Nezumi Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Ja sie zastanawiam co tam zostalo uproszczone... Bo cos zostalo, prawda? Gram sobie w jedynke no i nie wiem co tam moglo byc zbyt skomplikowane :/ Mam nadzieje ze giera nie stracila na tym upraszczaniu. A screeny i filmiki miazdza - przy calym swoim starczym zblazowaniu czekam na ta giere ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Kto wie, moze bedzie tak, jak z Blizzardem, ze za czas jakis bedzie mozna kupic go osobno, ale nie slyszalem jeszcze o takim pomysle. To ja w takim razie się piszę na taką opcję - tylko w twardej oprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 yyy Reanimator... to może wiesz chociaż jak się nazywa ta modelka? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Tatiana Woloszczykova* *zmyslilem to ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 damn you :/ to ważny element polskiego gamedevu - dowiedz się! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Reanimator, zamiast pierdoły wymyślać miałeś przelot kamery nad obozem robić i co.... ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 a Ty juz nie masz gdzie do mnie pisac? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 No w pracy cię nie widzę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 yyy Reanimator... to może wiesz chociaż jak się nazywa ta modelka? :P Klodi Monsoon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 wlasnie dostalem info od kumpla ze na private torrentach jest juz ruski wiesiek 2 SZOK!!! o ile to wiesiek wogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 Tak, wiemy o tym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 i tak kupie oryginal :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 w dzisiejszych niespokojnych czasach jedynym pewnym miejscem na odebranie preordera są zamknięte torrenty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 Nigdy nie rozumialem tego "JA JUZ MAM! JUZ GRAM!" Co prawda w spiracona wersje beta i w jezyku rosyjskim ze spolszczonymi przez 14 letniego dyslektyka napisami, no ale jestem pierwszy! :/ Ja w pierwszego wieska gram w kilka lat po premierze ale na dwojeczke nie bede tyle czekal. Zwlaszcza, ze moj syn teraz biega po ogrodku z zatknietymi za bluzke kijami... przepraszam - MIECZAMI - i dzielnie walczy z potworami jako "pan wilk" ;) Pytanie - czy bedzie gdzies mozna nabyc wersje polska w elektronicznej dystrybucji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 W tej chwili raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 Własnie a czy ktoś wie czy jak kupie w uk wersje pudełkowa to będzie możliwość wyboru wersji językowej, czy tylko eng? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 jest na torrentach, ale nie ma cracka ;) zabezpieczenie z zegarem jakoś się trzyma, może nawet do 16stego wytrzyma :) @Nezumi xD, a na sceny łóżkowe robi "fuuuuj"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 lepiej zeby nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 Komentaz z Rock Paper Shotgun, odnosnie tego ze ostatnio przy kazdej grze ktos komentuje "Witcher 2 will be better". Well for a fortnight or so it’ll be “Witcher 2 is better” and then “Witcher 2 was better” followed, hopefully, eventually, by “Witcher 3 will be better”. Jak narazie jedyne co mnie martwi to fakt ze wciaz bede zawalony zleceniami jak wyjdzie Wiedzmin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 N.A.R.E.S.Z.C.I.E !!! http://www.youtube.com/hitman lysy powrocil... :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) Jak narazie jedyne co mnie martwi to fakt ze wciaz bede zawalony zleceniami jak wyjdzie Wiedzmin... Wal zlecenia, "Witcher 2 will be better". Edytowane 10 Maj 2011 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 Wal zlecenia, "Witcher 2 will be better". Pozostaje miec nadzieje ze w drzewku magowskim bedzie jakas gałąź z kontrolą czasu i czar "Przesun deadline" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 Fuck the deadline, witcher 2 will be better:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Fuck the deadline, witcher 2 will be better:D ^^^^ this! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 N.A.R.E.S.Z.C.I.E !!! http://www.youtube.com/hitman lysy powrocil... :D :D :D :D I zycie stalo sie piekniejsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 ^^^^ this! ;) Też tak mówiliście w CDP przed zamknięciem wersji RTM? ;) Gram.pl mi napisał, że mój wiesiek już do mnie jedzie. Czego Wy tam napakowaliście, że przesyłka waży 3,9kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Pewnie lepetyna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 http://www.gamespot.com/news/6313143.html niby to samo można w SDK zrobić, ale sam edytor nie zaszkodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 (edytowane) muszę częściej sprawdzać pocztę :) moje 4 kilo szczęścia, też jest w drodze :D cd action mówi że w RED rozważają udostępnienie edytora dla moderów ;) sweet Edytowane 12 Maj 2011 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Przychodzi kurier, odbieram paczke i koles sie mnie pyta: "Moze mi pan powiedziec co to jest bo w cholere tego dziś rozwozimy?" Mierze go przenikliwym wzrokiem i szybko odpowiadam "Wiedzmin 2, prawdziwa edycja" FTW ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 hehe, ja wlasnie tez odebralem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 foty? unpacking ? come one :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Ja też mam :D Chico, nie :D jakie macie figurki? ja mam geralta i nekkera xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Artbook jest na takim wypasie ze szkoda gadac! Ale kurka boje sie go ogladac zeby nie spojlowac sobie pozniejsze gry... byle do poniedzialku... byle do poniedzialku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 zgadzam się artbook bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 A kiedy wyjdzie wersja na XPudło :D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Gdzie można zobaczyć jakieś demo rysunków z wiedźmina? Może jakaś lista artystów, którym się do tego smarowało? Gra mnie kompletnie nie interesuje (choć przyznam, ze mocno kibicuje), ale graficzki i wszelkie koncepty jak najbardziej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 @prrr http://www.giantbomb.com/the-witcher-2-assassins-of-kings/61-28178/concept-art/52-369572/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 To tylko kilka, wiele fantastycznych bylo niepublikowanych do tej pory:) Uwielbiam np. te witraze, ktore zrobila nasza Monia-koncepciara:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Przeglądając forum Stalker.pl natknąłem się na prezentację rozpakowywanie kolekcjonerki Wiedźmina - http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=14&t=567&p=164101#p164101. Jedynkę odpuściłem ze względu na klikany system walki. Dwójce chyba jednak nie odpuszczę - kiedyś musi do mnie trafić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 ribel jedynka nie ma klikalnego systemu walki, znaczy ma, ale i tak jest dla niej alternatywa, więc można wybrać, ja też nie znoszę hack'n'slashy, a stosowałem hybrydę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Ja też mam :D Chico, nie :D jakie macie figurki? ja mam geralta i nekkera xD Geralta, Zgnilca i Drauga. Kolekcjonerka czad. Artbook fantastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 (edytowane) Podobno polska edycja kolekcjonerska zostala wykupiona w calosci ;] A z zupelnie innej beczki Farm 51 : http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=429972&nojs=1 - Edytowane 12 Maj 2011 przez OmeN2501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Będzie wiedźmin 3 (2014-15), oraz nowy rpg :) http://www.cdaction.pl/news-19225/cd-projekt-obiecuje-bedzie-wiedzmin-3-i-zupelnie-nowy-rpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Podobno polska edycja kolekcjonerska zostala wykupiona w calosci ;] A z zupelnie innej beczki Farm 51 : http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=429972&nojs=1 - Jaram sie (screenami). Gnaty z perspektywy pierwszej osoby wyglądają jak miód. To co pokazali to jeszcze TheFarm, ktorym kibicuje, czy już City:P?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 http://www.gametrailers.com/video/exclusive-hope-the-witcher/713860?type=flv http://uk.ign.com/videos/2011/05/13/the-witcher-2-launch-trailer?objectid=14345201 enjoy!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 E tam endżoj, kiedy szesnasty kura! Sam chcę to obejrzeć ingame, a nie jakieś bullshoty ;) Wieśka już zainstalowałem :D Filmy świetne, górna półka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 kurtka, mocne trailery, kiedy ten 16sty ja się pytam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 jak ta gra okaze sie byc niewypalem napopowanym za pomoca fajnych filmikow, to ... to pozostaje wynajac wiedzmina na developerow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Czy pierwsza część dawała choć cień szansy że taki się stanie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi