mara Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 a ja z kolei przypomnę o tegorocznej edycji GameDay 2011 http://gameday.com.pl/2011 ja osobiście się wybieram, może i tym razem uda się zgarnąć PSP albo może tym razem PS3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniuSlincer Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,9293620,Afterfall__InSanity_opoznione.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Szok i niedowierzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Jakoś mnie to specjalnie nie dziwi. To nie pierwsze opóźnienie i na pewno nie ostatnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Niedługo premiera Duke'a. Ktoś musi zająć jego miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 ech, jak dlugo czekalem na ten piekny moment... nowy Hitman jest coraz blizej panowie, wyciekl juz pierwszy screen, prawdopodobnie z trailera ktory zadebiutuje na tegorocznych E3 http://farm6.static.flickr.com/5253/5534760462_6d5dbd3b0d_b.jpg Specjalnie sledzilem forum Hitmana zeby wyczaic czy to nie fake, i wychodzi na to ze nie Nareszcie pierwsza konkretna rzecz po tylu latach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 dzisiaj premiera Crysis2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 24 Marzec 2011 Autor Share Napisano 24 Marzec 2011 wywiadzik z panami od nas http://studiumprzypadku.com/index.php/2011/03/24/graficzny-skillshot/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Nice, swoją drogą oprócz całkiem zgrabnej rozgrywki trzeba was pochwalić za potraktowanie designu niemal z pietyzmem. Dawno nie widziałem gry, która miałaby tak konsekwentnie jednolity LoD. W innych tytułach rozmyte tekstury na obiektach potrafią występować obok super-wypas-żylety i nikt się tym nie przejmuje :(. Do tego w Bulletstorm prawie każdy obiekt ma detail normalkę, a np, po wciśnięciu nosa w elementy drewniane widać słoje i dalsze szczególiki. Niby pierdoła, ale jaranie się takimi szczegółami to miód dla takich unrealowych onanistów jak ja ;) W zasadzie podobały mi się wszystkie lokacje, styl art nouveau/art deco mi się już trochę przejadł, bo to mocno wyeksploatowany temat (Bio, GoW itd.). Ale za to daliście małego prztyczka w nos Bioshockowi, lokacja z akwarium jest boska ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 duke nukem opóźniony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 ^ jop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 HAhahaaha spoko;p juz miesiąc róznicy nie zrobi nikomu pffffffff;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 24 Marzec 2011 Autor Share Napisano 24 Marzec 2011 nie podali roku chlopaku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Racja, ale tak czy inaczej to miesiąc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Moze ktoś powiedziec czy w Crysis 2 jest dołączony edytor? Wiem ze w becie ponoć był ale to nie znaczy ze w pełnej wersji też jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 z tego co slyszalem, to cryengine ma byc ponoc wypuszczony jak udk po premierze crisisa....sie okaze czy to plota tylko czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Też własnie czytalem na forum Cryteka ze tak ma być ale to dopiero w lato . W becie która wyciekła 2 miesiace temu ponoć jest .Wiec kurde niezły lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 nie ponoc, tylko napewno jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kim Bo Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Ale czy Cryengine ma wogóle zaimplementowane AI?? Coś słyszałem, że raczej lipnie to wygląga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 był fragment video reela traktujący o AI i koles tłumaczył zachowania inteligencji w grze jednocześnie leciał filmik i sie zastanawiałem czy on czyta to co było w założeniach silnika i w ogóle nie patrzy na akcje z nagrania, ktora raczej przeczyła jego słowom ;) na video wyglądało to lipnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Strasznie się cieszę, że nowy Crysis pokazał, że jednak można zrobić dobrze grę multiplatformową na PS3. Wygląda naprawdę dobrze, wydaje mi się, że to chyba najładniejszy FPS na czarnulę. Mam nadzieję, że nie będzie takich krzaków z multi jak w Bulletstormie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Kupilem wczoraj oryginalnego crysisa2 i edytora nie ma na bank .Sciagnolem tez bete i tam jest ale wszystko się sypie .Szkoda ze crytek dal d.. z tym .ale imho sama gra gniecie .Multi rewelacyjny noi sama grafa. Bardzo pozytywne zaskoczenie .Jeden z najlepszych fpsow w jakie gralem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Szkoda ze crytek dal d.. z tym nie wiem skad podejscie ze "dal d...". Kupujesz gre, to ze goscie dodadza do tego edytor to tylko plus. Podejzewam ze wypuszczenie edytora zeby nadawal sie dla uzytkownikow (nie tylko dla ludzi ze studia ktorzy moga ciagle liczyc na support) troche trwa i edytor pewnie wyjdzie w swoim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 pytanie mam do ludzi z branży, o co chodzi z tym 2 projektem CD Project na ten rok? Jakieś informacje są gdzieś w necie dostępne ? (bo ostatnio pojawiło się kilka informacji mglistych na temat tego, że firma pracuje nad drugim "wydażeniem" w tym roku) - czyżby powstawało coś "na boku" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 CDPR jest za malym studiem, zeby pracowac nad wiecej, niz jednym projektem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 CDPR jest za malym studiem, zeby pracowac nad wiecej, niz jednym projektem:) pff i tak Ci nie wierzę! wietrzę spisek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 pff i tak Ci nie wierzę! wietrzę spisek...Dokładnie !! Odliczając od doby 8h pracy mamy 16 godzin z tego 4h na spanie, czyli zostaje 12h na robienie innego projektu !! Ha !! Mamy was !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 (edytowane) Loki - podaj linka do tych informacji, albo więcej szczegółów bo w sumie też chciałbym wiedzieć co dzieje się u mojego pracodawcy :P Edytowane 27 Marzec 2011 przez Ardeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Link do wywiadu z M.Kicińskim gdzie mowa o "2 dużych produktach które CD Project ma wprowadzić na rynek w tym roku" Chyba że chodzi o wersję konsolową W2 jako 2 produkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 fak sciagnelem sobie na ps3 Nailda Techlandu... muza nizla, tory spoko ale fak kto tam taki fov dal? no i fizyka tam chyba nie istnieje poczułem sie jak po wlaczeniu ridge racera :) w porownaniu do motostorma to jeszcze daleko daleko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavymental Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Wcześniej gdzieś trailerek był - teraz gameplay. UDK to moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 miasto jak z rasowej mangi. cud miód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Raczej w to nie pogram, ale ta gra jest po prostu piękna! Uwielbiam takie industrialne klimaty, a tutaj to wszystko jest jeszcze dynamicznie, w ruchu, z całym bogactwem... No świetnie po prostu! Przypomina mi to pewien projekt, który był na forum. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=65173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Niesamowita sceneria, dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 widze ze mnie uprzedzili ;] bo mialem zamiar wrzucic ten filmik... nigdy nie slyszalem o tej grze, ale jak zobaczylem filmik to juz ta gre kocham :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Grafika juz byla wczesniej i to jest sam miod. Ale gameplay tez mi sie bardzo podoba. nie moge sie doczekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 CDPR jest za malym studiem, zeby pracowac nad wiecej, niz jednym projektem:) Ok, sklamalem bezczelnie. Drugim projektem jest The Bard. http://www.saviors-of-queens.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Qrde uprzedziłeś mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Heh, niezłe prima ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Lodówka się zepsuła again - mocne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 system walki oparty na mandolinie jest już tak wyeksploatowany ze mogliście zrobić coś bardziej nowatorskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Kolejna informacja z naszego gamedevu, powstaje Afterfall: Angry Bears ;) http://www.youtube.com/watch?v=7TUBGUQ1i_U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielarz Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Dziś premiera na Steamie naszej Anomaly: Warzone Earth (na Macowskim AppStore już jest). Jeśli nie jesteście przekonani, aby wydać te 10$ to może Launch Trailer Was zmotywuje ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 ej fajny materiał promocyjny. biorac pod uwage ze pokazujecie glownie gejplej to tylko na plus. Powodzonka. A teraz po podlizywaniu sie chciałem zapytać, czy na Steam sami ustalacie cenę startową czy narzuca Wam ją sklep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 zagrywam sie na iPadzie w Sentinel 3, wiec pewnie wciagne Wasza gre dla porownania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Będzie kiedyś na Android? Oprócz Dangeon hunter 2 nic ostatnio nie wypuścili fajnego na tą platformę ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielarz Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 A teraz po podlizywaniu sie chciałem zapytać, czy na Steam sami ustalacie cenę startową czy narzuca Wam ją sklep? O ile się nie mylę, to cena jest zależna od nas. zagrywam sie na iPadzie w Sentinel 3, wiec pewnie wciagne Wasza gre dla porownania:) Na wersję iOS trzeba będzie jeszcze trochę poczekać, ale staramy się, aby poślizg względem wersji PC/Mac był jak najmniejszy. Dzięki za zainteresowanie, ja najwięcej pracuję właśnie przy grze na platformy Apple-a, więc tym bardziej miło mi z tego powodu ;). Będzie kiedyś na Android? Oprócz Dangeon hunter 2 nic ostatnio nie wypuścili fajnego na tą platformę ostatnio. To niestety temat, na który nie mogę się wypowiadać. Zobaczymy co przyniesie przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 (edytowane) Warhammer 40k Space Marine: http://www.youtube.com/watch?v=EGToH9mQTjY&hd=1 Infamous 2: Edytowane 11 Kwiecień 2011 przez Creator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4lepy Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OLG15ONY-vI&hd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Pewnie już było więc jakby co to usunąć :) Battlefield 3 miejscami świetny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi