tweety Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 (edytowane) Starzy użytkownicy zapewne pamiętają Damiana Nenowa i jego trailer z 2006 roku. Obecnie po kilku latach ciszy, Platige Image i Damian wypuścili najnowszy trailer prawie już gotowego filmu. Premiera filmu już wkrótce! Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1482 Edytowane 17 Listopad 2010 przez tweety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matizlob Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 wygląda obiecująco, ładna plastyka i montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Wspaniale wygląda. Szkoda, że tylko trailer :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 ehh az mi sie animatrix world record przypomniał. fajne z pazurem, podoba mi sie montaż zwiastuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 aaaajt... no ja się zajarałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Mocne. Czekam na całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 W-O-W!!! Szacun, Damian:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 mocny stuff, swietnie ze ten projekt zyje, pamietam starą zajawke i myslalem juz ze animacja zniknie w odmentach czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 mega dobre to jest Damian :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Muszę przyznać że plastycznie mnie to zwaliło z nóg, animacyjnie też świetnie, mam nadzieję że za tym stoi równie ciekawa treść. Też czekam w napięciu na całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Przepiekne te chmury!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bear island Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Wypas! taki amerykański. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Nie wiadomo co napisac zeby wyrazic swoj zachwyt ale sie nie powtarzac. OSOM! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Slabe, bardzo slabe. Stylistyka jakas nieprawdziwa, chmury kanciaste, wyglada jak gierka sprzed 5 lat. Widac ze Platige siadlo na laurach. Coraz gorsze rzeczy robia. Ogolnie straszna kicha. Najpierw dlugo niebiesko, potem jakies czerwone blyski. Tanie efekty. Blizzard robi lepsze. I jeszcze to nazwisko. Nenow. Co to za nazwisko w ogole? t. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokramyszka666 Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Znowu się zaczyna. Zrób coś lepszego, pokaż na forum a potem się bierz za komentowanie. Zawsze się znajdzie jakiś anonimowy gościu co ma najwięcej do powiedzienia... Ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Baggins, za wcześnie zacząłeś trochę, ale widać że się uczysz;). Powinna nastąpić pewna gradacja ocen. Coś takiego jak tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 wszytko 1 klasa , jak zawsze , jedyne co to montarz ciut za szybki IMO mokramyszka666 ,zakadam ze wiesz kto to baggis i sie zgrywasz poprostu :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 ehh az mi sie animatrix world record przypomniał. Jakim cudem? Zgadzam się z Bagginsem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Baggins? Baggins? Nie wiem kto to Baggins, ale ukrywa sie pod avatarem rambo, wiec pewnie jakis niewydazony maczo ktory proboje nadrobic swoje kompleksy za pomoca negatywnych komentarzy. Nie karmcie trolla! ;) pozdrawiam PS. wiadomo kiedy bedzie to mozna obejzec w calosci? i gdzie? i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 wiadomo kiedy bedzie to mozna obejzec w calosci? i gdzie? i jak? Fajnie byłoby, gdyby była premiera taka jak "kinematografu". To jednak co innego obejrzeć film w kinie niż w domu, zagryzając kanapką z pasztetową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Piękna sprawa! :D Zastanawiałem się jak powstały chmury, aż tu nagle wyłapałem jeden z popularniejszych pędzelków :D Śmieszna sprawa jak często te paseczki da się wyłapać w wszelakich grafikach :] Czy Damian jest na forum obecny? Ciekawi mnie ile to ma docelowo trwać i o czym mniej więcej jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Luki Luki - a jak w kinie zagryze kanapka z pasztetowa to lepiej sie oglada? :D Mnie sie nie wiem dlaczego stylistyka kojarzy z japonskimi animkami niektorymi. Jest ogien - znowu bede musial czekac miesiacami na praemiere w necie.. FCUK ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 co sie stało to sie nie odstanie, pojedziamy po pełnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Cudowne - nareszcie porządna animacja 2d nie tylko rendery z majki. Genialna krecha no i animacja chmur - czuć tą przestrzeń aż boli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 comander - to nie jest animacja 2d - hue hue ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Noż wreszcie! Jeż Jerzy pięć lat, Ścieżki Nienawiści pięć lat ... Ile można czekać? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 dokladnie za Omenem - te chmury sa genialne w swojej prostocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 (edytowane) olaf - Pelna wersja, choc trudno w to uwierzyc, jest jeszcze gorsza. Strasznosc, zlo. Mokramyszka jak ten film zobaczy w calosci to wyschnie. t. ;) Edytowane 17 Listopad 2010 przez Baggins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Genialna sprawa, uwielbiam takie klimaty, kiedy bedzie mozna zobaczyc calosc... lud sie domaga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Luki Luki - a jak w kinie zagryze kanapka z pasztetowa to lepiej sie oglada? :D Nie wiem, nie próbowałem. Do kina biorę kanapkę z jajkiem, albo z wędzoną makrelą. Mam wtedy więcej miejsca dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 szkoda że jestem młodym użytkownikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Baggins, masz rację. Bolek i Lolek wygladal lepiej :D muy bueno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekj Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 no wiec niestety, ale wyglada to swietnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 JEszcze raz obejrzalem i porobilem stopklatki. REWELACJA! Wyglada to jak swietnie narysowany komiks! Jakby pokusic sie o bardziej rwana animacje rodem z 2d, to moznaby sie dac nabrac, ze to 2d wlasnie;) Super, naprawde super. Kiedy bedzie mozna zobaczyc calosc?! zaplace! ;) Swoja droga, przypomnialem sobie wlasnie, jak Damian na dyplom przerysowywal klatka po klatce biegnacego bipeda;) Jakies drzwi tam byly, lozko chyba? ;) Pamiec juz nie ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Tak, bieg w stronę wielkiego oka saurona :) Ścieżynki zapowiadają się przewypasowaciście. Chcę w końcu premierę w kinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 szalenstwo Damiana ma ta przewage nad standardowym stereotypem szalenstwa w tym ze to co siedzi w jego glowie mozemy zobaczyc wlasnie w takiej zajebistej formie :) Wierzcie mi bracia trailer to zaledwie maly procent tego co zobaczycie w pelnej wersii. Trzeba to zobaczyc w kinie - wgniata w fotel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 krótki trailer, ale bardzo zachęca wygląda wyczesnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Film bedzi pokazany publicznie po raz pierwszy na Nocy Reklamozercow za tydzien , ale czy warto? No badzmy powazni, to tylko wiecej tego samego. Znowu Platige sie bedzie lansowac, jakis dziwny film artystyczny, jakiegos dziwnego typa, smutne to, zle sie konczy. Szkoda czasu. ;) Specjalnie dla masochistow, ktorzy chca sie jednak mimo wszystko stlamsic podaje namiar na strone - http://www.nocreklamozercow.pl/ salut t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wezyr512 Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Świetny styl, zajebiście to wygląda! Baggins - tak przy okazji, kiedy bedzie Kinematograf na DVD? Chciałbym go w końcu obejrzeć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokramyszka666 Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Kinematograf będzie tylko na VHS. Platige idzie w retro i artystyczną animację 2d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 mokramyszka - to masz stare informacje. Teraz cisniemy zeby Kinematograf nagrac na kasecie magnetofonowej w formacie Atari, ale ciezko idzie. Nasz stary grundig co chwila wkreca tasme. t. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Ehhh pięknie to wygląda, jestem ciekaw odbioru całości. Długo czekałem na ten film, już myślałem że to nigdy nie wyjdzie. Chciało by się pracować przy takim projekcie :). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Dobre i bez gadania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 hmm beda puszczac w szczecinie. Wybiore sie bo ostatnio mało tematów do profesjonalnego trollowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 (edytowane) Trailer wypas! Dzwiekowo tez swietnie - ladnie ta mzyczka dopasowana, takim troche hmm "Tarantino" zalatuje... :) I juz widac ze montaz bedzie miazdzyl, ruchy kamery, stylizacja itd. ... Edytowane 18 Listopad 2010 przez Levan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 (edytowane) haha! ale czadowo się czyta takie komentarze! strasznie się ciesze ze się samolociska podobają!!!! oby cały film podobał się chociaż w połowie tak bardzo :D bo wiecie... tam zło, paskudność i sponiewieranie, jak Bagins dobrze radzi - lepiej nie oglądać w ogóle! Film po raz pierwszy będzie można zobaczyć 26tego wieczorem na rozpoczęcie Nocy Reklamozerców w multikinie Złote Tarasy w wawie. Serdecznie zapraszam!!!!! a teraz sorry, ale muszę nabić expów w blackopsach :D Edytowane 18 Listopad 2010 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RycerzZenady Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 (edytowane) mówię wam a dobrze wiem bo 2,5 roku siedzę plecami do twórcy filmu - nuda na maksa, kamera statyczna, zero trzęsienia, samoloty latają na twardych kluczach po prostych krzywych a piloci są z posera. A i chury są z waty cukrowej zeskanowanej. Damian pokleił tymi chmurami wszystkie skanety w firmie. Edytowane 18 Listopad 2010 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 dajcie juz se siana z tymi glupawymi postami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 buahahaha. proste krzywe tez skanowałem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 no i jak co roku miałem nie iść na Nockę reklamożerców... i drugi raz w życiu pójdę. gitej majonessssss :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi