Pionier Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 (edytowane) Witam, Jeden z cinematicow jakie ukonczylismy w RealtimeUK jakis czas temu, w koncu mozemy go pokazac, pracy bylo duzo a zabawy jeszcze wiecej, od siebie dodam ze zrobilem modele/textury bombowcow, ujecia w dzungli gdzie uzylismy Vue, model/textura wioski i cos tam jeszcze, to byl jeden z najfajnieszych projektow przy jakich mialem okazjie pracowac ;) mam nadzieje ze sie spodoba: zapiac pasy, lecimy z tematem ;)... _____ High - 720P HD wmv - 156Mb Medium - 1024x576 mov - 77Mb Low -720x405 mov - 53Mb Concept Art: Breakdowns Rendery: Duration: 3 months Team: 8 artists Software: 3dsMax, Vray, Vue, Afterburn Mam nadzieje ze sie spodoba :) Dla osob zainteresowanych praca w RealtimeUK zapraszam do odwiedzenia linkow ponizej: http://www.gofreeme.com http://www.realtimeuk.com Pozdrawiam, pionier Edytowane 19 Luty 2009 przez Pionier 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Masakra. Takiego czegoś jeszcze tu nie widziałem :) No ale to już produkcja. Musi zapierać dech w piersiach :) Piękne piękne i jeszcze raz piękne! Hehe. Pioner. Pomyśleć że na Podlasiu mogłeś brać udział w takich projektach. Buhehahahah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Miazdzy cyce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 a placicie ubezpieczenie ? ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 wypas :) , bardzo fajnie stylizowane samoloty, takie polaczenie wspolczesnych z futurystycznymi elementami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Swietne. Dzieki, ze sie pochwaliles:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 serwus :) Pionier - wypasiona produkcja. Niesamowicie to wyglada ! :) Na minus chyba wypada dzwiek. Obraz jest wypasiony, a audio jakby z nizszej polki - ae to nie Wasza wina :) Ogrooom pracy tam widze - i to ogrom z ktorego zdaja sobie sprawe tylko ludzie ktorzy takie rzeczy robia. Mozesz powiedziec ile to osob robilo i przez jaki czas ? Jak dlugie mieliscie rendery pojedynczej klatki najbardziej skomplikowanych scen ? i do jakiej rozdzialki zrobiliscie ? Super to wyglada. Dajcie na fronta i niech ludzie widzą ! pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 brac udzial w takim projekcie... bezcenne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Piękne! Kawał świetnej roboty. Tylko te manewry nierealne, żeby tak pilot po zniszczeniu mostu jeszcze pod nim przelatywał? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 (edytowane) MA SA KRA szkoda tylko ze nie ma jakiejs fabuly, tylko fabula sa... samoloty jeszcze raz MA SA KRA gratuluje ps: moze kiedys doczekasz sie takiego cinematika tylko o czolgach ;) pozdro Edytowane 28 Listopad 2008 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Po prostu ŚWIETNE,widać jak duży był wkład pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Modele.. efekciki.. wybuchy.. caly enviroment.. R E W E L A C J A. Dopracowane w najdrobniejszym szczegole.. naprawde bravo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 6 z plusem! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Pionier przedewszystkim gratulacje projektu i skilla ! :) Odemnie 10***** Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 mozna sie czepiac paru szczegolow, ale wgniatacie. Zwlaszcza ilosc ludzi i czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 super :))) daliscie rade chlopaki masakra :) gratulacje udzialu w takim projekcie daje to duzego kopa :) stary pozdrowienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Aaa, dopiero teraz obejrzalem filmiki. Dla mnie rewelacja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eternityox1985 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Na czym to renderujecie ?... chodzi mi o specyfikacje sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 rewelacja, świetna robota tylko pozazdrościć udziału w projekcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 wypas, dla mnie fajf star:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Mało realistyczny za to bardzo efekciarski filmik, super, modele i dźwięk to pierwsza klasa dla mnie, bardzo fajnie się to ogląda od początku do końca :) Jedyne czego mógłbym się czepić to wybuchy, troszkę odstają jakościowo od reszty ale domyślam się, że nie użyliście choćby FumeFX zamiast Afterburna ze względu na czas renderingu. Ogólnie ja być pod wrażeniem :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 debesciarko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Loozack, a co znaczy malo realistyczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Hehe, daliście czadu, osobiście cieszę się że nie ma toto fabuły- zostało czyste mięso bez patosowej zgagi. Jak rozumiem sama giera to będzie "nie myśl za dużo i baw się do upadłego"- no i bardzo dobrze to przekazaliście. Gratulacje i dzięki za zapostowanie. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Grzybek - miazga. pozdrawiam. gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 no wybuche sa niestety dosyc slabe i mocno odstaja od reszty / ale niektore ujecia sa kosmiczne - zwlaszcza te z Harrierem gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Loozack, a co znaczy malo realistyczny? Rzeczywiście nie sprecyzowałem, chodzi mi o zachowanie samolotów w locie, krótko mówiąc mamy tu arcade a nie symulację jednak trudno uznać to jednoznacznie za wadę, jaki typ gry takie intro :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Ja jak Gotham. Jest bardzo szybko i efektownie. Czego chciec wiecej w takim klimacie?! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Nie no zabiłeś mnie tym. Rewelacja! Moje gratulacje i powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 JEDWABISTE!!! niebieski wymiata... wzorowaliście się na jakiś filmikach, mam na myśli animacje samolotów... GRATULUJE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Holy Crap :O 0:35 de best :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Fajne. Mnie osobiscie brakuje w kilku miejscach trzesacej sie kamery podczas przelatywania obok niej (dodalo by to wiecej mocy w kadrach) no i troszke lepszego udzwiekowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Świetne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 gruboo:) Mam podobne wrażenia co Traitor trochę brakuje trzęsienia kamerką i te wybuchy odstające jakością. Nie pasował mi też do końca montaż, ale całość a szczególnie modele i tekstury są na mega wysokim poziomie Pozdrawiam DaveBorck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Szkoda że nie powiedziano najważniejszego... co to za gra i kiedy wychodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Absolutely Awesome! kocham takie interka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Łoooooł! Ale odlot. Miazga! Aż nie wypada czepiać się jakiś drobiazgów. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 fenomenalnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Wow. Animacja robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Plena profeska ;] Choc wybuch atomowki niedosc ze calkiem nierealny to jeszcze strasznie po macoszemu potraktowany. Calosc jednak oglada sie bardzo przyjemnie. Pogratulowac studiu :] A mozna wiedziec czym byly wykonane wszelkie efekty wybuchowo-dymne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 OmeN2501 - Afterburn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 No super! Czad- dzięki za pkazanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 na koniec również dostałem prosto w czapę dwoma rakietami... a już myślałem, że wyjdę z tej batalii bez szwanku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Rewelacyjny kawałek i tylko muzyki brakuje do całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Nareszcie! Powiem tylko tyle Pitu, że Twoja skromność jest ogromną przesadą :) Filmik rozgniata pod każdym względem. Modeliki rewelacja, ujęcia - rewelacja, animacja - rewelacja. Czyli jednym słowem: rewelacja! Jak zwykle rozgniatasz i inspirujesz ;) Oby jak najwięcej takich projektów w Twojej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 ozz ty ... PIPIPIPIPIPIP @#@#$#$#$#$%!@!@!!!! Pionierku wypas motorm storm2 byl fajny ale totot rewelka tylko pozazdrosci mozliwosci pracy przy takim projekcie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 p i e k n e !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madin Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 no po prostu genialne!!! najlepsza animacja jaką w życiu widziałem!!! ile ci to zajęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 to ja w takim razie jade do UK .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Zbieram szczękę z podłogi...genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi