!Ewert Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Zdrowia i miłej atmosfery w pracy i 100lat :)
mort Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Leru 100 lat i uległych particli ;] najlepszego!
Gość Raffaello Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 leru oby Ci się zawsze www stronki same robiły i dobrą kaskę przynosiły POzdorwionka!
Leru Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 dzięki wszystkim ziomki i teściowie :D bardzo mi miło!
Johny Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 AG, koles zapomnialem o tobie :/ ktore to juz? 18? :D
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 Vision3d 100 lat!! JA tez sie dzisiaj lekko odmlodzilem :)
patry Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 O fak! :O Dwóch mega-masterów od aut dzisiaj obchodzi swoje urodziny! :D 100 lat ..:: 3D CREATIVE ::.. i vision3d! g.j, -Ukash-, sikham - 100 lat!
Sebastian Ozga Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Wszystkiego najlepszego Piksar! ... i helikoptera na własność ;)
Vorek Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Hmm, przydało by się jakigoś whiskasa z tej okazjii łyknąć ;D Najleszego !
Scottero Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Niech mu gwiazdka pomyslnosci, nigdy nieeeeeeee zagasnie, a kto z nami nie wypije nie Vista trzasnie :D Sto lat na forum ! :P
SWRSC Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Piksar, wszystkiego najlepszego. Obyś w swojej kolejnej wiośnie mniej pił, powstrzymywał się od alkoholu i jeszcze nie sięgał zbyt często do kieliszka. Aha pamiętaj o tym, żebyś starał się nie pić za dużo. Jeszcze więcej więcej wyjazdów po europie, więcej zdjęć z dziwnymi dinozaurami w basenie i pamiętaj...nie jesteś gejem, nie składaj mi więcej propozycji spania w hotelu! :p
Knysha Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Piksar - wsio najlepszego! Zdrowia, szczęścia i żeby mały dzielnie rósł :)
tweety Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 pikSar :) sto lat compadre :) i wycieczki na koszt firmy na orbitę, bo chyba tylko tam jeszcze nie byłeś ;)
kliment woroszyłow Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Piksar.... sto lat , gorących kobiet i zimnej wódki! najlepszego!
piksar Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Wszystkiego najlepszego Piksar! ... i helikoptera na własność ;) dzieki pracuje nad tym Hmm, przydało by się jakigoś whiskasa z tej okazjii łyknąć ;D Najleszego ! mówisz i masz - wpadaj iedy bedziesz we Wro 100 lat !! dzienks Niech mu gwiazdka pomyslnosci, nigdy nieeeeeeee zagasnie, a kto z nami nie wypije nie Vista trzasnie :D Sto lat na forum ! :P dzienks Piksar, wszystkiego najlepszego. Obyś w swojej kolejnej wiośnie mniej pił, powstrzymywał się od alkoholu i jeszcze nie sięgał zbyt często do kieliszka. Aha pamiętaj o tym, żebyś starał się nie pić za dużo. Jeszcze więcej więcej wyjazdów po europie, więcej zdjęć z dziwnymi dinozaurami w basenie i pamiętaj...nie jesteś gejem, nie składaj mi więcej propozycji spania w hotelu! :p świat na trzeźwo jest nie do przyjecia piksar wszystkiego najlepszego 100Lat ! dzienks 100lat dla Pixara ! dzienks Piksar, wszystkiego najlepszego. :) :) 100 lat Piksar! :) Piksar mordo Ty moja! sto lat! joł dzięki Piksar - wsio najlepszego! Zdrowia, szczęścia i żeby mały dzielnie rósł :) właśnie dobrze żeby jeszcze urósł - każdy cm jest przydatny pikSar :) sto lat compadre :) i wycieczki na koszt firmy na orbitę, bo chyba tylko tam jeszcze nie byłeś ;) jeszcze .... :) Piksar.... sto lat , gorących kobiet i zimnej wódki! najlepszego! wódki jest dość, dośc z tymi kobietkami jest problem jak cos macie chetnie przygarne
JohnZi Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 Najlepszego Javor:) co by Ci sie siateczka fajnie rozkladala:)
Predator Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Bzyku stary byku myslalem ze jestes w moim wieku :) wszystkiego najlepszego !!!
hcpiter Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Wszystkiego wszystkiego najlepszego Bzyku ! 10000 Lat !!!...
CzAk1 Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Spóźniłem sie na czyjes urodziny? Wszystkiego naj. PainBringer chyba świętował niedawno...100 lat ;)
Rekomendowane odpowiedzi