Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam wesołych i radosnych chwil i odpoczynku w rodzinnym gronie. Święta to idealny czas odpoczynek od komputera i podładowanie swoich akumulatorków. Tego właśnie Wam życzymy, bo być może, już zaraz po świętach, będziemy mieli dla Was niespodziankę! Korzystając z okazji chcielibyśmy złożyć Wam także najlepsze życzenia noworoczne! Oby nowy rok był co najmniej tak dobry, jak ten mijający.

Wesołych Świąt

życzy Redakcja Max3D.pl

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Również życzę Wesołych świąt redakacji jak i wszystkim forumowiczom.

Napisano

Życzę również wszystkim Wesołych świąt i dużo odpoczynku. I ciekaw jestem co to za niespodzianka.

Napisano

Domyślam się, że Bitwa 3d. Wesołych Świąt! Trzymajcie się z dala od komputerów!

Napisano

Wesołych, spokojnych i radosnych świąt!

A w imieniu obecnych i przyszlych użytkowników modo, pozwolę sobie podziękować za "prezent";) Oby dobrze służył!

Napisano

Wesołych świąt i oderwania od kompa. Rodzina bądź co bądź jest najważniejsza. No, dla niektórych Polska Jest Najważniejsza, ale takim tylko współczuć... :)

Napisano

O, cudowne życzenia - Dzięki !!.

Wesołych Świąt. Dużo zdrowia, udanego wypoczynku, pyszności na stołach, elektryzującego Nowego Roku.

:Pozdrawiam.

Napisano

Wielkie dzieki! Wesolych swiat wszystkim, zwlaszcza redakcji i tym, ktorzy w swieta z takich czy innych przyczyn pracuja.

Napisano

Hejo!

Wszystkiego wszystkim! Co najlepsze! Dużo zdrowia i radości, mniamuśnej wigilii w doborowym towarzystwie, fajnych prezentów i w ogóle no tego co się mówi jak życzenia się składa.Do tego wygranych w bitwach, ładnych konceptów, milionów vertexów, barwnych bokehów, czadowych brushy, bajkowych tekstur, pięknych refrakcji i mnóstwo partykli, co by jak najwięcej pieniędzy, satysfakcji i radości przyniosły.

Nooo i więcej wolnego!

Napisano

Najlepszego! Oby te święta były dla Was zasłużonym odpoczynkiem:)

A jak już święta miną, życzę Wam jak najlepszych i jak najszybszych renderów:)

Peace!

Napisano

Wesołych i spokojnych świąt wam życzę :) No i oczywiście zdrowych.

Napisano

Smacznego makowca i przyjemnego odpoczynku zycze.

ps.:)

1993-home-alone-christmas.jpg

Edytowane przez Traitor

Napisano

Najlepszego i zeby Maxiarze przesiedli sie wreszcie na Maye... zartowalem :-)

Napisano

Wesołych dla wszystkich. Innej opcji nie ma :)

Napisano

Porządnego odpoczynku!

Napisano

wesolych swiat, prostych meshow, udanych modeli, genialnych renderow i wspanialych projektow

zyczy M4rcus:)

Napisano

Zdrowych i spokojnych. :)

Napisano

Żeby 3dsmax był stabilny jak karp na wigilijnym stole ;)

Napisano

i ja sie dolaczam, zdrowych pogodnych i wesolych swiat oraz wiele wytrwalosci i weny w nowym roku:)

Napisano

Zdrowych i Wesolych Swiat, oraz wszystkiego dobrego dla calej ekipy jaki i wszystkich uzytkownikow forum i oby przyszly nowy rok byl lepszy od starego jaki kolwiek on byl :)

Napisano

Również Wesołych Świąt wszystkim życzę i samych fajnych zleceń w nowym roku ;)

Napisano

Heh odpocząć ;p a ja z kawą do drugiej w nocy siedziałem.

Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku wszystkim ;)

Napisano

wesołych,myślałem ,ze zdążę dorobić resztę....ale pijemy z rodzina od piątku...pozdro

7komp.jpg

Uploaded with ImageShack.us