Napisano 21 Kwiecień 200816 l leru oby Ci się zawsze www stronki same robiły i dobrą kaskę przynosiły POzdorwionka!
Napisano 3 Maj 200816 l O fak! :O Dwóch mega-masterów od aut dzisiaj obchodzi swoje urodziny! :D 100 lat ..:: 3D CREATIVE ::.. i vision3d! g.j, -Ukash-, sikham - 100 lat!
Napisano 8 Maj 200816 l Niech mu gwiazdka pomyslnosci, nigdy nieeeeeeee zagasnie, a kto z nami nie wypije nie Vista trzasnie :D Sto lat na forum ! :P
Napisano 8 Maj 200816 l Piksar, wszystkiego najlepszego. Obyś w swojej kolejnej wiośnie mniej pił, powstrzymywał się od alkoholu i jeszcze nie sięgał zbyt często do kieliszka. Aha pamiętaj o tym, żebyś starał się nie pić za dużo. Jeszcze więcej więcej wyjazdów po europie, więcej zdjęć z dziwnymi dinozaurami w basenie i pamiętaj...nie jesteś gejem, nie składaj mi więcej propozycji spania w hotelu! :p
Napisano 8 Maj 200816 l pikSar :) sto lat compadre :) i wycieczki na koszt firmy na orbitę, bo chyba tylko tam jeszcze nie byłeś ;)
Napisano 8 Maj 200816 l Wszystkiego najlepszego Piksar! ... i helikoptera na własność ;) dzieki pracuje nad tym Hmm, przydało by się jakigoś whiskasa z tej okazjii łyknąć ;D Najleszego ! mówisz i masz - wpadaj iedy bedziesz we Wro 100 lat !! dzienks Niech mu gwiazdka pomyslnosci, nigdy nieeeeeeee zagasnie, a kto z nami nie wypije nie Vista trzasnie :D Sto lat na forum ! :P dzienks Piksar, wszystkiego najlepszego. Obyś w swojej kolejnej wiośnie mniej pił, powstrzymywał się od alkoholu i jeszcze nie sięgał zbyt często do kieliszka. Aha pamiętaj o tym, żebyś starał się nie pić za dużo. Jeszcze więcej więcej wyjazdów po europie, więcej zdjęć z dziwnymi dinozaurami w basenie i pamiętaj...nie jesteś gejem, nie składaj mi więcej propozycji spania w hotelu! :p świat na trzeźwo jest nie do przyjecia piksar wszystkiego najlepszego 100Lat ! dzienks 100lat dla Pixara ! dzienks Piksar, wszystkiego najlepszego. :) :) 100 lat Piksar! :) Piksar mordo Ty moja! sto lat! joł dzięki Piksar - wsio najlepszego! Zdrowia, szczęścia i żeby mały dzielnie rósł :) właśnie dobrze żeby jeszcze urósł - każdy cm jest przydatny pikSar :) sto lat compadre :) i wycieczki na koszt firmy na orbitę, bo chyba tylko tam jeszcze nie byłeś ;) jeszcze .... :) Piksar.... sto lat , gorących kobiet i zimnej wódki! najlepszego! wódki jest dość, dośc z tymi kobietkami jest problem jak cos macie chetnie przygarne
Napisano 20 Maj 200816 l Bzyku stary byku myslalem ze jestes w moim wieku :) wszystkiego najlepszego !!!
Napisano 20 Maj 200816 l Spóźniłem sie na czyjes urodziny? Wszystkiego naj. PainBringer chyba świętował niedawno...100 lat ;)