Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7k
  • Wyświetleń 601,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czy ktoś z Was grał w demo Call of Duty 4? Ja już trochę pograłem i muszę przyznać, że podoba mi się. Nawet przy moim cherlawym kompie wygląda lepiej niż CoD2, gra się podobnie jak w tą właśnie dwójkę. Liczę że multi będzie dobrze przygotowane i będzie się dało pograć na przyzwoitych ustawieniach :)

http://charlieoscardelta.com/

Napisano

grałem dziś, również zostałem mile zaskoczony gdyż mój komp (dość leciwy juz, pisalem wczesniej) dość ładnie sobie poradził :) szkoda tylko ze to demo SP, dla mnie CoD to tylko multi, SP był dobry tylko w 1 i UO

Napisano

CoD4 zaskoczył mnie. Spodziewałem się pokazu slajdów, a tu zupełnie płynna gra na normal i w 1024x768.

Napisano

A mi się nie odpalił wogóle, ale potem podmieniłem jeden plik i po tym się włączył... ... i wywalił się przy loadingu Dałem sobię spokój i zamówiłem sobie nowy sprzęt, bo juz nic nie chce u mnie działać. Nawet max sie nie odpala...

Za to w poniedziałek będę próbował portala :D

Napisano

Dla mnie CoD to też tylko multi, SP traktuję jako dodatek dla urozmaicenia. Coś mi się zdaje, że najnowsza część ukradnie część graczy CoD2 i Battlefield 2 i wkrótce po premierze wskoczy na drugie miejsce po WoW w rankingu xfire. Wspominając setki godzin spędzone przy CoD i CoD2 nie przepuszczę takiej okazji i z pewnością skuszę się i na tą część :)

Napisano

zgadzam sie z przedmowcami. CoD to tylko multi. Ale single byl rewelacyjny w CoD:UO. Dla mnie CoD to najlepsza gra w jaka gralem, wlasnie dzieki multi. Dwojeczka tez byla super. Demko 4 calkiem przyjemne ale krotkie. No i spodziewalem sie troche wiecej. Ale mam nadzieje ze multi mnie odciagnie od BF2, ktore mnie odciagnelo od CoD2. A graczem jestem napalonym zapalonym.

BTW RA - ten awatar twoj to Moss z IT Crowd, right?

Napisano

a mi tam zawsze w multi sie podobalo replay widziany z oczu kolesia ktory cie zabil - nie wiem dlaczego nie ma tej opcji w innych produkcjach fpp - dla mnie jest to cos rewelacyjnego

Napisano

nie wiem co wy widzicie w tych strzelaninach, mi sie to zawsze nudzi po 15 minutach.

co najwyżej na grafikę można popatrzeć :P

Napisano
nie wiem co wy widzicie w tych strzelaninach, mi sie to zawsze nudzi po 15 minutach.

co najwyżej na grafikę można popatrzeć :P

O to to!:D

Napisano

Dobrze, ale w przygodówkę z kumplami przez net raczej nie pogram. Nic tak nie cieszy i nie rozładowuje napięcia po dniu w pracy jak headshot wykonany na koledze ;P W końcu nikt nie traktuje tego poważnie, zwłaszcza że w międzyczasie intensywnie się komunikujemy, więc mamy niezbity dowód, że w rzeczywistości ów kolega nie zginął :)

A czy ktoś grał w demo bety UT3?

http://www.fileplanet.com/promotions/ut3/

Napisano

Tak, fajnie się gra w to demo. Uruchamia sie oczywiście nie bez problemów. Momentami można głowa w sufit wskoczyć. W demo są dosyć małe mapki deadmetch'owe, 20 parę osób jak gra to rzeźnia sie robi niesamowita, ale przyjemności z gry jest. Jeden model postaci jest tylko, więc wszyscy wyglądają tak samo, mnie osobiście ten model nie powala. Przypomina ut2004 ale to chyba na plus.

Napisano
[...] BTW RA - ten awatar twoj to Moss z IT Crowd, right?
Jjap, correct. :)
Napisano

A Ja dzis przeszedlem portala.

Powiem tak - Bardzo krótki, 3 godzinkii koniec... szkoda, bo to najlepsza gra logiczna w jaką kiedykolwiek grałem i jedyna, która zwala z krzesła humorem. Do tego wymaga niekonwencjonalnego sposobu myslenia, i dobrej orientacji w przestrzeni. Naprawdę dobra gra na jeden wieczór. Polecam

Aha i jedne z najlepszych napisów końcowych ever :)

Napisano
Dobrze, ale w przygodówkę z kumplami przez net raczej nie pogram. Nic tak nie cieszy i nie rozładowuje napięcia po dniu w pracy jak headshot wykonany na koledze ;P W końcu nikt nie traktuje tego poważnie, zwłaszcza że w międzyczasie intensywnie się komunikujemy, więc mamy niezbity dowód, że w rzeczywistości ów kolega nie zginął :)

Mmo = pk on FTW ^^

I najlepsze jest -> play u jak juz koles jest ownd ^^ ( dla nie wtajemniczonych play u = fuck u, filtr jest na czacie) Jak mnie to bawi ^^ Albo jak wola na ciebie noob tylko ze to on gryzie glebe XD. A pozniej siedzenie 6h w miescie z wrath bo PyKnalem goscie 70 lvl nizej ode mnie LMAO.

Co lepsze od head shota?

Zlurowac dungeon bossa do lobby i patrzec jak pwn'uje wszystkich noobow w lobby kiedy ty dostajesz 5-14dmg, wiekszosc dodged a wszyscy na okolo - wtf, lol, res pls, play u, etc. ^^

To sie nazywa zabawa ^^

Napisano

Wszystkim którzy uważają, że symulatory z prawdziwego zdarzenia już dawno zeszły z tego świata, polecam przeczytanie informacji o nowym symulatorze Kamowa Ka-50 (zapowiadanego wcześniej jako dodatku do LockOn) na stronie DCS (Digital Combat Simulator):

http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?end_pos=950&scr=default&lang=en

Zapowiada się nam prawdziwy hardcorowy sim, na miarę Falcona 4 co najmniej :)

Przebieram nóżkami czekając na premierę :D .

Napisano

Rotfl.

A o czym jest ta gra wogole?

Wystajacy z paszczy lwa jezyk podczas ryku rozwalil mnie XD

Napisano

Grał już ktoś w Wiedźmina? Można się spodziewać jakiegoś dema?

Napisano

Dzisiaj wyszło Call of Duty 4. W sklepie nie dla idiotów w rewelacyjnej cenie 79,90. Ja już instaluję, jeśli ktoś z Was będzie męczył multi i używa xfire, chętnie się zmierzę :)

Napisano

hehe no to się kolesie zdziwią jak odpalą gierkę i będą popieprzać rycerzykiem po planszy.... no ale cóż zawsze zostaną im creditsy....

Napisano

Gameartisans podglądam od samego jego początku, nagrody zawsze są bardzo fajne, a co do konkurencji, to ja bym już tak nie przesadzał :) W poprzednim konkursie - Naruto - uczestników było tylu, że nie miałem siły przeglądać wszystkich wątków. Dodatkowo startował min. MoP i poopinmymouth, w mini bitwach widziałem też model mrkite, tak więc na wygraną trzeba się nieźle napracować.

Napisano

Tak jak pisałem, dziś demo Wiedźmina z Wyborczą. Za płytkę z demem i intrem od PI trzeba zapłacić dodatkowe 4,50. Nie spotkałem się jeszcze z taką formą "promocji", więc mówię Basta i nie kupuję. Za grę mogę zapłacić stówę, zdarzało się, że dawałem więcej, ale za demo nie zapłacę ani złotówki. Albo wydaje się za darmo, albo nie wydaje się w ogóle lub wypuszcza w necie.

Napisano

OMG, co się czepiacie Duka. Przecież oni tej gry nie robią całe 11 lat. AFAIK zaczęli ją od nowa w 2004 :D

Mi teaserek się podoba. Grafa też. Na tyle, że poczekam spokojnie do przyszłych świąt na kolejny filmik :D

Napisano

Gdyby to nie był Duke i oglądałbym to z wyłączonymi głośnikami to uznałbym to za kupe.

Napisano

Jak się przyjrzeć screenom w HD to rzeczywiście nic porażającego. Modele wyglądają średnio, no może poza potworem z mackami.

Za to muza daje radę.

Ważne, że coś się dzieje. Niech sobie tam dłubią przez następnych parę lat.

Napisano

I hate pigs... No ale filmik przeciętny. Oby gra była fajna.

Napisano

Taaa - ale postać Duke'a przydało by się trochę re-designować... Te czarne lustrzanki i fryzura już nieco za bardzo przywołują w pamięci lata 90 te ;)

Napisano
Taaa - ale postać Duke'a przydało by się trochę re-designować... Te czarne lustrzanki i fryzura już nieco za bardzo przywołują w pamięci lata 90 te ;)

I dobrze! To jest Duke, mam nadzieję, że będzie tak niepoprawny politycznie i tak oldschoolowy jak się da :D

Niedawno słyszałem, że mają nakręcić remake Ucieczki z Nowego Jorku. Pewnie nie odważą się wsadzić Plisskena w różowe portki jak w oryginale :D

Napisano

Szczerze mdli mnie już od wznowień Duke'a i nawet rozmów na jego temat, nie można przecież 100 razy rozmawiać o tym samym... Mam nadzieje, że ta gra nigdy nie wyjdzie, bo pogrzebie żywcem wiele dzieciecych snów i mitów na temat czym ta gra mogłaby być...

Scottero - Masz coś do C-I? ;)

Napisano

To było pytanie retoryczne; przecież każdy kocha C-I

Co jak co, ale nie ma wiele innych polskich firm, które szybciej wydają gry niż je kończą...

Napisano

szczerze nienawidze crapów i do tego seryjnych : ]