adek Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Kolejna edycja konkursu z serii Bitwa dobiegła końca. Była to Bitwa dość wyjątkowa, z wyjątkowymi nagrodami. Miłym zaskoczeniem dla nas była wysoka frekwencja konkursu. Konkurs rozgrywany był w kategorii 3D oraz 2D.W Bitwie 3D powstało 125 wątków konkursowych. W Bitwie 2D wzięło natomiast udział 78 osób. Miło nam jest przedstawić zwycięzców i wyróżnionych konkursu "Małe jest piękne". Wyniki: Bitwa 3D / Wyniki: Bitwa 2D Sponsorzy: Pixologic - Zbrush 2 i bezpłatna aktywacja do Zbrush 3.0 3Dconnexion - SpaceNavigator Janusz Rupik PVP - Autodesk 3ds max9 (wer. Studencka) Corel - Corel Painter 9.5 - 2 pakiety oraz 5 programów Corel Photo Album 6 Realviz - Stitcher - wartość 580 $ Transit - tablety intuos A5 i graphire Platige Image - 8 płyt z ich produkcjami podpisanymi przez nominowanego do Oscara Tomka Bagińskiego! Loocas Duber – zestawy płyt DVD z videotutorialami Evermotion – zestaw płyt z ich kolekcji Archmodels Ambient Light- zestaw Megapack profesjonalnych textur PSD magazyn – roczna prenumerata magazynu .psd oraz ewentualne zamieszczenie pracy zwycięzcy na okładce magazynu City Interactive – zestawy gier CDProjekt – zestawy gier Connect3D - karta Connect3D ATi Radeon X1650 Pro Labirynt BOOX - albumy
DraB Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Wielkie gratulacje, dla wszystkich. Kawał dobrej roboty w tej bitwie :) Zasłużone pierwsze miejsca :) Gratki
aspenboy Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich pozostałych finalistów! :)
tadzio Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 sweet&cool:) teraz to juz z gorki, czeka Was slawa itp;) bravo Panowie:) pozdr
SoAd Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Jeśli dobrze rozumiem to im mniej punktów tym lepiej?
Morbid Karbid Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 wygrał mój faworyt. Muszę przyznać, że poziom się podnosi wyraźnie i niedługo przebije pewnie CgTalka :) Gratuluję i pozdrawiam!
Destroyer Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 gratulacje dla wszystkich finalistów i zwycięzców of course ;)
Lacedemon Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Moje gratulacje przede wszystkim dla Maniaksa :) Praca chyba zasłużyła na wygraną :) Oczywiście gratulacje dla pozostałych finalistów. Poziom w tym roku był zaskakująco wysoki. Chciałem Wam wszystkim podziękować za korekty, uwagi, dobre i złe słowa ;) dzięki też dla moderatorów i jury. Pozdrawiam. :) Lacedemon
leander Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 SoAd: punktacja jest liczona jako srednia z zajmowanych miejsc. Np gdyby jury jednomyslnie przydzielilo jednej osobie pierwsze miejsce - mialaby ona srednia 1.0
retardedanimal Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Prace bardzo ładne ale drażni mnie jedna rzecz - BŁĘDY ORTOGRAFICZNE. Szczególnie w opisie ZWYCIĘSKIEJ pracy. No ludzie... Nieważne, że na forum autor dał taki a nie inny opis ale jak już robicie ten obrazek "podsumowujący" z opisem po polsku i angielsku moglibyście go trochę poprawić...
Jonasz_Real Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 gra gra gra tulki...no i wszystko jasne Edit: czemu ja nie widzę zadnych obrazków, pod linkiem "Praca i opis"
Gość michlord Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Coraz lepsze wychodzą te bitwy... Gratki dla wszystkich ;)
Zbychowaty Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Gratulacje wygranym, nominowanym,i wyroznionym no i oczywiscie dzieki wszystkim za komenty co do moich mazgajów. :*
CzAk1 Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Gratulacje dla Wszystkich. Świetne prace, wysoki poziom...
OmeN2501 Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Gratulacje dla wygranych, poziom zaiste wysoki i ciezko sie bylo przebic, ale wygrali faworyci wiec nie ma co sie dziwic :] Wilekie dzieki ludziska za wasze glosy!
Cruzh3r Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 gratulacje zwycięzcom. omen jednak faworytem publiczności to byłeś ty:)
Bruneq Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 No!Moj Faworyt 2D chociaz Dostal nagerode publicznosci! 3D zajoł 2gie miejsce!<_kreska_ gratz> ...No! To teraz czekam na obiecane zmiany na forum!:P:P:P:P
Jonasz_Real Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 o jakie zmiany Ci chodzi Bruneq? chętnie się dowiem :)
biglebowsky Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Się wykazałem roztropnością przy komentowaniu:) Gratuluje Maniaksowi, chociaż i tak uważam że praca nie na temat.
leander Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 No ludzie... Nieważne, że na forum autor dał taki a nie inny opis ale jak już robicie ten obrazek "podsumowujący" z opisem po polsku i angielsku moglibyście go trochę poprawić...Czemu powinnismy go poprawic? Opis, zarowno pod katem tresci jak i formy cos komunikuje i uwazam, ze nie powinnismy w niego ingerowac.
JakkaS Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Serdeczne gratulacje Chłopaki! "Następną razą" skopie Wam tyłki starzy wyjadacze ...a póki co "Alleluja i do przodu"! :) hehe
ManiakS Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Wow, jestem naprawdę zaskoczony. Spodziewałem się bardziej jakiegoś skromnego wyróżnienia niż miejsca na podium ... a tu taka niespodzianka. Jestem cholernie szczęśliwy z tego powodu, chociaż sam uważam, że były prace lepsze od mojej (i warsztatowo i jeżeli chodzi o pomysł). Dziękuję wszystkim za pomoc podczas pracy i komentarze. Gratuluję również pozostałym zwycięzcom.
Matys Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 jeszcze raz gratulacje dla wszystkich uczestnikow !
Lacedemon Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich uczestników za prace na wysokim poziomie. I jeśli można, chciałbym podziękować Edycie i powiedzmy ofiarować jej wirtualnie tę zrywaną lilię :)
JakkaS Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Aaaaa...bym zapomniał. Dzięki ekipie za to że ściągnęła takie fajne jury ...i sponsorów. Oby nie ostatni raz. Se pomyślałem, że świnia będe jak nie podziekuje :D hehe
..::Krzysiek M::.. Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Gratulacje dla osób które wygrały tą edycje bitwy :)
Elmo22 Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Gratsy dla wszystkich zwyciezcow i uczestnikow tej edycji. Robia sie z was debesciaki a z taka konkurencja to juz nie wazne czy sie wygrywa czy przegrywa. Walka z wami to przyjemność :D Pozdrawiam moderatornie i dziekuje za zorganizowanie bitewki. Do następnego razu!
miriam Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 To nie powiem a nie mówiłem :), Gratki dla wszystkich biorących udział, którym udało się dobrnąć do końca, jak również lub przede wszystkim Zwycięzcom :]. Kiedyś i na mnie przyjdzie czas . . . ;), ale już w innym miejscu i czasie . . . Pozdr.
Dzordan Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Gratulacje Owacje słowa uznania i usciski dłoni Zwyciezcom :)
maronski Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 ja zawsze ostatni się dowiaduję. Gratuluję zwycięzcom i napiszę, że bardzo miło mi znaleźć się w tak zacnym gronie finalistów. Do następnego bitewniaka!
greg_jg Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Gratulacje dla wszystkich, szczególne dla tych, którzy zwyciężyli ;)
Rekomendowane odpowiedzi