Eric_Draven Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Jak sobie popałzować to widać że z silnika. Dodatkowo bardzo dużo AE i trailer gotowy. Podoba mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Jak sobie popałzować to widać że z silnika.Od razu wiadomo czemu głównie mają wspierać BC3 na PC ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 ciekawe jak gameplay, czy bedzie z jajem jak 2 czy taki na powaznie, bo nie powiem ze pazura spisal sie na medal jak dla mnie w roli okularnika :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 z jajem to była jedynka, Pod tym względem trochę się dwójką rozczarowałem. Źle nie było ale wszystkie gagi skończyły się w sumie po godzinie. Miło by było gdyby zachowali ten klimat. Dobry jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 BF3 ma być następcą BF2, który miał wyłącznie tryb sieciowy. To nie jest kontynuacja serii Bad Company, więc nie zdziwiłbym się, gdyby tryb fabularny był okrojony do minimum. Właśnie odpaliłem Bulletstorma, wiedziałem że fabuła ma być tylko pretekstem do tłuczenia mięsa, ale jak na razie łopatologia powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 http://www.eurogamer.net/videos/first-elder-scrolls-v-skyrim-footage?size=large Skyrim trailer. o panie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 http://www.eurogamer.net/videos/first-elder-scrolls-v-skyrim-footage?size=large Skyrim trailer. o panie.... Soundtrack zdaje się wrzeszczeć: "robimy skrzyżowanie Morro z Obkiem", tyle że z samego miksowania ścieżek z dwóch gier nic ciekawego raczej nie powstanie... Oby z grą było inaczej. Za to B3 mi się podoba, stylistyka w trailerze a la Year Zero Nine Inch Nails, cool :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 Epic zmienil zasady zwiazane z udk - teraz nie trzeba im placic za pierwsze 50.000 dolcow, zamiast 5000 http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=764485 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 http://www.gametrailers.com/video/questing-developer-the-witcher/710869 http://www.gametrailers.com/video/questing-developer-the-witcher/710867 http://www.gametrailers.com/video/questing-developer-the-witcher/710865 - ładne, tylko czemu tak klaci. Ja wiem że u góry pisze "Pre Beta Build", ale to już kolejny pokaz w dużym serwisie o grach gdzie Wiesiek się zacina :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 Witcher 2 A zacina sie bo wyglada tak slicznie ze wspolczesne komputery nie sa w stanie nawet filmikow z tego silnika plynnie odtwarzac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 Spokojnie. Gra cały czas jest optymalizowana:) @Omen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Wieśiek tnie ale miodny jest. Skyrim biednie wygląda. Przypadkowo wrzucane obiekty na teren przywodzą na myśl morrowinda. Bethesda znów w konia chce graczy zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Epic zmodyfikował warunki licencji na UDK: http://www.udk.com/licensing A team creates a game with UDK that they intend to sell. After six months of development' date=' they release the game through digital distribution and they earn $60,000 in the first calendar quarter after release. Their use of UDK during development requires no fee. Upon release they would pay US $99 for a Royalty Bearing license. After earning $60,000, they would be required to pay Epic $2,500 ($0 on the first $50,000 in revenue, and $2,500 on the next $10,000 in revenue). On subsequent revenue, they are required to pay the 25% royalty. [/quote'] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AEUazuUBZ4Y&feature=autofb - od razu jak się nie tnie milej się ogląda :) Jedynka mnie odrzuciła systemem walki - bo ja zasadniczo klikanych rpg'ów nie lubię. No ale to co tutaj pokazane podoba mi się bardzo. Niech tylko jakieś fajne coutery, combosy itp będą - bo finishery widzę bardzo smakowite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AEUazuUBZ4Y&feature=autofb - od razu jak się nie tnie milej się ogląda :) Jedynka mnie odrzuciła systemem walki - bo ja zasadniczo klikanych rpg'ów nie lubię. No ale to co tutaj pokazane podoba mi się bardzo. Niech tylko jakieś fajne coutery, combosy itp będą - bo finishery widzę bardzo smakowite. Oj chyba nie grałeś w jedynkę bo ja tam prawie nie klikałem, przynajmniej myszką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Ano, grać nie grałem, ale przyglądałem się kumplowi jak gra. Klimat, grafika, muzyka wszystko cacy , ale rytmiczne klikanie myszą to nie dla mnie. No bo chyba inaczej niż myszą się nie dało - tak ? A co do powyższego filmiku z wiedzmina 2 - zapomniałem jeszcze dodać że bardzo zacna muzyka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 ribel: to idz i zagraj czleku i nie grzesz wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Dla mnie system walki w W1 również nie robił... A przeszedłem tą grę, mimo że walka nie sprawiała mi żadnej przyjemniści historia i questy były na tyle ciekawe żeby przytrzymać mnie przy monitorze. Nie wspominając o klimacie... Coś pięknego. W2 was zniszczy panowie i panie, już nie mogę się doczekać aż ludzie zaczną grać w tą grę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melkor Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 wysoko podniesiona poprzeczka... co będzie dalej, przecież gorzej być nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 W2 wygląda smakowicie tylko zabawne jest to ciągłe turlanie się bohatera w trakcie walki, w linku podanym przez ribela. Kto tak walczy, to norma w starciach na miecze? W pewnym momencie zwija się w kulkę i zatacza koło o promieniu 1 metra. Heh, ale nieludzki wyczyn. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Słuch niesie iż Gerald tak chłopom pole orał turlając się z siekiera na plecach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Nie moge doczekac sie tworzenia gry, ktora nie ma zadnego backgroundu ksiazkowego... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Wygląda zacnie. Zobaczę, czy dwójka bardziej mnie wciągnie od jedynki, bo tej nie udało mi się skończyć, chyba właśnie ze względu na to sztywne trzymanie się książki, która do mnie zupełnie nie przemawia. Mam nadzieję, że w dwójce daliście więcej od siebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 ... chyba właśnie ze względu na to sztywne trzymanie się książki ... wow, chyba w inne gry gralismy i inne ksiazki czytalismy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 OK, może przesadziłem ;) Ale ani książka, ani gra nie potrafiła mnie przykuć klimatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 nie wiem czy było, zdybane na facebooku witchera : nawet zdaje się Reanimatora dało się zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 To ten niby wyciek sprzed pól roku:D kiedy premiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 nie wiem czy było Bylo, w 2009 roku ;) nawet zdaje się Reanimatora dało się zobaczyć :) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Ta muzyka z nowego wiedźmina po prostu zabija:D Muzy z poprzedniego słucham na zmianę z audiobookiem w trakcie pracy ale chyba zmienię na tę nową jak wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Najbardziej powalony pomysł na grę ever :D Poległem LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik00 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Najbardziej powalony pomysł na grę ever :D Poległem LOL Podstawka jest miażdżąca, a widze że dodatek Będzie jak epicka Dunka Dunka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk2 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 zaloze sie ze amerykanie beda myslec ze tak bylo naprawdę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 mk2, Ty poważnie? Rozmawiałeś kiedyś choć z jednym Amerykaninem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik00 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Also przypomina Cannon Foddera, Mam nadzieję że dodatek będzie tak samo naszprycowany easter eggami jak podstawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 To prawda, aż kupię podstawkę na najbliższy payday. Spróbowałem demko i jest przednie, w odróżnieniu od na przykład Dragon Age Zwei. Meh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Grałem dzisiaj w demo DA II żeby wypróbować moje gtx 285 (dzisiaj kupiłem pod octane) i faktycznie straszna kupa że się tak obrazowo wyrażę. Rozwalił mnie ogr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 O co chodzi z tym DA2? Mi się nawet podobało, mimo że przypadkiem ściągnąłem demo po niemiecku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 O to że walka składa się głównie z cut scenek, gra się i walczy jak w MMO, wizualnie gra się kompletnie nie różni od innych. Przejde sobie jeszcze raz wiedzmina - to jest gra że hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Gameplay Battlefield 3 z GDC. http://www.youtube.com/watch?v=EFj8blswNz0&feature=player_embedded&hd=1 CoD dostanie ostro po tyłku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 i dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 ostatnimi czasu nauczyłem sie za wypasione trailery i gameplaye niekoniecznie okazuja sie tak samo wypasione w rzeczywistości więc na razie zachowam umiarkowany optymizm. ale życzę nowemu bf jak najlepiej. demo multi crysisa 2 ktore wczoraj wyszlo wygląda na kawał dobrej gry, szkoda ze mam z 15 do 20 klatek a na multi to jest jakies 3 razy za malo zeby była mowa o dobrej grze;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Magicka Vietnam - wow jak to zobaczylem to mi sie tez cannon fodder przypomnial. Chyba dodam do listy zakupow. I Battlefield 3 wyglada miodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Magicka jest swietna. Zwlaszcza ze mozna grac w pare osob na 1 kompie (jesli sie ma pady) i zabawa jest przednia. Mieli troche ciezki start bo gra sie sypala jak szalona, ale juz po paru dniach wszystko pieknie dzialalo. Tez oczekuje na Vietnam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 to powinno pasowac do tematu: http://gizmodo.com/#!5774892/epic-says-this-is-what-next+gen-should-look-like/gallery/1 w prawym dolnym rogu jest enlarge, bo grafiki sa w wysokich rozdziałkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-cryengine-3/711208 szukają nowego rynku bo game dev już zajęty przez Unreala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Ale miazga:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 No miazga, ta fura wygląda jak nie gameartowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 ło, miazga (to tak w ramach inteligentych postow wnoszacych do dyskusji) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 fura sama w sobie jest w miare normalna ale te postprocesy i dodatki do oswietlenia to miazga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 :O a wykorzystuje ktoś tą moc do robienia shortów? Tak poza tym to miazga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi