Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Chciałbym zaprezentować wam rendery modelu, który skończyłem już jakiś czas temu, jednak aby go wykończyć brakło mi weny i czasu i w taki sposób sobie leżał i się kurzył.

Zapodaje wam na początek kilka Outdoorów.

Oczywiście składam podziękowania Karkosikowi za jego nieocenioną krytykę i motywacje do pracy. Bez Niego prawdopodobnie zatrzymał bym się na próbie ustawienia printów ;]

5toyGpk.jpgGb7K1Jg.jpgij9tAcK.jpgGRaCK7X.jpgBwWyeLw.jpg

Edytowane przez blomd

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 13,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No blomd, to teraz ja musze dopieścić swoje bo zostałem daaaaleko w tyle ;P Renderki pięknie jak zwykle, model trochę niezgodny z tyłu ale to detal ;)

Napisano

Cud, miód. Powiedz coś więcej o renderingu, w czym renderzone oraz jakie światła.

Napisano

No jak by nie patrzeć, dwa ostatnie rendery pozamiatane (ze wskazaniem na przedostatni).

Napisano

Ooo! Wojtku, ja i Karkosik jesteśmy dumni z Ciebie ! :D

Gratulacje ukończenia, STO gwiadzek!

o, dobre że na frontpage już jest, choc mogła być inna miniaturka :(

P.S. Karkosik, Tobie też jestem bardzo wdzięczny za to że tak ciskasz mocno w moją stronę :D / opijamy? :p

Edytowane przez Camel

Napisano

Big wooowww...

Profesjonalna robota.

Możesz napisać na jakich programach jest robione to co widać i mniej więcej ile czasu zajmuje Ci przygotowanie jednej takiej sceny do momentu wciśniecia finalnego guzika render...???

Pozd. Olaf

Napisano

Wielki plus za kierowcę, wygląda świetnie! Kadry, podłoże, detale, no rewelacja po prostu :)

Napisano

O człowieku. Przepiękne! Tym bardziej że otoczenie jest równie konkretne co samochód ;]

Napisano

Blomd : Kiedy ty się tak wycwaniłeś co ? :D Kurde przepiękna robota, pozazdrościć umiejętności.

wszystkie tła to HDRI ? opowiedz coś o oświetleniu.

Napisano

Wow, piękne rendery i kompozycja, pierwsze i ostatnie ujęcie prawie jak fotka :)

Pozdrawiam.

Napisano

Rzadko oceniam wizki samochodów ale tych nie da sie ominąć. Pięknie wyróżniają się wśród innych. Gratuluję umiejętności.

Napisano

na sile to do otoczenia mozna sie przywalic gdzieniegdzie ;) ale to na sile ;) za to samochod wyglada kozacko na każdym!! no moze poza materialem opon ;)

5*

gratulacje ;)

greets

Napisano

Bardzo "realistyczna praca".Dobry pomysł z tym kierowcą bardzo oryginalnie.

No wreszcie ludziska zaczynają zauważać prawdziwe samochody, jak dodge, jeep, gmc (czyt. mocne i 'groźne').Chociaż niestety fiat może tu dużo namieszać. jako właściciel chryslera.

PS. Szkoda tylko, że w programach motoryzacyjnych te marki nie interesują prowadzących.

Edytowane przez duff

Napisano

toż to masakra stary... gratuluję fantastycznych renderów! B R A W O !

Napisano
  • Autor

dzięki za komenty ;] , wszystko było renderzone w vray'u, świecone hdr'ką. Trudno powiedzieć ile czasu zajął mi cały projekt, głównie dla tego że był robiony po godzinach. Tamyl91- no nie powiem, wzorowałem się, głównie po to aby ułożyć w miarę realistyczne oświetlenie.

Aha i dzięki za fronta ;)

Napisano

Kapitalna robota !!! Rendery prawie jak fotka a niektore w zasadzie jak fotka :) Gratuluje fronta i genialnej pracy. Swiecone sama HDRka czy jeszcze jakies vrayowe swiatla byly ? Duzo w tym postpro ?

Napisano

ogólnie renderki wgniotły mnie w fotel, a zbliżenie na koło wygniotło ze mnie 5*, swietne prace.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności