Skocz do zawartości

Game Art : Newsy ze swiata Game-Dev'u & nowe gry

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja sie zastanawiam co tam zostalo uproszczone... Bo cos zostalo, prawda? Gram sobie w jedynke no i nie wiem co tam moglo byc zbyt skomplikowane :/

Mam nadzieje ze giera nie stracila na tym upraszczaniu. A screeny i filmiki miazdza - przy calym swoim starczym zblazowaniu czekam na ta giere ;)

• Odpowiedzi 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kto wie, moze bedzie tak, jak z Blizzardem, ze za czas jakis bedzie mozna kupic go osobno, ale nie slyszalem jeszcze o takim pomysle.

To ja w takim razie się piszę na taką opcję - tylko w twardej oprawie :)

Napisano

Nigdy nie rozumialem tego "JA JUZ MAM! JUZ GRAM!" Co prawda w spiracona wersje beta i w jezyku rosyjskim ze spolszczonymi przez 14 letniego dyslektyka napisami, no ale jestem pierwszy! :/

Ja w pierwszego wieska gram w kilka lat po premierze ale na dwojeczke nie bede tyle czekal. Zwlaszcza, ze moj syn teraz biega po ogrodku z zatknietymi za bluzke kijami... przepraszam - MIECZAMI - i dzielnie walczy z potworami jako "pan wilk" ;)

Pytanie - czy bedzie gdzies mozna nabyc wersje polska w elektronicznej dystrybucji?

Gość Morte
Napisano

Własnie a czy ktoś wie czy jak kupie w uk wersje pudełkowa to będzie możliwość wyboru wersji językowej, czy tylko eng?

Napisano

jest na torrentach, ale nie ma cracka ;) zabezpieczenie z zegarem jakoś się trzyma, może nawet do 16stego wytrzyma :)

@Nezumi

xD, a na sceny łóżkowe robi "fuuuuj"?

Napisano

Komentaz z Rock Paper Shotgun, odnosnie tego ze ostatnio przy kazdej grze ktos komentuje "Witcher 2 will be better".

Well for a fortnight or so it’ll be “Witcher 2 is better” and then “Witcher 2 was better” followed, hopefully, eventually, by “Witcher 3 will be better”.

Jak narazie jedyne co mnie martwi to fakt ze wciaz bede zawalony zleceniami jak wyjdzie Wiedzmin...

Napisano (edytowane)
Jak narazie jedyne co mnie martwi to fakt ze wciaz bede zawalony zleceniami jak wyjdzie Wiedzmin...

Wal zlecenia, "Witcher 2 will be better".

Edytowane przez Levus
Napisano
Wal zlecenia, "Witcher 2 will be better".

Pozostaje miec nadzieje ze w drzewku magowskim bedzie jakas gałąź z kontrolą czasu i czar "Przesun deadline" :D

Napisano
^^^^ this!

;)

Też tak mówiliście w CDP przed zamknięciem wersji RTM? ;)

Gram.pl mi napisał, że mój wiesiek już do mnie jedzie. Czego Wy tam napakowaliście, że przesyłka waży 3,9kg?

Napisano (edytowane)

muszę częściej sprawdzać pocztę :) moje 4 kilo szczęścia, też jest w drodze :D

cd action mówi że w RED rozważają udostępnienie edytora dla moderów ;) sweet

Edytowane przez n-pigeon
Napisano

Przychodzi kurier, odbieram paczke i koles sie mnie pyta:

"Moze mi pan powiedziec co to jest bo w cholere tego dziś rozwozimy?"

Mierze go przenikliwym wzrokiem i szybko odpowiadam

"Wiedzmin 2, prawdziwa edycja"

FTW ;]

Napisano

Artbook jest na takim wypasie ze szkoda gadac! Ale kurka boje sie go ogladac zeby nie spojlowac sobie pozniejsze gry... byle do poniedzialku... byle do poniedzialku...

Napisano

Gdzie można zobaczyć jakieś demo rysunków z wiedźmina? Może jakaś lista artystów, którym się do tego smarowało? Gra mnie kompletnie nie interesuje (choć przyznam, ze mocno kibicuje), ale graficzki i wszelkie koncepty jak najbardziej :P

Napisano

ribel jedynka nie ma klikalnego systemu walki, znaczy ma, ale i tak jest dla niej alternatywa, więc można wybrać, ja też nie znoszę hack'n'slashy, a stosowałem hybrydę :)

Napisano
Ja też mam :D

Chico, nie :D

jakie macie figurki? ja mam geralta i nekkera xD

Geralta, Zgnilca i Drauga.

Kolekcjonerka czad. Artbook fantastyczny.

Napisano

E tam endżoj, kiedy szesnasty kura! Sam chcę to obejrzeć ingame, a nie jakieś bullshoty ;) Wieśka już zainstalowałem :D

Filmy świetne, górna półka.