mookie Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 (edytowane) Modeling, render i 95% postprodukcji - Blender (Internal). Mam nadzieję, że się Wam spodoba Edytowane 11 Marzec 2009 przez mookie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Świetne, mnie się bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Super!.... !!! (wykrzykiniki dodane zeby wiadomosc nie byla za krotka :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Świetne w każdym pixelu!!! Mistrz. Piękna mysz i mikrofony, świetny materiał metalu i DOF. Ode mnie 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 No to pojechałeś :) Szacun konkretny się należy, genialne materiały i bardzo sympatyczny gryzoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 świetne 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Gryzoń bardzo ładny i materiały też. O renderingu niema co pisać bo widać efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 super !:) jedyne co mi nie do końca pasuje to tło... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 no ja nawet jako taka mała myszka na tym forum to przy twojej MYSZCE nie mam szans :D no rewelacyjne :) +rep ode mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Miło oglądać takie pracki z blendera. Dzięki takim na pewno powiększy się grono jego użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 bardzo się podobac... :] pokaż siteczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Ekstra! 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 mocno się podobać i niczego nie czepiać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 jak wyżej, bardzo bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Konkret, i to w Blenderze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Jak patrze się na tego chomiko-mysze to chce mi się śmiać, bardzo sympatycznie wyszedł, maty bardzo ładne ogólnie praca trzyma poziom +1 za internala, jak widziałem mikrofony w wipie to myslalem ze to yafek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Hihi... Super! Nie wiem tylko czy nie lepiej zrobić wersję z jednym mikrofonem i innym tłem (np. kurtyną). Myszka troche się gubi w tym gąszczu mikrofonów. Ale i tak mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Świetnie wyszło. Z tłem koledzy mają rację, kurtyna albo coś neutralnie czarnego byłoby lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Fajnie -nawet mojemu kotu się spodobało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEB Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 mafiada - buahahha :D Co do pracki to rewelacja :D, swietnie Ci wyszlo to futerko, lapki i w ogole OVERALL sOOpa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Lux, dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 pinkny chomik :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Gratki fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 bardzo fajne i smieszne :) pozdr, pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Świetne! Bardzo mnie się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 11 Marzec 2009 Autor Share Napisano 11 Marzec 2009 (edytowane) Dzięki za komentarze! Fajnie, że się Wam podoba. Co do tła to na początku miała to być kurtyna, ale po kilku testach doszedłem do wniosku, że przy takim ujęciu kamery nie będzie się zbyt dobrze prezentować, nie wspominając już o utraconym kontekście. Oto dwie siatki - gryzonia i mikrofonu. Edytowane 11 Marzec 2009 przez mookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Miód i śmietana! Bardzo mi sie to podoba, podziwiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 buahahahahaha....spadłam ze stołka...ufff.. mysz wspaniała poprostu! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 a ja bede orginalny i powiesz ze pracka slabiutka oj slabiutka. No dobra sam pomysl fajny, wykonanie genialne render nie lezy nawet nie kwiczy. Szczurowaty potworek przeslicznie wyszedl dobrze i sensnownie dobrany dof swietny mat mikrofona normalnie idealnie. Dbalosc o szczegoly i hmm no juz nie mam co napisac to 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Morte Member: Miód i śmietana! [/Quote] Bleee ;) Za to pracka jeeest smaczna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 czad :) czapeczka z glowy zia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolwik Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 fazowe :D super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 stoje przy mikrofonie, niech mnie ktory przegoniiiii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Fajne :). Co do chomika to pewnie można by jeszcze nad nim popracować, ale metal na mikrofonach - perfekcja. Ogólnie baaaardzo wysoko oceniam - w pełni zasłużony front. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 CzAd ;))) z Humorkiem 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Cukier, sugar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 no to teraz mam nadzieję na jakiegoś Making Of albo coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 zajebiaszczo ;) Making ofa daj, pliz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Sympatyczna mysza! Zrób z nią może jakąś krótką animację czy coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICU Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Chciałbym sie dowalić do... nowłaśnie do czego?? wszystko idealnie 5*oby tak dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedBurn Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 rewelacja ! jak sie sprawuje takie blenderowe futerko w animacji ? glownie chodzi mi o mblur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Nie sposób się nie uśmiechnąć patrząc na tą prackę! :D genialność pomysłu i świetne wykonanie!!! Duże brawa się należą! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Mysza bomba! Zabawowa ta pracka :D Wysoki poziom szczególnie mikrofony. Jednak mam uwagi, blur na myszce mi nie pasi rozmywa mysze, futerko zdaje się mieć włoski futerka skierowane w różnych kierunkach, wygląda to bardziej jak kawałek starego futra wygrzebanego za szafy,, niż zazwyczaj wypielęgnowana wylizana mysza. Tło zlewa się z tym sympatycznym gryzoniem, co psuje troche efekt. Kadr przydało by się poprawić ponieważ wydaje mi się że górna krawędź jest za blisko łebka myszy. No i na koniec oczko wydaje mi się nie dokońca osadzone na głowie możliwe że przez ten blur. Oby jak najwiecej tak świetnych prac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 ale ta mysza nie jest zazwyczaj wypielęgnowana, wyszła z za szafy i na szybko zrobiłą sobie tylko łepek tuż przed "15 mniut sławy":) EDIT:Zresztą nie broniąc Autora i po zastanowieniu i obejrzeniu jeszcze raz pracy- wogóle się z Twoimi uwagami nie zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Śliczny wrzosowy esesesik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Fajna mysza .. jak by sie wspinala na mikrofon na kacu :D. JEszcze w blenderku to wieksze powazanie ,...... super 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Ekstra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Hehe :) Świetna pracka - zarówno pomysł jak i wykonanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi