motyl Napisano 22 Marzec 2016 Share Napisano 22 Marzec 2016 ja tak już za automatu na fronta klikam. Ciekawi mnie jedno, czy nie robisz w ogóle nic miękkimi krawędziami ze względu na stylówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 23 Marzec 2016 Autor Share Napisano 23 Marzec 2016 hello, ogólnie dzięki za pozytywne komentarze. ~motyl - hmm, nie do końca rozumiem pytanie, tzn. co rozumiesz przez miękkie krawędzie. Ale podejrzewam, że pewnie można właśnie winę zwalić na szeroko rozumianą stylówkę. Generalnie używam jednego pędzelka, o raczej ostrych krawędziach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 22 Maj 2016 Autor Share Napisano 22 Maj 2016 Art zrobiony na artstation challange w kwietniu. Dorzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 23 Maj 2016 Share Napisano 23 Maj 2016 Tą czarną różyczkę dostrzegłem dopiero na końcu. Nie wiem czy to było zamierzone, czy pomyłka, ale ogólnie super styl i super obrazek. Świetna idea która stoi za tą pracą. Deczko przypomina utwór Rammsteina- rosenrot. :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyczlowiek Napisano 23 Maj 2016 Share Napisano 23 Maj 2016 Tą czarną różyczkę dostrzegłem dopiero na końcu. Nie wiem czy to było zamierzone, czy pomyłka, ale ogólnie super styl i super obrazek. Świetna idea która stoi za tą pracą. Deczko przypomina utwór Rammsteina- rosenrot. :). Chyba zamiarem bylo, by roza byla jednym z focal pointow? Cala kompozycja tak pomyslana, by tam kierowac wzrok! Moze powinna byc troche bardziej odsunieta od postaci, by kontrast kwiatu i sniegu byl mocniejszy? Jak sie zmruzy oczy, to prawie sie zlewa z postacia na prawo! Ale to takie poranne wynurzenia laika, heh. Twoje prace sa super, lubie taka tematyke, i sposob w jaki ja przedstawiasz! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 23 Maj 2016 Share Napisano 23 Maj 2016 Coraz fajniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 23 Maj 2016 Share Napisano 23 Maj 2016 Chyba zamiarem bylo, by roza byla jednym z focal pointow? Pewnie o to chodziło. By róża była ostatnim focal pointem. Jeżeli tak to bardzo sprytne zagranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawomirWolicki Napisano 9 Czerwiec 2016 Share Napisano 9 Czerwiec 2016 W ostatnim może odrobinę lekkości brakuje ale ogólnie fajnie i fachowo. Takie ilustracje dla "dzieci" to ja lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 16 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Garść obrazków bardziej pod komiks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Odbyt. O to jak się robi w pytę prace bez photobashingu... Uczyć się. Trenować! Świetna krecha. Kolory giter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 17 Czerwiec 2016 Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Świetna wrzuta- z chęcią bym obejrzał całe plansze wykonane w tym stylu. Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 19 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Dzięki. Rymin, jest spora na to szansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 20 Czerwiec 2016 Share Napisano 20 Czerwiec 2016 te ostatnie obrazki wyborne, naprawde milo by sie poczytalo jakis komiks w twoim wykonaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 5 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2017 (edytowane) Po długim czasie postanowiłem dodać coś do teczki i będzie to obrazek z jesieni tamtego roku :) obecnie twardo rysuję swój pierwszy komiks, i chętnie niedługo podzielę się jakimiś próbkami. Ale na razie tyle. (udało mi się za to naprawić część martwych linków z ostatnich lat) Edytowane 6 Kwiecień 2017 przez Sayja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 7 Maj 2017 Autor Share Napisano 7 Maj 2017 Wrzucam ilustrację dzierganą w międzyczasie międzyczasu, plus materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 8 Maj 2017 Share Napisano 8 Maj 2017 Te komiksowe rzeczy są bezbłędne, teach me master :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Jako tata prawie 5-letniego chłopca życzyłbym sobie tak fantastycznie ilustrowanych bajek dla dzieci. Pozycje, które oferują księgarnie, są pod tym względem nieraz tragiczne, opowieści z Twoimi ilustracjami nabyłbym bez wahania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Piękne ilustracje! Koza na klifie świetna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 21 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2017 Dziękuję. Mam szczere chęci i nadzieję, że powstanie książka. Ale nie wiem czy nada się dla 5-latków :) Żeby nie spamować tylko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Czerwiec 2017 Share Napisano 22 Czerwiec 2017 Kozak prace, krecha mistrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 23 Czerwiec 2017 Share Napisano 23 Czerwiec 2017 ciekawy ten typek ,tylko uzębienie ma niewyjsciowe hehe ,anatomiczne nawiązanie do dolnej szczeki dzika fajne, tylko kolejność wystających zębów odwrotna; choć w sumie to fantastyka , mogą sie i zęby na uszach zawijać czemu nie XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 26 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Tak, to fantastyka :) niestety rysowane bez zastanowienia toteż jakiekolwiek nawiązania anatomiczne są przypadkowe (jak i kolejność zębów). Po prostu długie zakręcone szable wyglądają ciekawie i charakternie, i są dla trolla oznaką wieku i pozycji. Przecież to było w podręczniku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 30 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2017 Dokładam mały, sielankowy rysuneczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Sierpień 2017 Share Napisano 30 Sierpień 2017 super linie i kolorki. Kajko i kokosz mi sie przypomnieli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 30 Sierpień 2017 Share Napisano 30 Sierpień 2017 Ale bomba :) Kajko i Kokosz również mi na myśl przychodzi. Bardzo ładna ilustracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2018 Mała wrzutka, naskrobane w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 15 Marzec 2018 Autor Share Napisano 15 Marzec 2018 Dorzucam kilka nowych rysunków, które ostatnio powstały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 15 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2018 Ostatnio nieźle mi szło z codziennymi porannymi rozgrzewkami (tzn. udało się całkiem regularnie rysować/malować). Tutaj część rysunków: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 18 Kwiecień 2018 Share Napisano 18 Kwiecień 2018 Fajnie to wszystko wygląda- widać, że z luzem i pełne wyrazu. Oby tak dalej a będziemy mieli własnego Evana Amundsena:D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revrite Napisano 21 Kwiecień 2018 Share Napisano 21 Kwiecień 2018 Oglądanie Twoich szkiców na insta to sama przyjemność :) Masz fajną kreskę pełną charakteru i fajnie opowiadasz historię, czy to w scenkach czy w samych rysunkach postaci, od razu mają jakiś swój wyraz i dostają życia. Zazdroszczę :D keep it up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 9 Maj 2018 Autor Share Napisano 9 Maj 2018 Dzięki, miło mi. Tutaj jeszcze jedna garść sztoryszkiców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bwlodarczyk Napisano 9 Maj 2018 Share Napisano 9 Maj 2018 Powinieneś ilustrować książki Pratchetta, świetne! Przedostatnia praca - fajny skrót perspektywiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Maj 2018 Share Napisano 10 Maj 2018 Alez to piękne. Gratuluję kreski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 23 Maj 2018 Share Napisano 23 Maj 2018 genialne prace, fajny klimat im daje ten wegiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 28 Maj 2018 Autor Share Napisano 28 Maj 2018 Dziękuję! Ostatnie tygodnie pod znakiem rycerzy i truposzy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 1 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Rysowanie w natłoku spraw straciło tempo, ale udało się coś kolorowego zrobić w ostatnim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 2 Listopad 2018 Autor Share Napisano 2 Listopad 2018 Pod koniec września udało mi się wreszcie opublikować swój pierwszy komiks (mający 3+ panele) w internecie. Chociaż prace skończyły się w maju, to całość potrzebowała chwili oddechu i dystansu. W tym czasie ten sam projekt skończył w pierwszej dziesiątce konkursu na tegorocznym MFKiG w towarzystwie prac znanych i doświadczonych autorów. Pierwsze strony poniżej, a całość dostępna do przeczytania na kamilmurzynarts.pl/kregi-magii-cienie-na-niebie-scroll-pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyre Napisano 28 Grudzień 2018 Share Napisano 28 Grudzień 2018 (nie wiem jak założyć temat) HELP wczoraj przeczytałem w internecie ze nie powinno się trzymać dłoni na tablecie graficznym bo kreska jest krzywa w takim razie wytłumaczy mi ktoś jak rysować gdy nie mam miejsca żeby machać łapą na lewo i prawo PS. jestem poczatkujacym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 28 Grudzień 2018 Share Napisano 28 Grudzień 2018 Sayja przezajebiste. Nie działa przycisk na fronta. Świetna stylistyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 8 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2019 Dzięki natas! Dorzucam jeszcze ostatnie prace z 2018. Wyre - kwestia wprawy, nie sugeruj się internetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Styczeń 2019 Share Napisano 8 Styczeń 2019 Rzeczy wykonczone w kolorzze - mega zyskują plastyczności. Kolory świetnie dobrane. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 8 Styczeń 2019 Share Napisano 8 Styczeń 2019 Ale to piękne. Świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 27 Styczeń 2019 Share Napisano 27 Styczeń 2019 Bardzo lubię do Ciebie zaglądać! Klimat i narracja w pytę! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CocoJambo Napisano 28 Styczeń 2019 Share Napisano 28 Styczeń 2019 Takie bajkowe te ilustracje, smerfastyczne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Luty 2019 Share Napisano 28 Luty 2019 Trole z grzybami na głowie, najlepsze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 1 Marzec 2019 Autor Share Napisano 1 Marzec 2019 To co udało się zmontować na boku w 2019 do tej pory. Dla zainteresowanych przypomnienie. Komiks "Kręgi Magii" można zobaczyć pod adresem https://kamilmurzynarts.pl/kregi-magii-cienie-na-niebie-scroll-pl/ tymczasem ruszamy z rysowaniem części drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 1 Marzec 2019 Share Napisano 1 Marzec 2019 Te rysunki i kolorystyka tak do mnie trafiają. Piękne! A ten komiks jest gdzieś w wersji drukowanej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 2 Marzec 2019 Autor Share Napisano 2 Marzec 2019 A ten komiks jest gdzieś w wersji drukowanej? Na ten moment nie. Jeszcze nie uderzałem do wydawnictw. Ale przymiarki są, zdecydowanie za dużo ludzi o to pyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Marzec 2019 Share Napisano 2 Marzec 2019 piękne. też bym chętnie zobaczył komiks na papierze. Przypomina mi odrobinę serię Chinkiel (ale tylko ze wspomnień). Masz jakieś znajomości w wydawnictwach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 5 Marzec 2019 Autor Share Napisano 5 Marzec 2019 Dzięki wielkie, cierpliwości. Masz jakieś znajomości w wydawnictwach? Mam minimalne. Obecnie staram się (dosłownie) stworzyć krótkie i jasne konspekty całej historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi