu, naiwnie wierząc, że ktoś się tym zajmie. muszę się z tym przespać chyba jeszcze jedną noc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osael Napisano 18 Wrzesień 2017 Share Napisano 18 Wrzesień 2017 Stranger Things dopiero wczoraj nadrobiłem cały sezon o człowieku, co za klimat! I już jestem jednym z krzykaczy upominających się o drugi sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 18 Wrzesień 2017 Share Napisano 18 Wrzesień 2017 Znam, wszystko się dzieje w jej umyśle, a tak naprawdę jest w spiaczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi