uncle Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 (edytowane) sie pojawilo oficjalnie wkoncu:) www: http://postbox.pl/oszibarack/ Edytowane 20 Grudzień 2010 przez uncle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Wszystkie elementy są bardzo ładne i wyglądają świetnie, ale w całości czegoś brakuje. Jakoś tak ten klip stoi okrakiem we wszystkim. Z jednej strony statyczny, z drugiej chwilami wchodzi jakaś dynamika, ale za chwilę znów niknie i jest statycznie. Muszę obejrzeć może jeszcze raz. Rysunki są świetne i fajnie przeniesione w 3d. Obejrzałem też making of, banda hipsterów ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 hehe, obejzalem to w sumie pierwszy raz od paru miesiecy i ciezko sie z toba niezgodzic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 (edytowane) Cudnie to wyglada, swietna plastyka, kompo, kamery! Gratulacje, swietnie zrealizowany klip!. Edytowane 18 Grudzień 2010 przez Traitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 Świetne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 o! kozackie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowmotion Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 swietna stylistyka i wykonanie. gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_176 Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Mi się bardzo podoba :) świetna robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Wypas! Jakiś making of będzie ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Wypas! Jakiś making of będzie ? ;) przeciez jest na stronie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Plastycznie świetnie ale fabuła banalna i nudna. Pioseka jest... hmm nie podoba mi się:) Ogólnie pracę grafików i animatorów oceniam dobrze ale nie ogląda się tego fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 świetny klip! gratulacje dla ekipy ! dzięki za makingofa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tas Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 O, wkoncu! Pozdro dla ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Ślicznie narysowane i ładne bardzo. Kadry świetne. Gorzej z montażem i w wielu miejscach z animacją. Niemniej fajnie że w końcu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Super_Oko mocne wystąpienie w making ofie :D Gratuluje chłopaki. Świetna robota :] Pozdro elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoozco Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 No i porównajmy to teraz do tego co pokazuje (do tej pory) Jeż Jerzy. technika w miarę podobna, a przy tym teledysku widać, że pracowali zawodowcy. wszystko ma sens, widać, że to stylistyka a nie ograniczenie. Dla mnie niebo a ziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 przeciez jest na stronie :P ale dumb ass jestem dzieki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 Super_Oko mocne wystąpienie w making ofie :D Wyrwali mnie z roboty... posadzili przed kamerą i kazali coś mówić ;) no i tak jakoś wyszło :) Co do fabuły to zgodzę się z większością... czyli jest taka hmm ni w D... ni w oko ale to już wizja naszego Marcina K. a z wizionerami czasami ciężko się współpracuje. Nie chcą iść na ustępstwa. Dzięki za komentarze i pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 Super_Oko - zdecydowanie nie powinni Cię sadzać przed kamerą kiedy nikt nie pilnuje... :D Klip - świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekZawada Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 yoozco pewnie rzecz gustu, ale mnie się stylistyka jeża podoba duzo bardziej, a już animacja jest nieporównywalnie lepsza. przynajmniej z tego co na razie można było zobaczyć. Poza tym technika chyba inna jednak. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fira Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Wyrwali mnie z roboty... posadzili przed kamerą i kazali coś mówić ;) no i tak jakoś wyszło :) Co do fabuły to zgodzę się z większością... czyli jest taka hmm ni w D... ni w oko ale to już wizja naszego Marcina K. a z wizionerami czasami ciężko się współpracuje. Nie chcą iść na ustępstwa. Dzięki za komentarze i pozdr. Błażo.... ok?... już? Storyboard pół roku wisiał Ci za głową, trzeba było chyłkiem się "wypowiedzieć" ;) Fabuła jest osadzona w "opowieści" z okładki do "Plim Plum Plam", front/tył czyli miasto+rakieta. Bohaterką stała się pani po prawej, która rozpoczyna i zamyka kompozycję. Reszta to wariacje na temat oraz krytyka palenia wszelakich śmierdzideł. Bum czaka bum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Fajnie wyszedł całokształt ...Ciekawa stylistyka ogólnie na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLyczkowski Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Super teledysk, swiatowy poziom, swietny klimat, wszystko bardzo fajnie rysowane, kadry pieknie zaplanowane, fabula dokladnie taka jak w teledysku byc powinna. Poziom studia ghibli, z tym ze tu mozna poczuc sie jak w domu jak sie widzi ten autobus. Chcialbym pojsc do kina na caly film fabularny zrealizowany tak jak to! Macie fana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Na początku myślałem, że to parodia teledysku Natalie Imbruglii, ale nie... świetna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 wrazenie bardzo pozytywne - najslabiej wyszedl montaz ale jak zobaczylem landing page to juz mi sie micha cieszyła na samą plastykę animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 (edytowane) Ja sie dziwie, ze ten klip fronta nie ma na serwisie.. Edytowane 28 Styczeń 2011 przez Traitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Podpisuje sie pod Traitor'em Świetna robota. Napewno świetnie się przy tym pracowało. pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 Dla mnie swietne, nie przesadzone, w sam raz, wszystko komponuje się ładnie i pięknie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 O. chyba nie napisałem, a chciałem. Świetna robota ode mnie 5*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 super, Patrisie ladnie zmalowales :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 Nie no śliczna animacja - mnie się bardzo podoba, a cyce na końcu miażdżą!! ... dosłownie :) Boksik taki zapracowany, a jednak jest czas na relaksacyjne robótki :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 świena plastyka. Przypominają się te różne filmiki francuskie. Czy doczekamy się w końcu jakiegoś filmiku animowanego 10min lub pełnometrażowego na takim poziomie? No może animacja przydałaby się ciut lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 No bardzo fajnie to wygląda! Połączenie 2d i 3d wyszło świetnie! Nie czuć zgrzytu między ujęciami animowanymi poklatkowo w 2d a ujęciami robionymi w 3d. Bomba :) Całość prezentuje się świetnie. Może faktycznie trochę dłużyzny jest, a pomysł spokojnie do opowiedzenia w kilku ujęciach, ale ogląda się przyjemnie. Moje oko się cieszyło, patrząc na ten klip. Brawa dla całego zespołu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) Teoretycznie rewelacja, swietnie to narysowane, fajne kompozycyjnie kadry, 3d+2d gra super, tyle, ze nie oglada sie tego za dobrze zmontowanego, historia prosta a jakos chaotycznie opowiedziana. Jeden kadr mocno kojarzyl mi sie z http://www.digart.pl/zoom/2858527/Pani_Mikolajowa.html. Digart Dnia pokazal, ze to nie przypadek :) Edytowane 7 Styczeń 2011 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 git!!! super oko jaki rozweselony w making off :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 piekne obrazki, calkiem fajny klip, historyjka git, ujecie ze straceniem satelity - bomba, szkoda tylko, ze animacja 2d jest totalnie odpuszczona. ogolnie brakuje jakiegos takiego flow fajnego zeby to z muzą siedziało, wlasciwie lepiej sie oglada tego klipa bez muzyki, moze to wina montazu, nie chce sie za bardzo tego drugi raz ogladac po prostu. tak czy siak mega pozytywnie i dobrze ze jest taki klip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bear island Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Mniejsza o to że nie wciągnąłem się w historię bo fanem stylu pana K. jestem już od dawna a ta miodna plastyka osłodziła zgrzyty o których pisano tu wcześniej. Dzięki piękne za making of'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 świena plastyka. Przypominają się te różne filmiki francuskie. Czy doczekamy się w końcu jakiegoś filmiku animowanego 10min lub pełnometrażowego na takim poziomie? No może animacja przydałaby się ciut lepsza. hehe przy obecnym nakladzie pracy jaki mamy raczej ciezko bedzie cos dluzszego wydlubac, ale w blizej nieokreslonej przyszlosci, czemu nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fira Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Teoretycznie rewelacja, swietnie to narysowane, fajne kompozycyjnie kadry, 3d+2d gra super, tyle, ze nie oglada sie tego za dobrze zmontowanego, historia prosta a jakos chaotycznie opowiedziana. Jeden kadr mocno kojarzyl mi sie z http://www.digart.pl/zoom/2858527/Pani_Mikolajowa.html. Digart Dnia pokazal, ze to nie przypadek :) Stałe motywy, wiem, że się powtarzam, sory ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Świetne. Wpadłem na to jakiś czas temu w Internecie. Jest fajna kreska, jest humor, jest miła muzyka. Jest prawie idealnie. ;) Nawet strona internetowa jest świetna, z "symulacją" dni i nocy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 oj Oko, Oko Ciebie puścić przed obiektyw ;p. Całość wygląda cudownie nic tylko delektować się obrazem i sposobem jego przedstawienia - www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Genialna sprawa, dawno nie widziałem porządnej animacji 2d, na początku koleżka nieco drewnianie się porusza unikając tłumu ale co do reszty nie mam pytań L-: 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 A mi się to unikanie tłumu podobało. Świetny efekt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 to chyba kolezanka (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fira Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 Mówiłem Patrycji, palenie szkodzi... nie usłuchała... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi