Pionier Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 (edytowane) Witam, Jeden z cinematicow jakie ukonczylismy w RealtimeUK jakis czas temu, w koncu mozemy go pokazac, pracy bylo duzo a zabawy jeszcze wiecej, od siebie dodam ze zrobilem modele/textury bombowcow, ujecia w dzungli gdzie uzylismy Vue, model/textura wioski i cos tam jeszcze, to byl jeden z najfajnieszych projektow przy jakich mialem okazjie pracowac ;) mam nadzieje ze sie spodoba: zapiac pasy, lecimy z tematem ;)... _____ High - 720P HD wmv - 156Mb Medium - 1024x576 mov - 77Mb Low -720x405 mov - 53Mb Concept Art: Breakdowns Rendery: Duration: 3 months Team: 8 artists Software: 3dsMax, Vray, Vue, Afterburn Mam nadzieje ze sie spodoba :) Dla osob zainteresowanych praca w RealtimeUK zapraszam do odwiedzenia linkow ponizej: http://www.gofreeme.com http://www.realtimeuk.com Pozdrawiam, pionier Edytowane 19 Luty 2009 przez Pionier 1
Lis Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Masakra. Takiego czegoś jeszcze tu nie widziałem :) No ale to już produkcja. Musi zapierać dech w piersiach :) Piękne piękne i jeszcze raz piękne! Hehe. Pioner. Pomyśleć że na Podlasiu mogłeś brać udział w takich projektach. Buhehahahah.
Adek_CG Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 wypas :) , bardzo fajnie stylizowane samoloty, takie polaczenie wspolczesnych z futurystycznymi elementami
kannu Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 serwus :) Pionier - wypasiona produkcja. Niesamowicie to wyglada ! :) Na minus chyba wypada dzwiek. Obraz jest wypasiony, a audio jakby z nizszej polki - ae to nie Wasza wina :) Ogrooom pracy tam widze - i to ogrom z ktorego zdaja sobie sprawe tylko ludzie ktorzy takie rzeczy robia. Mozesz powiedziec ile to osob robilo i przez jaki czas ? Jak dlugie mieliscie rendery pojedynczej klatki najbardziej skomplikowanych scen ? i do jakiej rozdzialki zrobiliscie ? Super to wyglada. Dajcie na fronta i niech ludzie widzą ! pozdrawiam i zycze powodzenia :)
JohnZi Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 brac udzial w takim projekcie... bezcenne:)
pressenter Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Piękne! Kawał świetnej roboty. Tylko te manewry nierealne, żeby tak pilot po zniszczeniu mostu jeszcze pod nim przelatywał? :P
ttaaddeekk Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 (edytowane) MA SA KRA szkoda tylko ze nie ma jakiejs fabuly, tylko fabula sa... samoloty jeszcze raz MA SA KRA gratuluje ps: moze kiedys doczekasz sie takiego cinematika tylko o czolgach ;) pozdro Edytowane 28 Listopad 2008 przez ttaaddeekk
zeet Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Po prostu ŚWIETNE,widać jak duży był wkład pracy.
SUPER_OkO Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Modele.. efekciki.. wybuchy.. caly enviroment.. R E W E L A C J A. Dopracowane w najdrobniejszym szczegole.. naprawde bravo.
hcpiter Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Pionier przedewszystkim gratulacje projektu i skilla ! :) Odemnie 10***** Pozdro !
mirach Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 mozna sie czepiac paru szczegolow, ale wgniatacie. Zwlaszcza ilosc ludzi i czas.
KLICEK Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 super :))) daliscie rade chlopaki masakra :) gratulacje udzialu w takim projekcie daje to duzego kopa :) stary pozdrowienia :)
Reanimator Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Aaa, dopiero teraz obejrzalem filmiki. Dla mnie rewelacja:)
eternityox1985 Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Na czym to renderujecie ?... chodzi mi o specyfikacje sprzętu
mrkrzysiek Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 rewelacja, świetna robota tylko pozazdrościć udziału w projekcie:)
Loozack Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Mało realistyczny za to bardzo efekciarski filmik, super, modele i dźwięk to pierwsza klasa dla mnie, bardzo fajnie się to ogląda od początku do końca :) Jedyne czego mógłbym się czepić to wybuchy, troszkę odstają jakościowo od reszty ale domyślam się, że nie użyliście choćby FumeFX zamiast Afterburna ze względu na czas renderingu. Ogólnie ja być pod wrażeniem :) Pozdrawiam.
Reanimator Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Loozack, a co znaczy malo realistyczny?
Gotham Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Hehe, daliście czadu, osobiście cieszę się że nie ma toto fabuły- zostało czyste mięso bez patosowej zgagi. Jak rozumiem sama giera to będzie "nie myśl za dużo i baw się do upadłego"- no i bardzo dobrze to przekazaliście. Gratulacje i dzięki za zapostowanie. Pozdrawiam,
Kusanagi Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 no wybuche sa niestety dosyc slabe i mocno odstaja od reszty / ale niektore ujecia sa kosmiczne - zwlaszcza te z Harrierem gratulacje
Loozack Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 Loozack, a co znaczy malo realistyczny? Rzeczywiście nie sprecyzowałem, chodzi mi o zachowanie samolotów w locie, krótko mówiąc mamy tu arcade a nie symulację jednak trudno uznać to jednoznacznie za wadę, jaki typ gry takie intro :) Pozdrawiam.
Reanimator Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 Ja jak Gotham. Jest bardzo szybko i efektownie. Czego chciec wiecej w takim klimacie?! ;)
blinq Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 Nie no zabiłeś mnie tym. Rewelacja! Moje gratulacje i powodzenia ;)
floo Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 JEDWABISTE!!! niebieski wymiata... wzorowaliście się na jakiś filmikach, mam na myśli animacje samolotów... GRATULUJE!!!
Traitor Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 Fajne. Mnie osobiscie brakuje w kilku miejscach trzesacej sie kamery podczas przelatywania obok niej (dodalo by to wiecej mocy w kadrach) no i troszke lepszego udzwiekowienia.
DaveBorck Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 gruboo:) Mam podobne wrażenia co Traitor trochę brakuje trzęsienia kamerką i te wybuchy odstające jakością. Nie pasował mi też do końca montaż, ale całość a szczególnie modele i tekstury są na mega wysokim poziomie Pozdrawiam DaveBorck
Ramsez Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Szkoda że nie powiedziano najważniejszego... co to za gra i kiedy wychodzi?
pionix Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Łoooooł! Ale odlot. Miazga! Aż nie wypada czepiać się jakiś drobiazgów. *****
OmeN2501 Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Plena profeska ;] Choc wybuch atomowki niedosc ze calkiem nierealny to jeszcze strasznie po macoszemu potraktowany. Calosc jednak oglada sie bardzo przyjemnie. Pogratulowac studiu :] A mozna wiedziec czym byly wykonane wszelkie efekty wybuchowo-dymne?
Tomek Kosiorek Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 No super! Czad- dzięki za pkazanie:)
dzudzu Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 na koniec również dostałem prosto w czapę dwoma rakietami... a już myślałem, że wyjdę z tej batalii bez szwanku :/
La R Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Rewelacyjny kawałek i tylko muzyki brakuje do całości.
peter_f Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Nareszcie! Powiem tylko tyle Pitu, że Twoja skromność jest ogromną przesadą :) Filmik rozgniata pod każdym względem. Modeliki rewelacja, ujęcia - rewelacja, animacja - rewelacja. Czyli jednym słowem: rewelacja! Jak zwykle rozgniatasz i inspirujesz ;) Oby jak najwięcej takich projektów w Twojej pracy :)
demigod Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 ozz ty ... PIPIPIPIPIPIP @#@#$#$#$#$%!@!@!!!! Pionierku wypas motorm storm2 byl fajny ale totot rewelka tylko pozazdrosci mozliwosci pracy przy takim projekcie :]
madin Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 no po prostu genialne!!! najlepsza animacja jaką w życiu widziałem!!! ile ci to zajęło?
Rekomendowane odpowiedzi