Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

No ja też od kilku lat czekam na nowe Elder Scrolls. Widząc oceny jakie dostaje wiem, że w grudniu poświęcę trochę czasu tej grze.

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 497,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Strasznie mnie i moich znajomych denerwuje zle wyważenie pojazdów. Gunner z heli moze ci rozwalic czolg jedna serią, a ty jako inżynier musisz wystrzelić ok 4 rakiet w ten sam czołg żeby go rozwalić:(

Hmm, mi zwykle jeden przelot i jedna seria (tylko gunner) pozwala tylko na "disable". W ko-opie z pilotem (lub gunnerem, w zaleznosci od miejsca siedzenia) i rakietam, jeden przelot - tank trup. A co do smaw/rpg to 3 w dobre miejsca przycelowane i tez raczej czolg trup. Od frontu no to fakt trzeba sie nameczyc.

Ale to samo o OP mozna powiedziec o mobilnych aa. Czasem jedna seria i heli jest juz kupa zlomu:) Nie wspomne o ilosci igiel i stingerow na mapie :D

Napisano

Mój brat Paweł też tłucze od wczoraj i mówi, że się oderwać nie może... w związku z ocenami w internecie i ogólną euforią, nie mogę się doczekać powrotu do domu :D

Napisano

Ja też tylko kurde u Ciebie też Skyrim po instalacji ma 7 GB?:confused:

Napisano

Nie, 5,6 GB. Pobrałem całość ze Steama, nie instalowałem z płytki (bo jej nie mam, tbh).

Napisano

Szybka piłka do grających w Skyrima. Jak wygląda sprawa z optymalizacją w tej grze? Komp już nie pierwszej świeżości i zastanawiam się czy mi pójdzie.

Winda XP (wersja 32 bit), AMD athlon 2x2600 mHz (lub jakoś podobnie), 2 Gb Ram, Gf 9600 GT, reszta już mało ważna.

Niby minimalne spełnia, ale różnie to bywa. Deus Ex: HR Działał w full detalach na 1024x768, ale to był jakiś stary engine, a kiedyś mieli inne podejście do optymalizacji.

Napisano
Już nie czeka, tłucze od jakichś 8 godzin ;)

2011111100001.jpg

I szczena poturlała się po podłodze :O

Kurde bele, niech no będzie lepszy sprzęcior to będę tłukł tak samo zapamiętale jak Obliviona :D

Bo mój obecny trochę poleciał i trzeba było zastąpić nieco starszymi podzespołami...

Napisano

Environmenty Skyrimowskie i ogólny killmat gniota wory, gram od kilku h i przeżywam te same emocje co przy Baldursach 8 lat temu (wiem inna seria, ale ani Oblivion ani Morrowind nie potrafiły we mnie tego wywołać).

Napisano

Jestem po dwóch godzinach w Skyrim. Graficznie jest bardzo nierówno. Poszczególne assety są średnie, animacje też. Postaci też szału nie robią (zwłaszcza włosy), ale zadziałała tu jakaś dziwna synergia, bo lokacje mają niezły klimat i chce się grać dalej :) Zwiedziłem pierwszą jaskinię, okolice jednego miasteczka. Ciekaw jestem co dalej.

Napisano

Co do Skyrima, grafika średnia, ale urokliwa. Oświetlenie strasznie słabe, ale przy otwartych przestrzeniach ujdzie. Zabawa, przednia :)

Teraz tylko muszę poczekać aż przyjdzie mój BF3 i witam jesienne oraz zimowe wieczory :D

Napisano

tylko na screenach... tylko na screenach... xD i tylko drzewa :D

skyrim konkursu piękności nie wygra :D ale luki w mechanice gry przywołują wspomnienia mojego ulubionego Gothica :D

Czy tylko ja muszę ustawić jasność na maxa bo inaczej kontrast i czarne cienie kaleczą oczy, czy to ogólny problem? Po filmikach wydaje się, że to jednak chyba wszyscy tak mają.

Napisano

również czekam nadarksiders 2,diablo3 oraz dead space 3

Napisano

Omfg, i pomyśleć, że zastanawiałem się czy przygarnięcie Maxa Payne'a przez Rockstar Games na pewno wyjdzie mu na dobre...

WANT!

Napisano

Ja czekam na Project C.A.R.S. - jeszcze poczekam rok, gra ma być darmowa i jest na silniku Shift/Shift2

6259887684_a929095fbe_o.png

CARS1.jpg

Napisano
Ja czekam na Project C.A.R.S. - jeszcze poczekam rok, gra ma być darmowa i jest na silniku Shift/Shift2

Ooo, mój człowiek, też na to czekam 8) A właściwie to już gram w wersje alpha, które wychodzą na bieżąco co tydzień lub co miesiąc, w zależności od wykupionego członkostwa. Gra jest o tyle ciekawa, że jest chyba pierwszą produkcją tworzoną z czynnym udziałem graczy, którzy na bieżąco ją testują i mówią w jakim kierunku ma iść, a że z tego co zauważyłem większość domaga się prawdziwego "sima" to sam też się skusiłem, póki co na najtańsze konto Junior za 10 euro i powiem, że naprawdę warto bo z każdym nowym wydaniem jest coraz lepiej.

Dla zainteresowanych strona projektu: http://www.wmdportal.com/

Polecam :)

P.S. Jako ciekawostkę dodam, że razem z producentami współpracuje Ben Collins, który odtwarzał rolę "Stiga" w Top Gear, i którego komentarze również można poczytać na forum WMD.

Napisano

Projekt super-ciekawy, i chętnie zapłaciłbym te 10 euro by potestować, ale jest (chyba) jeden problem - to ma być sim-racer, więc bez kierownicy (której nie posiadam w ogóle) nie ma co startować. Mam pytanie do już grających - da się czerpać radość z tego tytułu grając na klawiaturze? (dodam iż Shift 2 był całkiem grywalny na tym sterowaniu - choć wielokrotnie brakowało mi kierownicy).

Napisano
Projekt super-ciekawy, i chętnie zapłaciłbym te 10 euro by potestować, ale jest (chyba) jeden problem - to ma być sim-racer, więc bez kierownicy (której nie posiadam w ogóle) nie ma co startować. Mam pytanie do już grających - da się czerpać radość z tego tytułu grając na klawiaturze? (dodam iż Shift 2 był całkiem grywalny na tym sterowaniu - choć wielokrotnie brakowało mi kierownicy).

Hmm, nie próbowałem bo akurat mam kierownicę i tak też gram, ale podejrzewam, że dałoby radę bo są jakieś tam asysty możliwe do włączenia. Chociaż na pewno radocha nie będzie ta sama ;)

Pozdrawiam.

Napisano

Wiecie że na steamie wyprzedaże? Wieczny Książę i Oddworld dołączyli do kolekcji :)

Napisano

Tylko BF3, singla widziałem na YT - wystarczy, jak będzie "odpukać" jakiś problem z netem, wtedy zobaczę co tam w singlu (do dziś jeszcze nie odpalałem sp).

Multiplayer jest super, wciąga na długie godziny i miło się nabija lvl :)

Bugi - jest jeszcze sporo do poprawienia w tej grze, ale i tak jest czadowo i miło się gra :) ( liczę, że szybko ograniczą latarkę no i widać na dobrych serwerach, że tylko niskie lvl, lub początkujący w temacie BF korzystają z latarki itp. )

Może kiedyś pojedynek max3d.pl vs inni ? :)

co Wy na takie coś?

pozdrawiam

Napisano

również czasami grywam w bf3 multi, i jedyne co moge powiedzieć, że jak się już siądzie to bite 3-4godziny schodzą :) pomimo jeszcze obecnych, czasem irytujących bugów gra się bardzo fajnie

jak byście szykowali jakieś party max3d, chętnie się dołącze ;)

próbowałem przysiąść do Skyrima, ale czasu za mało, żeby w pełni się nim nacieszyć - ale polecam też

pozdr

Napisano

Rage - dosyc polecam

Battlefield 3 - nawet polecam

Serious Sam - The Random Encounter - troche polecam

Voxatron - lekko polecam

Stealth Bastard - wiele polecam

Skyrim - ogromnie polecam

Rochard - malo polecam

Saints Row The Third - oczywiscie polecam

Sideway - New York - duzo polecam

Rayman Origins - polecam

Assassins Creed Revelations - bardzo polecam

Napisano

Po ponad miesiącu grania w BF3 nadal podtrzymuję, to co pisałem wcześniej, multi, animacja postaci, dźwięk, klimat - SUPER! Jednak gra zaczyna mi się pomału nudzić;) Robię przerwę do Back To Karkand.

Od dwóch dni gram w nowego Batmana, nie grałem w poprzednią część, więc nie mam porównania, ale gra bardzo mnie wciągnęła. Miasto i postacie robią wrażenie. Przyjemnie się gra:) Tak na marginesie, wydaje mi się, że Batman ma większe wymagania niż BF3. W obie gram na maxa i BF3 śmiga pięknie, a w Batmanie często mam krótkie zwisy, szczególnie jak widać kawał miasta z góry;)

Napisano
Po ponad miesiącu grania w BF3 nadal podtrzymuję, to co pisałem wcześniej, multi, animacja postaci, dźwięk, klimat - SUPER! Jednak gra zaczyna mi się pomału nudzić;) Robię przerwę do Back To Karkand.

Od dwóch dni gram w nowego Batmana, nie grałem w poprzednią część, więc nie mam porównania, ale gra bardzo mnie wciągnęła. Miasto i postacie robią wrażenie. Przyjemnie się gra:) Tak na marginesie, wydaje mi się, że Batman ma większe wymagania niż BF3. W obie gram na maxa i BF3 śmiga pięknie, a w Batmanie często mam krótkie zwisy, szczególnie jak widać kawał miasta z góry;)

Battlefield ma duzo wieksze wymagania, tez gram w obie gry, tyle ze bf3 na medium detal, a batmana na full, nie mam zadnych scin, oprocz sekundowych ladowan budynkow jesli faktycznie sie bardzo szybko przemieszczam po miescie - co jest oczywiscie naturalnym zjawiskiem i nijak przeszkadza w grze. btw. 11/10 - mysle ze bedzie dobra ocena dla batmana. lepszej gry swiat nie widzial ;)

Napisano

Ja gram w Skyrima i Batmana przy czym batman wg mnie wygrywa z morrowindem, jest naprawdę bardzo dobry lepszej gry o superbohaterze nie znajdziecie!.

Napisano

Ostatnio kupiłem sobie Battlefielda i muszę przyznać, że robi wrażenie.

Napisano

stworzylem Pluton Max3d.pl jak ktos chetny to dolaczac :) Bedzie mial wdzieczny Tag [3dmX] :)

Napisano

pol godz w RAGE gralem, i mimo ze na samym poczatku byla "beh..." to po 5 minutkach zmienilo sie na "kick ass"....

fajna gierka i przedewszystkim BARDZO LADNA, mam stary komp czyli nie chodzi na najwyzszych ustawieniach a mimo to robi wrazenie i co najwazniejsze chodzi bardzo szybko :)))))))))))

chcialbym zeby FALLOUT tak wygladal.....

Napisano

Polecam wszystkim nowego Gacka: Batman Arkham City. Działa nawet na słabszych sprzętach bardzo płynnie ;) Frajda z gry jest pierwsza klasa:)

Napisano

Batman Arkham City Tak jak wyżej, radość z gry ogromna. Można naprawdę poczuć się superbohaterem :]

Fabuła fajna, ale ciągle mnie odciągają jakieś misje poboczne, które sprawiają dużo frajdy. Grałem w Arkham Asylum i póki co nowy Gacek sprawia więcej radości, ale nie przerobiłem nawet połowy gry.

Z singla Battlefield3 zapamiętałem tylko misje odrzutowcem, reszta jakaś taka przynudnawa, do multi jeszcze nie zasiadłem.

Napisano

Kupiłem Netoperka w steamowej wyprzedaży wraz z kilkoma innymi tytułami - czekają na lepsze czasy :D

Napisano

a ja wciagnalem Riddicka, escaoe from butchers bay i assault on dark athena na jednej dvd jako kolekcja :) Co smiesznie w biedronce byl za 10 zeta :) Nigdy w to nie gralem a gra jest swietna. Polecam :)

Napisano

ant-3d - no Roddick daje rade ;] sam byłem zaskoczony ;]

Ja teraz old fashion way ratuje świat w Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Napisano

Fear COMBAT - darmowy samodzielny dodatek (do gry multiplayer) Jak dla mnie mistrzowska grywalność ( gram już 3 lata ).

Napisano

Nie grałem w nic nowego od ponad 2 lat i widzę, że coś się zmieniło. Czy wielkie firmy uznały, że publikowanie dem to strata czasu? (nie, beta to nie demo i nie chce grać w bety)

Napisano

asblaze nie zastanawiaj się nawet :P trzeba sobie robić przerwy :) Gacek wymiata w kosmos... :)

Napisano

nie wiem czy już o tym pisałem:

Batman Arkham City - jest najlepszą grą jaką widział świat, najlepsza pod każdym możliwym względem, jestem dumny z tego że dożyłem grania w takie arcydzieło, jestem również pewny że żadna gra przez kolejne kilkadziesiąt lat nie dorówna poziomowi tego batmana. Jedyne co może być lepsze, to Batman Arkham City MMORPG ^^

I wcale nie przechwalam tego dzieła. Skyrim (mimo że gra innego gatunku) - nie dorasta batmanowi do pięt, a teraz proszę o kontratak hejterów. :P

Napisano

Mimo, że nie grałem w Batmana to uważam, ŻE MOŻE CO NAJWYŻEJ ZLIZYWAĆ BRUD ZE STÓP SKYRIMA!!! :D

Napisano

Jeżeli porównujemy zajebis*** tytułów na podstawie ilości godzin z nią spędzonych to z ostatnich wielkich tutułów wygrywa BF3,a zaraz za nim Skyrim - tyle, że do TES na razie nie wrócę, a w BF cały czas godziny na multi rosną (uprzedzając pytania - tak, jestem BF fanboy'em).

Napisano
nie wiem czy już o tym pisałem:

Batman Arkham City - jest najlepszą grą jaką widział świat, najlepsza pod każdym możliwym względem, jestem dumny z tego że dożyłem grania w takie arcydzieło, jestem również pewny że żadna gra przez kolejne kilkadziesiąt lat nie dorówna poziomowi tego batmana. Jedyne co może być lepsze, to Batman Arkham City MMORPG ^^

I wcale nie przechwalam tego dzieła. Skyrim (mimo że gra innego gatunku) - nie dorasta batmanowi do pięt, a teraz proszę o kontratak hejterów. :P

Kontratak hejtera:

Batman jest do dupy bo to batman a ja nie lubie batmana. Skajrim rulez gram od morowinda. Tes forever i walic batmana.

A na serio, to naprawdę nie wierze w tą cudowność batmana, i własnei dlatego muszę wreszcie w niego zagrać. Gdyby to powszechne zachwalanie tej gry, nie byłoby dla mnei takie niezrozumiałe*, to nawet bym nie pomyslał, by sie tym tytulem zainsteresować.

* bo dark knight był bez wątpienia najgorszym filmem na jaki się skusiłem pójść do kina (rzadko chodzę). Nie bijcie, po prostu nie dla mnie takie rzeczy.

Napisano

Ja ostatnio w promocji na Steamie kupiłem najlepszą grę wszechczasów czyli X-COM: Terror From The Deep. A przynajmniej uważałem ją za najlepszą jakieś 15 lat temu gdy zarwałem niejedną noc na polowaniu na ufoki... I się okazało, że gierka się nie zestarzała ani trochę! Po prostu bajka! Może to sentyment ale po prostu gra się w to niesamowicie! :D Polecam każdemu wielbicielowi strategii ;)

Napisano
Ja ostatnio w promocji na Steamie kupiłem najlepszą grę wszechczasów czyli X-COM: Terror From The Deep. A przynajmniej uważałem ją za najlepszą jakieś 15 lat temu gdy zarwałem niejedną noc na polowaniu na ufoki... I się okazało, że gierka się nie zestarzała ani trochę! Po prostu bajka! Może to sentyment ale po prostu gra się w to niesamowicie! :D Polecam każdemu wielbicielowi strategii ;)

Nowe X-Com'y też są fajne. Można kupić 3 za bodajże 29zł ;]

Napisano
a działa dobrze pod windowsem?

Działa dobrze. Kilka lat temu sciagnalem pierwszą część i miałem straszne problemy z emulatorem DOS'a. A tutaj rewelka. Nie musiałem żadnych emulatorów instalować ani nic. Nie ma problemów z dźwiękiem, z prędkością działania, nie wywala się. Normalnie najlepiej wydane 1,75 euro od dłuuuugiego czasu ;)

Grałem później w jakąś dalszą część ale zupełnie mnie nei zachwyciło... Teraz coś tam robiąznowu - ponoć ma być powrót do korzeni... Trzymam kciuki ;)