Dr Judym Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Z resztą w jedynka już była rimejkowana i w sumie dostępna na wszystkie platformy, niby dwójka też, ale MGS 3 na platformę inną niż PS2 to jest absolutny mega wypas i totalny czad! :) Dawno temu straciłem nadzieję, że będę mógł w to kiedyś pograć. Trójka miażdży suty, zrywa tupecik i roluje skarpety :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 3 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Prey rzadzi muza wy"banana" :D ale tez nowy Tomb Rider tez daje rady, fajna ta nowa lara taka teenager nie stara bjurwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Daaaamn niga! Oba filmiki duzo dobre! Masakra sie jakas z CG robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Ja się zastanawiałem właśnie nad kupnem PS2 dla MGSów i FFXII ;) Tak btw będą też packi Silent Hill i Zone of Enders. Też dla PS3 i X360. Ico i Colossus mogłyby w końcu wyjść :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 @Prey2 trailer, będzie cięzko usiedziec do konca dnia, bo mi dupe urwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Wyszedł Patch 1.2 do Wiedźmina :) Całkiem fajna lista poprawek. http://www.en.thewitcher.com/patch1-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 z tego patcha, to to mnie zastanawia "Islamic–themed and similar textures have been deleted and/or replaced" O,o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Byly skargi od muzulmanow, ktorzy rozpoznali islamskie wzory. Umieszczone byly w "niewlasciwych" miejscach, co obrazalo ich uczucia religijne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 pi razy drzwi tego sie spodziewalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Apropo Prey 2 - naprawdę niezłe. Nie wiem co to za gra, ale trailer świetny. Warty wrzucenia na główną. Jakby coś jeszcze było tak dobrego dajcie znać. Trwają targi E3 więc pewnie coś jeszcze będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Byly skargi od muzulmanow, ktorzy rozpoznali islamskie wzory. Umieszczone byly w "niewlasciwych" miejscach, co obrazalo ich uczucia religijne. Zawsze tak jest ;) Człowiek zwraca uwagę na wszelkie szczegóły przy designie każdej produkcji, a później znajdą się tacy, co widzą islamskie wzory, albo twarz Chrystusa na murze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Nie wiem czy już było ale jak dla mnie trailer miesiąca Lara sexowna jak nigdy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 (edytowane) sorry ale Prey 2 to trailer miesiaca a to http://www.gametrailers.com/video/cinematic-trailer-starcraft-ii/19777 jest trailerem dekady :D Byly skargi od muzulmanow, ktorzy rozpoznali islamskie wzory. Umieszczone byly w "niewlasciwych" miejscach, co obrazalo ich uczucia religijne. no wlasnie, gdy zobaczylem wiedzmina chodzacego w kalesonach na ktorych byla wyszyta podobizna mahommeta to od razu sobie pomyslalem ze muzulmanow pewnie troche to zirytuje Edytowane 3 Czerwiec 2011 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmcomposer Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Lara sexowna jak nigdy;] Bo to zdaje się jest prequel na zasadzie "jak to się wszystko zaczęło"? Więc młodsza jest, pewnie dlatego taka smakowita ;). - Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Nowy patch do wiedzmina 2 :) Wreszcie Geralt moze miec rozpuszczone piora :) I to dla mnie najlepsze w tym patchu :) Nie potrafie zrozumiec dlaczego CD Projekt tak sie uparlo na ten kucyk. Wreszczie Geralt wyglada jak Geralt z pierwszej czesci z ktora spedzilem mnostwo wspanialego czasu. Ten kucyk to powinien sie pojawic teraz w patchu a rozpuszczone piora powinny byc defaultowo. Tak czy inaczej ogromne dzieki za ta mozliwosc bo od razu dla mnie gra ma 2 x lepszego feela bo wreszcie gram Geraltem. pmcomposer: i tak i nie. To jest reboot serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 kucyk lepszy, ogólnie fryz z wieśka 2 wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Ci co narzekaja na kucyk nigdy chyba nie widzieli komiksow Boguslawa Polcha o Wiedzminie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 to chyba kwestia gustu. Fakt komiksow nie widzialem ale ksiazki przeczytane. Wiesiek z jedynki byl dla mnie idealny i chyba daltego tak narzekam na ten kucyk. Co do gry to dotarlem juz do epilogu i smialo moge powiedziec ze to jedno z najlepszych crpg w ktore gralem. Drugi raz obowiazkowo sobie przejde i pewnie za jakis czas znowu wroce. Gra jest genialna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 a później znajdą się tacy, co widzą islamskie wzory, albo twarz Chrystusa na murze.. Z ta roznica ze jak wyznawca Chrystusa poprosi o zmiane to zostanie wyzwany od ciemnogrodzkiego beretu, wysmiany i olany a islamista jeszcze nie dokonczy mowic co mu sie nie podoba a juz ma to zmienione. Przy nim jakos nawet zatwardziali ateisci traca rezon i juz nie chca niczego udowadniac nikomu, naukowe teorie, wywody fizykow nagle traca na znaczeniu - "oczywiscie, nie ma problemu, alez prosze bardzo, nie bylo naszym zamiarem.. Nie nie.. Cmok cmok, tu jest wazelinka, jesli pan pozwoli..." :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 bo mają monopolowe w Boże Narodzenie otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 4 Czerwiec 2011 Share Napisano 4 Czerwiec 2011 bo to wybuchowi chlopacy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 a sobie tak troche pospamuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 "The guy is white before he goes to sleep and when he wakes up hes black? well you never know what zombies can do to you now-a-days. 0_o" hehe :) i na 0:49 butelka jest zaślepiona :D Może być niezła sieczka i prawdopodobnie większy sukces niż CoJ3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 kurde Blur to się napracował, co drugi trailer to ich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 "The guy is white before he goes to sleep and when he wakes up hes black? well you never know what zombies can do to you now-a-days. 0_o" hehe :) i na 0:49 butelka jest zaślepiona :D Może być niezła sieczka i prawdopodobnie większy sukces niż CoJ3. Nikt nie widzi ze to nie tylko kolor sie zmienil, ale i bizuteria i ubranie....:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kim Bo Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 tutaj jest conieco napomknięte o silniku Kojima Fox Engine: słyszał ktoś z Was coś więcej?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Japonczycy rzadko zdradzaja szczegoly techniczne. Poza tym materialem niczego nie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 10 Czerwiec 2011 Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Sniper2 z E3 na IGN : TopWare zapowiedziało też (na E3) Gorky 21, który ma być gotowy się pod koniec przyszłego roku. Mam nadzieję, że zachowa klimat z Gorky 17 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 10 Czerwiec 2011 Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Oj Gorky to była gierka kozak, miło słyszeć o następnej części. Aż se zainstaluje na nowo;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Elegancko, masowo podane materiały ze wszystkich gier na E3 - http://www.gamersyde.com/news_e3_the_recap_day_4_-11247_en.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 nudny ten snajper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 nudny ten snajper Nie bronie snajpera bo nie gralem ale to samo mozna powiedziec o szachach - nudne, nie ma akcji.... Snajper to nie koles z karabinem napierajacy na froncie i strzelajacy do 124234 wrogow na raz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 to nie zmienia faktu ze to nudy ;) ale respect że w dniu premiery na XboXa Sniper był za 99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 eee... mi się tam Snajper podobał :) na dwójeczkę czekam :) nie jest no napierdzielanka w stylu CoDa, ale i tak nie jest nudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 widzialem gameplay sniper 2 i stwierdzam ze jest ciekawy, jakby sie okazalo ze jest shooterem w stylu CODa to dopiero byloby nudne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 ja tera łoje w Duke'a i muszę powiedzieć że daje radę, miejscami czuć oldschoolowy klimacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Chłopaki czy to prawda że Duke Forever wyszedł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Nom, tylko co z tego, skoro jest gówniany? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Nie wiem jaki jest, bo nie grałem, ale zauważyłem jedną prawidłowość. Przez tyle lat co jakiś czas było sporo szumu o DNF, a teraz wyszedł tak jakoś niezauważenie i od tej pory zapanowała całkowita cisza, jak makiem zasiał ;) Więc coś w tym może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 No bo pewnie nie ma o czym gadać:) Dzięki. Mało nie spadłem z ruchomych schodów jak zobaczyłem duke'a przez szybę w empiku i chciałem potwierdzić:D Obok leżał wiedźmin ale znowu udało mi się wygrać walkę z rządzą i nie kupiłem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Jak jesteś casualowym graczem i ostatnio grałeś w DN3D to DNF ci się spodoba, ale jeżeli jesteś na bieżąco zawiedziesz się DNF jako grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 juz dzisiaj nowy DNF lezy w moich lapeczkach....ale co z tego jak nie mam kompa do niedzieli i nie pogram. Zasada jest taka, Duke nadal jest grą, i ma mi sie w nia swietnie GRAC, jak bede chcial zajefajna realistyczna grafike, to sobie wyjde na spacer:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Jak jesteś casualowym graczem i ostatnio grałeś w DN3D to DNF ci się spodoba, ale jeżeli jesteś na bieżąco zawiedziesz się DNF jako grą. dokladnie stary, ale wielu slepych zapatrzonych poprzez klasyke gry tego nie dojrzy, jeszcze trafi sie czasem, bo sie q*wa nie znasz.... troche zenujace... mi ta gra wogole nie podeszla, ni grafa ni gameplay, a starego duke'a pamietam jak przez gesta mgle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 hmmm kurde, może należę do tej grupy ślepych zapatrzonych poprzez klasykę, ale nowy duke jest spoko :) nie rwie dupy, ale jest fajny oldschoolowy klimacik, pełen absurdów i sieczki. Spoko gra dla relaksu. Jak ktoś jest dzieckiem Call of Duty i pseudo realistycznej fabuły to rzeczywiście może się sporo zawieść. Wniosek: Ta gra chyba spóźniła się o te 10-12 lat ;) ale może kiedyś wróci moda na takie gry - dupy cycki kupa mięso :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Nawet jak na totalnie nierealistyczne klimaty to jest porażka. I nie chodzi tu o średnią grafikę, czy zbyt długie wczytywanie, tylko kompletny brak polotu jeśli chodzi o projekt poziomów i humor mniej więcej na poziomie totalnego buca skrzyżowanego z mega-burakiem. IMO nawet stary duke tak nisko nie upadł :) Bulletstorm przy tej grze to są szczyty subtelności i wyrafinowania. Zdecydowanie warto wydać te pieniądze na coś innego, a jeśli kupujecie "z fanowskiego obowiązku" to poczekajcie aż będzie w segmencie bargain bin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 (edytowane) juz dzisiaj nowy DNF lezy w moich lapeczkach....ale co z tego jak nie mam kompa do niedzieli i nie pogram. Zasada jest taka, Duke nadal jest grą, i ma mi sie w nia swietnie GRAC, jak bede chcial zajefajna realistyczna grafike, to sobie wyjde na spacer:P Po mojej stronie rozczarowanie jest jedynie grą, nie ma obiecanego oldschoolowego klimatu pierwszej części. Jest zlepek koncepcji z kultowych gier ostatnich lat do tego wrzucony biedny Duke który ma mało pola do popisu i to mi zupełnie nie pasuje. (Więcej ciekawych momentów niż na trailerach w grze chyba nie ma :( ). Grafika nie przeraża, na moje oko jest dobrze wykonana, fakt content jest już stary jednak mnie to osobiście nie przeszkadza. Owego fanu niestety jest mało :(. No przynajmniej za 250 pln? Ale jeżeli człowiek chce to i wykałaczką może się dobrze bawić XD Eh może lepiej jakby to została legenda? Edytowane 16 Czerwiec 2011 przez Kruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Swego czasu zagrywalem sie w Duke`a w multi, singla przeszedlem milion razy. Mialem lat nascie. Teraz mam 30 i grajac w DNF odczuwam zazenowanie. Nic mi sie w nim nie podoba. N-I-C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 no, no niezle duke nukema potraktowali w recenzji na gamespot, wszedzie zbiera dosyc niskie noty, a tu taka ciekawostka :) http://www.gamezilla.pl/content/duke-nukem-forever-i-najokrutniejsza-recenzja-w-sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Tomasz Gop odchodzi z CD Projekt RED? http://www.goldenline.pl/tomasz-gop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 No wiesiek w sumie gowniano sie sprzedaje wiec cala nadzieja w wersji na xbox . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi