adek Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 (edytowane) W tym wątku możecie zamieszczać Wasze propozycje tematów do kolejnej Bitwy3D i Bitwy2D. Edytowane 5 Marzec 2009 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 (edytowane) Prototypy, niezrealizowane pomysły i wizje - generalnie wszystkie wynalazki, pojazdy, być może teorie o których były wzmianki w historii lecz nigdy do końca nie zostały zrealizowane, im mniej informacji graficznych tym lepiej bo można różnie interpretować ew. istniejące opisy. Trzebaby trochę uściślić ale jako przykład dam np. maszyny Luftwaffe pod koniec wojny - powstało wiele prototypów, które albo nigdy nie zdążyły polecieć albo jedyne egzemplarze od razu zniszczono, przeglądałem ostatnio zdjęcia takich maszyn i naprawde niektóre pomysły są nieziemskie:) Edytowane 4 Marzec 2009 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 (edytowane) "Ostra jazda" "Dzikość serca" "Śmietanka towarzyska" "Skarb" "W krainie borostworów" Edytowane 4 Marzec 2009 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 "Alter ego" + referki ofkoz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 (edytowane) "Day Before Battle" "Execution" "Wielcy i mali" "Chwila sławy" "Last Performance" "Po śmierci" "Ostatnie życzenie" "Dzień po końcu świata" "Marzenie" "Nałóg" Dobra starczy :) Edytowane 5 Marzec 2009 przez adrian2608 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "Niewiarygodne a prawdziwe" - wszystko to co nas zadziwia w świecie. "Kryzys" - ostatnio w modzie... :P to może i u nas... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Może troszkę trzeba by rozwinąć. Bo sam tytuł to za mało. Znowu będą krzyki o nadinterpretację. Przychylam się do Lucasa. Mogły by być też jakieś nasze wizje średniowiecznych wynalazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojar Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 A moze by "Kryzys" :) przedstawienie w humorystyczny badz nie sposob obecnej sytuacji na swiecie cos co by ludziom poprawilo humor a i by moze sie wpisalo w historie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 (edytowane) "Kryzys finansowo gospodarczy" - dobry pomysł :) "Niezrealizowane pomysły" - tez dobry pomysł "perpetum mobile" - to mój pomysł :). Edytowane 5 Marzec 2009 przez bartolomeo P.S. "dzikość serca" też w pyteczkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 (edytowane) moje propozycje: Depresja Wizja swiata po 3 wojnie Centrum wszechswiata Slamsy przyszlosci Skutki eksperymentow naukowych Pogarda,mania wielkosci Polska mentalnosc Astralna dzicz Edytowane 5 Marzec 2009 przez Eden-3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 ode mnie: "Coś mi tu nie pasuje" "Oblicza" "it's real?!" "Pępek świata" "sfera" "Podboje" zresztą zawsze jest podany tylko temat a interpretacja powinna należeć do autora...tak jak z wierszem itp. może żeby uniknąć nadinterpretacji rozwinąć temat do 1 zdania w jego kontekście zawężając troche pole manerwu (ale nie każdemu się to spodoba ,ogranicza wolność interpretacji właśnie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "...trwalsze niż spiż..." "..a mury runą..." - ostatnie chwile zwycięskiego oblężenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Prototypy, niezrealizowane pomysły i wizje - generalnie wszystkie wynalazki, pojazdy, być może teorie o których były wzmianki w historii lecz nigdy do końca nie zostały zrealizowane, im mniej informacji graficznych tym lepiej bo można różnie interpretować ew. istniejące opisy. Trzebaby trochę uściślić ale jako przykład dam np. maszyny Luftwaffe pod koniec wojny - powstało wiele prototypów, które albo nigdy nie zdążyły polecieć albo jedyne egzemplarze od razu zniszczono, przeglądałem ostatnio zdjęcia takich maszyn i naprawde niektóre pomysły są nieziemskie:) foo fighters i inne mucho łapki? pomysł na pewno ciekawy ale narzuca wykorzystanie w pracy modli technicznych co nie każdemu może się spodobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Ostatni dzien podrozy - to byla dluga droga pelna przygod i niebezpieczenstw. Cel jest na wyciagniecie reki, mozna go zobaczyc na horyzoncie. Ale czy uda sie pokonac ten ostatni odcinek? Nie wazne czy rzecz dzieje sie w przestrzeni kosmicznej, czy w drzunglach amazonii. Wazne zeby pokazac trud wedrowca i emocje tej chwili kiedy jego cel jest juz prawie na wyciagniecie reki (a moze wlasnie zobaczyl ze zanim usiadzie w upragnionej tawernie czeka go ostatnie-najwieksze wyzwanie) to tak z porannych lirycznych pomyslow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz_b Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 'nieprzecietna postac' - dowolna postac kreskowkowa, gierkowa, filmowa itp. ale nie bedaca kolejna kopia czy klonem. czyli postac ktorej nie mozna pomylic z zadna inna, nie dlatego ze ma trzecia noge a dlatego ze ma w sobie to cos i swoj wlasny, indywidualny charakter. przyklad: alien z obcego, kaczor donald, lara croft ;), wojak ze sztuki spadania, crazy forg z axelf, E.T. 'kosmos/statek kosmiczny' - jak w temacie, tyle ze tez nacisk na indywidualnosc a nie kopie kolejnego Xwinga czy enterprisea 'predkosc' - wyrazenie dynamiki i emocji predkosci i przekazanie jej wrazenia odbiorcom. przyklad: rozpedzona asteroida, lecaca kula z karabinu, pedzacy samochod, wagonik w parku zabaw, krecaca sie hustawka itp. chodzi mi tu o stworzenie jednoznacznego efektu, ktory ma wcisnac w fotel. za pomoca statycznego obrazka pewnie ultra trudne, latwiej zrobic to w animacji ale to tylko pomysl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 ode mnie : Obcy w miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KvG Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "z prochu powstałeś i w proch się obrócisz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Siema grzegorz_b kope lat: ] temat, hmmmm jaki kolwiek byle dalo by sie wcisnac tam okret/statek whatever i bedzie git: ] oczywiscie zart hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "Ostatni lot Ozyrysa" "Zagubieni w lesie/na wyspie" "Niszczyciel" "Pearl Harbor" "Skutki nadużycia alkoholu" "Zabójcza inteligencja" "Zaułek miasta" "Gang uliczny" "Dobro & Zło" "Sex Drugs & Rock'n'roll" "Życie jest jak jajko" "Pełnia Księzyca" "Armageddon" troche filmowo, ale jak Wam by pasowało!? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 ode mnie: -koniec swiata -wojny swiatow (cywilizacji) -monument pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Masa krytyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr kura Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 -mistrz i małgorzata -gierymscy -ghibli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Mistrz i małgorzata mi się zajebiście podoba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Transplantacja Biosu Krok Cie dzieli od... Alternatywa Cywilizacja Lalek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Ja bym proponował: - Karnawał - Elity polityczne - Ignorancja - Dziwne uczucie A podobało mi się z dotychczasowych "ostatni dzień podróży" i "pępek świata" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Rewolucja na ulicach Podwodne miasto Skok ze skały Uliczne porachunki :P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Bitwa 3D: "3d jakiego jeszcze nie było" - niekonwencjonalne podejście do tematu sztuki 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 To ja może narazie mało kreatywnie...pod wpływem ostatnich trailerków...gier z EA ;) -Dziewięć kręgów piekła ...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 O! "Dziewięć kręgów piekła", to jest to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 mistrz i małgorzata yeah! a tak na serio wszystko gdzie da się wcisnąć statek a już tak całkiem na serio to niech będzie ten kryzys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kohelet Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 -Droga do piekła- -People are people- -The Bold and the Beautifull- :D -The Passing- _____ a do kryzysu tez sie przylacze , dobry pomysl nie jest zly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Cizys...Tylko nie ten Kryzys znowu. Gdzie sie nie rusze tam kryzys. Przynajmniej tutaj tego nie wpychajmy o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 nom ,bez kryzysu plz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 chyba że kryzys w piekle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejacypies Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Kryzys w Dolnym Mordorze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 A kryzys wieku średniego? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "Gdyby nie było kobiet..." Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "Za linią wroga" "Orbitujące plemię" pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "Drobne Przyjemności" "Teraz, albo nigdy" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "niezrealizowane pomysły" Lucasa mi się podobają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Passing - w sensie umierania tez mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Gra Bitwa Szansa Koniec Sorry, jeśli coś powtórzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzyt Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "explore the new world" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 ja także myślę ze pomysł Lucasa "Prototypy, niezrealizowane pomysły i wizje " jest bardzo fajny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 mi się podoba Mistrz i Małgorzata Idąc tym torem można by dać Zbrodnie i Karę (bo tam obrazki by były mocne :D) Innym torem: Cywilizacja, Mecz, Prędkość, Polityka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 to ja proponuje TAJEMNICE II WOJNY ŚWIATOWEJ - wyobrażam sobie ze mogło by powstać wiele prac w świetnym wolfensteinowym klimacie. Po zatym militaria lubią chyba wszyscy chlopcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "Punkty widzenia"- taki temat odemnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkocilla Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "Mistrz i Małgorzata"- mój typ nr 1 "Niezrealizowane wynalazki..." też niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "Mistrz i Małgorzata", bardzo fajny, ale chyba niektórych mógłby zniechęcić ode mnie "Science Fiction - Autostrada (ew. Droga)" "Pielgrzymka" "Archetyp" "Jaskinia Platona" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farelek Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 "Wyprawa" lub: ekspedycja, podróż, wędrówka, wypad, eskapada, włóczęga, wojaż, pielgrzymka, tułaczka, łazęga, robinsonada :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi