Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 23,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Super praca. Gratuluje *****

I jedno pytanko czy ten dym to z fumefx był renderowany na osobną warstwie w scanline a potem składany w PS??

Napisano

fajny, klimatyczny ludek, z charakterem :)

jedyne co mi troche nie pasuje - to dlonie - moglby mocniej chwycic ten badylek (marudzi)

Napisano
  • Autor

dziękuję, bardzo miło słyszec ze się podoba ale te pochwały należą się głównie Marcinowi Jakubowskiemu za rewelacyjny koncept - świetne połącznie człowieka, owada, ryby i nawet ślimaka (czego się nie dopatrzyłem) troszkę tam dodałem od siebie ale Marcin nie miał nic przeciwko ;)

tomek1212m - tak fume renderowane scanline + PS

kliment- dzięki ;) ja tez mam ołtarzyk z Twoim zdjęciem

Tomala - nie ma za bardzo robic z czego makin ofa - ot zwykły mental i fast skin SSS

jedynie z texturami sie troszkę namęczyłem

Klicek i Adek - jaki awardzik o czym Wy gadacie ? jeżeli o cgt to najpierw musiałbym tam zamiescic prackę a pozniej szanowne grono musiało by ją zakfalifikowac :)

bigu - dzięki, pochwała z Twoich ust to więcej niz awardzik ;)

koncept Morbida znajduje się tu http://www.balloontree.com/characters.php?img=great_constructor

wrzucam siateczkę

konstruktor-wire.jpg

Edytowane przez jaras

Napisano

swietny klimat, swietne kolory pomysl i warsztat,fajnie ,ze takie pracki sie tu czasem pojawiaja bo to naprawde rzadki widok tutaj 5*

Napisano

Wyśmienita praca, chociasz jest ptrochę "spłaszczona" przez co wygląda bardziej na 2D. Domyślam się że to taka technika. *****

Napisano

pamiętam, ze miałeś tego konstruktora robić. Myślałem, ze pomysł upadł. U tu miłe zaskoczenie. :) Gratuluje!

Bardzo fajnie wyszło.

Napisano

hej

cieszę się, że to zrobiłeś. Jest to pierwsza niekomercyjna skończona praca na podstawie mojego projektu. Dotąd wydałem ileś tam pozwoleń, ale dopiero Ty okazałeś się wytrwały. Chwała! ;)

Napisano

Baaardzo fajne. Troszke nie podoba mi sie ze ma tak duzo zebow. Za bardzo go to odczlowiecza. Chyba ze taki bym zamysl :)

Pozdrawiam *****

Napisano

miazga jest,

można liczyć na widok texturki, skoro dymek z fume to możne uda się jakieś 360 wypościć?

pozro

Napisano

Piekna pracka, tez mam zabrac sie za jeden z konceptow Morbida a ta pracka dodala mi jeszcze wiekszych checi na to.

Gratulacje !!

Napisano

dobre takie cuś! podoba mi sie, tak 3 na szynach ;)

Napisano

Fajnie wyszlo, swietna robota.

I co najwazniejsze, trafione z konceptu idealnie!

Napisano

Osz w mordę! Chwilę kolegi w pracy nie było... ja się zastanawiam - "ciekawe co tam u Jarasa".. asz tu PIZG ni z teog ni z owego :) No szalenie miło! Tak mi rób częściej ;)

Napisano

Wspaniała praca i doskonale oddany koncept Marcina. Shader ubranka boski no i ten dym + ogólny klimat! Rewelka! 5***** i graty fronta :)

Napisano

no Jarku respect point +10 , bardzo dobra praca.. w dodatku poza bardzo zacnym modelem calkiem ladnie zrenderowana i pokomponowana.. gratuluje.. widze ze te kilka tygodni w domu Ci sluzy.. pozr i do zobaczenia

Napisano

Kozackie! :) Gratulacje!

Napisano

świetny jest ^^

Napisano

Fajne, fajne. Jedyne co troszke jakby odstaje to podmalówka mgiełki na podłodze... Ale to detal ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności