Napisano 17 Listopad 201014 l Starzy użytkownicy zapewne pamiętają Damiana Nenowa i jego trailer z 2006 roku. Obecnie po kilku latach ciszy, Platige Image i Damian wypuścili najnowszy trailer prawie już gotowego filmu. Premiera filmu już wkrótce! Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1482 Edytowane 17 Listopad 201014 l przez tweety
Napisano 17 Listopad 201014 l ehh az mi sie animatrix world record przypomniał. fajne z pazurem, podoba mi sie montaż zwiastuna.
Napisano 17 Listopad 201014 l mocny stuff, swietnie ze ten projekt zyje, pamietam starą zajawke i myslalem juz ze animacja zniknie w odmentach czasu.
Napisano 17 Listopad 201014 l Muszę przyznać że plastycznie mnie to zwaliło z nóg, animacyjnie też świetnie, mam nadzieję że za tym stoi równie ciekawa treść. Też czekam w napięciu na całość.
Napisano 17 Listopad 201014 l Nie wiadomo co napisac zeby wyrazic swoj zachwyt ale sie nie powtarzac. OSOM! :D
Napisano 17 Listopad 201014 l Slabe, bardzo slabe. Stylistyka jakas nieprawdziwa, chmury kanciaste, wyglada jak gierka sprzed 5 lat. Widac ze Platige siadlo na laurach. Coraz gorsze rzeczy robia. Ogolnie straszna kicha. Najpierw dlugo niebiesko, potem jakies czerwone blyski. Tanie efekty. Blizzard robi lepsze. I jeszcze to nazwisko. Nenow. Co to za nazwisko w ogole? t. ;)
Napisano 17 Listopad 201014 l Znowu się zaczyna. Zrób coś lepszego, pokaż na forum a potem się bierz za komentowanie. Zawsze się znajdzie jakiś anonimowy gościu co ma najwięcej do powiedzienia... Ehh...
Napisano 17 Listopad 201014 l Baggins, za wcześnie zacząłeś trochę, ale widać że się uczysz;). Powinna nastąpić pewna gradacja ocen. Coś takiego jak tu:
Napisano 17 Listopad 201014 l wszytko 1 klasa , jak zawsze , jedyne co to montarz ciut za szybki IMO mokramyszka666 ,zakadam ze wiesz kto to baggis i sie zgrywasz poprostu :PPP
Napisano 17 Listopad 201014 l ehh az mi sie animatrix world record przypomniał. Jakim cudem? Zgadzam się z Bagginsem :)
Napisano 17 Listopad 201014 l Baggins? Baggins? Nie wiem kto to Baggins, ale ukrywa sie pod avatarem rambo, wiec pewnie jakis niewydazony maczo ktory proboje nadrobic swoje kompleksy za pomoca negatywnych komentarzy. Nie karmcie trolla! ;) pozdrawiam PS. wiadomo kiedy bedzie to mozna obejzec w calosci? i gdzie? i jak?
Napisano 17 Listopad 201014 l wiadomo kiedy bedzie to mozna obejzec w calosci? i gdzie? i jak? Fajnie byłoby, gdyby była premiera taka jak "kinematografu". To jednak co innego obejrzeć film w kinie niż w domu, zagryzając kanapką z pasztetową.
Napisano 17 Listopad 201014 l Piękna sprawa! :D Zastanawiałem się jak powstały chmury, aż tu nagle wyłapałem jeden z popularniejszych pędzelków :D Śmieszna sprawa jak często te paseczki da się wyłapać w wszelakich grafikach :] Czy Damian jest na forum obecny? Ciekawi mnie ile to ma docelowo trwać i o czym mniej więcej jest :D
Napisano 17 Listopad 201014 l Luki Luki - a jak w kinie zagryze kanapka z pasztetowa to lepiej sie oglada? :D Mnie sie nie wiem dlaczego stylistyka kojarzy z japonskimi animkami niektorymi. Jest ogien - znowu bede musial czekac miesiacami na praemiere w necie.. FCUK ;)
Napisano 17 Listopad 201014 l Cudowne - nareszcie porządna animacja 2d nie tylko rendery z majki. Genialna krecha no i animacja chmur - czuć tą przestrzeń aż boli!
Napisano 17 Listopad 201014 l Noż wreszcie! Jeż Jerzy pięć lat, Ścieżki Nienawiści pięć lat ... Ile można czekać? :D
Napisano 17 Listopad 201014 l olaf - Pelna wersja, choc trudno w to uwierzyc, jest jeszcze gorsza. Strasznosc, zlo. Mokramyszka jak ten film zobaczy w calosci to wyschnie. t. ;) Edytowane 17 Listopad 201014 l przez Baggins
Napisano 17 Listopad 201014 l Genialna sprawa, uwielbiam takie klimaty, kiedy bedzie mozna zobaczyc calosc... lud sie domaga :)
Napisano 17 Listopad 201014 l Luki Luki - a jak w kinie zagryze kanapka z pasztetowa to lepiej sie oglada? :D Nie wiem, nie próbowałem. Do kina biorę kanapkę z jajkiem, albo z wędzoną makrelą. Mam wtedy więcej miejsca dla siebie.
Napisano 18 Listopad 201014 l JEszcze raz obejrzalem i porobilem stopklatki. REWELACJA! Wyglada to jak swietnie narysowany komiks! Jakby pokusic sie o bardziej rwana animacje rodem z 2d, to moznaby sie dac nabrac, ze to 2d wlasnie;) Super, naprawde super. Kiedy bedzie mozna zobaczyc calosc?! zaplace! ;) Swoja droga, przypomnialem sobie wlasnie, jak Damian na dyplom przerysowywal klatka po klatce biegnacego bipeda;) Jakies drzwi tam byly, lozko chyba? ;) Pamiec juz nie ta.
Napisano 18 Listopad 201014 l Tak, bieg w stronę wielkiego oka saurona :) Ścieżynki zapowiadają się przewypasowaciście. Chcę w końcu premierę w kinie.
Napisano 18 Listopad 201014 l szalenstwo Damiana ma ta przewage nad standardowym stereotypem szalenstwa w tym ze to co siedzi w jego glowie mozemy zobaczyc wlasnie w takiej zajebistej formie :) Wierzcie mi bracia trailer to zaledwie maly procent tego co zobaczycie w pelnej wersii. Trzeba to zobaczyc w kinie - wgniata w fotel.
Napisano 18 Listopad 201014 l Film bedzi pokazany publicznie po raz pierwszy na Nocy Reklamozercow za tydzien , ale czy warto? No badzmy powazni, to tylko wiecej tego samego. Znowu Platige sie bedzie lansowac, jakis dziwny film artystyczny, jakiegos dziwnego typa, smutne to, zle sie konczy. Szkoda czasu. ;) Specjalnie dla masochistow, ktorzy chca sie jednak mimo wszystko stlamsic podaje namiar na strone - http://www.nocreklamozercow.pl/ salut t.
Napisano 18 Listopad 201014 l Świetny styl, zajebiście to wygląda! Baggins - tak przy okazji, kiedy bedzie Kinematograf na DVD? Chciałbym go w końcu obejrzeć:)
Napisano 18 Listopad 201014 l Kinematograf będzie tylko na VHS. Platige idzie w retro i artystyczną animację 2d.
Napisano 18 Listopad 201014 l mokramyszka - to masz stare informacje. Teraz cisniemy zeby Kinematograf nagrac na kasecie magnetofonowej w formacie Atari, ale ciezko idzie. Nasz stary grundig co chwila wkreca tasme. t. ;)
Napisano 18 Listopad 201014 l Ehhh pięknie to wygląda, jestem ciekaw odbioru całości. Długo czekałem na ten film, już myślałem że to nigdy nie wyjdzie. Chciało by się pracować przy takim projekcie :). Pozdrawiam.
Napisano 18 Listopad 201014 l hmm beda puszczac w szczecinie. Wybiore sie bo ostatnio mało tematów do profesjonalnego trollowania.
Napisano 18 Listopad 201014 l Trailer wypas! Dzwiekowo tez swietnie - ladnie ta mzyczka dopasowana, takim troche hmm "Tarantino" zalatuje... :) I juz widac ze montaz bedzie miazdzyl, ruchy kamery, stylizacja itd. ... Edytowane 18 Listopad 201014 l przez Levan
Napisano 18 Listopad 201014 l haha! ale czadowo się czyta takie komentarze! strasznie się ciesze ze się samolociska podobają!!!! oby cały film podobał się chociaż w połowie tak bardzo :D bo wiecie... tam zło, paskudność i sponiewieranie, jak Bagins dobrze radzi - lepiej nie oglądać w ogóle! Film po raz pierwszy będzie można zobaczyć 26tego wieczorem na rozpoczęcie Nocy Reklamozerców w multikinie Złote Tarasy w wawie. Serdecznie zapraszam!!!!! a teraz sorry, ale muszę nabić expów w blackopsach :D Edytowane 18 Listopad 201014 l przez jaras
Napisano 18 Listopad 201014 l mówię wam a dobrze wiem bo 2,5 roku siedzę plecami do twórcy filmu - nuda na maksa, kamera statyczna, zero trzęsienia, samoloty latają na twardych kluczach po prostych krzywych a piloci są z posera. A i chury są z waty cukrowej zeskanowanej. Damian pokleił tymi chmurami wszystkie skanety w firmie. Edytowane 18 Listopad 201014 l przez jaras
Napisano 18 Listopad 201014 l no i jak co roku miałem nie iść na Nockę reklamożerców... i drugi raz w życiu pójdę. gitej majonessssss :)