blomd Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 (edytowane) Witam, Chciałbym zaprezentować wam rendery modelu, który skończyłem już jakiś czas temu, jednak aby go wykończyć brakło mi weny i czasu i w taki sposób sobie leżał i się kurzył. Zapodaje wam na początek kilka Outdoorów. Oczywiście składam podziękowania Karkosikowi za jego nieocenioną krytykę i motywacje do pracy. Bez Niego prawdopodobnie zatrzymał bym się na próbie ustawienia printów ;] Edytowane 11 Wrzesień 2014 przez blomd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 No blomd, to teraz ja musze dopieścić swoje bo zostałem daaaaleko w tyle ;P Renderki pięknie jak zwykle, model trochę niezgodny z tyłu ale to detal ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Ja już wszystko widziałem dlatego nie pozostaje mi nic jak tylko. 5* I na wawel z nim!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Cud, miód. Powiedz coś więcej o renderingu, w czym renderzone oraz jakie światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 to jest jakiś kosmos. wgniatasz w fotel. dla mnie to jest na srebrną galerie jak nic. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 No jak by nie patrzeć, dwa ostatnie rendery pozamiatane (ze wskazaniem na przedostatni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 5* się należy, piękna robota, cieszy oko ;) nie ma się do czego przyczepić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Noo fajne refki, ale gdzie model...? ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Dobreeee Arturze!!:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boomagz Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Robi super wrażenie, świetny detal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MM3D Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Wypasik ;)...tylko pogratulować !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 (edytowane) Ooo! Wojtku, ja i Karkosik jesteśmy dumni z Ciebie ! :D Gratulacje ukończenia, STO gwiadzek! o, dobre że na frontpage już jest, choc mogła być inna miniaturka :( P.S. Karkosik, Tobie też jestem bardzo wdzięczny za to że tak ciskasz mocno w moją stronę :D / opijamy? :p Edytowane 4 Maj 2011 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 whoah!! Zdjecie z maski rox. Wszedzie pełno smaczków. Congrats:D ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukii Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Piękna robota ! możesz coś powiedzieć o oświetleniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf3de Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Big wooowww... Profesjonalna robota. Możesz napisać na jakich programach jest robione to co widać i mniej więcej ile czasu zajmuje Ci przygotowanie jednej takiej sceny do momentu wciśniecia finalnego guzika render...??? Pozd. Olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Rendery urywają łeb. A szczególnie ten znad maski. MEGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 No,no,no,no,normalnie jak zdjęcia i to takie dobre zdjęcia:D Gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Wielki plus za kierowcę, wygląda świetnie! Kadry, podłoże, detale, no rewelacja po prostu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Wow masakra! ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 swietna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Stig siedzi w środku ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 O człowieku. Przepiękne! Tym bardziej że otoczenie jest równie konkretne co samochód ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Blomd : Kiedy ty się tak wycwaniłeś co ? :D Kurde przepiękna robota, pozazdrościć umiejętności. wszystkie tła to HDRI ? opowiedz coś o oświetleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 naprawdę mocna praca, 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Wow, piękne rendery i kompozycja, pierwsze i ostatnie ujęcie prawie jak fotka :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Zapomniałbym: Dziękuje za nową tapetę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Rzadko oceniam wizki samochodów ale tych nie da sie ominąć. Pięknie wyróżniają się wśród innych. Gratuluję umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 na sile to do otoczenia mozna sie przywalic gdzieniegdzie ;) ale to na sile ;) za to samochod wyglada kozacko na każdym!! no moze poza materialem opon ;) 5* gratulacje ;) greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o_r_z_e_c_h Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 super renderki, super ujęcia, wszystko miodzio 5 stars ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 (edytowane) Bardzo "realistyczna praca".Dobry pomysł z tym kierowcą bardzo oryginalnie. No wreszcie ludziska zaczynają zauważać prawdziwe samochody, jak dodge, jeep, gmc (czyt. mocne i 'groźne').Chociaż niestety fiat może tu dużo namieszać. jako właściciel chryslera. PS. Szkoda tylko, że w programach motoryzacyjnych te marki nie interesują prowadzących. Edytowane 4 Maj 2011 przez duff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 toż to masakra stary... gratuluję fantastycznych renderów! B R A W O ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Coś pięknego! Wypas na pełnej.... :) Gratsy! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 http://img2.netcarshow.com/Dodge-Viper_SRT10_ACR-X_2010_1280x960_wallpaper_06.jpg he he he ;) niezła kopia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 6 Maj 2011 Autor Share Napisano 6 Maj 2011 dzięki za komenty ;] , wszystko było renderzone w vray'u, świecone hdr'ką. Trudno powiedzieć ile czasu zajął mi cały projekt, głównie dla tego że był robiony po godzinach. Tamyl91- no nie powiem, wzorowałem się, głównie po to aby ułożyć w miarę realistyczne oświetlenie. Aha i dzięki za fronta ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 7 Maj 2011 Share Napisano 7 Maj 2011 Kapitalna robota !!! Rendery prawie jak fotka a niektore w zasadzie jak fotka :) Gratuluje fronta i genialnej pracy. Swiecone sama HDRka czy jeszcze jakies vrayowe swiatla byly ? Duzo w tym postpro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neb Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 ogólnie renderki wgniotły mnie w fotel, a zbliżenie na koło wygniotło ze mnie 5*, swietne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi