Frank600 Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Jasne , że masz rację ale wydaje mi się Painter może zdwoić siłę rażenia malarskości ( + tak jak napisałem , mega talent ManiakSa ) . Po za tym to nie znam się na tym za bardzo , jestem tylko statystą na tym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 no no swietnie, masz jaja w tym co robisz ;) takie prace sa wyznacznikiem dobrej marki!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Ajjj nowy update, coś pięknego, to rozmycie i efekt goracego gęstego powietrza w pracy z bitwą robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 szczękopad normalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 No czad Panie...czad niebywaly...a co do tutka to moze chociaz jakis step by step :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Chylę czoła Panie Maniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 FFfffffuuuuuuu...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 piękne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 JAKI DZIK ! oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 zawsze jak sie spoznie z wejsciem na swietne prace to musze przebijac sie przez morze pochwał. Jezeli macie tak samo, to podaje link bezposredni :) http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=923792&postcount=325 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 świetne prace .... można by rzec zaje.... bp bp bp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 niesamowite... jak uzyskujesz taki malarski efekt? Ta ostatnia niemal jak na płótnie malowana. Piękne ilustracje, szczęka opada:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Dla mnie tygrys rządzi chodź podziw powinien iść za warsztat i więdzę w ostatnim arcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 jest na co popatrzeć, mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Jako ze lubie wszelkie "laki" (wilkolaki, kotolaki...) to tygrys wymiata - swietne kolory! Ostatni jest dla mnie przykladem mistrzostwa swiata. Dajesz niezlego kopa - siadam cos popackac. Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 o w deche! kotek, zwierzolak (:D) mega.. ostatnia okladka to juz wogole :| az slychac szczek oreza i okrzyki walczacych tam wojownikow :) swietnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artozi Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Jestes czarodziejem na najwyzszej klasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 mistrzostwo, jak patrze z jaką swobodą to jest zrobione to az mi mina sie wygina, ja własnie przesiaduje nad jedną pracą i poprostu nie umiem jakgdyby.. nic. szczegolnie jak mam w kolorze malowac. jak to sie tak.. ze tak to... wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Wojtek - nie pękaj. Młode chłopaki jesteśmy... kiedyś też takie rzeczy będziemy trzaskać ;) Prace mega wypas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 (edytowane) http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=923792&postcount=325 Ta ostatnia praca... trochę brakuje słów... mieszanka wspomnień z dzieciństwa - Thorgal, [też komiks o latającym zamku, pastuszku który zerwał więź - nazwa gdzieś mi zaginęła]... - przenikliwy klimat i lekkość... trudno nawet pisać, żeby nie użyć złych przymiotników. [edit] Aspenboy - miałem nadzieję że ktoś spróbuje naprowadzić.. Hugo znam, ale to NIE to... Ten wspomniany to był krótki komiks chyba w fantastyce, albo w jakimś zbiorczym zeszycie - Czarno-biały [raczej na pewno], realizm... (Rycerze z latającego zamku, zabierają pastuszka marzyciela, zostają zaatakowani przez smoka/potwora [powstałego z dziewki] i żeby utrzymać zamek muszą trzymać się za ręce - w kupie siła...) uśpieni rycerze... uśpiony zamek... śpiący rycerz... jakoś tak. Edytowane 19 Maj 2010 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 też komiks o latającym zamku, pastuszku który zerwał więź - nazwa gdzieś mi zaginęła A może masz na myśli serię "Hugo"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Motywujące jest Twoje cyfrowe malowanie. Solidny warsztat i wyczucie. Bardzo lubię takie połączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 sylwetka rycerza taka se. wyglada jakby do zdjecia pozowal. za to kolorki fajne, takie maniakowe z realism-boostem;) 2 obrazek pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 20 Maj 2010 Autor Share Napisano 20 Maj 2010 dzięki za komentarze - widze, ze niektore bledy powtarzam do znudzenia :) teli: tak, to swiat G. Martina - "Gra o Tron" itd. Okladka jest do systemu RPG opartego na jego prozie; Grzessko: yup, masz racje, po komentach juz widze, ze kolo zgubil bark i ma pogieta tarcze. jakos mi to umknelo podczas pracy. thx; serio: tak, od raz jade kolorem; czasami jeszcze naszkicuje sobie kompozycje w czerni i bieli, zeby zaplanowac podstawowy walor. Czesto zaczynam w monochromie, potem dodaje kolejne kolorki, zmieniam nasycenie. Dobrze jest z gory ograniczyc sobie patete. Ale i tak najwazniejszy jest walor - bez tego kolor nie ma znaczenia; Frank600: ziarno Capitanskie nie tyle sie tam wdarlo co sam je wrzucilem :) ta bitwe jechalem glownie zestawem Cpt. jaki ostatnio wrzucil na forum. 2,3 pedzeli zostaja u mnie na stale :) Co do progsa to uzywam tylko Photoshopa. Z Painterem poklocilem sie dawno temu. thirdeye: stepow nie mam niestety, wrzucam za to szkic do bitwy; Thalion: no na takie pytanie nie da sie latwo odpowiedziec. Krotko mowiac staram sie bardziej przekladac obraz na "język pędzli" niż renderowac fotorealistycznie; Cpt.Obvious: do jakiego zdjecia, man? to sredniowiecze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Ale urwał, ale to było dobre...tragedia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 Puscili ostatnio kilka moich artow, wiec wrzucam i tutaj. By maniakart at 2010-07-23 By maniakart at 2010-07-23 By maniakart at 2010-07-23 By maniakart at 2010-07-23 By maniakart at 2010-07-23 By maniakart at 2010-07-23 By maniakart at 2010-07-23 By maniakart at 2010-07-23 By maniakart at 2010-07-23 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Super miazga! Jak zawsze zreszta:) Bardzo mi sie podoba ten w zimowym settingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 No i kolejny kop w jakja... auć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 digartowa miazga... czekałem aż to wrzucisz tutej! Hieny mnie urzekają, ta latająca też (hienopodobne bynajmniej) i ten biały hubu bubu buka... piknie malujesz, pfu, digitalujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 (edytowane) o ja pieje.. ratunku!! medyk!! medyk!! jest gdzies na sali medyk?!! czuje sie jakby ktos mi wlasnie wrzucil w gacie dwie dwustopniowe bomby termojadrowe.. Edytowane 23 Lipiec 2010 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Chyba mi się nie wszystko załadowało : ImageShack znów się sypie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Rewelka, co tu dużo mówić, godzinami można podziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 hienoludzie i pan śnieg - sam miód. jakby się tam samemu było między nimi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 nie mam wykrzyknika, żeby opisać to co czuję. Masakrujesz po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Morbid ja mam "!". Mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Nie przebija to bitwy jaką wrzuciłeś ostatnio, która jest absolutną perełką - ale też oczywiście niesamowite prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 To , że urwałeś mi kolejny raz łeb to chyba wiadome . Czekałem aż to wrzucisz na maxa bo z diga niemogłem zapisać do magicznego folderu rozgniataczy głów :P Hieny zdecydowanie najdebest - mam wrażenie , że nie malowałeś poważnego artu do gry tylko zrobiłeś sobie wprawkę głowy hieny z różnych kątów :) Lekko , przyjemnie , bez wysiłku zmasakrowałeś widza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Musiałem do sąsiadów po wiadra skoczyć żeby pomieścić ten miód co się z monitora leje... Jest szansa na big resolution?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 (edytowane) ja juz pisalem o tym. Na tym forum sa prace tak dobre ze motywuja do działania. Ale tylko twoje prace powoduja ze mam chec wyrzucić tablet przez okno...Sory stary, ty nie motywujesz...ty demotywujesz. PS. swoja droga moglbys opisac plan twojego działania w digitalu? np. na podstawie hien- szukasz referek, czy swiatlo moze budujesz z bani? od czego zaczynasz, no zdradz nam troche sekretu zwiazanego z procesem powstawania takiej pracy;] Edytowane 23 Lipiec 2010 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Prace bardzo dobre, klimaty RPG to lubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Świetne prace jak zwykle. Najbardziej podobają mi się hieny - to niesamowicie realistyczny obraz. Jeślli może zdradzić to ciekawi mnie jaki brief dostajesz od nich na wykonanie artu. Masz dużo swobody? Pozdro Maron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Moim skromnym zdaniem to sam " proces" czy plan działania jest tu strasznie mało istotny. Z tego co wiem Sławek większości aspektów pracy leci z bani ( światło anatomia kolor ) samo to dużo mówi nam o poziomie skilla :) ale nie o to chodzi Maniak jest dobry bo nie kopiuje " rzeczywistości" ale ja interpretuje sztuka niezwykle trudna le efekty widzimy wszyscy na załączonych obrazkach. Każdy elemet w tych rysunkach nie jest bezmyślnie przerysowany co do piksela ale jest przełoży na język pędzli ( chyba Rondo to napisał :) ) i to jest genialne Ale to moje zdanie jak jest sam Maniak wie tylko :) Moje komęty Znasz ja nadal czekam na więcej dynamitu od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 jesteś przemistrzem... wow............................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Uber master odkąd pamiętam, nagrałbyś jakiegoś kilku(nasto)godzinnego tutka albo nawet sam workflow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 O.O nie wieże w ciebie... jesteś zbyt surrealistyczny by być prawdziwy :Þ ... miażdżysz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 jaki megazord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Pieknie jest, tez mi brakuje dostatecznej ilosci wykrzykników na klawiaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 sprzedam... a tam sprzedam, oddam tablet za darmo. Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 o panie, ale żeś pojechał. Rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi