Destroyer Napisano 15 Listopad 2019 Share Napisano 15 Listopad 2019 Dokładnie tak, nawiązałem do wczorajszego zapytania czy od razu aktualizujecie softy pierwszego dnia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 15 Listopad 2019 Share Napisano 15 Listopad 2019 2 godziny temu, Destroyer napisał: Dokładnie tak, nawiązałem do wczorajszego zapytania czy od razu aktualizujecie softy pierwszego dnia 🙂 zależy prawdę mówiąc.... z Blenderem to jestem na TY. gdzie śledzę wszystkie comity na developerskiej stronie + siedze na czacie developrskim więc jak wleci jakiś fajny fitcher to zrobie sobie update. (siedzę na experimentalach) aczkolwiek ten update robie tylko między pracami chyba że to personal project. Z Houdinim to prawie w ogóle... zazwyczaj jak nie mam co robić.. i mi się przypomni... albo z nudów przejrzę log co zostało naprawionei jak widzę coś co faktycznie mogło by mnie irytować to robie update... Clarisse odrazu jak się pojawi.. bo też siedzę na czacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Grudzień 2019 Share Napisano 28 Grudzień 2019 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 9 Styczeń 2020 Share Napisano 9 Styczeń 2020 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 "Bejkowanie" nabiera nowego znaczenia 😛 www.youtube.com/watch?v=SIGQSgifs6s 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Luty 2020 Share Napisano 2 Luty 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Luty 2020 Share Napisano 7 Luty 2020 Idealny setup, cintiq jako monitor a intuos jako podkładka pod myszkę którą się rysuje lub rzeźbi, patrzcie i uczcie się 🙂 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Luty 2020 Share Napisano 7 Luty 2020 co jest 5 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 7 Luty 2020 Share Napisano 7 Luty 2020 Mignęło mi to zdjęcie na fejsie i było opisane jako zdjęcie z jakichś zajęć w koledżu. Może to jakaś polska szkoła i zabraniają używać Cintiqów, bo za drogie i zepsujom 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Luty 2020 Share Napisano 7 Luty 2020 @blood_brother czyli masz podejrzenia, że to może być zdjęcie z drimadżina? 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 7 Luty 2020 Share Napisano 7 Luty 2020 6 hours ago, blood_brother said: Może to jakaś polska szkoła i zabraniają używać Cintiqów, bo za drogie i zepsujom 😛 No, jakby to bylo w Ju Es Ej to by obydwa tablety byly Cintiq i wienksze, bo tam wszystko majom wienksze i lepsze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 13 Luty 2020 Share Napisano 13 Luty 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Luty 2020 Share Napisano 14 Luty 2020 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 15 Luty 2020 Share Napisano 15 Luty 2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Luty 2020 Share Napisano 26 Luty 2020 Fajne i szybkie pozowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 5 Marzec 2020 Share Napisano 5 Marzec 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Marzec 2020 Share Napisano 11 Marzec 2020 Kto miał podobne przeżycia? 🙂 89717681_161123072012718_2028798459463448502_n.mp4 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 3 Kwiecień 2020 Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Masa podobnych filmików na kanale, świetnie się to ogląda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Kwiecień 2020 Share Napisano 3 Kwiecień 2020 jaki sztos 😮 dzieki za szerke 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Kwiecień 2020 Share Napisano 14 Kwiecień 2020 Nie wiem czy już było na forum czy nie, ale jak ktoś lubi rzeźbić w 3d to może mu się przyda, bo wygląda to zajebiście 🙂 https://www.artstation.com/artwork/DxZVgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Kwiecień 2020 Share Napisano 26 Kwiecień 2020 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Maj 2020 Share Napisano 6 Maj 2020 doskonały tutorial 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Maj 2020 Share Napisano 8 Maj 2020 Mastechef dla portrecistów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 18 Maj 2020 Share Napisano 18 Maj 2020 We need some portraits.... But not pay all of them.. Lets make a competition xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 18 Maj 2020 Share Napisano 18 Maj 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 3 Czerwiec 2020 Share Napisano 3 Czerwiec 2020 Gdy klient pod dwóch tygodniach prac omawia kolejną listę poprawek i nagle przychodzi senior brand manager z całkowitą zmianą koncepcji lub anulowaniem projektu 🙂 azmADop_460svav1.mp4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 25 Lipiec 2020 Share Napisano 25 Lipiec 2020 Czolem, slyszalem ze pewna znana duza firma postprodukcyjna zrobila to oto dzielo emitowane w tv https://www.youtube.com/watch?v=YycwBd7Xiqs Gratuluje!;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 25 Lipiec 2020 Share Napisano 25 Lipiec 2020 Godzinę temu, Traitor napisał: Czolem, slyszalem ze pewna znana duza firma postprodukcyjna zrobila to oto dzielo emitowane w tv https://www.youtube.com/watch?v=YycwBd7Xiqs Gratuluje!;) Która? 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Lipiec 2020 Share Napisano 25 Lipiec 2020 cos pieknego 🙂 najszczersze gratulacje projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 25 Lipiec 2020 Share Napisano 25 Lipiec 2020 wow postacie zrobione w 3d wyglądają jak żywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Lipiec 2020 Share Napisano 27 Lipiec 2020 Ale co za firma konkretnie bo w googlach nic nie znalazłem poza jakimiś tam zwyczajnymi - dla mnie nieznanymi firmami 😉 Na początku jak zobaczyłem, że Traitor pisze pomyślałem o PI 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Lipiec 2020 Share Napisano 27 Lipiec 2020 Też pomyślałem o PI ale co jak co reklama działa tj ludzie o tym mówią i podsyłają linki, myślę, że takie było założenie żeby zrobić coś przaśnego i na poziomie teledysku Hasselhoffa żeby tematycznie się zgadzało🙂 poza tym dzień pracy i pyk 100tys uczciwie zarobione 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 28 Lipiec 2020 Share Napisano 28 Lipiec 2020 Myślisz, że taki był brief? W dniu 27.07.2020 o 14:36, Destroyer napisał: zrobić coś przaśnego i na poziomie teledysku Hasselhoffa żeby tematycznie się zgadzało 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 28 Lipiec 2020 Share Napisano 28 Lipiec 2020 Reklama ewidentnie robiona pod konkretny target także bardzo możliwe, jeżeli nam się nie podoba to musimy być tymi idiotami bo reklama jak i sklep nie dla idiotów przecież 🙂 To jak olbrzymia większość gówno gierek mobilnych i facebookowych krzyczących, że tylko 1% ludzi sobie z nimi poradzi, o czym by nie były i jakie "wyszukane" mechaniki by nie posiadały to wszystkie te gry to gry logiczne i jeżeli w którąś grasz to znaczy, że już przegrałeś ale nawet o tym nie wiesz bo nie posiadasz podstawowego narzędzia potrzebnego żeby to określić tj ilorazu inteligencji wyższego od temperatury pokojowej 🙂 Czyli poprzeczka jest zakopana bardzo nisko ale i tak dla wielu nie do przeskoczenia 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturborubar Napisano 28 Lipiec 2020 Share Napisano 28 Lipiec 2020 Jak dla mnie to reklama zrobiona celowo w kiczowatym stylu, z przymrużeniem oka, mnie rozśmieszyło:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 9 hours ago, Destroyer said: Reklama ewidentnie robiona pod konkretny target także bardzo możliwe, jeżeli nam się nie podoba to musimy być tymi idiotami bo reklama jak i sklep nie dla idiotów przecież 🙂 Stary chwyt - stosowany tez w polityce. "Na nas glosuja tylko inteligentni ludzie" :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 Praca w majce też czasami tak wygląda po 10 latach jestem strzępkiem człowieka 🙂 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 Kurde, zbrush to mnie tak dzisiaj już zdążył zniszczyć psychicznie.. crashe, wywalenie sterów od talbetu i inne takie fajne sprawy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 psycha sitting XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 W takim razie w koncu wiem, dlaczego sasiad pietro nizej dzien w dzien uderza w biurko i drze sie na cala jape, tak ,ze go slychac na pol osiedla:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 (edytowane) Ojj tak, dlatego z Mayki postanowiłem się przesiąść na Blendera. Też ma swoje "uroki" ale przynajmniej nie crashuje no 3 kliknięcia jak to czasem Mayka ma w zwyczaju 😄 Edytowane 29 Lipiec 2020 przez fletcher 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 5 hours ago, michalo said: Kurde, zbrush to mnie tak dzisiaj już zdążył zniszczyć psychicznie.. crashe, wywalenie sterów od talbetu i inne takie fajne sprawy. Sprawdź czy RAM ci czasem nie siada. Jak masz XMP odpalony to wyłącz dla testów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 2 godziny temu, Xaia napisał: Sprawdź czy RAM ci czasem nie siada. Jak masz XMP odpalony to wyłącz dla testów. Miałem podobny objaw. Wymieniłem ram, odpaliłem zbrusha, machnąłem 2 razy pędzlem i wywaliło sterowniki od wacoma. Okazało się, że właśnie ten nowy ram był zwalony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 Ok. sprawdzę 🥶 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 29 Lipiec 2020 Share Napisano 29 Lipiec 2020 4 godziny temu, fletcher napisał: Ojj tak, dlatego z Mayki postanowiłem się przesiąść na Blendera. Też ma swoje "uroki" ale przynajmniej nie crashuje no 3 kliknięcia jak to czasem Mayka ma w zwyczaju 😄 Prawda, a jeśli już się Blender wykrzaczy to najczęściej tak nagle, że człowiek nawet się zdenerwować nie zdąży:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 30 Lipiec 2020 Share Napisano 30 Lipiec 2020 Z tego co jakiś czas temu testowałem RAM to był ok. Problem tkwi w tym, że tylko maya jest tak niestabilna a pracuje w niej na raczej niewielkich scenkach (gamedev) - obiekty po max kilkanaście tysięcy tri i z 4 materiały. Substance Painter za to potrafi zapchać praktycznie cały ram tak samo jak UE4 i jakoś działa bez wywalania. A maya wywalała mi na kilku różnych kompach, robiłem to co autodesk zalecał, czyściłem prefsy praktycznie co tydzień, nie mam żadnych pluginów/skryptów a i tak czasem wstawie boxa, zrobie 1 extrude i ctd... 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Lipiec 2020 Share Napisano 30 Lipiec 2020 16 godzin temu, Traitor napisał: W takim razie w koncu wiem, dlaczego sasiad pietro nizej dzien w dzien uderza w biurko i drze sie na cala jape, tak ,ze go slychac na pol osiedla:) o nie widzialem sasiada na osiadlu 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 30 Lipiec 2020 Share Napisano 30 Lipiec 2020 43 minuty temu, KLICEK napisał: o nie widzialem sasiada na osiadlu 😄 Trzeba by było najpierw wyjść na dwór lub chociaż okno odsłonić 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi