Napisano 20 Grudzień 200717 l Spokojnych, wesołych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia, odpoczynku w rodzinnym gronie, góry prezentów, szybszego, bezawaryjnego sprzętu oraz pasma sukcesów w nadchodzącym Nowym 2008 Roku, składa zespół max3d.pl
Napisano 20 Grudzień 200717 l serwus :) ja takze zycze wszystkim super Świąt i sylwestra :) Super sprzętu, swietnych pomysłów i udanych realizacji . pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 20 Grudzień 200717 l Ja również życzę spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia:) Najnowszych stacji roboczych pod choinką i prezentów, jakie się Wam marzą. I oczywiście udanego Sylwestra:) Pozdrawiam
Napisano 20 Grudzień 200717 l Tak jak powyżej Panowie przyłączam się do życzeń.Niech te święta będą spokojne i radosne.Życzę Wam drodzy Userzy w nadchodzącym roku przede wszystkim zdrowia,szczęścia,uśmiechu na twarzy,determinacji w dążeniu do celu i ...wszystkiego co dobre :) P.S.Oczywiście jestem przekonany, że w Sylwestra będziecie spokojni :P Pozdrawiam Cornelius Scipio :)
Napisano 20 Grudzień 200717 l Wesołych Świąt, Bogatego Mikołaja no i HUCZNEGO sylwestra! Mocnego sprzętu pod choinke aby rendery się wam nie dłużyły, a wielkie ilości poly nie zawieszały kompa :))
Napisano 21 Grudzień 200717 l wesołych świąt tak ogólnie, a w szczególnośći w nowym roku: - klientów którzy pytają najpierw o numer konta, wysyłają referki na czas,i ogólnie nie zawracają d... :) - obniżki cen softu :) - cudownego rozmnożenia rdzeni w procesorach (coby buckety latały szybciej) - zleceń tłustych jak noworoczna szynka :) - i oczywiście ZDROWIA! a i byłbym zapomniał, szampańskiej zabawy w sylwestra! (tylko zeby mi który czegoś przypadkiem nie modelował w ten wieczór. Wyłączyć kompy!!)
Napisano 21 Grudzień 200717 l Wesolych swiat dla kazdego,aby praca graikow stawala sie lepsza i szybsza xD haha...Kielbaster masz smieszne poczucie humoru.POZDRAWIAM!!!!!!(Sw.MIKOLAJ)hehe yo.
Napisano 21 Grudzień 200717 l a kto ma teraz urodziny? tak czy inaczej najlepszego! p.s a wiecie ze mikołaj nie istnieje, cholera ostatnio sie dowiedziałem :/
Napisano 21 Grudzień 200717 l happy moment życzę, i równie happy moment w innych równie happy w siNtach :)
Napisano 21 Grudzień 200717 l eee... wszystkiego najlepszego w święta bożego narodzenia, sylwestra dungusa i inne?
Napisano 21 Grudzień 200717 l wszystkiego naj:D super wizek,smacznego fotoszopka,zdrowego maxa,duzego ramu itd...:):):)
Napisano 21 Grudzień 200717 l Zdrowych , spkojnych , sczesliwych świąt Bożego Narodzenia.Aby kazdy spedził je w rodzinnej tmosferze . Zycze wszystkim double Quad pod choinką, oraz szczesliwego nowego roku . Pozdrawiam Sebastian
Napisano 21 Grudzień 200717 l Wszystkiego naj! Wesołych, spokojnych (albo rodzinnych - czasami nie da się tego pogodzić ;) i szczęśliwych świąt i zdrowia dużo, bo od siedzenia przed kompem szybko zaczyna go brakować :D
Napisano 21 Grudzień 200717 l Radosnych swiat, nowego sprzetu, mikolajki w miniowce a w nowym roku duzo weny, lepszego szefa/zony etc. :)
Napisano 21 Grudzień 200717 l Adminowi, kochanym Moderatorom i Userom - smacznego jajka i kurczaczków pod choinką.
Napisano 21 Grudzień 200717 l Wszystkiego najlepszego, jak najwięcej gwiazdek nad avatarem w nowym roku i wesołych świąt!