Napisano 4 Lipiec 200717 l Kolejna edycja konkursu z serii Bitwa dobiegła końca. Była to Bitwa dość wyjątkowa, z wyjątkowymi nagrodami. Miłym zaskoczeniem dla nas była wysoka frekwencja konkursu. Konkurs rozgrywany był w kategorii 3D oraz 2D.W Bitwie 3D powstało 125 wątków konkursowych. W Bitwie 2D wzięło natomiast udział 78 osób. Miło nam jest przedstawić zwycięzców i wyróżnionych konkursu "Małe jest piękne". Wyniki: Bitwa 3D / Wyniki: Bitwa 2D Sponsorzy: Pixologic - Zbrush 2 i bezpłatna aktywacja do Zbrush 3.0 3Dconnexion - SpaceNavigator Janusz Rupik PVP - Autodesk 3ds max9 (wer. Studencka) Corel - Corel Painter 9.5 - 2 pakiety oraz 5 programów Corel Photo Album 6 Realviz - Stitcher - wartość 580 $ Transit - tablety intuos A5 i graphire Platige Image - 8 płyt z ich produkcjami podpisanymi przez nominowanego do Oscara Tomka Bagińskiego! Loocas Duber – zestawy płyt DVD z videotutorialami Evermotion – zestaw płyt z ich kolekcji Archmodels Ambient Light- zestaw Megapack profesjonalnych textur PSD magazyn – roczna prenumerata magazynu .psd oraz ewentualne zamieszczenie pracy zwycięzcy na okładce magazynu City Interactive – zestawy gier CDProjekt – zestawy gier Connect3D - karta Connect3D ATi Radeon X1650 Pro Labirynt BOOX - albumy
Napisano 4 Lipiec 200717 l Wielkie gratulacje, dla wszystkich. Kawał dobrej roboty w tej bitwie :) Zasłużone pierwsze miejsca :) Gratki
Napisano 4 Lipiec 200717 l sweet&cool:) teraz to juz z gorki, czeka Was slawa itp;) bravo Panowie:) pozdr
Napisano 4 Lipiec 200717 l wygrał mój faworyt. Muszę przyznać, że poziom się podnosi wyraźnie i niedługo przebije pewnie CgTalka :) Gratuluję i pozdrawiam!
Napisano 4 Lipiec 200717 l Moje gratulacje przede wszystkim dla Maniaksa :) Praca chyba zasłużyła na wygraną :) Oczywiście gratulacje dla pozostałych finalistów. Poziom w tym roku był zaskakująco wysoki. Chciałem Wam wszystkim podziękować za korekty, uwagi, dobre i złe słowa ;) dzięki też dla moderatorów i jury. Pozdrawiam. :) Lacedemon
Napisano 4 Lipiec 200717 l SoAd: punktacja jest liczona jako srednia z zajmowanych miejsc. Np gdyby jury jednomyslnie przydzielilo jednej osobie pierwsze miejsce - mialaby ona srednia 1.0
Napisano 4 Lipiec 200717 l Prace bardzo ładne ale drażni mnie jedna rzecz - BŁĘDY ORTOGRAFICZNE. Szczególnie w opisie ZWYCIĘSKIEJ pracy. No ludzie... Nieważne, że na forum autor dał taki a nie inny opis ale jak już robicie ten obrazek "podsumowujący" z opisem po polsku i angielsku moglibyście go trochę poprawić...
Napisano 4 Lipiec 200717 l gra gra gra tulki...no i wszystko jasne Edit: czemu ja nie widzę zadnych obrazków, pod linkiem "Praca i opis"
Napisano 4 Lipiec 200717 l Gratulacje wygranym, nominowanym,i wyroznionym no i oczywiscie dzieki wszystkim za komenty co do moich mazgajów. :*
Napisano 4 Lipiec 200717 l Gratulacje dla wygranych, poziom zaiste wysoki i ciezko sie bylo przebic, ale wygrali faworyci wiec nie ma co sie dziwic :] Wilekie dzieki ludziska za wasze glosy!
Napisano 4 Lipiec 200717 l No!Moj Faworyt 2D chociaz Dostal nagerode publicznosci! 3D zajoł 2gie miejsce!<_kreska_ gratz> ...No! To teraz czekam na obiecane zmiany na forum!:P:P:P:P
Napisano 4 Lipiec 200717 l Się wykazałem roztropnością przy komentowaniu:) Gratuluje Maniaksowi, chociaż i tak uważam że praca nie na temat.
Napisano 4 Lipiec 200717 l No ludzie... Nieważne, że na forum autor dał taki a nie inny opis ale jak już robicie ten obrazek "podsumowujący" z opisem po polsku i angielsku moglibyście go trochę poprawić...Czemu powinnismy go poprawic? Opis, zarowno pod katem tresci jak i formy cos komunikuje i uwazam, ze nie powinnismy w niego ingerowac.
Napisano 4 Lipiec 200717 l Serdeczne gratulacje Chłopaki! "Następną razą" skopie Wam tyłki starzy wyjadacze ...a póki co "Alleluja i do przodu"! :) hehe
Napisano 4 Lipiec 200717 l Wow, jestem naprawdę zaskoczony. Spodziewałem się bardziej jakiegoś skromnego wyróżnienia niż miejsca na podium ... a tu taka niespodzianka. Jestem cholernie szczęśliwy z tego powodu, chociaż sam uważam, że były prace lepsze od mojej (i warsztatowo i jeżeli chodzi o pomysł). Dziękuję wszystkim za pomoc podczas pracy i komentarze. Gratuluję również pozostałym zwycięzcom.
Napisano 4 Lipiec 200717 l Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich uczestników za prace na wysokim poziomie. I jeśli można, chciałbym podziękować Edycie i powiedzmy ofiarować jej wirtualnie tę zrywaną lilię :)
Napisano 4 Lipiec 200717 l Aaaaa...bym zapomniał. Dzięki ekipie za to że ściągnęła takie fajne jury ...i sponsorów. Oby nie ostatni raz. Se pomyślałem, że świnia będe jak nie podziekuje :D hehe
Napisano 5 Lipiec 200717 l Gratsy dla wszystkich zwyciezcow i uczestnikow tej edycji. Robia sie z was debesciaki a z taka konkurencja to juz nie wazne czy sie wygrywa czy przegrywa. Walka z wami to przyjemność :D Pozdrawiam moderatornie i dziekuje za zorganizowanie bitewki. Do następnego razu!
Napisano 5 Lipiec 200717 l To nie powiem a nie mówiłem :), Gratki dla wszystkich biorących udział, którym udało się dobrnąć do końca, jak również lub przede wszystkim Zwycięzcom :]. Kiedyś i na mnie przyjdzie czas . . . ;), ale już w innym miejscu i czasie . . . Pozdr.
Napisano 5 Lipiec 200717 l ja zawsze ostatni się dowiaduję. Gratuluję zwycięzcom i napiszę, że bardzo miło mi znaleźć się w tak zacnym gronie finalistów. Do następnego bitewniaka!